Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
oba
addikt
Az appban nálatok működik a forgalmi adatok menüpont? Nálam nem tölti be.
-
tibibi
őstag
Sziasztok előfizetés lemondása csak személyes ügyfélszolgálaton keresztül működik?
-
l1k3_1t
tag
Valaki kap-e IPv6-ot a Digis mobilnethez?
Mert az APN beállításnál be nyomtam hogy IPv4 mellé IPv6-ot is adjon és nem ad nekem IPv6-os címet (ahogy más pl. MTelekom csak 4G hálózatnál).Csak Yettel-től volt ipv6 cím kiosztás egy 5G-re is képes de többnyire 4G-t használó iPhone mobileszköznél. És azt is olvastam, hogy alapból tud az LTE (nem csak az 5G NR) technológia IPv6 kezelésre és csak "kiegészítőként" van az IPv4 kezelés, de azt látom hogy: minek ad csak IPv4 címet 4G-n?
(az otthoni Digi kábeles internetesek kapnak és kaphatnak IPv6-ot, bridge módos ONT-al, saját új generációs routerrel)
-
l1k3_1t
tag
válasz
4Grider #38728 üzenetére
Nekem van Tenda 4G185-ös Hordozható router és benne a DigiNet Aktív 50-es SIM kártya. Az eszköz kb. 30 eurós volt (újszerű) és max. 30 mbit/s sebességet tud csak (*tesztelve az MTelekomnál mérföldekkel megbizhatóbb szlovák 4G hálózattal). Ez a Digis csomag teljesen kielégíti az igényt ezzel (felesleges a mid-end / high-end routert beszerezni, mert az a csomag ugyis max. 15/2 mbit/s (le/fel) sebességet enged). Tökéletesen megy és jó a vételje. És nem kell tartani az ÁSZF megsértésétől mert nem alkalmas mobilozásra + nincs mobilszám hozzá
(nem kell kérni ZTE USB sticket de a WLAN hotspot-ot saját magunknak kell venni Digi-n kivül).
*Teszt: https://bit.ly/3RhxQz3
-
grey209
tag
Na ez érdekes. Átjöttem egy másik városba és itt csont nélkül működik a Digi hálózata a router-ben. Ugyanúgy a band3-on, mint az előző városban. Most akkor ezt nem értem.
Remélem Pesten is működni fog, ahova eredetileg terveztem. De azért kíváncsi vagyok, hogy miért nem megy egyik helyen, a másikon pedig igen. Vagy csak kellett volna neki egy router restart? Úgy emlékszem ,hogy ezt próbáltam... -
grey209
tag
válasz
viktorhu #38732 üzenetére
Yettel-es kártyával csont nélkül működik. Kipróbáltam egy másik digi-s kártyával, igaz ez hanghívásra való, azzal sem volt még csak térerő sem. Szerintem a router lesz a ludas. Túl új ez a V4.20-as vagy nem jó a firmware, vagy ISP fájl, vagy tudomisén. Telóban ellenőriztem, hogy band3-at használ és a router-ben is van band3.
-
falabu88
aktív tag
Üdv! Tegnap eladtam egy digi mobilosnak egy bontatlan Huawei E5576-322 hordozható routert (telekomos huawei matepad csomaghoz volt, elvileg független, de ugyebár nem bontottam ki, nem teszteltem). Reklamál a vevő, hogy nem működik a kártyájával, biztos nem független.
Itt a topicban rákeresve olvastam, hogy elvileg jópár típus tiltva van a digi hálózaton (illetve ászf szerint tiltott is routerbe rakni).
Jól sejtem, hogy ez lehet a gond?
Írtam neki, hogy próbálja ki telenor/voda kártyával, mert ha független, akkor nem gondolnám, hogy jogosan akarná visszahozni, főleg már kibontva.. -
csiki52
tag
válasz
mucsgyver70 #38718 üzenetére
én amióta létezik digimobil sima mobilnetes sim-et használok az autóban is eddig saját usb mobilstickel, most már a fejegység saját SIM foglalatában is.
Laptopon is müködött azon állitottam be. -
grey209
tag
válasz
mucsgyver70 #38718 üzenetére
Akkor én ezt nem értem. Mi folyik itt Gyöngyösön?
Írtam egy szívhez szóló levelet a Digi-nek, hátha megsajnálnak.
-
grey209
tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után elhatároztam, hogy beszerzek egy külső antennás 4G routert, mert ahol a 50GB-os digit használnám elég gyatra a térerő. Azt olvastam, hogy tplink-etben csont nélkül működik. A térerő nem a digi hibája, belső udvarra néz a lakás, körben magas épületek, kb 1Mbit-et ér el a sebesség 0 térerő mellett. Berakom a tplink mr400-ba a kártyát, beállítom, de meg se nyikkan, nem tud kapcsolódni, de még csak a hálózatot sem találja meg. Vannak régi Vodás mifi router-eim, azokban eddig működött, átrakom oda, ott már látja a hálózatot, de kapcsolódni ott sem akar. Na mondom itt valami korlátozás lehet szolgáltató oldalról. Berakom a kártyát andoridos telóba másodiknak, csont nélkül működik. Nem értem. Korlátozva lenne a kártya IMEI számra? Olvasom a fórumot, itt is írták páran, hogy egyik napról a másikra nem működik. Van erre gyógymód vagy kidobtam 40 ezret az ablakon? -
zelikocc
senior tag
válasz
hohanyo7 #38680 üzenetére
Megkaptam a Júliusi számlát.
Nálam is minden roamingban tartózkodás alatt történt hívás ki lett számlázva, holott a weboldalon még mindig ezt írja:
"A lakossági díjcsomagokban foglalt lebeszélhető percek roaming 1. díjzónában történő tartózkodás esetén is felhasználhatóak."Ezelőtt a 200 percből vont minden hívást roamingban is.
Kell bejelenteni számla reklamációt, mert elvileg nem változott az ASZF ebben a tekintetben és ügyfélszolgálatos se tud változásról. -
MDanny
senior tag
Hátha valakinek van ilyen: Xiaomi Mi 11i készülékkel működik a VoWiFi gyári EUXM ROM esetén?
-
válasz
#76055552 #38712 üzenetére
Ez egy folyamat. Szolgáltatások átvilágítása, párhuzamosságok felszámolása, összevonása.
Nem fogod egy pr cikkből az üzlet bejelentése után egy héttel kiolvasni, mert még a döntések sem születtek meg. Az elkövetkező egy évben szépen megkapsz minden választ.
De, hogy a topik témában is írjak valamit, szerinted mi marad, a nagy, vagy a kis szolgáltató azonos területen. És még ott van az is, hogy vezetékes téren a DIGI az Invitelt sem emészette még meg, és indul a következő fúzió. Kalandos idők következnek. -
glaci
őstag
válasz
#76055552 #38712 üzenetére
Idővel ezek majd mind ki is fognak derülni.
Egy részét szerintem még nem is tudják, más része vélhetően MÉG üzleti titok.Meg hát ha mindent (ezt mind) egyből (az első pillanatban) nyilvánosságra hoztak volma, akkor miről cikkeznének később és egyáltalán ki olvasná el a későbbi cikkeket?
Mivel az embereket foglalkoztatja ez a sok kérdés, egy csomót lehet szerepelni a médiában és a köz érdeklődés fókuszában lehet lenni egy csomó ideig, mert mindenki a válaszokat várja majd minden megnyilvánulásban.
Ez a "feszültség fenntartás" tök jó módszer ... :( -
törölt tag
Ami az embereket érdekli, kb. ebben a sorrendben:
- szolgáltatások áraibak alakulása átvételt követően
- új csomagok bevezetése / régiek kivezetése
- új szolgáltatások bevezetése (pl. vowifi...egyebek)
- mobilnet sebességének alakulása, fejlesztések révén (pl. 2600-3500MHz-es frekvencia "hangsúlyosabb" használata)
- a vodafone anyacéggel meddig marad a kiemelt roaming partnerség
- az új brand bevezetésének tervezett időpontja
...stb...De igen...lehet ezer soros cikket kreálni arról, hogy volt a zsebben egy kis pénz, meg lesz hitelfelvétel, ezért megvesszük a vodát. (Facepalm)
-
glaci
őstag
válasz
#76055552 #38710 üzenetére
De legalább annyi kiderült belőle, hogy a "főnök" tud arról, hogy a DIGI -nek kevés a frekvencia készlete ... ;)
Ez is valami. Aztán talán "tenni" is készül majd valamit ezügyben ...(A másik, amit már régóta figyelek, hogy ennek a "főnöknek" a kedvenc szava a: "Szinergia" ... :D Nincs olyan riport, amiben legalább kétszer ne hangzana el.)
-
drr
őstag
-
poolbig
aktív tag
válasz
szaboi6512 #38706 üzenetére
-
poolbig
aktív tag
válasz
szaboi6512 #38704 üzenetére
Szuper, köszi.
Most már csak hozzá kellene jutnom ehhez a FW-hez. Egyszerűen sehonnan nem tudom leszedni. -
szaboi6512
őstag
-
poolbig
aktív tag
válasz
szaboi6512 #38674 üzenetére
Köszi.
Ez rendben is van, de a hivatalos Huawei oldalon sincs fent semmilyen letölthető firmware hozzá.
Egyébként az én eszközöm szerintem nem hálózatfüggő, mert a Yetteles és T-com-os Sim kártyát és net szolgáltatást is tudja használni. Ebben az esetben is szükséges az unlock?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest