- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
HofiZoli #40163 üzenetére
Hali!
Ha UPC-s hűség van és nem túl elmélyült a szomszédi viszony, meg az informatikai ismeretek se, akkor nem valószínű hogy olyan sokan váltanának, UPC majd rábeszéli őket még +2 évre ami már ugye leghamarabb is 2018 elején ér véget, nem beszélve azokról akiknek még van pl. 1 éve és esetleg újraköti bővítés vagy egyéb miatt...
(#40164) trec12:
Jaja, ez nem 20 perces meló lesz, de sztem megérős. Az, hogy nálad jól megy egy dolog, de például TeeJay-nál is gond van a feltöltéssel, és sztem ha nem FTTB lesz akkor majd jobb lesz neki... -
TeeJay
félisten
-
laciiiiiii
csendes tag
-
TeeJay
félisten
válasz
HofiZoli #32267 üzenetére
szabad tudni melyik terület? ugyanis oké hogy sokaknak emgvan a feltöltés is viszont sokaknak meg a csúcsidő és hétvége nem adja meg a nagyobb feltöltést...
nem tudom a 10gigás OLT visszafelé szintén 10gigabit-e vagy csak 2,5giga mert ha utóbbi akkor vélhetően az lesz a gond és azt majd szépen komótosan fogják bővíteni nem egyik napról a másikra.legegyszerűbb kitesztelni, aki tud mérjen hajnali 1-2körül akkor már tuti nincs a környéken terhelés főleg hétközben és ha akkor megy csutkán a le és feltöltés akkor vélhetően az optikai szakaszon lesz dugulás.
persze aki 100-as switch-en van az megpróbálkozhat kiharcolni egy gigás switch cserét vagy előfizet nagyobb csomagra és lebeszéli a szerelő sráccal hogy ONT-re tegye (némi jattot nem árt adni) és akkor tuti a helyzet.
a többi szomszéd vérpistike meg jó van a gigás switch-en 7másik lakóval, úgyse tudják egymás elől elszívni a sávot vagy ha igen a garantáltba úgyis beférnek 1gigás osztott LAN-on
az ONT-n még mindig jobb lenni mert ott ha a többi port nincs terhelve az 1giga kihajtható a 2,5/1,25-ös GPON sávból -
Renato1993
tag
válasz
HofiZoli #31940 üzenetére
Na, bementem, megkérdeztem hogy mi a tényállás, ha feljebb váltok 500-ról 1000-esre, akkor a júni 1 utáni árak-e az érvényesek, és akkor ezáltal 5810 Ft lesz-e havidíj (illetve ahhoz még plusz 300Ft az STB miatt) az eddigi 6300 helyett (amit még nem is fizettünk, mert május közepén kötötték be
), mondta az ügyintéző hogy igen, persze, úgyhogy meg is kötöttük, holnaptól aktiválják elvileg a nagyobb csomagot
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest