Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
KutyiHU
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Amit kigondoltam az az, hogy remélhetőleg wifis ontot kapok, amiből a gépembe jön lanon a net, és lesz wifi a lakásban az ontról... gondolom azért használható sebességű lenne a wifi is?
-
KutyiHU
tag
Hali. Társasházban lakom, jelenleg fttb-vel. Nemsokára jönnek bekötni az ftth rendszert. Wifis ontot fogok kapni?
-
dav1dkaah
tag
Nekem is volta már sok ilyen eset. A routert ki kell dobni és venni egy másikat. Még annó az inviteles modem volt ilyen. Kb 5-10 másodpercenként felugrott a ping. Csere megoldotta. Most is hasonló volt a routerrel. Pingelt az is kb 10 másodpercenként ilyen 1000-1500ra ha olyan kedve volt akkor el is dobta a netet. Ha a digis cuccra kötve működik akkor a tiéd lesz a hiba forrása szerintem.
Ha jól értelmezem akkor neked is a digis kütyüre van kötve egy router
-
BlaZeE
csendes tag
csak nálam dogshit megint 2-3 napja ? 20% packetloss
-
tibike8
őstag
Szegeden gyanús lett reggelre a net és olyan 80/50-et mérek a telekomos, antenna hungária szervereken is.. A ping is 30ms körül van. Megint valami központi para lett...?
-
grigo
őstag
válasz
dav1dkaah
üzenetére
Tegnap az ügyfélszolgálatos azt tudta ajánlani, hogy mivel ő is látja hogy szakad folyamatosan, nézzük meg hogy az ő eszközük vagy a miénk. Szóval este a digis eszközből kábellel ment a laptop és mértem star trinity oldalon, nem volt szakadás, most reggel óta mérem ugyanúgy wifin, most sincs szakadás. Nem tudom van-e így értelme de mérjük.
-
Borisz76
nagyúr
Egyébként a 2. ONT visszaállításánál ( bridge-ből vissza router módba ) csináltam egy hosszabb tesztet.
Eredménye : [link]
-
Borisz76
nagyúr
Ügyfélszolgálatot már hívtam, hogy távolról állítsák alapra .....de eddig még nem történt meg.
-
dav1dkaah
tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Nálam tableten állították be. Lehet, hogy meg változtatták, hogy ne tudj belenyúlni. A szerelők megcsinálták utána rákötöttem egy routert mert 60mbitet tud amit adnak wifin keresztül, ők mondták, hogy akkor ha tudja a gigabitet a router akkor kössem rá. Szerintem marad akkor az ügyfélszolgálat.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
dav1dkaah
üzenetére
Az alján a user-digi páros van....
[A történetem előzményei....]
Már 1X cserélték az ONT-ot.....
Mindkettőt próbáltam bridge módban.....mindkétszer szakadozott.
Visszaállíttattam router módba az ONT-okat.
Első alkalommal simán be tudtam lépni user-digi -vel a felületre.
Most a 2. ONT visszaállításnál valamiért nem megy a dolog...
Ennyi. -
Borisz76
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Persze, ablak bejön csak a beírt nevet, jelszót nem fogadja el.
Próbáltam az alap user-digi párost.
Próbáltam admin-admin valamint a sajátomat is mert emlékeim szerint megváltoztattam az alapadatokat.
De egyiket sem fogadja el.Próbáltam resetelni is. Bekapcsolás közben nyomva tartott reset gombbal. 10-20-30 mp is de egyik sem segített.
-
miramax
csendes újonc
Üdv Mindenkinek!
Átkapcsolták a Digis ONT-t bridge módba IPV6 problémák miatt, de most rosszabb a helyzet, mit kellene még beállítanom?
Kezdek kétségbe esni
https://1drv.ms/u/s!AhhRNtFjChtonS3AVKlDLMutpvrN?e=yRYebw
https://1drv.ms/u/s!AhhRNtFjChtonTZlxYPwElySX38T?e=eclyg0
https://1drv.ms/u/s!AhhRNtFjChtonTfeZPKd1LjrzJBa?e=0n7eWv -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Szia!
Nálam sikerült! (Romániában de nem most, egy éve)
Huawei HG8245H ONT alapértelmezett felhasználói és jelszó DIGI fiberlink
"
Nézze meg, milyen IP van rendelve a számítógépéhez, valamint az átjáróhoz, majd nyisson meg egy webböngészőt, és írja be a címsávba:
192.168.1.1 vagy 192.168.100.1 (átjáró IP)
user: user
pass: digiA login ablakot megkapod?
Ez az ONT-tod van?
-
Laccoss
addikt
válasz
Larssonka
üzenetére
Ha nem is ő, de átadja másnak a melót, és az be tudja neked állítani. Az ügyfélszolgálatnak nem technikai segítségnyújtás a munkája. Pár dolgot betanulnak alapvető problémákhoz, de általában szerződéssel kapcsolatos vagy egyéb információnyújtásra vannak, nem problémamegoldásra.
-
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Korábbi bridge módos , saját router-es felállásban nagyon szakadozott a net. Pár hozzászólással szemeteltem a topikot.....
Tegnapi nap folyamán visszakértem / visszakaptam a szolgáltatói eszközt router módba. Természetesen nyomtam rá egy tartós ping tesztet...íme :
Azért szerintem ez teljesen jó......több mint 23.000 db elküldött csomagból 44 veszett el...a legrosszabb esetben is.
Viszont akadt egy újabb gond :
ONT router módba való visszakapcsolása után nem tudok név/jelszó párossal belépni a felületére. Ügyfélszolgálat tudja resetelni ?
Nem akarok sok mindent piszkálni benne de a NAS-oknak kellene FIX ip-t adni és a port forward-okat is be kellene lőni. -
dav1dkaah
tag
Nekünk is szórakozott előtte a net. Mondjuk közbe a router is elkezdett szaggatni. Mióta bekötötték az optikát azóta semmi baj (kopp-kopp-kopp).
A szerelők is rendesek voltak akik kötötték be. Mondjuk volt már rossz tapasztalat is. De most pozitív véleménnyel vagyok róluk
-
grigo
őstag
válasz
Laccoss
üzenetére
Konkrétan a saját eszközüket nem látta a csaj a legtöbb esetben. Próbálta volna újraindítani de nem is látta. Meg a sorozatos szakadást látta. Aztán kijövő embereik utána ráfogták arra hogy a festők összekoszoltak valami csatlakozót. Utána való héten is ezt mondták. De érdekes módon akármit csinálnak mindig megszakad napi többször. A rekord az két nap volt. Most már nagyon elegem van az egészből. Azon gondolkodom hogy melyik szolgáltatóhoz kellene mennem mert már kezd elborulni az agyam. Főleg úgy hogy ezek a szerelők akik kijönnek eléggé nagyképűen állnak a dolgokhoz.
Amúgy telefonom azt mondta az egyik hogy az ügyfélszolgálat nem fogja elismerni de gondok vannak és lesznek is, nem tudja mi a gond mert elvileg bírniuk kellene a terhelést viszont nem lesz hivatalos válasz ezekre a problémákra.
-
grigo
őstag
válasz
dav1dkaah
üzenetére
Érdekes, nekem napi szinten van internet kimaradás, szakadás, egész egyszerűen használhatatlan szar. Emiatt több képzésen "nem tudtam megjelenni" és az oktatások egy része egész egyszerűen kiesik. Kijön mindig ugyanaz a bunkó szerelő csapat, mindig beleköt mindenbe. Aztán persze azt mondják megcsinálták, de jövő héten ugyanez aztán akkor is belekötnek abba amit ugyanígy hagytak egy héttel ezelőtt.
-
TeeJay
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
1000/500 is bőven elég lenne és igen tényleg javítsanak a külföldi kapcsolaton is akkor már perfekt minden
-
oszy
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mióta kivettek NAT-ból, azóta jó a feltöltésem.

-
fakekorom
tag
Üdv!
A dig saját Huawei routere esetében maximálva van a rácsatlakoztatható eszközök száma?
Előre is köszönöm -
dav1dkaah
tag
Sziasztok.
Nálunk Salgótarjánban kb 1 hete kötötték be az optikai cuccost.
Az 1000net lett behúzva. Nekem eddig semmilyen panaszom sincs. Életemben nem volt még ilyen jó neten
100-110mb/s-el jött a warzone tegnap
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
RENDKÍVÜLI HÁLÓZAT KARBANTARTÁS - ORSZÁGOS
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2021.01.21-én 01:00 - 06:00 óra között országos hálózatunkat érintő karbantartási és fejlesztési munkálatokat végeznek, ezért az internet szolgáltatásainkban kiesések lehetnek.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Szerintem már végzik, mert k.szar a net ma....

-
Lajosnagy17
senior tag
RENDKÍVÜLI HÁLÓZAT KARBANTARTÁS - ORSZÁGOS
Tisztelt Ügyfeleink!Munkatársaink 2021.01.19-én 01:00 - 06:00 óra között országos hálózatunkat érintő karbantartási és fejlesztési munkálatokat végeznek, ezért az internet szolgáltatásainkban kiesések lehetnek.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
-
Thusor
őstag
válasz
the.odzsy
üzenetére
Ma voltak nálam is bekötni a TV, telefon, internet hármast. Az internet FTTH. E-mailben mit kell megadni adatot, hogy be tudjanak azonosítani az ONT készülék bridge módba kapcsolásához?
A ppoe beállításnál a felhasználói név az a végponti azonosító, valamint a jelszó pedig a végponti jelszó lenne a munkalapról? -
Bacusuz
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
de évek óta csak ígérgetik, nem jönnek fejleszteni és természetesen nem is tudják megmondani mikor lesz belőle valami....
-
oszy
veterán
A szomszédomnak bekötötték az optikai netet. Nem ért hozzá, de a wifire most panaszkodik. A saját routerét kiiktatták, de most mégis szeretné használni, mert azzal stabilabb volt. Ezt meglehet nekünk oldani, vagy mindenképp szerelő vagy ügyfélszolgálat?
Összefoglalóban olvastam, hogy üsz, de hátha már változott.

-
snyper990
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Hol?
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán még mindig szar, olyan 400Mbps körül jön 940 helyett.
-
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Nálunk a társaházban FTTB-van.
A lakásokba 100-as net megy, még nem fejlesztették a lépcsőházban azt a dobozt ami szétosztja.(gondolom switchek)
Vagyok olyan szerencsés, hogy a szekrényhez legközelebb lakok és amikor felülvizsgálatot kértem rám kötötték az egyetlen gigabites kimenetet.
Namost a helyzet az hogy Diginet 500 FTTB előfizetésem van és szeretnék DIGINET 1000 FTTB-re emelni. Sajnos az ügyfélszolgálaton azt mondják, nem tudják felemelni, mert mind 2 csomagot már megszüntették.
Nincs ötlete valakinek hogyan lenne érdemes próbálkozni? Jöhet esetleg privátban is. -
Lackooo84
nagyúr
Itt Tatabányán tegnap késő este óta szarakodik a net, oldalak hol betöltenek, (akkor is néha k. lassan), hol nem. Most is ugyanaz. A mért sávszél adatok is gyengék. Mi a túró van megint???
-
TeeJay
félisten
válasz
stingy2
üzenetére
Bocsi de már mintha láttam volna hogy az optikai hálózatot mindig
FFTH-nak írod helytelenülFTTH azaz Fiber to the home (üvegszál az otthonig)
FTTB azaz Fiber to the building (üvegszál az épületig) ez volt a régi LAN+koax szolgáltatás ahol a lépcsőházba ment az optikai szál volt rajta egy olyan ONT ami most a lakásokban van és raktak rá még vagon switch-et amivel a netet adták1x kell csak megjegyezned és nem fogod többet írni hogy FFTH
-
stingy2
senior tag
Fél órája fut a pingplotter (Prohardver.hu-t pingelem) és egy szakadás nem volt, ping 6-8ms. Itt meg ha FF-ban újratöltöm az oldalt néha kiírja, hogy nincs kapcsolat. Karbantartás 13-án volt, lehet ez lett az eredmény?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, speedtest itt is min. 500/300, azzal még együtt tudok élni. -
jczettler
tag
17. kerület, Rákosmente. Itt is fos, az oldalak nem jönnek be, csak random, szenvedve, de érdekes mód a speedtest (router-ről mérve), korrekt értéket ad.
-
monk0909
csendes tag
Az hogy lehetséges, hogy néhány oldal betölt, néhány nem, a speedtesten viszont tökéletes értékeket ad?
-
B-L-A-C-K
titán
III. kerület is gatya...
-
Chereiose
addikt
Érden is elesett a Digi...
-
Foose
addikt
válasz
dchard
üzenetére
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2021.01.15-én 00:01 - 02:00 óra között Budapest II. kerületi, és Ózdi hálózatunk karbantartási munkálatait végzik, ezért az internet szolgáltatásban kiesések lehetnek. A többi várost kitöröltem. Pár hsz-al lentebb linkeltem. Sok település érintett.
-
dchard
veterán
2. kerületben elvileg 01:00-től indul a karbantartás, de már döglődik egy csomó irány
Szerintem reszelik már a témát. 8.8.8.8 nem válaszol, 1.1.1.1 még igen. -
G4bi89
senior tag
Itt teljesen vegyes.

Discord beszélgetés, YT live, Mobilarena abban a pillanatban bejön, de egy Facebook,Twitch, random weboldal csak szüttyög majd errort dob. (Google DNS... tök mindegy)Közel egy órája ez van, bónuszként pont tegnap volt 2 órás karbantartás.

-
DRB
senior tag
III. ker is odavan, bár a sebességek meg jók(ezt mértem 4-5 perce), kicsit fura, mintha nem a digi-nél lenne a gond, de lehet tévedek.
Szerk: Mondjuk a linket amit betettem alig tudom megnyitni(hol megnyílik, hol nem).
-
YellowFlash
aktív tag
Na kb 1 órát volt akadozós, most megint jónak tűnik. 9ker
Edit: na mire leírtam megint hol tölt hol nem
-
digizsolti
csendes tag
XVII- ben is problėmák vannak, lassúlás - szakadások.
-
Kaptam egy IP címet, amihez folyamatosan érkezett a csatlakozási kísérlet kis millió címről (párat csekkoltam mind digis volt) a 16881-es porton, a tűzfalam folyamatosan blokkolt, aztán meguntam kértem másik IP, ott meg a 6881-es porton jött a forgalom, újabb címet kértem akkor a 2083-as porton jött volna ide mindenki pedig én aztán senkit se hívtam.

De a negyedik cím már jó lett, csak a csomag vesztőm nőtt meg..
-
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Wifin az nem rossz. Majd próbáld ki madzagon

-
Foose
addikt
Az ok. [link] Bár mondjuk nálam is vacakol kb 1 órája,és ahol én lakok,nincs a listán.
-
TeeJay
félisten
BP 18. ker FTTH szintén döglődik
Torrent még megy is úgy ahogy de a weblapok lassan jönnek be
Megint kezdődik a BIX gond?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Mérés közben is volt, hogy fél percig nem csinált semmit, majd elindult, oldalaknál is van, hogy fél percig csak áll a böngésző, utána meg megy rendesen.
#88607 YellowFlash
Ugyanez csak nálam most a youtube megy már pár órája hiba nélkül, gondolom az előtöltés miatt. -
YellowFlash
aktív tag
Érdekes. Weboldalak nehezen töltenek be, vagy egyáltalán nem, de a twitch stream amit már órák óta nézek hibátlanul megy, lag nélkül. Chat is folyamatos.
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Magyar telekom szerverre nekem is ilyent mért, másik szerverekkel rendben a sebesség, de a net meg meg áll fél percekre.....
-
Lokids
addikt
Tatabányán is szar. Én meg először azt hittem a TV ment tönkre. De nem, szar az egész net.

-
Klikodesh
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szerintem ok is tudjak, lehet ugy vannak vele akinek nem tetszik valtson. Nalunk is haldoklik megint.
-
ArGab
őstag
BP14, FTTB, itt is szar, oldalak nem töltenek be. Először azt hittem Google DNS a hiba, de hiába írtam át Cloudflare-re, nem segített.
-
bartokdavid
újonc
Nagykanizsán semmilyen online játékba nem tudok belépni, viszont bármilyen weblapot megtudok nyitni...felettébb különös jelenség, kb fél órája tűnt fel...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt benéztem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)