- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
macilaci78 #76006 üzenetére
Szerintem egyszerűbb lenne felhívni őket és megkérdezni, hogy cég esetében pontosan mi kell, hogy intézkedhess. Nem biztos, hogy elég egy meghatalmazás, lehet kellenek más céges papírok is.
-
4Grider
félisten
válasz
macilaci78 #76006 üzenetére
Én minden céges ügyletet egy céges meghatalmazással (saját fogalmazás, a tulajdonos bíz meg adott feladatkörrel, stb...), aláírási címpéldánnyal és cégkivonattal intézek.
Még nem volt cég, ahol nem fogadták volna el... -
viktorhu
veterán
válasz
macilaci78 #48092 üzenetére
Nekem panasonic van, már vagy 10 éves, vezeték nélküli, szabvány AAA tölthető elem kell bele, még új állapotú, és tudja azt, amiről beszélsz. De szerintem anyu auchan saját márkás telefonja is, amit kb. egy éve vettem neki.
-
Varszegig
veterán
válasz
macilaci78 #48092 üzenetére
Ilyesmire gondolsz?
[link] -
viktorhu
veterán
válasz
macilaci78 #48088 üzenetére
A digi telefon mindenképp voip (ahogy a telekomé is egyre inkább), de ha a mobilodon akarod beállítani, ahhoz nem fogsz 1-es körzetszámot kapni, csak voiposat. Az átirányításos megoldás pénzbe kerül - ha így belefér, meg tudod oldani, de szerintem jobban járnál egy kijelzős telefonnal - nem túl okosak egy mobilhoz képest, de a bejövő hívások listáját vissza tudod nézni rajtuk.
PS: UPC-nek van olyan megoldása, hogy a mobilon voip accountként hozzáadhatod a vezetékes számodat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #48086 üzenetére
-
unknownuser
tag
válasz
macilaci78 #18943 üzenetére
Az a baj, hogy ha még rá is kötsz konkrétan egy PC-t a végpontra, és úgy sem javul a kapcsolat, majd bejelented a DIGInél, akkor (szerinted) vajon mi fog történni?
A DIGI szerelője kiszáll hozzátok munkaidőben, és majd rá akarja kötni a saját gépét a végpontra. Most ha te azt írod, hogy:
"Arra meg se lehetősége, se ingerenciám, se eszközöm nincs, hogy hónom alatt egy laptoppal, esetleg ügyfél előtt berúgjam főnököm bezárt irodájának ajtaját és rácsatlakozzak közvetlenül a végpontra."
Akkor nehezen tudom elképzelni, hogy ha majd a DIGI szerelője akarja ugyanezt csinálni az rendben lesz. Vagy igen?
-
thxer
aktív tag
válasz
macilaci78 #18943 üzenetére
A routernek nincs logja hogy mi történik?
-
thxer
aktív tag
válasz
macilaci78 #18939 üzenetére
És miért vagy biztos benne hogy a DIGI-nél van a gond?
-
thxer
aktív tag
válasz
macilaci78 #18937 üzenetére
végpont -> fájlszerver -> router -> stb
Ez így nem igazán optimális, dupla nat, fájlszerver kint a neten publikus ip-vel...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged