- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
DonMaster
addikt
Miért is?
Jah meg van, a 3honap lemondásos ember ke vagyugy tudtam,
várj menynit sporolsz 3honap lemondással? legyen 40e FT/2év
nah most ha a maxos csoamg meg vanalapjáraton maxos digi csomag ára: 6560ft/ho 2év ig utána 8200ft/ho
itt durván 20-40 e FT-ot sporolsz. rendben. de
ha én a szomszédal közösen használom
akkor nem kel lemondia és evvel cseszekedni, mivel persze panelben megoldhato a elgköynebben nem családi hézban, bár szabály elenes de ezt emg bezséltük már,
ha ugy felesben van ahsználva ár-ilag, az azt jelenti, hogy 8200/ho/fö
az-az 4100ft/ho örök, és elsö 2évben meg 6560/ho/fö ami 3280ft/ho 2-év ig,
utána nö 4100ft/ho-ra az ár, igy számolva, sokkal olcsobban jön ki mint ha minimum 3honapra váltanék csomagot, mivel igy amikor akcios akkor 3280ft/-t sporolok, utána meg 4100ft/ho-t ami
24x 3280ft sporolás, várj idézek " nem vagyok a saját pénztárcám ellensége" azsem ezt irtad, mivel igy 2év allat 78720ft-ot sporolok meg , 2év után meg évente 49200ft-ot , szoval akkro ki nem tud számolni?
akkor én is bezsolok, ne sérteges.TJ
igen benne van a pakliban , hogy lebuksz és hogy nem tud 1005-on menni a net , bár nem is volt ez speciel lényeg, a téma felvetésre csak 1 siam javaslatként irtam, hogy pl igy kiviteleezhetö a dolog, persze milionyi téynezö van.
és igen biztos kilenne fieztve érte a 10-15e ár is,
csak ott már lehetne evvel játszogatni, hoyg akár félárban meg legyen, bár ez téynelg csak leehtöség, és szabályelenes, továbbra is. -
törölt tag
Növelni fogják, mert szerintem lesz fizetős változat is később azoknak akiknek nincs drótos DIGI hozzáférésük és pl. T vagy UPC internet kiépítésen akarnak DIGI TV-t nézni.
... de, akárhogy is lesz a verseny előnyös az ügyfeleknek és a DIGI online TV szolgáltatásban Magyarországon kicsit le volt maradva a konkurensek mögött, de ezzel a DIGI Online-al most ismét nagyot lépett előre, mert ez tényleg bitang jól működik és az app is profi.
-
TeeJay
félisten
vágom mit mondasz de azért gondolt át te magad is...
durva lenne ha egy GPON elég lenne egy fél lakótelepre amikor 100-200-500-1000-es csomagokkal repked mindenki. ha FTTH-nál 32-es osztás van akkor FTTB-nél 7 meg 14 meg 28 lépcsőházat rányomnak egy GPON-ra mi? (lépcsőházanként 33lakásból legyen csak 20DIGI netes akkor is 140előfizető/ tömb)elhiszem hogy kicsi az esélye hogy ezek közül több nagysebességű user egyidőben töltsön de én azért elég sokat mérek mióta van ez a feltöltési hiba, meg elég sűrűn töltök csúcsidőben de az a letöltés valahogy legrosszabb esetben is megvan 850-900megabit körül, nálam csak a feltöltés fogy el de az nagyon ám...
tegnap beszéltem a DIGI-s sráccal nem véletlenül mondta hogy minden lépcsőház egyből a fejállomásra megy és sosem láttak még feltöltési hibát mert sehol nincs terhelve a hálózat, ha sebesség gond van az is max letöltés szokott lenni ahol több torrentes van de a letöltés nem is érdekel senkit ilyen csomagok mellett...szóval ha vakarják a fejüket meg képesek már este 8-kor is kijönni hozzám ONT-n mérni hogy be tudják mutatni az eredményt bent akkor valami nem lehet túl frankó
ja és mondom minden alkalommal bentről ránéztek az ONT-re meg a fejállomásra és azt mondták félig sincs soha terhelve még csúcsidőben sem. akkor ezek után vakarhatják a fejüketszóval én vágom hogy szerinted egy GPON elég 7-14-28-56lépcsőházra csak nem hiszem el mert bentről meg azt mondják hogy félig sincs terhelve ilyen csomagok mellett
ilyenkor bezzeg hasít a feltöltés amikor indulnék aludni és már úgysem használnám
-
atua
aktív tag
Őszintén szólva nem néztem meg az upc árait, mert csöppet sem érdekel (bár jól szoktam rajta szórakozni, ha mégis oda keveredek
), csak a te számaidra hivatkoztam. Ezért most sem értem, hogy lett a korábbi upc-s 170e-ből 152e, de nem is érdekes.
A lényeg, hogy nem vagyunk egyformák, amíg te beéred 3 hónapig a upc szolgáltatásával is, én egy napig sem. Nekem kell a digi 100/50-es netje (ami egy átlag júzernek mindenre elég, sőt az up-ja ennek is körberöhögi az upc-s csomagokat), az összes tv csatorna, élükön a 20 vagy mennyi hd csatornával, mindenféle box, kártya és plusz előfizetési díj nélkül, és a telefon, amivel a digis rokonokat, ismerősöket ingyen hívjuk. Szóval nekem és a hozzám hasonlóknak nem alternatíva az általad felvázoltak, 20e ft ide vagy oda.
Egyébként nem mindenkinek esik útba a digi ügyfélszolgálat, illetve a bekötési és lemondási díj nem én voltam, ne tőlem kérdezd. -
rocket
nagyúr
Annak koszonhetoen, hogy a DIGI kedvezmenyeinek igenybevetelere megvoltak a kiskapuk a meglevo elofizetoknek az elmult kb. 75 honapbol (akkor indult eloszor huseg akcio) 48 honapot (2x1 es 1x2 ev) huseg alatt toltottem.
A masodik egy eves huseg akcio nem emlekszem melyik volt, az elso egy evesnel 8400forintot , a 2 evesnel 41040 forintot sporoltam, mara mar a meglevo elofizetoknek levo kiskapukbol, kis lyukak lettek
, szamomra par ezer forintert nem opcio a szolgaltato valtosdi.
Tobbi szolgaltatobol kiindulva az is csoda, hogy ennyiszer igenybe tudtam venni kedvezmenyt, mint meglevo elofizeto.
-
DonMaster
addikt
[moderálva] 20e 2év alalt
vicc, te kb az vagy ha ezt nézzük, aki meg vesz egy 100e ft-os kocsit mert az ha 5-évig is használo akkor 1x sporoltál 1-2milio-t , jah igen de hol az a pénz?
értem én, hogy 20e kijön neked elméletileg az ide oda ugrálással, meg hogy nem vagy tv buzi meg torent huszár sem, bár ha ezek nem vagy akkor mindig tv az inygen van avval 2év alalt 24x 3000ft-ot sporolsz, és akkor csak a net van listán digitöl max a 200ft-os telefonnal, az 2900ft/ho net tv telefon, listaáron!.
és te diginél "184.800ft-ot fieztnél simán listaáron 500-as netel" 2év alalt, nah most ha nem a legkisebb ent hanem 500-as listaáral számolom, 4700ft/ho*24 = 112800FT/2évupc-s változod 160.860.FT/2év
nah szoval mond azt , hogy nem szeretem a te pénztárcádat most sporoltam neked 2év-alalt 48060FT-ot .
ezért már emg éri. és ezt mind lista áron tettem, 48ezer FT 2év alalt az 10 év alalt, már 240e FT .látod. még hoyg ellenség. neked sporolok.[ Módosította: radi8tor ]
-
rocket
nagyúr
Azt ne felejtsd el, hogy az a 3 honap a gyakorlatban +8nap (felmondasi ido) es +60nap (bekotesi ido) is lehet.
Plusz az ido alatt amig UPC-zel lehet, hogy csokkenti a DIGI a kedvezmeny merteket, vagy megszuntetik teljesen, esetleg modositjak a felteteleket pl. mint a telefon eseteben, hogy lemondast koveto 12honapban ujra bekotesnel nem minosul a felhasznalo uj elofizetonek.Nekem oktober elejen jar le a 2eves huseg, telefont lemondom mivel nem hasznalom, es a 3990ft helyett 5700ft lesz a havi dij, de listaaron is boven megeri.
-
DonMaster
addikt
Bocs de én vak vagyok, megnéztem de én csak 57+20hd-t látok ott, nah meg digi 500-as neted van azt ilik az upc 500-as csoamgal hasonlitgatni, ami 12500/ho, igaz 25+hd csatorna van csak, gondolom az válthato akkor kb 14-15e/ho lesz a határozatlan ára, de még 12500*3 -al sem éri meg 3honapra átmenni ,
és a trio xl amiben a max van mindneböl ami upc kell összehaosnlitani, nézzük 1 honapra1honap upc 0%kedvezmény
500-asnet plusz tv max csoamg 14990FT
1honap digi 0%kedvezmény
tv 3000ft + 500-as net 4500FT + telefon 200FT = 7700FTnézük a legkisebb csomagokat:
1honap upc
30mbit/s net +32tv+5hd + telefon 8990FT
1honap digi
100-asnet 2700 + tv 92+25hd 3000 +telefon 200 =5900FTnah már most ezt én bármilyen szemszögböl nézem, ha a mostani Digi csomagnál maradzs akkor 7700FT/ho
ha átmész upc-hez akkor ugyan az a net és kb haosnlo tv kinálat az 14990ft
ezt bárhogy názem de duplájaezért vegyük a legkisebb upc netett a mostnai digidel
upcnél 8990ft ha maradsz a digi nél akkor 7700ft , ezt bárhogyan is nézem, de havonta sporolsz vele 1290ft-ot
ha csak 3 honapra mész át akkor az 3x1290ft-bukta, tehát semilyen szempontbol nem éri meg átmennni upc-hez még csak 3honapra is, mint ahogy irtad nem vagy a saját pénztárcád ellensége, nem persze, de képes vagy havonta 1290ft-al többet fizetni 3honap-ig talán 4. az a biztos szám, azért , hogy ennél kevesebb pénzt sporolj. értelek -
atua
aktív tag
A számításod ott bukik meg, hogy nem azonos upc csomaggal hasonlítasz össze. Mert ugye, ha nem vagy torrent huszár, akkor a dignél is visszavehetnéd a netet az upc szintjére, és ha már csak egy ezressel kevesebbet fizetsz a digiért havonta, akkor már nincs is különbség a két év alatt. A plusz körök futásáról (lemondás, előfizetés, szerelő várása 2x) és az időről már nem is beszélve.
-
DonMaster
addikt
értelek én, én meg elmegyek a pékhez kenyeret venni mert 100ft-ért adja nem mint a kisboltban ahol 160-190ft a kilo ára, és ezt 10évre lebontom neked ha 2naponta veszek 1 kilo kegyneret az 10*365*100ft 365e ft a péknél és 10*365*160 boltban meg 584e ft hát hülye vagyok én sporolok 10év allat 219e ft-ot csak a pék 10km-re van a bolt meg 100m-re , nah most akkor menjek 10km 2naponta hogy 10év allat több mint 200e ft-ot sporoljak vagy menjek 100m-tert és akkor hüdesok pénz költök el 10év alalt több mitn 200e kiesik a zsebemböl, ez az élt egyik nagy kérdése, menjek upc-hez 20mbit/s-es net ért hogy aztán legyne ujra digi 1000-rem 20%kedvezméynel, vagy maradjak digi-nél de akkor 2év alalt több mint 23e ft-ot vesztek, 2év 23e keméyn évi 11,5e ft -al kevesebb marad a szebemben, az mennyi havonta 997FT -ot sporolok, értem én, nem vagy a magad ellensége leeset, de engem komolyan érdekelne, hogy az a 997FT havonta perselybe kerül, hogy 2év után amikor lejárt a digi okos ujra akkor feltörd vagy pedig, ez iylen elvi pénz ami t valojában a valo életben észre sem veszel hogy több van, gondolok itt arra, amikor kijön a digi számlája okos csomaggal mindig felörülsz hogy hoppá 997FT -ot kerestem evvel a számlával is, vagy ez csak az elsö 2-3honap utána meg ez is csak 1 számla. tehát itt olyan havi 997ft-rol van szo ami valojában NEM MARAD A ZSEBEDBEN , ergo olytök mindegy, hogy digi számlára fizetedbe vagy ugy sem kerül a perselybe ,
-
Mate
nagyúr
Olvastam, hogy upc-d lesz. Nem tudom, hogy miből jött le neked az, hogy nem.
Már látom, ebben elbeszéltünk egymás mellett.Ha nekem lenne cégem én alávágnék a trükközőknek simán azzal, hogy elhúzom a bekötést
Pláne úgy, hogy úgy is hazajönnek a báránykák előbb vagy utóbb. Az a 3 hónap kiesés meg lehet, hogy nem küldi földre őket.
Mindenki azt csinál amit akar. Én biztos nem szórakoznék ennyit a dologgal.
Egy biztos, ha nekem nem adják meg valami miatt a kedvezményt, akkor is nagy mosollyal az arcomon fogom aláírni a szerződést velük költözés után
Más: 3. kerületben mennyi idő alatt kötik mostanság a digit? Ha jól tudom most is az van a lakásban, csak módosítani akarom majd nagyobbra illetve TV-t is akarok.
-
DonMaster
addikt
-
Flashget
félisten
De ember....júniusi számlával a júliust küldik ki nem az augusztust! A helyes válasz, hogy 1-el több hónap szerepel benne mint kéne miként az 500-ból is.
de mindegy már megválaszolta más helyetted, tehát csak próbálod magyarázni a nem igazad..van ilyen fogad el, hogy nem mindig van úgy ahogy te gondolod. -
Flashget
félisten
ezen lehet ironizálni meg viccelődni, hogy a másikat lejárassuk valahogy..de amikor itt a mellettem lévő fali dugalj elkezdett ciceregni hallottam így a hibát gyorsan elhárítottam egy cserével. Ugyanezt a tetőtérben nem fogom hallani aztán lesz belőle egy kis tüzecske ami jellemző az elektromos tüzek kialakulására.
Tehát csak ésszel mikor ilyenen ironizálsz... -
DonMaster
addikt
már nem azért , de ha kigyulad meleted lévö ahelyiség még kicsit több idöd van eloltani mint ha a tetö égne amit nem biztos hoyg elsöre észre is vezsel mivle ms helység , és szerintem olcsobb kifesteni és 1-1uj butort megvenni mint egy totális tetöteret helyreálitani . tehát a válasz a kérdésedre igen jobb ha a nappali égle és nem a tetö
-
Kasza József
csendes tag
Én pár napja kaptam meg a DIGI - től ezt a ZTE ZXHN H298N típusú routert, a DIGI 200 - as nethez.
Kevés dolgot lehet beállítani benne és mivel user néven lehet bejelentkezni admin helyett így egy rakás dologhoz nem lehet hozzáférni.
Én simán reseteltem egyet...újraindult, de minden maradt ugyanígy.
Csak be kellett néhány alap dolgot állítani. Pl.: wifi jelszó, internet belépési adatai...stb...tehát tényleg csak az alapdolgokat....és újra ugyanott voltam mint amikor a szerelő beállította és itt hagyta.Se a firmwaret nem lehet updatelni, se más lényeges dolgot nem lehet beállítani, mivel egyből, még reset után is ez a DIGI - s, lebutított felület jön be.
*Bár a port forwardingot az itt talált leírások alapján csináltam, a port továbbra is zárva van...egyszerűen bármit csinálok nem tudom kinyitni.
Van valakinek használható leírása ahhoz, hogy pl. az utorrenhez hogyan lehet portot nyitni?
Már minden lépést végigvittem amik le vannak írva, de ez a router kifog rajtam, pedig ilyen még nem történt, nem ez az első routerem, de eddig ez az első amiben nem tudom beállítani a port nyitást.
-
TeeJay
félisten
nálam speedtest-en 1 tucat mérés alapján 500-700között szambázik
DIGI mérőn 600-at ritkán haladja meg, az RDS speedtest-en meg 880volt a max
felfelé stabil 217megabit hajnali 3körül, de ott majd kíváncsi leszek csúcsidőben mi lesz...
azt hiszem telefonálok holnap hogy az optikai részen van-e nekik dugulás vagy mi a fene hiszen ONT-re vagyok kötve és illene az ONT-nek 2,4/1,2gigabitet kapni az OLT felőli5-4690-es gépen ez volt a legkisebb mérésem speedtest-en
ez pedig a legtöbb
-
DonMaster
addikt
üdv a klubban ugyan ez volt nekem is, ujr aconetoltam erre semmi most jött helyre, végre de 691-es ibát dobot foylton
azért az 1040-es speedtest mérés viszi a pálmát eddigi rekord, szerintem cat6a kábel és 10gb-s lankártya , amivel ezt sikerült összehozni ,mert sima gigás lan-al ez elméleti maximumot meghalado, ami fizikailag nem lehetséges elvielg.
-
DonMaster
addikt
mertha bejelented mint irtam hivatalosan és jelképes 1ft/hoért adod ki akkor ugyan ugy elméltetileg nem adozol a digi hiába féynmásolja is le, plusz elég a meghatalmazás kitöltése a diginek azon meg tulaj és az albérlö feltüntetve, tehát nem buzdittotam snektisem arra amire irod, mert leirtam , hogy bejelenti akár jelképes öszeg ért , bejelentés nem kerül elvileg semmibe és a jelképes öszegnek az adoja jelképesen 0.
használd már a szerkesztés gombot 5percen belül. köszi.teejay
mivan ha szerdátol nem 48 lesz az up od hanem 50 csucsidöben akkor nem szolhastsz benekik hogy baj van . mert a garantáltta kapod, ami elenyészö 2-vel több a mostaninál. -
DonMaster
addikt
és Disque egy adáés vételi sezrödésen nincs dombor nyomat kitöl kinek tanuk és csö nincs dombor nyomat, földhivatal? minek? 1 darab a4-es papair felmutatása véget fölsöleges. a levelzetés jo csak nem értettétek, persze ha a digi kér midne kutzya szart a sima adás vételi szerzödésen kivül akkor más a helyzet, bár akkor felmerül a kérdés mivan ha a feleségedel csinálsz egy albérleti paparit és meghatalmazod hoyg a te albérletdben kösöna diginél szerzödést akkor ugyan csak uj ügyfélként kell tekintsen ráa digi még ha a ház a te neveden is marad, és az megint csak 1papair amit enm kell hivatal emg miegymásal dombornyomni meg stb.
-
DonMaster
addikt
mit kell azon hamisitani? irsz egy adáésvételit jelképes 1ft-ért bemész digihez kitöltöd a papirokat ujnévre megkapod az okos csomagot, utána akár fogod széttéped vagy fogsz egy ujjat és vissza irod saját envedre , kedvezméynt megkaptad és nem történt semmi hamisitás, eladtad a feleségednek 1ft-ért ö bement meg csinálta a digi-t és másnap meg veted a feleségedtöl 1ft-ért a házat igy toivábra is a hivatalos szervek felé a teneveden van a ház csak a digi tud mást de az melékes . nem szabályos de nem olyan ami nagy probléma lenne, ha meg megkérdezik hoyg a feleséged miért adta el neked ujra másnap a házat ara emg töknyolc mit mondasz neked lesz igazad mind ketöt papri emg van 15napon belül kell jelenteni a hatoságoknak a változást de mivel lényegében te vissza vetted igy változás nem történt,
nevezzük volt egy 2napos anomáliádnem kell utolag sem kifizetni a bekötési dijjat. ha hüség lejárta elöt modnod fel csak azt a kedvezméynt amit addig kaptál kell kifizetni.
-
Flashget
félisten
az enyém a lakás meg a feleségemé, ha valaki más akarna ott kötni szerződést, akkor az én vagy feleségem hozzájárulása kellene, és máris kibukna, hogy már voltam ott előfizető, ugyanúgy, ha a feleségem kötne, akkor is.
2008 vagy 2009-ben sokan kihasználták ezt, majd a Digi a kaput becsukta egy ÁSZF módosítással.
-
Flashget
félisten
bullshit!
Lazán egy 4 oldalas új szerződést írtak. még csak nem is én intéztem és nem kukacoskodtak.
Azt kell kihangsúlyozni nem használhatnak 2 féle listaárat ugyanarra a termékre! Miután jún.1-től megszűnt a régi nem számolhatják azzal a kedvezményt. Hiszen az ügyfélkapun ott van az aktuális lista ár amivel számolnak.
Boltba bemész venni sört, nem lehet 2 féle ára a boltban ugyan annak a dobozos sörnek. -
TeeJay
félisten
nem voltál elég határozott, én ahogy kiejtettem hogy az ÁSZF szerint megszűntek a régi csomagok
és sebességet szeretnék módosítani ami új szerződésnek minősül máris nem adhatnak egy megszűnt csomagot hanem csakis újat...
nyugodtan mondanod kellett volna hogy hívja fel a főnökét olvassa el az is az ÁSZF-et és utána írja be az 5ezres árat vagy mégy a fogyasztóvédelemhez. hidd el nálam is az volt hogy a hölgynek mondta a főnök hogy szerinte a régi ár jön, a hölgy meg mondta hogy már 3 másiknak is az újat adták nekem is beírja az 5ezret szerződésbe és le van tudva mivel hivatkozok az ÁSZF-re...én a Kispesti irodában voltam
-
Flashget
félisten
üfsz-e válogatja.
nálunk mosolyogtak ezen és basztak felajánlani okoscsomagot, mert tudják nálunk csak T van kábelesen elérhető konkurencia, annak az árait mindenki ismeri. így lemondtuk a telefont (akkor még működött ez a történet) majd 100 nap elteltével lett okos csomag. -
knuckle
aktív tag
az újpesti irodába megyek, lévén újpesti vagyok
természetesen előtte átrágjuk, hogy tényleg úgy van-e ahogy gondolom, és ha minden stimmel, aláírom a papirost.
Anyám vidéken T-Com-os nettel és Sat TV-vel van, 10220 Ft-ot fizet, 20/1Mbit( valós : 14/1) és 61+21HD csatornával...
február óta minden hónapban kétszer hívom őket, mert nem sikerül a számlát helyesen kiállítaniuk...
az ideg már széjjel baltáz a majmok miatt teljesen... -
DonMaster
addikt
szerintem ha diginet 200-a val rendelkezem nem fogja engedni a digi hogy diginet 200-ra váltsak mert uygan az csak más az ár, ergo mivle a diginet 500 is olcsobb 200ft-al a diginet 200-a nál igy nekem már avvla is emg éri a diginek is hogy a nagyobb csomagok vannak jobban kihasználva és nem a kicsik,, mindeki nyer vele, kétlem hogy lenne vlaki aki lefelé váltana a 200-asrol a 100-asra hoyg utána a 200-asra tudjon váltani 700ft-ért amikor 200ft-al kevesebbért emg van az 500-as is .
okos csomagban is olcsobb let, viszont ott van egy fix szerzödés amiben azt az árat vállaltad, igy ott nem kötleezö nekik csökenteni, temeg variálhatsz végül is vagiys nagoybb csoamgra mész okosban akkor kevesebb lesz, máskép nem fognak csökenteni okoson belül akik meg kötötték, -
néha van/lehet azért köze hozzá, többször is találkoztam már olyannal, hogy bizonyos ip cím esetén csak a töredéke sebességet kapom, akkor gyors ip cím csere és már hasít is a maximummal.
a 77-es kezdetű rémlik, hogy azzal nem egyszer volt már problémám.
amúgy mindig adott itt a maximum, a csúcsidőnek mondható időszakokban is, szóval csak a problémás ip cím lehet az oka a sebesség jelentős visszaesésének, de ezt igazolja az is, hogy az ip cím lecserélése után pillanatokon belül felugrik maximumra a sebesség. -
TeeJay
félisten
úgy bizony, ha nincs hibátlan 8ér akkor LAN elszáll, újra csatlakozik de már 100megabit fog menni.
ezért jó a gigabit router gigabit LAN mert a kettő közt lehet tesztelni a kábelt hogy képes-e szintén gigabitre
amúgy meg kínából lehet ilyen LAN tesztelőt rendelni 5-800forintért már, mindkét végére rányomni és ha mind a 8 LED ég akkor mindkét végén hibátlan a kábel -
DonMaster
addikt
ha megvan törve 1 ér a 8bol akkor teszem azt pont a letöltési érböl az egyik móvan emg törve és mit tudom én mikor érintkezik mikor nem, szoval kontaktos ott az ér és igy lehet sebesség csökennés.csak az egyik oldalon mivel a feltöltési ér séretlen ot van fullon a letöltési meg contaktos igy az nem mehet 100%-on,
szoval itt is látod hoyg hoyg van az ethernet kábel, és ha csak a letöltési egyik ér sérül akkor a letöltés kisseb lesz mivel mikor érintkezik mikor nem.
-
DonMaster
addikt
a 8 érböl ha 1 meg van törve akkor már lehet iylen eredmény 2 jel és 3-3- adat van 3 fel 3 le , ha teszem azt a 3 leböl 1 meg van törve akkor már lecsökenhet enynire a sebesség is, attol még a fel meg marad, de lehet a csatlakozo nincs jol bedugva, tegnap találkoztm evle bevolt dugva és csak 100-at irt megnéztem emg igazitgattma és 1gbit szoval lehet fizikai baja is nem csak szolgáltoto-i, de szerintem ekilehetne hivni 9ket vagyis bejelenteni hibáa kijnnek és max kicserélik a kábelt .
Dog 11
ittsem megy -
TeeJay
félisten
-
DonMaster
addikt
persze , ez nekem is leeset, de 99%-ban senkisme emlegeti panaszkodik rá csak akinek a kérdést feltettem, ö fixen irja hogy amióta emeltek, de hivatalosan nincs megerösitve, cáfolva sem, de amég nincs hivatalos addig nem az emelt csomagnál lévö sávszél ha nincs meg kell sirni hanem a normál sávszál ami a szerződésben van, szerintem, ha emelik lezs hivatalos, és akkor ha nincs emg lehet sirni hogy miért nincs meg, addig meg nem.
-
TeeJay
félisten
számold vissza a régi 40-es csomagnak mik voltak az elődei de tippre 20 megabites
és biza pár éve arra baromi sokan fizethettek elő, sőt 40megabitre is
aki jobban használta a netet de nem volt pénze 80-as csomagra az mind ezt fizette úgyhogy józan paraszt ésszel nézve is sok százezer előfizető lehet a jelenlegi 100/50-en, és lehet hogy még az 50/30-tól is több ez a szám...ha van mondjuk 400ezer előfizető akkor abból tuti legalább az egyharmada 40/20-as volt...
-
TeeJay
félisten
az is árcsökkentés ha 2700-ért most már 100/50 jár
csak nem automatikus árcsökkentés hanem automatikus sebesség növelés
pl én válthatnék vissza 3700-ról 2700-ra mert a 100/50 elég és akkor évi 12ezret bukik rajtam a DIGI
de megvárom mi lesz mert a DIGI facebook lapon is csak annyit írnak hogy még nincs hivatalos infójukha mindenkit egyel fentebb raknak akkor pedig gyakorlatilag minden lépcsőházban switch csere lesz nekik mert az ex 40-es előfizetőkből nagyon sok van...
még a végén kiderül hogy pár napja azért volt lassú a letöltésem és azért volt WAN szakadás
mert restartolták távolról a switch-et és nálunk is a többi lakó már 100megabitet kapott és dugulás vanlajos0001
pedig tavaly július óta még most is van olyan aki 1ezerrel többet fizet mert ex 80-as és még mindig nem kapta meg a 200/50-es csomagját
valakik leleményesek voltak és azonnal váltottak vissza 100/50-re és azóta spórolnak havi 1ezret
valakik meg pancserek voltak és azóta is fizetnek többet kevesebbért -
lajos0001
tag
Ha ez stimmel (és miért ne stimmelhetne?), akkor vélhetőleg nem túl sokára a többi csomagnál is kellene látni változást (nem hinném, hogy sokáig hagynának 2 egyforma 100-as csomagot 2700-ért ill. 3700-ért együtt) + vélhetőleg digi is tesz bejelentést erről hamarosan. Nem tudok olyanról, hogy árcsökkentésre lett volna példa, ehelyett inkább mindig nagyobb sebességet adtak szerintem ugyanazért a pénzért.
Nem volna rossz tudni, ha valaki más csomagoknál ilyet tapasztal.
TeeJay: az 500/200 és 1000/200 ellen esetleg az is szólhat, hogy 200 max feltöltés a román digis csomagokban sincs.
-
Nagykanizsán is 100/50es lett az alap csomag. http://www.speedtest.net/my-result/4349761222
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged