- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
gyulaszu #42142 üzenetére
4G jelzés addig van, amíg nem használsz wifi-t. Nekem eddig az összes androidos telefonon így volt.
A wifivel nem függ össze a VoLTE hívás.
Kapcsold ki a wifi-t (megjelenik a 4G) és indíts egy hívást. Ha nem tűnik el a 4G, akkor VoLTE-n telefonálsz, ha eltűnik, akkor logikusan nem. -
Gabal
csendes tag
válasz
Lackooo84 #42103 üzenetére
Köszi a válaszokat. Végülis 392mhz és a Te segítségeddel nálam (Poco F3) működött. Tehát SIM kártya ki, át másik telefonba (ez itt egy Samsung volt), ott felismerte a kártyát, fellépett roamingba, aztán vissza (így a Poco is roaming-olt már) és APN beállítás ezek szerint és voila' (lehet, hogy SIM kártya foglalat ki-be húzás is működött volna?
)
Köszi mindenkinek!
-
dzf007
aktív tag
Nyíregyháza, Kossuth tér [kép]
-
kinder93
aktív tag
válasz
dredjudge84 #42123 üzenetére
Haha, bárcsak. De sajnos ilyen opció nincs, nem is lesz.
-
gyulaszu
senior tag
Jó reggelt,
azt figyeltem meg, hogy a telefonom (Redmi Note 11) csak akkor jelzi, hogy 4G csatlakozik a mobilnetre, ha kikapcsolom a wifit.
Ez a normál működés illetve nálatok is így van?
Ebben az állapotában, amikor be van kapcsolva a wifi és látszólag csak 2G-vel kapcsolódódik, működik a volte?
Elseje előtt nem figyeltem erre, mert VoWifi volt beállítva.
Valaki írta korábban, hogy látszik valahol, ha VoLTE-n épül fel egy hívás. Hol kellene lennie? Nálam semmi nyoma... -
ACE-
addikt
válasz
4Grider #42140 üzenetére
Nekem is pont annyit mutat a számláló a DIGI oldalán mint amit a telefon számolt... Ez megint ilyen placebo hatás, mert nem veszi figyelembe hogy sebességet méreget az meg nem kevés adatot fogyaszt.
Egyébként a roaming telefon fogyasztáson az sem segít ha fix hálózatnak beállítom a Voda-t? Nekem is úgy tűnik mintha jobban merülne... most beállítottam fix-re meglátjuk így milyen lesz...
-
nyitom
aktív tag
Viszont az is érdekes, hogy 1. e óta jobban fogy az adatkeret, legalábbis a ner számláló szerint.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Daywalkerke #42128 üzenetére
Ilyenkor nem az usb modemben állítasz, hanem a router admin felületén. Ott kell megkeresni a manuális hálózatválasztás és az adatroaming lehetőségét. Ha van ilyen a routerben. Az első megkerülhető, ha az usb modemet közvetlen számítógépre dugjátok és ott megoldjátok egyszer a manuális hálózatválasztást.
-
.DLL
veterán
válasz
Lackooo84 #42136 üzenetére
Köszi!
Effektíve ugyaníg volt minden, egyedül az "xcap"-et írtam most a supl, mögé, újraindítottam a telót, letiltottam a kártyát, vissza engedélyeztem, stb. de semmi, szürke a térerő ikon.
Gyak. ugyan az a tünet, mint LogRol kollégának. Automatikus hálózatválaztást kikapcsolva sem jelenik meg 4G-s opció, csak sima Vodafone HU, de nem lép fel rá.
Ebből ügyfélszolgálat lesz.
Kár, hogy kinyírták a Digi-tsokat köszönhettem nekik.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem ez APN hibának tűnik, neked is ajánlom az APN-t átnézni ezen paraméterek legyenek beírva.
-
zelikocc
senior tag
válasz
Lackooo84 #42132 üzenetére
De persze, lehet.
Viszont eddig ez tűnik a legközelebbinek a valósághoz.
Eltérést eddig senki sem jelzett.
Illetve de, voltak itt egy ketten akiknek Xiaomin nem megy, pedig a táblázat szerint elvileg mindegyik Xiaomi kompatibilis.Mondjuk tippre ennek lehet köze van ahhoz, hogy egyébként hivatalosan nem támogatja a Digi a Xiaomi VoLTE-t, csak mókolva, így a VoLTE Roaming is a hivatalos honos támogatottság hiánya miatt nem megy Digi esetében. Viszont attól még a Xiaomi telefonok kompatibilisek lehetnek magával a funkcióval, de csak olyan szolgáltatónál, ahol alapból támogatott a honos hálózat VoLTE-je is.
Az A50 és A51 talán ami még rosszul van, de Samsungnál lehet általánosítani arra, hogy android 11 és az felett kompatibilisek, az alatt nem.
-
-
Lackooo84
nagyúr
Ebben a táblázatban mit takar a "VoWifi softvare supported" & "VoWifi software version"? Hogy így enbloc tud e a teló VoWifit? Mert akkor igen csak szellős ill hiányos...
-
392mhz
csendes tag
kettővel fölötted írtam le.
-
Daywalkerke
aktív tag
Egy ismerősöm eddig egy Hua wei usb stick-ben használta a DIGINet Aktív 50 SIM kártyát és ez a stick egy TP-Link routerbe volt dugva, hogy a mobilnetből wifi legyen, ezért érdeklődnék, hogy esetleg van-e valakinek információja arról, hogy a Hua wei usb sticken mit kell átállítani, hogy fel tudjon csatlakozni a Vodafone hálózatra?
-
domper2015
senior tag
Samsung A52 5g, Sony Xperia XZ ( Android 11 kendácsolt): VoLTE roaming rendben.
Huawei P20 Lite és Motorola Edge 30 neo [ Android 12 ]: nem megy a VoLTE roaming, a Motorola felettébb bosszant. -
zelikocc
senior tag
válasz
4Grider #42085 üzenetére
Miért, a 2014-es iPhone 6-ban hogy van benne?
Miért kellene beletenni? Ne viccelj már. Most tényleg belemenjünk ebbe?
Például mert a telefonokat tovább kellene támogatni mint 2-3 év. Többek között környezetvédelmi szempontok miatt is.
Ne mondd már hogy egy S9 hardvere ne lenne elég 2023-ban… elég lenne, ha nem lenne szándékosan elavulttá téve. Az iPhone XS ugyanolyan idős mint az S9 mégis a legújabb iOS jön ki rá folyamatosan és most is olyan gyors mint új korában, ellentétben az S9-el amire már soha többé nem jön frissítés 1 éve és az XS-hez képest bűn lassú lett, pedig hasonló gyorsasággal rendelkeztek.És ezzel nem azt mondom hogy szr lenne a Samsung vagy az android, hanem amit előzőleg is írtam: feldühít hogy az androidos vonal ezt csinálja. Ki kell dobni olyan hardvereket amik még tök jól működnének, ha akarnák. Csak nem akarják. Ezért van most a VoLTE Roaminggal is probléma, nem a Digi miatt.
-
válasz
jonnyjoker01 #42119 üzenetére
Nagyjából decemberig biztosan nem. De tutibiztos, hogy januártól se digi, se voda nem lesz többé, helyette valami új ner szolgálató lesz új csomagokkal, névvel.
-
eclipse19
senior tag
válasz
Power4Life #42116 üzenetére
Ez akkor vszeg eddig is így volt a mobilodon, csak soha nem akartad használni. Szoftver bug-nak tűnik, ami aligha a szolgáltató hibája...
(Mobil csere, helyett át mehetsz egy másik szolgáltatóhoz, ahol a saját hálózatot fogod használni és akkor megint nem kell a barangolás.) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
#61981184 #42117 üzenetére
"Márpedig 200.000 digis ügyfélnek fognak új díjcsomagot “kitalálni” január 1-gyel."
Erről nem nagyon találtam információt, akkor jövőre teljesen más díjszabás lesz érvényben? Tudunk egyéb dolgot erről?
#42116 Power4Life: Én találtam xiaomi fórumon egy olyan félmegoldást, hogy ha beállítasz adatforgalom limitet akkor tudod majd engedélyezni a roamingot, viszont telefon újraindítás után el fogja felejteni szóval mindig újra engedélyezned kell majd.
#42122: Köszi. Szomorú. Nehéz megállni a politizálást ebben a témában, az egész magyarországi digi történet elég gáz.
-
válasz
Power4Life #42116 üzenetére
Nem valami mókolt rom van a telefonodon?
-
törölt tag
válasz
dredjudge84 #42110 üzenetére
Volt nekem is olyan csomagom, de találtam az én szokásaimhoz jobban illőt: máv.
Sajnos csak vodásba tudtak berakni…
Mióta lekapcsolta a voda a 3G-t előfordul, hogy 2G-re dob a hálózat hívás közben (Bp), és eléggé kaki a minőség. T-s sim-mel pedig még 2G-n is jó a hang. Telefon: i13Amit te írsz, az ügyfélmegtartás….nincs 200.000 ember ilyen csomagban vodánál. Márpedig 200.000 digis ügyfélnek fognak új díjcsomagot “kitalálni” január 1-gyel.
-
Power4Life
friss újonc
Sajnos a Digi ügyfélszolgálat se tudott mit mondani (50 perces csörgés után)arra hogy a Nemzetközi barangolás menüpontnál mikor kiválasztanám a "Mindíg" lehetőséget miért vált vissza "Soha" állapotba...redmi note 5 pro...és ez miatt csak hívni tudok mobilnetezni nem...bravó...
Mondjuk külföldi (XDA és egyéb) oldalakon sem kapott választ erre a kérdésre senki se..így hát nem is csodálkoztam...
Sajnos ebbőlígy nem tervezett telefon csere lesz nagyon úgy néz ki...
köszi 4IG...
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. Nem igazán értek a hálózatok beállításához.
Adott egy laptop amibe van 4G kártya. Ez az eszközkezelő szerint megfelelően működik.
Sim kártya nyílás is van benne amibe beletettem egy Diginet Aktív 50 kártyát. A hálózatoknál meg is jelenik DIGI HU néven de nem kapcsolódik fel a hálózatra.
Mit kell beállítanom hogy működésre bírjam? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dredjudge84 #42110 üzenetére
Ez az ügyfélmegtartó csomag ha nagyon le akarsz lépni, felajánlhatják.
-
dredjudge84
őstag
válasz
#61981184 #42051 üzenetére
"Egy lélegeztetőgépen tartott “hulla”, amit fél év múlva lekapcsolnak."
Honnan tudod ilyen biztosan?
Nekem a vodánál is olyan csomagom van, hogy 1490-ért hálón belül ingyenes, azon kívül havi 100 perc, és 15 GB net. Ezt csak azért írom, mert nem a digi az egyetlen, aki ilyen áron ilyen csomagot adott.
-
DarkByte
addikt
válasz
rothfb #42101 üzenetére
Az összes amit felsoroltál említve volt az email-ben.
"Előfordulhat, hogy a készüléket manuálisan kell beállítani."
"A mobilinternet szolgáltatás eléréséhez kapcsolja be az adatroamingot az operációs rendszer típusától függetlenül. Az esetleges figyelmeztetések ellenére, ez belföldön nem jár plusz költséggel!"
"Előfordulhat, hogy a készülékében nincs aktiválva, vagy nem támogatja a VoLTE Roaming opciót. Ebben az esetben a hívások 2G hálózaton történnek."
-
válasz
DarkByte #42091 üzenetére
A problémázás két okra vezethető vissza. Az egyik, hogy a telefonok kb 90%-a nem váltott automatikusan hálózatot, mint ahogy írták. Manuálisan kellett rányomni a vodára és utána már vissza lehetett állítani automatikus hálózatra.
A másik pedig, hogy sokan nem kapcsolták be az adatroamingot a telefonok menüjében, így nem volt mobilnetjük, plusz keverték az applikációban bekapcsolható roaminggal, ami ugye külföldön kell.
Ebből max az adatroaming bekapcsolása volt leírva egyértelműen a megelőző tájékoztatóban.Plusz még bejött az, hogy a volte roaming sok korábbi telefonon nem működik, így az ilyen telefonokat használók visszarepültek minimum egy évtizedet az időben, mikor 2g-s telefonálás volt 10 másodperces hívásfelépüléssel és sokol rádiós hangminőséggel.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már több mint 10 millióan próbálták ki az Infinity Nikki-t
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest