- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Kb. egy éve próbálkoztam csoportos beszedést megcsinálni az otp banknál, de soha nem vonták az összeget (a digi oldalán 2 azonosító volt: külön egy az otp bankhoz -- na ezt nem találtam, csak az volt a listában ami a többi bankhoz is meg volt adva, így ezzel vettem fel). Viszont ma fél órája jött az sms, hogy levontak 5000 HUF-ot, mikor még a decemberi számlát se kaptam meg. A befizetéseknél látszódnia kéne a csoportos beszedésnek is? Mivel sehol nem látom, hogy jóváíródott volna a levont összeg.
-
asturel
őstag
Van itt olyan aki TP-Link WDR3600/WDR4300-ról váltott ASUS AC-56U vagy erősebb routerre?
Illetve akinek hasonló asus routerje van, speedtesten mennyiről indul a letöltés? (Nálam tplinkkel ~200mbit, viszont direktbe gépre dugva 600mbit, persze aztán felkúszik a tplinkkel is) -
asturel
őstag
Másnak 15mbitnél több kijön ipv6-on?
-
asturel
őstag
válasz 57 Varieties #39056 üzenetére
De van valodi ipv6 cimem, legalabbis amit kapok a digihez tartozik (beleeesik a 2a01:36c:100::/40 rangebe)
Masik bug: SLAAC-ot nem lehet kivalasztani ilyenkor (mar lenyitni se engedi a selectboxot)[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Ez normális? A szerződésnek nincs aktív szolgáltatása Ha ranyomok meg ott van az internetnel az elofizetes :/
-
asturel
őstag
Még soha nem csináltam csoportos beszedést, tényleg 3 példányban ki kell tölteni ezt a nyomtatványt és bevinni a digihez (azt hittem csak otp-nél beírom amit adnak és nagyjából kész..)?
-
asturel
őstag
Múltkor vettem észre, hogy PPPoE igazából nem autentikációra van használva, mindössze csak hogy kifelé 'láss' (dummy pppoe user passal is simán megy a net), viszont akkor mire való amit adtak felhasználónév meg jelszó?
-
asturel
őstag
válasz hackeeeee #34608 üzenetére
100-as csomag van most, viszont csak 3 lakasos az emelet, a doboz konkretan az ajtommal szemben van. Masik dolog amit nem ertettem, hogy nekem miert kell itthon lenni hozza :/
Illetve szarmazik nekem valamilyen hatranyom abbol, hogy nem tulajdonoskent van az elofizetes? Elozoleg berlo lakott itt es tole vettem at az elofizetest, hogy ne kelljen megvarni egy ujboli bekotest. -
asturel
őstag
Komolyan 60 napot vesz igenybe a savszelessegemeles? Kerdeztem bent, hogy realisan kb. mennyi szokott lenni, valasz: 60 nap . Azt mondja router-t kell cserelni meg optikai kabelt huzni (FTTB terulet es nincs routerem)
-
asturel
őstag
Tudok valamit azzal a helyzettel kezdeni, hogy jelenleg a lakásban még albérlő van és neki van előfizetése így nem tudom megrendelni a netet, ő meg nyilván előbb nem fogja lemondani, viszont így leghamarabb beköltözéskor tudom elindítani a megrendelést és gondolom ha már volt bekötve akkor se "kötik" hamarabb.
Belementek, hogy átírjuk a nevemre de annyira inkompetensek hogy 2 hét alatt nem sikerült aláírni a papírokat..
p.s: diginek adásvételi szerződés elég vagy kéne lakcímkártya/stb is? -
asturel
őstag
DiGi 200/500/1000 igénylés elbírálás után hány nap múlva kötnek? Illetve az igény kötelez megrendelésre?
Költöznék és előre be szeretném biztosítani a netet, viszont jelenleg még laknak a lakásban, meg lehet beszélni, hogy mikortól szeretném beköttetni?Illetve erre (5600Ft) még rájö(het) a 30%-os új előfizetői kedvezmény? Ha a lakásban előttem más nevén volt előfizetés akkor is új előfizetőnek számítok?
-
asturel
őstag
válasz wwenigma #26667 üzenetére
Mi tortent, hogy mar nem mukodik ez a megoldas?
Illetve akkor mar voip statusnal nem is irja regisztraltnak a telefont? (Nem emlekszel, hogy viselkedett ilyenkor a telefon? Mivel most itt ha hivnek rola egy ideig nema csend aztan foglaltat jelez, ha a telefont hivnam akkor vagy hosszu varakozas utan(nem csong ki)/rogton 'call ended')
Viszont akkor a switches megoldas se mukodik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest