- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
maxima
tag
-
BlacKSouL
addikt
-
Gyurka6
őstag
válasz
#71835392 #25037 üzenetére
Figyu! az ilyen " birkák" -at szeretettel várják más szolgáltatók, akik kitudja miért minden követ megmozgatnak, hogy ne sikerüljön a diginek egy kicsit olcsóbb szolgáltatást nyújtani úgy tűnik minden lehetőséget megragadsz ennek segítésére. Számodra is meg van a lehetőség, hogy másik szolgáltatót/topikot válasz... Gondolom egy segítő kész ügyfelet mindenhol szeretettel várnak (ég veled).
-
UHHH
őstag
Elképedve olvasom a gonosz tippeket, hogy mit kell csinálni a "gonosz" Digivel.
Én örülök, hogy tesztelhetem és hajrá Digi!
-
BlacKSouL
addikt
-
törölt tag
válasz
mokalade #25035 üzenetére
Aki nevén van a kártya a telefonos ügyfélszolgálaton jelentse be, és ragaszkodjon hozzá, hogy vegyenek fel hibajegyet és kérje a hibajegy számát, addig ne tegye le a telefont, míg erre nem hajlandóak. Ha megtagadják, lehet menni az NMHH-hoz, majd pármillás bírság után máshogy állnak hozzá.
Attól mert 0Ft a havidíj még nem tehetnek meg bármit.Ugyanez a tanácsom álnokfutónak is.
-
törölt tag
válasz
bendegruz #25034 üzenetére
Figyu!
Ne legyetek már birkák. Felnyitották a szemedet, mi?
Olyan nincs, hogy "tesztüzem van, ingyen van: KUSS legyen"
A teszt üzem NEM azt jelenti, hogy azt csinálnak amit akarnak. Például hibabejelentést kötelesek rögzíteni, meg azt elhárítani is. ÁSZF szerint amúgy nincs tesztüzem, jogilag sem létezik ilyen. Az ÁSZF-ben és a hírközlési törvényben nagyon szépen le van szabályozva minden.
Ha a DIGI nem tud/akar eszerint működni akkor ott az ajtó... -
törölt tag
Ha már hibabejelentés:
Ahol lakom több, mint 4 órája nincs térerő, (több SIMen, telefonon se) vélhetően leállt a bázisállomás. Felhívtam a 1272-t, írtam a hibabejelentőnek. Leráztak, nem voltak hajlandóak hibajegyet rögzíteni, kaptam sablonválaszt Persze szolgáltatás azóta sincs.
Úgy tűnik, nem kaptak még elég büntetést, hatósági vizsgálatot, egy NMHH-s vizsgálat is kell nekik, akkor majd talán komolyan veszik.Nagyjából egy éve ugyanez volt, hálózati hiba, heteken át leveleztem velük, aztán csak akkor léptek érdemben, mikor NMHH-val fenyegetőztem és érdekes módon akkor napokon belül megoldódott a hiba.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Rebekacska #25027 üzenetére
A 3+2 MHz sávszélesség ennyit ér. Ha egy pár tucatnyian összejönnek egy cellába, akkor máris gond van. Arrafelé ráadásul a másik part és az itteni torony között ugrálnak a telefonok.
-
Rebekacska
tag
Dél-Budapest, Balatonfüred melletti kis falvak tapasztalatok: Az utóbbi hetekben a rengeteg hívás szakad meg, vagy éppen a másik fél nem hall engem. Sokszor a térerő is a korábbi 4-ről 2 re csökkent!!!!!
Autóból facebookon keresztül telefonálni nem lehet, nagyon akad. Mi ennek az oka? Füred melleti falvakban az internet gyakorlatilag használhatatlan. Illetve egyszer volt 3mbit, amikor vihar tombolt, és a nyaralósok elhúztak vissza Pestre. -
rob2174
tag
válasz
rob2174 #24869 üzenetére
Megoldódott a sim probléma 😎A közeli új torony miatt átváltott roaming+ra, ezért nem látta a hálózatot. Normál roaming ra visszaállás után működik minden rendesen. Így nem kellett sim csere sem, aminek viszont változott a feltétele, csak műszaki egyeztetés után cserélik nem egyből, mint eddig. Vettek fel hiba jegyet, majd 20 perc múlva hívtak is a műszakis kollégák. Bravó digi!
-
DJGABI
addikt
Sziasztok!
Lehet tudni valamit, van valami leállás? Egyik pillanatról a másikra full elment a hálózat (Vas megye, Celldömölk). Újraindítás, minden megvolt. Sajnos nem saját néven van a kártya, de nem értjük miért tilthatták volna le.
-
-
kiro76
tag
A tornyon nincs még semmi csak egy piros lámpa.
De ebből Digi már nem lesz szerintem.
Vagy nagyon naív és amatőr feltételezés lenne, hogy telekomos vezetékes hálózat használatával (felhordó hálózat ha jól gondolom) digis torony üzemelne? Azt hiszem, hogy azon a területen nincs vezetékes digi. Nem tudom, hogy létezik-e ilyen. -
kiro76
tag
Nemrég elkezdtem örülni, hogy a Bp. XVI. kerület határán az M0-ás mellett állított új torony digis lesz. [link]
Tegnap megnéztem közelebbről is. Sajnos a torony lábánál lévő dobozok egyikén ott virít a telekomos matrica. (bocs a gyenge minőségű képért, esett és már szürkület volt és csak kocsiból fényképeztem) [kép]
Most akkor két lehetőség van.
1. Telekomos torony lesz.
2. A Digi felvásárolta a Telekomot, csak még nem tudunk róla ? -
törölt tag
válasz
mave13 #25008 üzenetére
Az első sort szerintem nem kell beírnod, ilyen a log file:
<HomeProviderName>DIGI.HU</HomeProviderName>
<ConnectionMode>manual</ConnectionMode>
<Context>
<AccessString>internet</AccessString>
<Compression>DISABLE</Compression>
<AuthProtocol>NONE</AuthProtocol>
<IPType>IPv4v6</IPType>
De ha HP a laptop, annak van Connection Managere, ami mindent kitölt, azt hiszem. -
törölt tag
válasz
somnia #25004 üzenetére
Nem csodálom, szerintem is van különbség egy elhagyott [pendrive] az összes adattal amiért 5 millió jár, és aközött, hogy szándékosan feltörnek egy rendszert amiért 100. Nagyon kilóg a lóláb. De ez már politika offba is teszem.
-
válasz
#72755712 #25007 üzenetére
az az első sor... az nekem új. Oda azt mondták, Digi internet-et kell írni...
A többi beállítás már megvolt, az internetet is beírtam, és volt hogy minden mást így hagytam, ahogy szerepel.Ezt majd este még megpróbálom, köszi. Hátha.
szerk. Vagy, hülye vagyok, és az nem is módosítható, csak a profilod neve...
-
törölt tag
Sok bűne van a Diginek, nem akart NER-es áramot, már üzemanyagot sem vesz a NER-től, átállítja az aggregátoros tornyokat napelemre. A napelem pedig Magyarország ellensége, mert a Nap semmit sem ad zsebbe.
-
válasz
#72755712 #24998 üzenetére
Igen, ezeket látom.
Beállítottam, illetve megpróbáltam beállítani azt, ami a Digi androidos útmutatójában is van, de ott szerepel két érték, amiknek itt nincs helye.
Illetve, a bejelentkezési adatok típusa pedig ott nincs feltüntetve, sem az alatta levő IP protokollokra vonatkozó kérdés.
Minden opciót végigmatekoztam, de sehogy sem kelt életre.És eddig minden digis ügyintéző ezt probálta beállítani, de nem sikerült nekik sem.
Valami más lesz, csak nem tudom mi...Kíváncsi lennék, hogy más PC-n, asztali Windows 10-en működik-e bármilyen beállítás.
Van egy olyan gyanúm, hogy hiába európai szabvány a WWAN kártya, és hiába magyarországi vásárlás, valami azzal nem kerek. Pedig B3-at, és B20-at tud, a Digi pedig B3-at használ, ezt meg tudták mondani.
De sehol a neten nem lelhető fel Digis beállítási útmutató PC-s Win10-re...Valaki még pötyögött Frimware frissítést a WWAN kártyán, mert a Huawei kártyáin ez valamit segít, de mivel most működik minden faszán annak tuti nem fogok nekiállni.
-
somnia
senior tag
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest