-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
Jonatán #85376 üzenetére
Ez szolgáltatási cím, routing útvonal függvénye is, nálam pl. nem jellemző, hogy az AH a leggyorsabbak között lenne, sőt régebben a DIGI szerver is kimondottan rossz volt ilyen szempontból. Én jellemzően a Telekom vagy Telenor szerverein szoktam a legjobb értékeket mérni, de az utóbbi időben már a DIGI-n is egyre többször megvan a max. sebesség, 1Gbps FTTH nettel.
-
CirrMee
addikt
válasz
Jonatán #85347 üzenetére
Ok de akkor 5GHz-en miert nem tud mondjuk 800Mbit/s letoltest, plane ha kozvetlen a router mellett van a laptop?
de akkor van meg, hogy Wifinel ezeket az erteke kb felezni kell mert nem az egesz ertek van letoltesre.866/2= 433
Mérsz: 570
Baromság: sima adapterrel összeadnod a 2.4 és 5GHz értékeit, majd azt felezni. -
válasz
Jonatán #85345 üzenetére
A kártyád AC-n "akár" 867-et tud. Ez az elérhető max hálózati sebesség. Ez nem az általad használható sebesség. Ebben benne van a hálózati protokoll egyéb kommunikációja, amit egy sebesség mérésnél nem fog megjelenni. Ja és a 802.11 szabvány (wifi) félduplex, a vezeték nélküli eszközök nem tudnak egyszerre küldeni és fogadni, így a csomag ütközések is lassítanak.
-
Xelo
addikt
válasz
Jonatán #85345 üzenetére
ennél lényegesen jobbat csak wifi6 router - wifi6 kártya kombóval tudnál elérni. itt laposban intel ax200 160mhz van, router xiaomi ax6, egy szobányira a routertől jelenleg ilyen értéket mérek. ezt hozza torrent alatt is.
más: sírtam a napokban a ping spikeok miatt, tegnap teszteltem úgy is hogy a laposon építettem fel a pppoe kapcsolatot (írta valaki hogy szerinte a routerem miatt lehet), a jelenség ugyanaz. ma jött ki digis szerelő, kicserélte a fiberhome-ot egy huawei ont-ra, hiba megmaradt. ő is vakarta a fejét, én is, végüls megnézte nekem hogy otthon nála vannak-e ping tüskék, és jah.. úgy néz ki egész debrecen érintett. szuper.
-
TeeJay
félisten
válasz
Jonatán #85148 üzenetére
Asus AC1200GU vagy AC65P-t vegyél azok garantáltan gond nélkül kitekerik az 1000-es netet. A szolgáltatói eszköz is elég erős de csak 2 antennás 2,4GHz N WiFi van benne ami 2 antennás kliens esetén 80-120 megabit körül tud. Ha több kell ettől wifiben akkor saját routert kell venni
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- OLCSÓ MONITOROK
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged