- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17 #35098 üzenetére
Igen, én is erre tippelek, hogy nem őket sürgeti az idő. Viszont ez elég all-in helyzet, mert ha nem sikerül választásokig megegyezni, de mégis marad a jelenlegi kormány, akkor nagyjából ingyen fogják átvenni a Digit...
-
Lajosnagy17
senior tag
Szerintem itt van még van mozgástere a DIGI-nek, mert a 4ig mindenképpen megakarja venni a hálózatot, a választás közeledte pedig nekik kedvez.
Le kell zárni az adásvételt a választásokig.
-
n00n
őstag
válasz
zelikocc #35095 üzenetére
Persze, hogy létrejön, a T-Systems is politikai okok miatt bukott el, nem igen tetszett a németeknek a dolog, csak akkor a 4iG volt a rossz végén a hantúrlécnek, most a Digi van és elég szépen kivéreztették. Sajnos ebből megint mi, előfizetők jöhetünk ki rosszul. Az fura nekem, hogy ennyire elhúzódik a dolog.
-
zelikocc
senior tag
-
leo81
aktív tag
válasz
dethroner #35085 üzenetére
Telenor 3G/2100 a kalitkában. Kb 4 éve egyfolytában üzemel 0-24 ben:
Nekem telefonálásra a legfontosabb, de az internet is működik.
Amikor vettem 2G/3G erősítőnek adták el, de a voda 2100-as 4G-t is tudja:
Szóval ha vennél egyet, ami 1800-at tud (DIGI szempontjából ez kellene neked) akkor az összes szolgáltató minden típusú jelét felerősítené a B3-as sávban. -
UHHH
őstag
Csak óvatosan az ilyen cuccokkal. Ha ráfogják, hogy ellehetleníted vele más 112 hívását, akkor szép jogcímeket kitalálhatnak, hogy mit is tettél a köz ellen.
-
leo81
aktív tag
válasz
dethroner #35085 üzenetére
Ebből eddig nem volt bajom...DE elvileg nem lehet ilyet működtetni a szolgáltató beleegyezése nélkül, ÁSZF tartalmazza elvileg a tiltást.
Ezt én egy olyan helységben üzemeltetem ahová egy szikra jel nem jut be (négyszeres lemezborítás) így onnan kifelé sem tud jönni semmilyen jel. Így elvileg nem tudják bemérni. -
petir
senior tag
válasz
MadMancs #35086 üzenetére
Nem konkrét adó , csak vesz.. illetve ha lehet állítani az adó teljesítményt márpedig nem egy buta eszköznek néz ki és azt visszaveszi akkor nem lehet baj.. NMHH -nál valóban van ilyen szabály , hogy 100mW körül sugározhatsz de ezt kb egy közép kategóriás router is túllépi
szerintem aki ésszel használja nem lehet baja.
-
dethroner
veterán
válasz
4Grider #35068 üzenetére
Bocs, nem fogalmaztam egyértelműen. Nem 4G routerhez keresnék. A házon belül szeretném erősíteni a mobiljelet, mert a teló szinte 2 percenként képes 1%-ot merülni, annyira gyenge a jel. Weboldalt még betölt, de pl viber hívás már kivitelezhetetlen, gyakorlatilag 0 a feltöltés.
-
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #35082 üzenetére
Ma mentem az M2-esen Budapesttől Dejtárig visszafelé Gödön megálltam. Az M2-esen végig volt térerő amúgy yt nem akadt meg.
De Gödön lekanyarodva az M2-ről bizony tűnik el a térerő a város felé hajtva, Neveleknel pedig el is veszik. 0 pálcika van ugyan a no signal nem jelenik meg. Gyanítom a Sződi torony jele jön el arra.
Mivel arra jártam direkt néztem a Samsung környékét ott biza én nem láttam antennát. - szerintem csak valaki feldobta .
Sződire ha ránézel látszik merre sugároz ennél semmi - csak le lett téve. - szerintem
-
Gyurka6
őstag
válasz
Lajosnagy17 #35078 üzenetére
Ez előtt mennyi volt? (nekem net van)
-
törölt tag
Magyar piacról szerzett tőkét ide tervezik befektetni:
digi portugal.... [link] -
4Grider
nagyúr
válasz
dethroner #35066 üzenetére
Nem derült ki a kérdésedből, hogy nem telefonálni akarsz a Digi mobillal. Router esetén nekem vegyes a tapasztalatom az antennákkal kapcsolatban, inkább a placebó kategóriák ezek. Mintha a térerő nőne tőlük, de sebességnövekedést nem igazán érek el velük a Huawei routereimen.
-
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Másnál is kva sokat számláz a digi?
Most megint jött egy 9k-s számla 1 tv, telefon és 2 havi 1000Ft-os simmel.
Eddig nem volt ilyen de kb 2 hónapja ezt csinálják, mióta megvette ezt is a fityesz. -
Dzsordzso18
újonc
válasz
szaboi6512 #17555 üzenetére
Tisztelt tag.
Nekem is van egy E5785-ös mobil wifi-m, sajnos a digi mobil internetes kártyával csak 2G-t lát. Olvasgattam a leírtakat, nem találtam a megfelelő szoftvert a probléma megoldására. Ha lehetséges személyes segítséget kérnék. -
Soulfly842
addikt
válasz
4Grider #35053 üzenetére
Te miről beszélsz?
Gondololod, hogy ez befolyásol bármit? Az csak a váz egy szösszenetnyi töredéke.. - napjainkban kb. 1/800-ada..
és jócskán, jócskán vannak a cégstruktúrában nagyobb cégek... Ott van pl. a Mészáros és mészáros Kft, aminek 4-5 éve 9 milliárd volt az árbevétele. 2020-as árbevétele pedig már a 120 milliárdot is meghaladta... az energiaszektor és ezernyi más építőcégekről és társairól nem is beszélve... (az E.on Titász-nak is 60MRD körül van az árbevétele, de rengeteg ilyen céget lehetne említeni - most hasraütésre mondtam kettőt)
Ha tőke invesztáció kell, akkor azt a részvények kilövésével is eléri könnyedén, de az ezernyi háttércégből azonnal átpumpálható...
4iG-hez kapcsolódóan már 2018-ban is több, mint 400 céget kapcsoltak egyazon tulajdonosi körhöz.
2020-as adatok szerint (a mérhető cégek alapján) a Magyar állam után már a 2. legnagyobb munkáltató volt... [link]
Jelenleg a 4iG cégstruktúrája:
[kép]Nagyíthatóba sok képbe férne el... ez a cégeknek egy nevetséges töredéke... itt még ML meg sem jelenik a cégstruktúrában (!) bújtatva valahol az 5. investment/consulting/stb cégek mögött viszont igen.
De, ha pl. megnézem a Mészáros és Mészáros Kft-t más cégstruktúra kerül előtérbe, s ha megnézem egy újabbat, akkor ismét... ha egyújabbat ismét
még az a 800 cég is lehet egy alábecsült szám.
-
Lajosnagy17
senior tag
Dunaújvárosban is sikerült egy templomtornyot megcsipniűk. Szentháromság-templom.
-
dethroner
veterán
Van lehetőség a beltéri mobiljel erősítésre?
Elköltöztünk és az új helyen van lefedettség, de borzasztó gyenge -
ggabor02
aktív tag
Most olvasom egy tegnap esti hírben, itt már tényként írják:
"Jelentősen, csaknem 60 százalékkal megugrott a 4iG árbevétele 2021 első hat hónapjában, sőt az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény is több mint 30 százalékkal nőtt a tavalyi azonos időszakhoz képest – írja az MTI a Budapesti Értéktőzsdére (BÉT) hivatkozva.
A növekedési stratégia révén 75 százalékos tulajdont vásárolt a Hungaro DigiTel Kft.-ben, de megszerezte a Poli Computer PC Kft.-t és a Digi Csoport magyar érdekeltségeit is, valamint bejelentették az első nemzetközi tranzakciókat is." -
törölt tag
Holnap elseje, meglátjuk lesz-e valami érdekes az ászf módosulásban közzétéve...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest