Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz Fecó88 #38232 üzenetére
Akkor nagyjából egyetértünk.
Volt korábban pár felhasználó flottás topikban akik havi több TB adatot forgalmaztak mobilneten és mikor mások megkérdezték hogy ezt a hobbit miért mobilneten űzik akkor arra csak annyi volt a válasz hogy korlátlan netért fizetnek így ki is akarják használni.
Gondolom mennyire volt használható adott helyen mások számára a szolgáltatás.
Na ezért írtam hogy korlátlan netet én nem várnék épp emiatt viszont nagy adatkeret jó áron lehet vonzó.
De ehhez kellene jobb lefedettség illetve olyan frekvencia ami beltéri használatra is alkalmassá teszi a szolgáltatást.
Havi 5000-ért elérhető bárki számára a yettel bumm tarifa flottában, ebben korlátlan a beszélgetés és van 50GB adat, a lefedettség és használhatóság pedig a digi/yettel összehasonlításban jelenleg még nem a digi számára kedvezőbb.
Ha most lenne egy ugyanilyen tarifa a diginél ugyanilyen áron akkor az nem számítana jónak.Igen olvastam erről is, nálam még az inviteles kábelt nem cserélték le így műholdas tv van csak, szerencsére amennyit nézem még romló minőséget nem vettem észre
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Razer basilisk V3
- Dell Latitude 7400 2in1 bolti ár alatt, erős akksival, aktív tollal!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sony Xperia X független, 3/32GB megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest