Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Kasza József
csendes tag
Én pár napja kaptam meg a DIGI - től ezt a ZTE ZXHN H298N típusú routert, a DIGI 200 - as nethez.
Kevés dolgot lehet beállítani benne és mivel user néven lehet bejelentkezni admin helyett így egy rakás dologhoz nem lehet hozzáférni.
Én simán reseteltem egyet...újraindult, de minden maradt ugyanígy.
Csak be kellett néhány alap dolgot állítani. Pl.: wifi jelszó, internet belépési adatai...stb...tehát tényleg csak az alapdolgokat....és újra ugyanott voltam mint amikor a szerelő beállította és itt hagyta.Se a firmwaret nem lehet updatelni, se más lényeges dolgot nem lehet beállítani, mivel egyből, még reset után is ez a DIGI - s, lebutított felület jön be.
*Bár a port forwardingot az itt talált leírások alapján csináltam, a port továbbra is zárva van...egyszerűen bármit csinálok nem tudom kinyitni.
Van valakinek használható leírása ahhoz, hogy pl. az utorrenhez hogyan lehet portot nyitni?
Már minden lépést végigvittem amik le vannak írva, de ez a router kifog rajtam, pedig ilyen még nem történt, nem ez az első routerem, de eddig ez az első amiben nem tudom beállítani a port nyitást.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest