Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
KRISSTUS
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ZTE F660RV1 (Digi1000) + TP1043ND router.
3-4db vezetékes eszköz a többi Wifin csatlakozik a hálózatra.
Mit - hogyan állítsak be?
Milyen Lan kábel szükséges minimum (CAT5/6/7)?
"Hosszabb távon" cseréljem a TP1043-at egy Switch-re? -
válasz
zsoca67
üzenetére
Nemrég csináltam ilyet, ÜSZ telón azt mondta, hogy csak személyesen lehet. Igaz akkor még épp volt az egy éves hűségvállalási opció, de gondolom ez nem változtat sokat. Új szerződést fognak írni. Te már ügyfél vagy, nincs mit beetetni rajtad, még nem ügyfelek bármit köthetnek telefonon is.

-
Joe123
senior tag
válasz
zsoca67
üzenetére
Amikor kijött a 100/50 2225-ért, nem figyeltem és még egy évig totál feleslegesen fizettem 4700-et a 80/25-ért. Nem szólnak, csak olyan esetben amikor mondjuk át kell építeni optikára. A 100/50-et se váltották automatikusan 100/100-ra amikor az előbbi megszűnt, szóval be kell menni átszerződni.
-
zsoca67
tag
Sziasztok!
diginet 100 pro csomagom van, 2890 Ft havidíjért. De a digi honlapján csak diginet 100 van 2225 Ft-ért.
Akkor én egy kifutott előfizetést kapok drágábban? Menjek csapjak az asztalra? -
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Restart utan jo volt delutan, de megint elment es a tv sem mukodik. LOS villog. Otletek? Hetvegen javit a digi?
-
Lall
veterán
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Tegnap megjavult egy ido utan, most megint xar. Tippek?
-
4Grider
félisten
Lehet, hogy nem kell beleegyező, de ha a kábel időnként leszakad, te fizeted az új kábel árát. Nekünk is egy kellemetlenkedő szomszédon keresztül volt évekig bekötve, de mivel évente "véletlenül" valamiért mindig leszakadt az optikai kábel, így muszáj volt átkötni másik irányba.
-
Lall
veterán
válasz
petakpa1
üzenetére
Nálunk ugyan így van. Bár itt rajtam keresztül kapja a szomszéd a netet. Behúzták hozzánk, én adtam egy beleegyezőt, hogy vihetik tovább és a padláson keresztül tovább húzták szomszédlacinak.

Olvasom, hogy nálatok ez nem játszik. Viszont szomszédlaciék melletti háznak is így húzták keresztül gyakorlatilag felettünk és arra nem kellett beleegyező. Nincs egyébként semmiféle acélsodrony. Megy a kábel több tízméteren keresztül szomszédbalázsékhoz.

-
Joe123
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szüleimnél a koax optikára cserélése mellett kértük még hogy kicsit variálják át a TV-khez menő koaxokat illetve kértük majdnem 40m UTP kábel behúzását (lyukakat mondjuk kifúrtuk előre, nem nekik kellett), így kértek 2000Ft-ot, számlában azóta sem jött semmilyen plusz szerelési díj. Szóval tényleg nem dolgoznak drágán.
-
4Grider
félisten
válasz
petakpa1
üzenetére
Nyáron volt. Azt tudni kell, hogy kaphatsz Digi belsős szerelőt is és kaphatsz alvállalkozót is. Belsősnek nem kell fizetni (persze jattot elfogadnak), az első havi számlában jön a szerelés díja, külsős esetén viszont azonnal számláznak. De mondom, nincsenek akkora díjak, hogy egy rakat pénzt tarts otthon szerelésre...
-
petakpa1
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek, ez nagyon jó hír

4Grider: Ez mostanában volt?
woodworm: Ugyan az általam feltöltött képről ez nem látszik, de egész magas a szóban forgó családi ház. Földfelszíntől számítva kb. 5 m magasan is fel tudják rögzíteni a homlokzatra az acélsodrony kábelt tehát nem fogja akadáloyzni az utcán a forgalmat. Mellesleg a B utca felőli szomszédhoz is így van bekötve mind a 220 mind a UPC/DIGI.
-
petakpa1
őstag
Felteszem itt is, hátha valaki tud segíteni
[https://prohardver.hu/tema/digi_kabel_tv-digitalis_adas/hsz_52237-52238.html]
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Családi házas övezetben élek, gigabites előfizetésem van, fehér ZTE routerrel. Másfél éve hibátlan a dolog.
Pár perce elment a netem, az ugyanebben az épületben élő szomszédomé hibátlanul működik. Az előbb villogott pirosan a LOS led, de kihúztam a routert egy időre, majd újraindítás után elmúlt, azonban internet továbbra sincs.
A tv is ugyanezen az optikai kábelen jön a házba, ott semmi gond nincs, a HD adások is működnek.
A menüben ennyit látok:
Ötletek esetleg? Várjak még, restartolgassam a routert, vagy hibabejelentés?
Köszi!
-
allus
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy amióta a korábbi kábelt a Digi optikaira cserélte és beszerelte a Huawei modemet, azóta nem tudok kábelesen csatlakozni a netre. Routeren keresztül megoldottam, dinamikusra állítottam és ment, de számomra fontos lenne kábelen kersztül is.
Próbáltam egy régi WinXP SP3-t futtató laptopon és egy Win7 64 bitet futtató Sony Waio laptopn is. Az eredmény ugyanaz, kiírja, hogy egy hálózati kábel nincs bedugva. A Digi szerelőjével találkoztam futtában az utcán és azt mondta, hogy a korábbi csalakozásokat törölni kell, ez volt ugye a PPPOE és csak be kell dugni a kábelt és megy. Aham. Sajnos nem megy. Beállítás kérdése lenne? Mert ugye a laptopot nem tehetm dinamikus módba, mint a routert. A hálózati intergrált kártyákra nem akarom fogni, mert a felújítás előtt PPPOE-n keresztül ment minden szépen. -
GgG91
tag
Lecsatlakozok, de ha esetleg az nem mukodik, akkor mennyi a timeoutja digiéknél?
-
-
-
LSL1337
őstag
korábban írtam erről (taján teejay is) az asus problémáról, hogy domaineket nem tud feloldani. nagyritkán, talán 2 hetente veszem észre.
hardverapro.hu index.hu bejön, de a nytimes.com pl nem.
MTU-m 1492-n volt.most alap DIGI dns-en voltam, és a google-re váltottam(router WAN interface), gombnyomásra megjavult.
múltkor fordítva oldotta meg. hogy google-ről a default-ra váltottam.nem értek hozzá, de szerintem ilyenkor a router valamit flush-ol(?), és egycsapásra helyrejön.
előtte megint épp egy torrent ment, felment 100MB/sec-re, és akkor jött elő (máskor is rengetegszer van, hogy 100-on pörög a vonal)anno egy ilyen konklúzió született:
"Viszont a random oldalak nem jönnek be, az MTU vagy MSS Clamping problémára utal."Ezzel mit tudok kezdeni, legközelebb hogy tudom 100% megerősíteni?
de legalábbis hogy tudom majd kijavítani, hogy ne forduljon elő.hardverapro vagy index.hu is https-esen megy tudtommal, és 0 sec alatt bejönnek.
inkább a külföldi oldalak azok, amik 100% lehalnak. -
4Grider
félisten
-
válasz
Damwise
üzenetére
Szia!
A legegyszerűbb és leggyorsabb az, ha a Huawei ONT menüjében beteszed DMZ-be az ASUS routered WAN IP címét, vagy forwardolod arra a szükséges portokat.
A lassabb, ám jobb megoldás az, ha felhívod a DIGI-t, és kéred, hogy tegyék bridge módba az ONT-t, mert saját routert szeretnél használni. Ez jellemzően néhány órán belül meg szokott történni, ezután az ASUS routerben kell beállítanod a PPPoE felhasználónevet és jelszót a csatlakozáshoz, utána pedig ugyanúgy fog menni a forward mint korábban.
-
Damwise
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már ilyen kérdés, csak nem pont ezekkel a routerekkel, én meg nem vagyok nagy szaki, alap szinten értek dolgokat, de sose mélyedtem el benne, így ezt sem tudom megoldani egyedül.
Adott egy digi 1000 net, berakták hozzá a Huawei HG8121H routert, nekem van egy Asus AC 1300 gigabit routerem. (kábel->huawei->asus->onnan wifin az összes gép)
Szeretnék aktív lenni, de nem sikerül. Amig nem volt a huawei, nyitottam az asus routeren egy portot, amit a qbittorrent használ és kész, de ez most bezavart, meghaladja ezt a kevés tudásom. Hülyebiztosan letudnátok írni mit hol állítsak be hogy jó legyen?
-
p00h
tag
Esetleg hogy más is tanuljon a nyomoromból: bridge módban a lan 1 portra kell kötni a routered, lan 2ről nem működik.
-
Watson12
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
oda be sem tudtam lépni - még most crome-ról át nem váltottam explorer-re.. És láss csodát, mükszik.. Sikerült a beállítás. Köszönöm a segítséget. Kellemes ünnepeket! :-)
-
-
Watson12
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A kábelcserét már próbáltam. A 651-es kódot akkor adja, amikor beiktatom a saját routert (tp-link, előtte asus) és a gépen próbálom a hálózatot beállítani..
-
-
Watson12
újonc
Sziasztok!
A digi 1 hónappal ezelőtt átkötött optikára. Bridge üzemmód lett beállítva. Semmi gond nem volt addig, még át nem helyeztem a digis cuccokat. (Kábelek ki belőle, új helyen vissza) Azóta nem tudok netet lehelni az otthoni hálózatba. Egy gépre tudok szélessávú kapcsolatot összehozni, de ahogy a saját routert beiktatom, 651-es hibát jelez. Már minden beállítást megpróbáltam, én balga, új routert is vettem, de semmi. A digit felhívtam az ügyintéző hölgy azt mondta náluk minden rendben. Látja, hogy bridge kapcsolat van beállítva, nálam a hiba.. Hülye gondolat, hogy a kábelek széthúzása miatt esetleg a diginél is kellet volna valami újrainditás félét csinálni?
Vagy valami ötlet - konyhanyelven - mit próbáljak még ki? Köszi előre is.. -
GgG91
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha a Digi-s routerre gondolsz az bridge mode-ban van sztem, egy DIR-636L helyére vettem a TP-Linket
-
GgG91
tag
Sziasztok!

Minap vettem egy TP-Link Archer C1200 v2-es(fw:2.0.2) routert (mint utólag megtudtam nem életem döntése volt a döglődő SoC miatt SE!). Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy eddig akárhogy próbálkoztam, nincs rajta keresztül netem. Felhasználónév és jelszó stimmel, a régi routeremmel, a sajat gépem MAC címével csatlakoztam, így az újnál is azzal (is) próbálkoztam, de semmi. Próbálkoztam IPv6-tal is, és nélküle is, de semmi eredmény. Lenne ötletetek mit, hogy merre meddig állítsak?
Válaszotokat előre is köszönöm,
GgG91! -
Sonja
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Nekem maga a NET szakad meg többször a mai nap (Google és Cloudflare DNS-t használok). Valami gubanc van a terheléssel?!

-
MasterMark
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Cloudflare minden ok.
-
Mr Bond 007
őstag
Dns kicsit halódik nálunk. (Salgótarján) Nektek jó?
-
p00h
tag
Sziasztok,
új digi felhasználók lettünk 18.-ker-ben és gondom akadt router ügyben. Adott a digi által biztosított optikai csatis AN5506-02-FG modem/router és egy Xiaomi Mi router 3g. A 2-t szeretném úgy összehozni, hogy a digis igazából csak "modem" legyen (az optikai csati és telefon+tv miatt nem kihagyható), a wifit, ipket és mindent ami net a xiaomi ossza. Úgy tudom utóbbi egy fokkal komolyabb eszköz, elvileg nagyobb sávszélességet tud wifin átvinni mint egy alap eszköz és sok wifis kütyü lóg majd rajta, ezért úgy gondolom stabilabb lesz ha nem kiterjesztem a digit vele hanem csak a xiaomi kezeli a wifit, netet.
Mivel nem igazán értek hozzá, ebben kérném a segítségeteket hogyan tudom ezt megtenni? A digis eszközön nem találok bridge módot, akkor hogyan tudom a fent leírtakat elérni? Kapcsoljam ki a dhcp-t a digis eszközön és adjak fix ip-t a xiaominak? Vagy a xiaomin kell dhcp-t letiltani?
A Xiaomit sajnos be sem tudom konfigolni, úgy hiszem betesz neki az hogy másik routeren át kapja a netet, mikor az appal konfigurálnám azt mondja hogy: "the router connected currently isn't mi router" - mindezt miután átcsatlakozott a xiaomi routerhez. Ugyanakkor a xiaomi-ra csatlakozva is betölt minden weboldalt, szal csak működik már alapból vmennyire, de böngészőből sem tudok bele lépni mert jelszót kér... Most vettem újonnan hardveraprón, nem hiszem hogy gond lenne vele... Előre is köszi a segítséget! -
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Új helyre költöztem és itt adott a DIGI az 1000-es nethez egy csúnyácska fehér "Fiber" feliratú routert.
Van egy FTTH Receiver (Luster), amibe bejön a net abból megy tovább a routerba.
Ehhez nem igazán akar 5 ghz-en csatlakozni egyik eszközöm se (gondolom azért mert nem tudja).
Van egy Tp-Link Archer C5 AC1200-as routerem, hogy tudom "kikerülni" a fehérkét vagy esetleg arra kell csatlakoznom? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem meg nem tudod mirol beszelsz csak meglattad hogy Netis es röff.

gabe_: Itt van komplett teszt, google translate segit a nyelvi nehezsegekben. En inkabb azert nem ajanlanam mert nincs ra custom fw ha a gyari nem felelne meg. Ha elég 2 LAN port akkor MI Router 3G Padavannal. Korabban mart volt kollega ilyen routerrel itt, keress vissza topikban hatha tud tapasztalatot mondani.
-
törölt tag
válasz
dchard
üzenetére
Nézz meg egy blokkdiagramot és megérted! A switch csoportok sebességét nézd a proci felé és látni fogod hol szűk az üveg nyaka. A Tilera alapú CCR-eknél minden port "Wire speed"-en látja a CPU-t.
Nem azt mondtam, hogy a Tilera-ban nincsenek HW egységek amiket ha használna a ROS nem lenne gyorsabb vagy CPU terhelésben jobb a Router, de NAT-hoz ezeket nem használja. A ROS-ban is elkezdtek HW gyorsítást használni ahol lehet pl. Ipsec, HW Offload a switch-nél, de ezek a NAT-ot nem érintik.
Elég régen az igényelt cuccok között van a HW-NAT, amint implementálják lesz visszhangja...
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
"A Tilera alapú rendszerek azért (is) gyorsak mert a portok direktben a CPU által vannak kezelve, nincs switch chip."
Nem igazán értem, hogy a switch chip hogy jön ide, semmi köze az L3/forwarding részhez. Azok a routerek, amikben van, azok sem a megléte miatt lassúak routing/forwarding szempontból...
A CCR sorozatban pedig bizonyos csomagfeldolgozási, forwarding, sőt bizonyos filterzési részek is offload-olva vannak fixfunkciós egységekre. Tőlem hívhatod ahogy akarod, ez akkor is hardveres gyorsítás. És ezek egy részébéből profiltál a NAT is.
Mondjuk ennél sokkal érdekesebb téma, hogy az újabb linux kernelek már biztosítanak standard lehetőséget akár szoftveres, akár fixfunkciós egységre történő offload-olásra is. Érdekes lesz látni, vajon a nagyobb gyártók, akik korábban mind valamilyen netfilter inkompatibilis megoldást alkalmaztak korábban, most változtatnak-e majd valamit. Abban azt hiszem mind egyetértünk, hogy egészségesebb volna, ha a mindenféle proprietary gányolt megoldások helyett lenne végre standard megoldás erre.
-
gabe_
őstag
Ezzel a routerrel mekkora sebességre számíthatok ha ráteszem a digi 1000-es netére?
Netis WF2780 AC1200 -
törölt tag
válasz
dchard
üzenetére
Ezzel az a "baj", hogy a ROS-ban nincs implementálva a HW gyorsított NAT így bármit tudjon is a vas egyelőre szimplán erőből SW alapon NAT-ol. Elvileg dolgoznak a HW gyorsított NAT-on de nincs még kész.
A Tilera alapú rendszerek azért (is) gyorsak mert a portok direktben a CPU által vannak kezelve, nincs switch chip.
A HW - NAT bizonyos tekintetben megkötöttségekkel jár, pl. a tűzfal tekintetébeben, ha lesz is max. a SOHO kategóriában tudom az MT-nél elképzelni.
A CCR sorozatban sincs HW-NAT!
-
dchard
veterán
válasz
ekkold
üzenetére
A kettő ebben a vonatkozásban szinoníma: azt jelenti hogy a csomagfeldolgozás bizonyos lépéseit fix funkciós egység végzi, nem pedig az applikációs processzor. A HW NAT sem azt jelenti, hogy a teljes csomagfeldolgozást fix funkciós egység hajtja végre. Ennek megfelelően a Tile platformra épülő MT routerekben van HW NAT, ha úgy tetszik, mivel a csomagfeldolgozás bizonyos részeit nem az általános célú processzor végzi (ellenkező esetben nem is lehetne ilyen gyors a platform ahhoz képest, hogy általános számítási teljesítményben nem túl acélos a Tile architektúra, de nem is arra való).
-
dchard
veterán
válasz
ekkold
üzenetére
Ez így igaz, csak a fastpath-ra azt mondani, hogy "kinyomja kisujjból" azért erős állítás, mert pont úgy csökkenti a processzor terhelést, hogy egy csomó lépcsőt egyszerűen kihagy, ami a csomagfeldolgozást és továbbítást illeti. Ettől gyorsabb. Openwrt-n / Linuxon a Flow offload pont ugyanezen az elven működik. Egyébként a Mikrotik is használ HW gyorsítást bizonyos modellekben, ebben pont nem.
-
ekkold
őstag
válasz
dchard
üzenetére
A mikrotik saját drivere nem használja a hw nat-ot, helyette tudtommal egy szoftveres megoldást találtak ki (fasttrack/fastpath) ami drasztikusan csökkenti a NATolás processzorigényét. Fasttrack/fastpath-al 10...15% prociterheléssel viszi a gigabites netet, nélküle viszont 60...80%-is felmegy a prociterhelés (de megy neki izomból is).
Amúgy a mikrotikben van ARP tábla, és működik vele a 7-es és 9-es port ff:ff:ff:ff:ff:ff MAC addressre továbbítása (azt a megoldást egy hAPac2-n használom).
A mikrotik tud scriptből is WOL csomagot küldeni, de... 3 mikrotik eszközöm van, ebből csak kettőn működik: az RB951G-n és a hAPac-n, ezek fel tudják ébreszteni az otthoni NAS-t, a hAPac2 viszont nem tudja valamiért (pedig tudnia kellene - gondolom valami szoftver bug és majd javítják).
-
MasterMark
titán
válasz
4Grider
üzenetére
Húha messziről indulunk.
A hardveres gyorsítás azt jelenti, hogy erre dedikált fix funkciós hardver egység van, akár külön chipen. (Szűken véve nem igényel CPU-t.)
Ha a CPU csinálja szoftveresen megoldva az általános ARM (vagy akármilyen) utasításkészletével, akkor az szoftveres.
-
-
törölt tag
válasz
thetompi
üzenetére
"Ha jól értelek a Digi routerrel, mivel nincs benne Arp binding, nem lehet Wake on Wan-t megvalósítani."
Így igaz.

A port-forwardot MasterMark már leírta, de bővebben:
Port-forwardnál a cél IP-be annak az eszköznek a(z) - célszerűen reservált (bérelt) - IP címét kell írni amit ébreszteni akarsz. A portszám majdnem mindegy, de célszerűen a 7-es vagy a 9-es (UDP) portokat szokták használni.
Ezeket beállítva működik is az ébresztés az Internet felől, de ARP-binding hiányában csak addig amíg az ARP tábla el nem felejti az ébresztendő gépet. (Értsd! A gép kikapcsolásától számolva letelik az ARP cache ideje.)Megoldás:
Szolgáltatói eszközt BRIDGE módba kérni és saját router.
(Vannak ARP-binding képes routerek (pl. TP-Link) ... nem tudom mely típusok, de láttam TP-Link routeren ARP-binding beállító táblát/funkciót.)Kerülőutak:
- Sok routerben van WOL funkció (p. ASUS), ehhez azonban az Internet felől be kell tudni jelentkezni a routerre, ami biztonsági oldalról nem szerencsés.
- Belső eszközzel pl. - ahogy korábban írták - NAS-on futtatott WOL "ébresztővel" ébreszteni a másik eszközt, hacsak nem pont a NAS-t akarod ébreszteni.
- Telefon/SMS otthon a gyereknek, nagymamának/nagypapának, hogy: Kapcsolja be az ébreszteni kívánt eszközt!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A Mikrotik nem HW-ből NAT-ol. Ebben van egy 4 magos ARM ami simán kirázza ezt a kisujjából.
-
-
lcdtv
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Úgy is van a kábelem volt xar. Azt hittem hogy a mikrotik hAP ac² csak max 500 tud de 980 röhögve vitte 11% proci terhelés mellett.
-
-
lcdtv
tag
Sziasztok! Most kötötték be FTTH-n a netet. Előzőleg az alap csomagom volt és most azt mondták hogy 1000-s net lesz . Ezzel szemben csak 100/100 van. Szerelő azt mondta hogy másnapra lesz a sebesség megfelelő. Ahogy látom valami változott mert a 100/50 ről 100 lett a feltöltés is. Szólni kell valakinek vagy majd megjavul. ( Router bridge módban, de egyenesbe is próbáltam egy i5 gen 7 notebookal )
-
Geth
veterán
válasz
thetompi
üzenetére
Mit írt ki, amikor azt írod, hogy nem engedte átírni broadcast IP címre a portforward cél IP címet?
A régi Linksys router felületén egy nagyon egyszerű javascript validáció fogta meg az utolsó szegmensben a 255-ös értéket. Vagy letiltottam böngészőben a javascriptet, vagy a LAN-ra kisebb subnet maskot adtam meg (például 255.255.255.224 subnet maskot), igy a broadcast IP cím is "elcsúszott" (a subnetes példához 192.168.1.31 IP cím a broadcast).
Persze ha sikerül is átírni, nem biztos, hogy le is reagálja jól a firmware-je, nekem anno szerencsém volt
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest