Hirdetés

Aktív témák

• Kasza József

csendes tag

válasz ACE- #21635 üzenetére

Én pár napja kaptam meg a DIGI - től ezt a ZTE ZXHN H298N típusú routert, a DIGI 200 - as nethez.
    Kevés dolgot lehet beállítani benne és mivel user néven lehet bejelentkezni admin helyett így egy rakás dologhoz nem lehet hozzáférni.
    Én simán reseteltem egyet...újraindult, de minden maradt ugyanígy.
    Csak be kellett néhány alap dolgot állítani. Pl.: wifi jelszó, internet belépési adatai...stb...tehát tényleg csak az alapdolgokat....és újra ugyanott voltam mint amikor a szerelő beállította és itt hagyta.

Se a firmwaret nem lehet updatelni, se más lényeges dolgot nem lehet beállítani, mivel egyből, még reset után is ez a DIGI - s, lebutított felület jön be.

*Bár a port forwardingot az itt talált leírások alapján csináltam, a port továbbra is zárva van...egyszerűen bármit csinálok nem tudom kinyitni.

Van valakinek használható leírása ahhoz, hogy pl. az utorrenhez hogyan lehet portot nyitni?

Már minden lépést végigvittem amik le vannak írva, de ez a router kifog rajtam, pedig ilyen még nem történt, nem ez az első routerem, de eddig ez az első amiben nem tudom beállítani a port nyitást.

Aktív témák