-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Pár tapasztalat Keszthely és környékéről:
Keszthely: ahol jártam, elég jól működött kül- ill. beltéren egyaránt, Interspar, Tesco-ban is. Telefonálás és mobilnet rendben volt.
Vonyarcvashegy: 71-es főút mentén végig ok.
Balatongyörök: strandon a mobilnet akadozott, direkt kiültem a stégre, ettől függetlenül gyengusz, a Kossuth utcában okés. A part menti nyaralónkban gyenge, csak a kertben használható, de ott is lassú, Messengerezni, bizonyos oldalakat nézegetni talán.
Összességében pozitivak a tapasztalataim, de továbbra is természetesen csak másodlagos SIM-ként. -
DevKiller
senior tag
válasz
rothfb #25944 üzenetére
Egyébként az elgondolkodtató, hogy én akkor csináltam egy mobilparkolást a DIGI-vel amikor elindult ez a szolgáltatás.
Azóta sem került kiszámlázásra. 2,5 órát parkoltam szóval azalatt a parkolóőr tuti volt ott, és nem kaptam rá semmit tehát a rendszerükön rendesen átmehetett. De ugyanígy nem számlázták ki a többit sem. Nem azért választom a DIGI-t, mert nem akarok fizetni, hanem mert olcsóbb.
De hát a DIGI-vel még a tényleges parkolás is olcsóbb -
válasz
Geri12345 #25943 üzenetére
Csak "vicceltem" ám.
Arra mindeképpen jók ezek az sms-es dolgok, hogy kapsz visszaigazolást és így van bizonyítékod, hogy fizettél. Ugyanígy jók az alkalmazások is. Ott is megvan mikor, hol, mettől meddig parkoltál, fizettél, indítottad el és állítottad le a parkolást pl. Ha gond van, van bizonyíték. -
Geri12345
tag
válasz
rothfb #25941 üzenetére
Egyébként az egyik közeli ismerősömmel előfordult már, hogy az autópálya kezelő úgy akarta megbüntetni, hogy szerintük az M3-ason volt x időpontban a kocsi ennél meg ennél a kilométerkőnél, de közben meg a kocsi egész nap otthon volt a ház előtt. Nem küldtek képet róla, azt sem mondták meg, hogy milyen típusú kocsi. Aztán a reklamáció után rájöttek szerencsére, hogy benézték. Gondolom karakterfelismerő programot használnak, és az hibázott.
Úgyhogy akkor is kaphatsz büntit, ha nem is használod az autópályát.
-
Geri12345
tag
Én is júliusban vettem autópálya matricát, sőt mobil parkoltam is, de egyiket sem számolták fel a mostani, szeptember végéig esedékes számlában, amit az Ügyfélkapun látok. Pedig ebben a számlában van benne a júliusi telefonforgalom.
A honlapon az áll, hogy a következő havi számlával kerül kiszámlázásra. Szerintem ez alapján ebben a számlában kéne lennie.
-
tzabo
tag
Autópálya matrica vásárlással van már tapasztalat?
Július második felében vettem és arra számítottam, hogy a mostani számlában már meg fog jelenni, de nincs benne. A következőhöz csapják vagy ezekről külön számla jön? -
4Grider
nagyúr
válasz
Soma01 #25935 üzenetére
Részlet az ászfből:
3.3.3 21-es körzet hívása
A 21-es körzetszámú számok úgynevezett nomadikus vezetékes számok, földrajzilag nem
meghatározott helyen helyezkednek el, de vezetékes telefonszámnak minősülnek. A hívás díja normál belföldi vezetékes szám hívásdíjával egyezik meg. -
Soma01
veterán
Ugye a 21-es körzet hívása is 5 Ft percenként Digi mobilról?
A Vodánál az külön kategória. Nem belföldi vezetékes és nem is belföldi mobil. Persze, tudom, hogy nomadikus. De azt gondiltam, hogy vezetékes árban lesz... De nem! -
törölt tag
-
ACE-
addikt
válasz
gillka #25929 üzenetére
Én értem, a bejövőt irányítom át, de a végződtető szolgáltató ugyanaz, amit eredetileg is hívott az ügyfél, tehát nekik effektív nem plusz költség. Sőt még nekem sem lenne költség ha azt csinálnám, hogy fogadom a hívást, hívom a másik DIGI-s számot, és konferenciára kapcsolom őket... Szóval vicces ha ezért elkérnek 4 HUF-ot, amikor bármilyen más számot hívni meg 5 HUF....
-
gillka
csendes tag
-
4Grider
nagyúr
3.3.1 Hívásátirányítás
A hívásátirányítás végrehajtása miatt képződő forgalom díját az átirányítást kezdeményező fél fizeti.
Az átirányítás díja:
− Belföldi, nem emelt díjas irányokba történő átirányítás esetén nettó 3,15 Ft/perc, bruttó 4
Ft/perc (a számlázás 1 perces egységekben történik). -
ACE-
addikt
Nem találtam az ÁSZF-ben, de ha másik DIGI-s számra irányítom át a hívást az vajon díjmentes, vagy az is bruttó 4 Ft/perc?
-
-
Ginderek1
csendes tag
Vasârnap voltam Fehêrvâron ott SINCS. Baranyâban lakom ott sincs. Szomorú, hogy vadászni kell az R2 kêszülêk re. A honlapon fent van, hogy kapható, csak azt nem tudni, hogy hol lehet megvenni. Ên már nem is keresem.
-
KRoli92
tag
Üdv! Abban tudna valaki segíteni, hogy hol lehet kapni telefont? Digi R2 készüléket szerettünk volna ma venni, de nincs, sőt semmi más készülék se. Shopmarkba és a 20.kerületi Digi ponton nem volt semmilyen készülék. Létezik, hogy sehol nincs?
-
törökbálinton a falumúzeum környékén év eleje felé még nem volt semmi lefedettség, most már egész jó.
-
Sanyamaci73
tag
Sziasztok! Digi sim kártyát használ valaki Szombathelyen vagy környékén?
Ha igen, egy pm-t írjon nekem legyen szíves, lenne egy spec. kérésem VoLTE/VoWifi miatt.Kösz
Sanyi -
adam1400
tag
látom a digi árul Alcatel 1X-et. nekem van alcatel 1 5033 az nagyon hasonló. miért nem megy vele a volte?
-
DevKiller
senior tag
válasz
domper2015 #25913 üzenetére
Nem mondom, hogy nem korrekt. De ha kicsengetted azt az 5 eut a sok külföldi perces csomagért, most épp pohár alátétnek megfelelő.
-
fradi81
veterán
Tegnap hívtam digi mobilról digi mobilt, a hívás létrejön de süket, még ma is az, valami nem oké.
-
Lajosnagy17
senior tag
Tud valaki valamilyen updatet a DIGI 5G frekvenciákért inditott pereiben. Úgy tudom teljesen még nem zárultak le.
-
Nagyjából kizártnak tartom, hogy a Digi a saját márkás (amik amúgy módosított kínai modellek) telefonjait előnyben részesíti a többi egyéb márkájú telefonokkal szemben. Jó példa az általam fentebb leírt hozzászólás. Valószínűbb, hogy azokban az általad említett telefonokban nincs benne a Digi vowifi működéséhez szükséges vowifi profil. Hiába tudja, viszont a Digi vowifijét nem tudja használni. De ha tévedek, majd valaki kijavít.
-
válasz
4Grider #25900 üzenetére
Nekem A50-em van már sok hónapja, gyárilag független, több wifi hálózaton is van használva, havonta kapja az Android frissítéseket és mindig, minden körülmények között működött a vowifi, kivéve ott, ahol router szinten van tiltva. Nem csúcstelefon, nem Digi márkás és mégis megbízhatóan működik Android 10 mellett. Amúgy 9-es androidról indult, tehát főverzió frissítést is kapott. Így is mindig volt vowifi. És még lesz egy 11-es android is.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest