- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Hegyirabló #89856 üzenetére
Egy ilyen fttb-ftth átállást minden szolgáltató megérez, ezért jól elő kellett volna készíteni. Nem kezelhető az könnyen, ha egy lakótelep egyik nap csúcsidőben 1000 Gbps-ot igényel, egy hónappal később pedig a kétszeresét.
-
viktorhu
veterán
válasz
Hegyirabló #89856 üzenetére
Én böngészés szintjén nem is vettem észre semmit, de a feleségem egész délelőtt küzdött a citrix-szel.
-
4Grider
félisten
válasz
Hegyirabló #89852 üzenetére
Szerintem országos volt, mert nálam is elszálltak. De már 700/300-as értékeket mérek.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Hegyirabló #89852 üzenetére
3 kerület szintén játékos indul a kabaré
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hegyirabló #88606 üzenetére
Mérés közben is volt, hogy fél percig nem csinált semmit, majd elindult, oldalaknál is van, hogy fél percig csak áll a böngésző, utána meg megy rendesen.
#88607 YellowFlash
Ugyanez csak nálam most a youtube megy már pár órája hiba nélkül, gondolom az előtöltés miatt. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hegyirabló #88600 üzenetére
Magyar telekom szerverre nekem is ilyent mért, másik szerverekkel rendben a sebesség, de a net meg meg áll fél percekre.....
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Hegyirabló #88600 üzenetére
Szerintem ok is tudjak, lehet ugy vannak vele akinek nem tetszik valtson. Nalunk is haldoklik megint.
-
Nerd
aktív tag
válasz
Hegyirabló #88303 üzenetére
se digivel se telenor mobilnettel.
-
törölt tag
válasz
Digi hálózatból nem megy, Telekom hálózatból viszont megy!
-
Đusty
addikt
válasz
nálam is megy digisből
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Igaz nem digis hálózat, de itt sem megy, Illetve vodafone mobilnettel sem tölt be.
-
BenHans
addikt
válasz
Megy.
-
zoli62
addikt
válasz
Hegyirabló #86900 üzenetére
A Telekomnál is így szokták kommunikálni.
-
Invi
aktív tag
válasz
Hegyirabló #86781 üzenetére
nekem eddig 1 nap 5 hónap. Az a baj, hogy telekomnál midnig valami lokális gond volt a mi körzetünkben, amit mérnöknek el lehet magyarázni, üfsz leszarta, hogy minden este 17-22ig 30% loss. ők elintézték annyival, hogy látják a modemet és a speedtest ok.
-
Invi
aktív tag
válasz
Hegyirabló #86768 üzenetére
én is voltam telekomos 10 évig. Csak 2x volt bajom velük viszont akkor 3 illetve 6 hónapig. Remélem az ért ez is lesz olyan stabil legalább
-
Invi
aktív tag
válasz
Hegyirabló #86762 üzenetére
Ez minden szolgáltatónál így van mobilon is, átlag felhasználás +10%-ra lőnek.
Ezért nem tudsz telefonálni mobilon szilveszterkor.
-
zoli62
addikt
válasz
Hegyirabló #85872 üzenetére
Mindig azt mondják, hogy önnél van a hiba, ezt nekem most a legutóbbi sávszélességre vonatkozó hibabejelentésemre küldött válaszukban sem felejtették el leírni.
-
milan26
senior tag
válasz
Hegyirabló #85911 üzenetére
Igen, ha nem lenne most ez, akkor én sem itt lennék, hanem a kocsmában ülnék, mint minden rendes ember.
-
TeeJay
félisten
válasz
Hegyirabló #85906 üzenetére
Nézd most hogy megint este 8-tól mindenki otthon gubbaszt még hónapokig és hétvége is van azért egy 600megabit csúcsidőben szerintem elég príma lévén hogy a GPON-t 64-128 user felé osztják így a 2,4gigabiten ha 600 megabitet mérsz akkor 4user terheli egyidőben az azért csúcsidőben bőségesen jó. Megnézném ugyanezt most csúcsidőben egy DOCSIS 3.0 hálózaton kábelneten, ott nagyobb cumi lehet. Én ha 500 megabit felett mérek a mostani időkben egy szavam sem lehet de még így is 900 körül szoktam mindig szóval itt prímán vizsgázik eddig a zsír új FTTH hálózat
-
milan26
senior tag
válasz
Hegyirabló #85906 üzenetére
Itt olyan 7-800/2-300 az átlag. Szintén jó hálózat, de nagyon sűrűn lakott környék. Pest megye legnagyobb városa Budapest után, nagyobb mint a legtöbb megyeszékhely. 1057,04 fő/km²
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Hegyirabló #85903 üzenetére
-
TeeJay
félisten
válasz
Hegyirabló #85903 üzenetére
Párizs meg Berlin felé?
Az 1000-es net DIGI hálózaton belül van kínálva, utána már semmit nem vállal rá senki, a garantált minimum sem érvényes külföld felé az csak te és a DIGI gerinc között -
csimpánz
csendes tag
válasz
Hegyirabló #85883 üzenetére
Füzesabony használhatatlan ftth
-
Xelo
addikt
válasz
országos csak nem, mert debrecenben minden oké. hozza a szokásos sebességeket.
-
válasz
újpest is kezd elesni, az ezres fttb 120-140/~200 mbps-t tud. reméljük, nem lesz tartós
ha tartós lesz, legfeljebb átmegyek a telekomhoz, úgyis nemrég húzták tele a házat üveggel. -
leviske
veterán
válasz
-
válasz
Hegyirabló #84051 üzenetére
Nem tudom, nem használok semmi ilyet. Majd kicsit lenyugszom és higgadt fejjel átnézek mindent...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Hegyirabló #83749 üzenetére
Állhatnak akárhogyan a bolygók.... van itthon 50 Tb film NAS-on.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hegyirabló #83747 üzenetére
Ha megnyugtat anyáméknál sem túl stabil az ottani szolgáltató a mai nap.
-
válasz
Hegyirabló #83703 üzenetére
Kerepes is elhasalt. Megszakadt a kapcsolat, majd miután helyreállt a sebesség botrányosan lassú... Közvetlenül ONT-re csatlakoztatva is...
Az a "szerencse", hogy éppen nincs meg a garantált. De az oldalak borzasztóan lassan töltenek be...Digi oldalán most ezt mérem: 332/309, ping 2 ms, jitter 1 ms. Ez alapján hasítania kéne mindennek, de pl. egy www.idokep.hu be sem tölt...
-
Laccoss
addikt
válasz
Hegyirabló #80357 üzenetére
Akkor ne oda tedd, hanem a következő szobába, máskülönben az elosztószekrényből is lehet húzni egy konnektort.
Ha valaki beépítette az utp és koax kábelt még az FTTB időből, akkor esetleg a szerelők nem az ajtónál vágnák el (biztos meg lehet beszélni velük), hanem hagynak pár métert a lépcsőházban, és azt visszahúzva rá tudják kötni az ONT-re és receiverre, így nem kell megbontani a beépített kábelezést.
Bármilyen esetben is, érdemes a koax és az utp kábelt toldani, az kevésbé sérülékeny.
-
Nerd
aktív tag
válasz
Hegyirabló #80298 üzenetére
nalunk a lakopark facebook csoportjaban van gyujtemeny, hogy kinek milyen rondan kotottek be...
sokszor be sem huzzak a falban levo kabelcsatornakba, mert hat a kedves szerelonek eppen nincs ra kedve. Tanacs: nem szabad hagyni hogy gany munkat csinaljon. Nekem szerencsere mar normalisan van behuzva a lakasba...
btw: ugyfelszolgalat tobb mint 2 hete nem valaszol valoszinusithetoen hibas szamlazassal kapcsolatos panaszomra...
-
TeeJay
félisten
válasz
Hegyirabló #80294 üzenetére
nem ilyen esetben kérni kell hogy jöjjön ki hálózatis ember ne sima hentesből lett "szerelő"
jöjjön ki és mérjen rá műszerrel a hozzád behúzott szálra. ha hiba van rajta kössenek át másik szálra vagy valami. ugyanabban az épületben az több mint érdekes hogy neked lassú szomszédnak meg hasít. nem tudom DIGI hogy vezeti az épületekbe az FTTH-t de Telekom óbudán ronokkal föld alatti aknába vitte a föld alatti vastag optikai kábelt, abban volt kb. 8-16 szál és egy aknába kivezettek egy 8-as kötődobozt meg splittert amiből egyik szálra rátolták rokont. ha ott rossz lenne a passzív osztó akkor tegyenek át másik osztásra de ehhez egy optikai eszköz kellene és egyből megmondja van-e gond -
TeeJay
félisten
válasz
Hegyirabló #80273 üzenetére
neked és szomszédnak is FTTH van neked ilyen lassú szomszédnak meg hasít a gigás net?
DIGI-nek nincs valami optikai eszköze amivel rámér a szálra hogy minden rendben van-e vele? Ezt jelezted nekik hogy a szomszédé tökéletes nálad meg lassú? Akkor kössenek át az épületben másik szálra vagy passzív osztóra vagy fene tudja hogy kötöttek ottÉrdekes lenne ha nem tudnának rámérni a szálra
-
LEON_01
tag
válasz
Hegyirabló #80283 üzenetére
Ha személyesen megyek ügyet rendezni tök normálisak és értik is amiről ők saját maguk beszélnek. A szerelők szintén nagyon segítőkészek. A gyenge láncszem a panasz online ügyintézése és ezt a másik kettő is mindig megerősíti. Hála az égnek elég ritkán van ilyen, de ennek nem így kéne működnie.
-
LEON_01
tag
válasz
Hali!
Nálam a 18.ker.-ben 500-as net van és most már hetek óta reggel 6:00 körül 90 Mbit-re esik le a sebesség amit stabilan tart egész nap (23:00-ig biztos). A garantált minimum 200Mbit lenne, de ügye az nincs. Az online ügyfélszolgálat az teljesen kapufa. Tavaly is akkor ált helyre a történet, amikor személyesen mentem be elintézni, csak akkor még 200-as netem volt. Több mint 10 éve vagyok digis, de ennyi gondom nem volt még az online ügyintézőkkel mint az utóbbi 2-3 évben.
-
eladohardver
őstag
válasz
Hegyirabló #80275 üzenetére
Tedd direktbe router nélkül és ne a speedtest.net tesztjere hagyatkozz! Telepitsd fel az appot! Ugyanazon a linuxon bongeszoben 350mbps-400mbps letoltesibsebesseg konzolbol speedtest cli alkalmazassal 930mbps.
-
smkk
csendes tag
válasz
Felve kerdezem meg, hogy mire nem eleg a 250/75? Van egyaltalan olyan alkalmazas amivel ki tudod hasznalni a 250 mbitet is akar?
Nem tudsz szerezni kolcson egy viszonylag ujabb generacios routert es kiprobalni azzal?
Nem feltetlenul kell addig ledobni mindent amig elo nem jon ez a hiba, eleg ha akkor leszedsz minden eszkozt, amikor eppen nem jo a savszelesseg.
Nem hiszem, hogy pont egy iphone okozna ilyen jelenseget. -
smkk
csendes tag
válasz
Hegyirabló #80264 üzenetére
mit jelent, hogy a garantalt ertek ala esik? mennyire?
sajat routert hasznalsz vagy az altaluk adott eszkozt?
probaltad mar, hogy minden mas eszkozt lecsatlakoztatsz a halozatodrol? -
mpo
veterán
válasz
Írtad, hogy társasház és a szomszédnál jó, amikor nálad rossz.
Kössenek be újra, új eszközökkel, mintha új ügyfél lennél. -
4Grider
félisten
válasz
Hegyirabló #80267 üzenetére
Márpedig az optika ennyire nem szar, ehhez minimum kell lennie néhány törésnek, vagy egy-két rosszul sikerült ragasztásnak. De azt pik-pakk ki lehet mérni.
-
4Grider
félisten
válasz
Gondolod itt okosabbak nagy átlagban az emberek, mint a szolgáltatónál? Mert utóbbinál a kötbérek miatt már nem az L1 foglalkozik a problémával...
Egyébként pedig fttb esetén mindenki switch-be csatlakozik, ergo nem kell a teljes kábelezést kicserélni, elég csak a tiedét. Azt persze nem értem, hogy miért nem cserélték eddig, de oka mindennek van... -
eddie17
addikt
válasz
Hegyirabló #80259 üzenetére
Mindegy, mert válaszoltak, és nagyobb projektek is állnak ezért egyelőre nem fognak foglalkozni azzal, hogy itt megcsinálják, majd ha egyszer lesz idejük akkor.
Majd értesít. -
TeeJay
félisten
válasz
Hegyirabló #80250 üzenetére
oda is jó lesz a router mivel FTTH-n lehet saját routert használni rajta és oda is kell a bika proci
-
válasz
Hegyirabló #80247 üzenetére
szerintem fogadd el, hogy nincs már v1
-
nrg_52
addikt
válasz
Hegyirabló #80247 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni akkor ott az RT-AC1200GU, az gyakorlatilag ugyanaz, euronics-ban a legolcsobb.
-
varso
tag
válasz
Hegyirabló #80218 üzenetére
Őszintét megmondom, hogy Telekom VDSL2 után nekem fellendülés volt a DIGI. Májusban bekötötték azóta betonstabil net volt. Az utóbbi hónapban káosz volt. Kábeltv elmegy, ONT csere, folyamatos PPPoE reconnect.
De közben kihúzta a Telekom az optikát az utcánkban, már csak a dobozoknak kell felkerülnie. Erősen gondolkodom, lehet megérné a +2000 Ft, és akkor nincs ennyi baj.
Hát elgondolkodtató...
Tudom... A Telekommal és vannak problémák, de ennyi? -
varso
tag
válasz
Hegyirabló #80215 üzenetére
Én még annak a 200 mbps-nek is örülnék
-
janos1988
addikt
válasz
Hegyirabló #79782 üzenetére
Huawei HG8121H. Semmi nincs átállítva, csak egyszerűen kuka a wifije. Gyenge jelet ad.
-
D.Va
őstag
válasz
Hegyirabló #79764 üzenetére
Értem, köszi. Nekem mindig a 9gag-en jön be...
-
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #79746 üzenetére
Furcsa a jelenség. Speedtest-tel hová mérsz? Régebben voltak sebességgondok egyes IP tartományokkal, de mostanság már nem nagyon panaszkodik ilyesmire senki.
-
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #79743 üzenetére
Az ONT-ot újraindítottad?
-
gabro0
őstag
válasz
Hegyirabló #79741 üzenetére
Az ONT logjában talán meg tudod nézni, ha nem vagy bridge-elve. Mi az eszköz típusa?
-
gabro0
őstag
válasz
Hegyirabló #79738 üzenetére
Amikor kimaradt egy mérés és lecsökkent a sebesség, nem kaptál véletlen új IP címet?
-
Foose
addikt
válasz
Hegyirabló #79062 üzenetére
Egyszer a Budapest Vodafone szerver volt, azt tudom. De ránézek mindjárt arra amit linkeltél. Gyanítom hogy nem lesz jobb, majd megírom.
-
flamario
tag
válasz
Hegyirabló #78984 üzenetére
Hátul LAN1 LAN2" van vagy GE FE ?
csütörtökön meglátom -
flamario
tag
válasz
Hegyirabló #78984 üzenetére
Köszi,
mert itt a a forumon is megoszlanak a vélemények.
A pdf doc alaján gigabites és van aki kiprobálta és GB-es mindkettő
De láttam fényképet is ahol GE és FE felirat van a 618-ason.
Illetve még azt is olvastam hogy: "Ennél a routernél a LAN1-be dugott cuccok külön alhálózatra kerülnek a LAN2-re dugottaktól és wlanra csatlakoztatottaktól, így a LAN1 nem lát rá a többi eszközre." -
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #78875 üzenetére
Jó, hogy ilyen a hozzáállásuk. Sajnos mostanság elég vegyes dolgok terjednek a DIGI-ről, de akkor ha az ember normálisan áll hozzá és szerencséje van egy korrekt szerelővel, még mindig megoldhatóak a problémák.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hegyirabló #78875 üzenetére
Nem csak torrenttel lehet kihasználni, ha használsz steam, origin, uplay, battle.net.... akkor ezek is mennek 80-100MB/s-kel
-
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #78873 üzenetére
Ez pozitív, hogy visszaadták. Furcsa egy megoldás ez a kompatibilitás, de aztán működőképes is lehet
Gondolom itt közrejátszhat, hogy látják, nem adod fel, törekszel a probléma megoldására, és belerakod a szükséges energiát. Így gondolom ez őket is motiválta, az ilyen ügyfelek általában kötbérezni is szoktak, amit a szolgáltatók kevésbé szeretnek.
A Telenor topikban is van egy ilyen fórumtárs, tomp, ő is elment a falig, azóta értelmesen áll hozzá a szolgáltató... Többnyire.
Szóval akkor a lényeg, hogy megoldódott. Routervásárlás így lekerült a napirendről?
-
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #78870 üzenetére
Hali!
Hogy áll jelenleg a modemcserés problémád?
-
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #78847 üzenetére
Ez a téma nem kifejezetten az én asztalom, de itt az ONT a kábel túlvégén lévő OLT-tel szerves kapcsolatot alkot, azaz nem olyan mint ADSL-nél, itt meg van kötve, mivel mi működik együtt...
Az lenne érdekes kérdés, hogy másnak is cserélték-e, mert lehet globálisan cserélgetnek a környéken, de ezt nem hiszem.
-
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #78845 üzenetére
Azt én sem értem. Főleg, hogy elvileg Huawei ONT ZTE-s területen nem megy, és fordítva. Igen érdekes, nem tartom kizártnak, hogy ez okozhatja a problémát. Jelentsd be újra.
Az is érdekes, hogy egy órát bootoltatták, szerintem ha 10 percig nem tér magához, az nem normális, és az sem megoldás, hogy egy óra elteltével ha megy akkor jó lesz az...
-
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #78843 üzenetére
A ping is ugrál bizonytalan sebességnél?
Át kell kérni bridged módba, és ki kell próbálni, hogy megoldódik-e. Szerintem amúgy nem fog, cserés az az ONT.
-
TeeJay
félisten
válasz
Hegyirabló #78810 üzenetére
Azért mert 2x2:2 wifis tehát 20MHz-en 144mbit linked lesz telefonnal ha az is 2 antennás
-
4Grider
félisten
válasz
Hegyirabló #78807 üzenetére
Elég egyértelműen le van írva a Huawei oldalán a datasheet-ben, hogy csak 2.4 GHz-et tud. Ha komoly wlan-ra van szükséged, akkor vegyél saját és komoly routert/ap-t.
-
Grg
tag
válasz
Hegyirabló #78807 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy 2,4GHz-s, ráadásul az antennái 2dBi-sek...
-
Túzok22
senior tag
válasz
Hegyirabló #78685 üzenetére
Szia. Nem te vagy az egyedüli aki ugyanezzel a problémával küszködik. Nem is egy ismerősöm mondta, meg olvasgattam egy csomó helyen hogy másoknak is ugyanezt produkálja január eleje óta FTTH-n a netsebesség, megugrik a ping, meg a tv-vel is sűrűn gondok vannak (szétesik, elmegy a kép, akadozik a hang) egy csomó településen. Több mint egy hónapja állandóan központi hiba van a DIGI-nél, valami meghibásodás van a központban amit még mindig nem javítottak meg véglegesen, mert sűrűn visszaköszön a probléma, csak kussba vannak.
-
MadMancs
veterán
válasz
Hegyirabló #78692 üzenetére
Én pedig jalavslom hogy nézd meg mégegyszer mit linkeltél 59. oldalon a DOCSIS rendszerű kábelnet szerepel. Hegyirabló fórumtárs pedig FTTH ról beszel. Ott "kicsit" magasabb a garantált minimum. Ami alá ha esik nyugodtan reklamálhat.
-
MasterMark
titán
válasz
Hegyirabló #78689 üzenetére
Arról nem is szólva, hogy ez a második ONT, amivel jelentkezik a hiba.
Pontosan emiatt gondolok, valamilyen környezeti hatásra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kicsit vicces, lehet erolkodni de ez nem bérelt vonal, javaslom elolvasni ÁSZF vonatkozó vállalási értékeit... Mennyire esik le mennyi időre? Újra csatlakozás után működik rendesen? Közvetlen gépre kötve kihagyva eszközöd jelentkezik hiba?
-
MasterMark
titán
válasz
Túlmelegedik a modem esetleg? Tud szellőzni? Nem süti a nap vagy ilyesmi?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hegyirabló #78423 üzenetére
Mielőtt letámad valaki, csak SSD van a gépben a hdd-k mind a nasban vannak.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hegyirabló #78421 üzenetére
Sok baja nem lesz, nálam a pc volt rajta kb fél évig, mert nem volt más megoldás, azóta sincs semmi baja.
-
Laccoss
addikt
válasz
Hegyirabló #78418 üzenetére
Baja nem lesz (esetleg a wifi jel csökken), ha a tévé nem pont rá fújja a meleg levegőt, de amúgy ott van mellette az a bútorlap arra is rátehető, vagy akár a falra felszerelhető.
-
4Grider
félisten
válasz
Hegyirabló #78052 üzenetére
A kedves hölgy csak lerázott. De persze várjál egy kis ideig, aztán megint hívd őket ha még mindig rossz...
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #74653 üzenetére
Megint szarakszik az internet itt a XII-ben. Most már kéthetente ez lesz, hogy gondok vannak az internettel, és újra kell indítani a fejállomást (költői kérdés)? De ha sokáig ez lesz, akkor megunom, és átmegyek a Telekomhoz, mert ugyanannyiért ad jobb optikát itt nálunk.
-
Laccoss
addikt
válasz
Hegyirabló #74661 üzenetére
Nem tudjuk milyen routered/ONT-d van. Lehet nem is állítható benne, akkor a gépnél a hálózati kapcsolatoknál a tcp/ip-nél kell próbálni a dns címet megadni, bár akkor csak azon eszközzel fog működni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Hegyirabló #74659 üzenetére
Router menüjében, wan beállításoknál talán. Nem emlékszem, még sosem kellett állítanom.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Hegyirabló #74657 üzenetére
Az egy ip cím a helyi hálózatodon, a routeredé szerintem.
-
Laccoss
addikt
válasz
Hegyirabló #74655 üzenetére
Akkor egy másikra, digisre, vagy 1.1.1.1 and 1.0.0.1-re
-
Laccoss
addikt
válasz
Hegyirabló #74653 üzenetére
És ha átállítod google dns-re a dns szervert?
-
sugarforce
addikt
válasz
Hegyirabló #60267 üzenetére
A hol kell beallitani kerdeskorre valaszt kaptal, ott van a kepeken. Az ertekeket meg az eszkoz dokumentaciojabol kellene kilesni. Kell az ip cime az eszkoznek, amit beallitottal/allitottak neki, illetve a port, amin keresztul kommunikal. Ezeket mi ha a fejunk tetejere allunk sem tudjuk kitalalni, mivel semmit nem tudunk azon kivul h femtocella.
-
sugarforce
addikt
válasz
Hegyirabló #60264 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #60264 üzenetére
"Kegyed" (SIC!) sajnos ebben nem tud segíteni, mert nekem nincs ilyen ONT-m.
Amennyiben meg elkezdeném keresgélni a portnyitást itt a fórumon ill. az interneten kb. ugyanannyit érne, mint ha Te tennéd meg.
... de, általában portot nyitni a port-forwarding ill a virtuális szerver menüpontoknál lehet a routereken.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #60260 üzenetére
A felhasználói szintű account általában:
Felhasználónév: user
Jelszó: digiA lokális LAN IP cím pl. 192.168.1.1 ... de, ez típusonként változhat.
Ezért leírhatnád hogy a ZTE ONT milyen típusú, mert többfélét telepít ám a DIGI.
Az ujjunkból nem tudjuk kiszopni, hogy a nálad telepített milyen!? -
PeterPH
senior tag
válasz
Hegyirabló #60260 üzenetére
Elég sokszor le lett már írva, többek között neked is külön.
Ennyire bonyolult a kereső használata? -
Soma01
veterán
válasz
Hegyirabló #59604 üzenetére
Próbálj más DNS szervert megadni és ha lehet próbáld meg tiltani próbaképpen a IPv6-ot. Eszközök újraindítása.
-
Soma01
veterán
válasz
Hegyirabló #59583 üzenetére
IPv6-ra gondolok. Én pl. most vettem észre, hogy a gépem IPv6 "DNS szervert" használ, azaz a routerem IPv6 címe az első és csak ez után jönnek a IPv4 DNS szerver címek. Az átjáró is így van.
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Hegyirabló #59301 üzenetére
18. kerületben is rossz.
-
nfsu17
veterán
válasz
Hegyirabló #59301 üzenetére
Győrben is csuklik.
vagy bejön, vagy nem.
lehet (megint) DNS probléma, nem? -
Tin
veterán
válasz
Hegyirabló #48743 üzenetére
F668-nál user/digi, és elvileg 192.168.1.1
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #48740 üzenetére
Illetve azt sem tudom, mi a felhasználónév és a jelszó.
-
poli27
veterán
válasz
Hegyirabló #43340 üzenetére
egy kicsit visszavehetnél a stílusodból, nem vagyok a pajtásod....
-
kevinium
aktív tag
válasz
Hegyirabló #43348 üzenetére
Ha még mindig nem tiszta, akkor ez 2 szabadon választható opció és optimálisan mindig azt választod, amivel több pénzed marad...
1. Nem csinálsz semmit, és kifizeted a maradék hónapokat kedvezményes áron az aktuális szerződésed betűje szerint. (Akkor is ha nem használod a szolgáltatást többé)2. Bemész és felmondod a hűségszerződést. Ekkor a hűségszerződés elejétől átszámolják a havi-díjadat listaáras konstrukcióra... (Izé ki kell fizetned a kedvezményes havidíj és a listaár közötti különbséget, vagy ha így jobban tetszik, akkor vissza kell fizetned az igénybe vett kedvezményeket...)
Csak az a lényeg, hogy van olyan 3-betűs szolgáltató ahol akkora különbség van a listaáras és kedvezményes havi-díj között, hogy 24 hónapos hűségnél már jobban járhatsz a 9. hónap után, ha kifizeted a hátralévő hónapokat kedvezményes áron... A múltkor kiszámoltam már valakinek...
-
Chereiose
addikt
válasz
Hegyirabló #43358 üzenetére
Igen, mivel jelenleg az van, de ez már elenyésző probléma pl. a telekom előfizetéshez képest.
mate3553 : köszi az infót.
-
Mate
nagyúr
válasz
Hegyirabló #43358 üzenetére
Egyszerű lemondás. 8 napon belül megvan. Nem hiszem, hogy gondot okozna neki.
-
Chereiose
addikt
válasz
Hegyirabló #43354 üzenetére
Azt, hogy itt elvileg még TV-t sem tudtak biztosítani, de a szerelő megoldotta végül műholdasan.
-
Chereiose
addikt
válasz
Hegyirabló #43352 üzenetére
Igen kb ha minden igaz annyi lesz, router már nem érdekel, csak tartsunk ott már
Másik kérdés még, hogy a digi a tv-t meg tudta itt oldani már 2 éve nekünk, így is érvényes ez az új csomag, a 4700 ft-os tv+internet+telefon?Csak mert ugye így nem hiszem, hogy új előfizetőnek számítunk.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest