- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Calogero #30964 üzenetére
De még eleve az emelésről sincs fent semmi az ÁSZF-ben!
Van valamilyen EU-s ár csökkentés egymás között de az asszem a mobilt érinti csak.
De egyelőre én kizárom azt, hogy sávot emelnek és árat is csökkentenek.
Akkor valóban házon belül megy a full, azon kívűl meg katasztrófa a sebességet illetően. vagy lekorlátozzák pl. 30 megára. -
DonMaster
addikt
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
Calogero #30742 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó. Akkor ingyen meg tudom csinálni, hogy váltás 500ra, majd ha mégis 1000 kell akkor vissza.
@lajos0001:
Ezeken már mind túl vagyok, megcsináltam a kézi kapcsolódást, de ha kiveszem a routert az egyenletből, akkor csak a régi kis műanyag elosztó marad, ami azt eredményezi, hogy 100/100nál nem tudok többet mérni. Mivel rajta van a bejövőn a telefon is, ezért nem lehet azt a kábelt direktbe bekötni a gépbe. Vagy mégis? Nem zavar be, hogy telefon is van rajta?
Wifi elejétől lelőve.@wwenigma:
"Csak hulladek buta..."-> Ez nekem szólt??
Igen, ezek is mind megvoltak... -
TeeJay
félisten
válasz
Calogero #30610 üzenetére
én sajnos nem várok vele mert szopóka van hétvégén...
holnaptól módosítani fogok most meg tettem hibabejelentést...
bőven elég lenne az 50-es feltöltés is bár ha már emelték 200/100-ra akkor kétlem hogy visszaállítanának mindenkit csak úgy 1hetes beetetés után...
viszont sajnos tuti hogy a 100-as switch kevés lesz és 200-ra módosítással vagy gigás switchre raknak vagy ONT-ra és akkor talán stabilabb lesz az a feltöltés nem úgy mint most...jelenleg 100/80 ennyit hoz és ezt is össze vissza nem stabil vízszintes grafikonon
-
TeeJay
félisten
válasz
Calogero #30597 üzenetére
azt már tudom hogy biztosítható a nagy csomag mert tavaly is írtak már mail-t a tulajnak hogy mehet a dolog
max ha nem akarnak gigás switch-et hozni raknak az ONT-ra hiszen szerintem az épületben nincs más még 100-as csomag felett
mehetek a tulajhoz meghatalmazásos lapot aláíratni mert ugye nem lehet neten módosítani...
hurrá -
TeeJay
félisten
válasz
Calogero #30564 üzenetére
kb. hány nap alatt emelnek ha kérem a nagyobb csomagot?
hétfőn megyek intézni a 200/50-re módosítást (200/100 lesz most már) mert gigás switch-re vagy ONT-ra akarok kerülni ugyanis baromi ingadozó hétvégén a feltöltés, és amit csinálok itthon melót ahhoz az kellene hogy stabil legyen folyamatosan.
200/100 bőven elég lesz csak ne ezer éves 100-as switch-en lógjak ahol leszívja előlem a többi lakó a lépcsőházban és néha 40 néha 80megabit a feltöltés mikor hogy.
amúgy meg videót streamelek csillió helyre fullHD-ban és kell a sebesség stabilan külföldre mert ebből van pénzem. -
TeeJay
félisten
válasz
Calogero #30067 üzenetére
és szerintem nem fognak rendelni hiszen 100/50 is bőven elég mindenre
ex 80/25-ös előfizető meg 33 lakásban nem hiszem hogy sok lehetett hiszen ott is elég volt a 40/20 is mindenre... marad a várakozás, mert most már gigabit LAN van egész lakásban és a router mindent bír arra nem fogható hogy nincs meg a speed. -
Sasos
senior tag
válasz
Calogero #29955 üzenetére
Köszönöm! Ez szimpatikus megoldásnak tűnik.
Így, ha jól értelmezem, akkor több készülék is használható egy időben?Más: Az SMTP port szűrés még mindig csak fix IP mellet kikapcsoltatható a Diginél, az pedig csak a két legkisebb csomag esetén elérhető?
(#29958) Benoe77: Budapest, XX. kerület. Most indul a külső kertvárosi rész, amit 3 éve kábeleztek be...
(#29957) Flashget: Ebben én is reménykedek, ha most váltani fogok.
-
< CyberBob >
őstag
-
-
Flashget
félisten
válasz
Calogero #27594 üzenetére
Szerintem a 100/50 vagy az 500/100 ami a legjobb ár/érték arányú csak kérdés mennyire akarod kihasználni a sebességet, mennyi gép menne egyszerre. Általános célok esetében a 100/50 bőven elég szerintem és az hardverek esetében sem jelent + kiadást. Viszont akinél eleve adottak a hardver feltételek ott az 500/100 jó megoldás hűség alatt.
-
knuckle
aktív tag
válasz
Calogero #27360 üzenetére
több helyen olvastam, hogy a windows 8.1 nek a memóriakezelése még szar egy cseppet, de eddig sokat nem javult. próbáltam más kliensekkel is, korábbiakkal is, nem mai torrentező vagyok, szóval tudok már róla ezt azt, de így sem sikerült még teljesen úrrá lenni a dolgon.
többnyire nagyobb 2-3-4 giga vagy e feletti torrentnél jelentkezik ez a hiba, csak egyszerűen nem kezdeni kiírni a letöltött darabokat a lemezre, hanem a tárolóban marad valamiért, pedig ki van pipálva az elkészült szeletek kiírása azonnal című rész is.
w7-nél sosem volt ilyen problémám. ugyanúgy 64 biten. -
Flashget
félisten
válasz
Calogero #25568 üzenetére
Helyes törje is lke a három rabló árait!
november végén jár le a rabigám a T-nél, most veszek kártyafüggetlen mobilt, várom a Digi szolgáltatását.
Csak legyen térerőjük isaz a 10 MHz széles sáv nem éppen elegendő mobilhoz..
Azon sem lepődnék meg ha 1x bejelentik felvásárolták a Telenor Mo-i részét...Vakegérke! Emlékszel 2007-re milyen hatása volt a Digi tányéros tv majd a lan megjelenésére? UPC kiadta egyből a Szőke kapitány 1.0-t majd a 2.0-t a "jól árasított áraival" :p
-
Flashget
félisten
válasz
Calogero #25098 üzenetére
...Nem vehet részt az akcióban, aki meglévő két szolgáltatását (tv+net) telefon szolgáltatással kívánja 3 szolgáltatásra bővíteni, továbbá, aki DIGIFON 500 csomaggal rendelkezik.
Ez 2014 április 1 óta van, hogy becsukták ezt a kiskaput is.
Jelenleg régi előfizetőnek okos csomag csak akkor lehet, hogy ha lemondja a TV vagy internet előfizetését, kivárja a 90+8 napot és megrendeli a lemondott szolgáltatást okos csomagban.
TV-t könnyedén lemondhatja az akinél van Mindigtv vétel csak kérdés ér annyit a dolog. -
dorika87
őstag
válasz
Calogero #23724 üzenetére
Ha a 200 és feletti csomagokhoz is jár ZTE router, akkor engem meg fognak keresni miután technikailag is megoldották a panelban a dolgokat? Tehát megtörtént a switch csere meg ilyesmi akkor szólnak vajon, hogy hoznák a ZTE-t?
Nekünk net+tv+telefon is van... és maradni is fog mindhárom. (x. ker panel) -
Keksz
senior tag
válasz
Calogero #19878 üzenetére
Nálam a falban megy a Cat5e, a bejárati ajtótól a számítógépig.
Amikor jött a DIGI a saját csatornájában elhozta a kábelt az ajtóig, krimpelt rá egy csatlakozot aztán elment. A lakásban nem járt, nem találkoztunk. Mikor este láttam hogy ott az rj45 krimpeltem az enyém végére is egy csatlakozót, aztán összekötöttem az átalakítóval a kettőt. Bent a fali csatlakozóba bedugtam a laptopot és megy minden.Mondjuk az ahogy a saját kábelcsatornájuk néha kinéz minden csak nem tűzvédelmileg OK. ;-D
-
Vakegérke
félisten
válasz
Calogero #19878 üzenetére
Nálam nem kérdeztek semmit. Megnézték a lakáson belüli csatlakozástól a gépig menő kábelt, látták, hogy Cat5E, nem nyúltak hozzá.
TopNet, elméletileg új kábelt kéne behúzniuk a lakásba a csatlakozásig. Na ne, nekem ne randalírozzanak. Majd én behúzok egy Cat5E-t a csatlakozástól a külső fali dobozig. Ott úgy kötik, ahogy akarják, az elosztóból meg egyszerűen kihúzom a gépig menő kábelt, és átdugom az új kábel végén lévő toldóba, és csókolom. A régi kábel megmarad a telefonnak.
Van valami bibi a tervemben? Kétlem. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Calogero #18965 üzenetére
Akinek van hűsége az felfelé válthat.
És azt nem tudod hogy milyen árakon válthat felfelé? Azaz XY embernek 2 éves hűség van TV-Telefon-TopNet/200/50-re, akkor az 2 éves árral kapja meg pl az 1000--es netet, vagy normál áron?
Flitter kolléga azt mondta normál áron, de kíváncsi lennék neked mit mondtak, bár ezt gondolom nem lérdezted meg...:/
koxx: Igen ez így tényleg vicc, ha 2 évre újra aláírsz akkor nem mind1 mid volt vagy mid nem. Amúgy vajon nem lehet úgy kijátszani hogy lemondod az egészet, és más családtagod nevére megkötteted megint?
-
macilaci78
nagyúr
-
g0dl
addikt
válasz
Calogero #17888 üzenetére
Esetleg lehet egy javaslatom.
Digifon500 helyett feltöltesz pl a freevoipdeal.com -ra $10 (legyen wc 2500 Ft ) összeget, amiért 120 napot ingyen hívhatsz hazai vezetékest, és pl. mobil irányban lebeszélheted 6,4Ft-os percdíjon, vagy 120 nap után ugyanennyiért vezetékes irányba , majd újra feltöltesz.
Részletek ittA digifont (140 ft-ért) pedig használhatod hívás fogadásra, és megkapod a hűségre a kedvezményeket.
Vagy megismerteted a csacsogókkal a vibert/skypet stb.
-
rocket
nagyúr
válasz
Calogero #17884 üzenetére
A te peldad nagyon mas azert mint amirol vitatkoznak, ugyanis a DIGIFON500 jo ideje nem rendelheto.
#17882: Nem hiszem fikcio lenne, az persze valoszinu, hogy mivel a nagykerek adatbazisabol mukodik a webshop, ott nyomjak fel az arakat a rendeleseknel, x ideig, x forinttal, IPON-nal meg ugye bevan allitva a profit %-ban, igy rogton novekszik naluk is.
A slager termekek arat erdemes figyelni, hogy ugralnak ossze-vissza.
-
TeeJay
félisten
válasz
Calogero #17366 üzenetére
van egy tippem hogy elenyésző a 80megások tábora, tényleg csak a komoly töltögetők fizethették
a többi paneles elvolt a 20 meg 40megás csomaggal is
így viszont felnyomják a speed-et, aztán ahol van több 200megás előfizető ott switch csere és/vagy újrakábelezés a telefon miatt és csá.
ha előbb mindenhol switch cserét csináltak volna akkor jóval drágább mulatság emelni meg jóval tovább tart.
most legalább van lehetőségük 80/25megabitről "visszaváltani" 100/50-re úgy hogy havi 1ezer megmarad náluk. nekem sincs hűség a csomagra -
MaciLaci1970
aktív tag
válasz
Calogero #13358 üzenetére
A családban előfordult ez a másik szolgáltatóval, és nem csak papíron.
3 hónap forgalmát átlagolták és mivel így meghaladta a 300 GB/hó forgalmat a 3. hónap végén cca. 2 hétig csepegett csak a net.
Persze hallottam én is, hogy ritka az ilyen, de mint a példa mutatja azért megesik.Szerk.: A jó hír, hogy itt nincs ilyen regula.
-
dethroner
veterán
válasz
Calogero #12533 üzenetére
Ha fair dolgokat szeretnél, akkor egy másik univerzumba kell születned.
Ez a telefonadó dolog egy remek lehetőség és alibi az összes szolgáltatónak hogy árat emelhessen. Mert ugye az adó az első 10 percre nem vonatkozik, és magánszemélyek esetén 400ft, vagyis 200 lebeszélt percre vonatkozik. Egy szolgálató sem jelezte hogy az ügyfelekre terhelt emelés csak a 10. perc után lép életbe és a 200. perc után újra a régi árak élnek. És ha 2ft az adó mértéke, akkor a digi miért emel 5ft-ot a percdíjon?
Mindegy, nem hiába folyt az egyeztetés a zárt ajtók mögött, és nem hiába mentek olyan nagyon könnyen bele a szolgáltatók ebbe a kib@szásba. -
Dictator^
veterán
válasz
Calogero #11593 üzenetére
Passz, nem tudom , hogy ilyen-e, de most jött hozzánk is (Digi most jött be a városba és kábelezte pár hónapja, most lehet majd kötni), de már nálunk is itt a szorólap a Digifon 500ról.
Amugy más országok hivásához is kell plusz percdíjat fizetni, egyedül a Romániai Digi hálózatába lesz igyenes, ami nem belföld.
-
dethroner
veterán
válasz
Calogero #11557 üzenetére
Rájött a digi? Mikor? Mivel én karácsony előtt néhány nappal éltem ezzel a lehetőséggel, így kötve hiszem. Azonkívül nem szeretem ismételni magam, meg senkire nem akarom rátukmálni a módszerem, de leírom a teendőket, hátha van aki érti is amit olvas
1: keresel egy barátot, akinek nincs digi-s szerződése és hajlandó segíteni neked. Besétáltok az okmányirodába, bejelentkezik a lakcímedre, ideiglenesre. Kap lakcím kártyát.
2: bemenni a digi-hez vele, és kérni egy papírt, hogy ő mint bérlő vagy szívességi használó szerződést kötne hűségidővel, és ezzel te lemondod a meglévő szerződést.
Digi látja hogy emberünknek nem volt az elmúlt 3 hónapban szerződése velük, lakcím stimmel, a név különböző, tehát nem családtag. Papírok aláírva, néhány nap múlva régi előfizetés megszűnik, ezzel egy időben az új névre kötött előfizetés működni kezd.
3:ezek után emberünk nyugodtan kijelentkezhet az ideiglenes lakcímről.
Lehet örülni a továbbra is olcsó szolgáltatásnak -
Dictator^
veterán
válasz
Calogero #11557 üzenetére
És akkor, hogy frissítheted, a lejárt hűségedet?
Mert a UPCnél is ez volt, ami gusztustalan volt, hogy 17 éve ügyfél vagy, megszakítás nélkül, és nem képes megadni az akciós kedvezményt. Fizetsz, 6250-et, egy olyan netért, ami új belépőknek mondjuk 5200 1év hűséggel.
És szívesen vállaltad volna azt a plusz 1 évet, de nem... mondd le, 3 hónap és gyere vissza.. Oké. Make sense. -
Killing
addikt
válasz
Calogero #10544 üzenetére
Köszi!
És akkor hogy lehet majd hívni az új digis számom a régi inviteleseknek?
Itt szegeden +3662 xxx-xxx előhívó van, most a többi 62-es körzetbeli invitelest tudom hívni simán xxx-xxx formátumban. Ezután mindig elé kell majd ütnöm a 0662-t? A többi invitelesnek úgyszintén?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest