- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dr9
tag
válasz
#61981184 #43415 üzenetére
A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Nem kötött velük szerződést. Már 2022 vége fele a Digi HU se volt roaming partner. A vodának roaming partner mind a négy, köztök a Digi RO is, de csak 2Gn (meg a már nem létező 3Gn is).
A vodafone HU csak vodafone ROt enged fel mind4 közül, pedig az orange listáján is rajta van. De nem engedi fel.
Csak a Digi HU tud felmenni Digi RO 4Gre jelenleg, de lehet a ONE már képes lesz mind a 4re rendesen felmenni. -
kw3v865
senior tag
válasz
#61981184 #43378 üzenetére
Továbbra is csak ismételni tudom magamat: várjuk meg legalább az első "ügyfélmegtartó" ajánlatokat, és azt, hogy a konkurencia mennyit emel január 1-től. Akkor majd lehet konstruktívan beszélgetni erről. Azonban addig teljesen felesleges spekulálgatni, tippelgetni, mert semmi értelme. Novemberben talán már okosabbak elszünk.
-
csaszi75
senior tag
válasz
#61981184 #43338 üzenetére
Ezek régi hírek, azóta a DT úgy döntött, hogy a mobilt megtartja.. Csak a vezetékes láb került az Orange-hoz.
2022-ben növelték az előfizetői létszámukat.. kb 4 millió előfizetőjük van..
Kb az történhet a színfalak mögött, hogy a DT felfelé akarja tolni az eladási árat, a lehetséges vevők meg lefelé akarják tolni.
A Telekom RO elindította az 5G szolgáltatást (utolsónak Romániában) de csak a 4G-s frekiket használják 5G-re.. A tavaly őszi romániai 5G frekvencia tenderen nem indult a TelekomRO..
Valójában nem akarnak sokkal több befektetést/pénzt beletolni, de az árat meg akarják felfelé tolnihogy "milyen faszák vagyunk"
https://developingtelecoms.com/telecom-business/operator-news/13464-united-group-ppf-remain-to-acquire-telekom-romania-mobile.html
https://www.zf.ro/business-hi-tech/exclusiv-zf-surpriza-telekom-romania-mobile-a-lansat-servicii-5g-in-21788324
Tehát az is lehet, hogy a TelekomRO-ból Yettel/O2 lesz..
*Az RCS&RDS-nek nem kellett végül is.. vagyis nem vették meg, így nem DIGI lesz bővítve a hálózattal.. -
kw3v865
senior tag
válasz
#61981184 #43309 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy ki vezette be a díjcsomagot, a felhasználók túlnyomó többségét semennyire nem érdekli, hogy ki a tulajdonosa a cégnek, mi az oka, hogy még mindig jó áron van stb.. Én arról beszéltem, hogy jobb lett a lefedettség, irreleváns, hogy mi ennek az oka, melyik hálózatot használja stb. A felhasználók telefonálni és netezni akarnak, leszarják, hogy ki a tulaj. Nyilvánvaló, hogy ez a kedvező helyzet év végéig tart, de azért írtam, hogy majd akkor lehet agyalni a váltáson. Szerencsére nincs hűségnyilatkozat, így kényelmes helyzetben vagyunk.
-
dredjudge84
őstag
válasz
#61981184 #42856 üzenetére
Ne hidd hogy a Digitől féltek! Tudták jól hogy lefedettségi gondok vannak diginél, így hiába volt olcsó, nekik nem volt ellenfél, plusz nem is mindenki kaphatott digi kártyát. Annyi elég ide, hogy három ilyen előfizetéses kártya van, és mindegyiket egyszerre kell hosszabbítani, három kártyát meg nem akarnak elengedni. Egyébként magával a Vodafonnal nem vagyok én sem megelégedve, szívesen átmennék másik szolgáltatóhoz ha tudnám, hogy mondjuk egy két év után ott is ki lehet harcolni ilyen jó csomagot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#61981184 #42117 üzenetére
"Márpedig 200.000 digis ügyfélnek fognak új díjcsomagot “kitalálni” január 1-gyel."
Erről nem nagyon találtam információt, akkor jövőre teljesen más díjszabás lesz érvényben? Tudunk egyéb dolgot erről?
#42116 Power4Life: Én találtam xiaomi fórumon egy olyan félmegoldást, hogy ha beállítasz adatforgalom limitet akkor tudod majd engedélyezni a roamingot, viszont telefon újraindítás után el fogja felejteni szóval mindig újra engedélyezned kell majd.
#42122: Köszi. Szomorú. Nehéz megállni a politizálást ebben a témában, az egész magyarországi digi történet elég gáz.
-
dredjudge84
őstag
válasz
#61981184 #42051 üzenetére
"Egy lélegeztetőgépen tartott “hulla”, amit fél év múlva lekapcsolnak."
Honnan tudod ilyen biztosan?
Nekem a vodánál is olyan csomagom van, hogy 1490-ért hálón belül ingyenes, azon kívül havi 100 perc, és 15 GB net. Ezt csak azért írom, mert nem a digi az egyetlen, aki ilyen áron ilyen csomagot adott.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged