- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Plazmacucci #66480 üzenetére
Kiiktattam a routert de semmi sem változik.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
atirag
őstag
válasz maxima #66498 üzenetére
Igen emiatt van a problémám. Van egy hely a házban ahova bejöhetne a digi router/modem. De onnan a nappaliba csak egy hálókábel megy be. És ha lenne lehetőség a gyári digi modem után utp kébelle kötni még egy modemet amin van koax akkor nem kellene kábelcsatornával vinni a kábelt és a wifi szórás sem lenne olyan közel ahhoz a helyhez ahol alszunk hanem kint lenne az elötérben ami messze van a hálószobéktól.
Bocs ha bonyolult voltam😊Szóval pont a koax lenne a legfonotosabb kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
maxima
tag
válasz atirag #66493 üzenetére
Szia!
Nem furcsa kérdés és minden további nélkül lehet egy routert/switchet
tenni a kábel végére a tv-hez.
Ráadásul, ha routert teszel oda akkor az ONT-t kérheted bridged módba
és azután a saját routereden állíthatsz be mindent.
A koax viszont gond lesz.Látom elkéstem
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Kicsit furcsa kérdés érdekelne. Ha kapok egy digis modemet azután lehteséges kötnöm még egyet?
Sajnos úgy van bevezetékelve a ház,hogy ahova bejön az üvegszál onnan csak egy utp kábel megy a nappaliba ahol a tv van. Emiatt jó lenne az utp végére kötni még egyet. Már ha egyáltalán lehetséges lenne. -
Livius
őstag
válasz Ernesto78 #66489 üzenetére
USB wiki
USB 2.0 - High Speed (480 Mbit/s)Ez nem tudja az 500 Mbit/s-et, ráadásul Wi-Fi cuccal próbálkozol, az meg még jobban nem fogja tudni az Wi-Fi-n. Ha kell a full sebesség, UTP kábelezni kell CAT5e-vel és kész, a C2D gép UTP-én még talán tudja az 500 Mbit/s-et is, ha van Gigabites ethernet portja.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Ernesto78
aktív tag
válasz woodworm #66488 üzenetére
Azt az egyet nem értem, hogy amikor felhívtam és beszéltem az egyik computer üzlettel, ahonnan megrendeltem az USB-s Gigakártyát akkor miért mondták, hogy az 500Mbps-nak át kell jönni-e mindenképpen. Nem tudom, lehet az 10 éves laptopom nem bírja már.
Köszönöm a választ
-
Krogoth
senior tag
válasz Intruder2k5 #66471 üzenetére
Köszi, így már meg tudom tervezni, hogy melyik eszközt hova kérjem/rakjam
-
CirrMee
addikt
válasz petakpa1 #66485 üzenetére
1.: 500/1000 csomagoknál sem adnak, hacsak nem egy kábelen kell betolni a telefont is mellé. Újabban inkább plusz kábelt húznak már a telefon miatt.
2.: Használhatod. Akár az 1000 -es mellé is, ha nem gond az, hogy nem lesz kihasználva. 1-1.5 éven belül mindenhol csak FTTH 1000 lesz, szóval ha normális saját router kell, csak meg kell azt venni.
3.: Vagy publikust kapsz, vagy nem. Majd kiderül, ha már működik a szolgáltatás. Ha nem tetszik, majd letiltatod.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
petakpa1
őstag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, de maradt jópár kérdésem, örülnék ha beleférne valakinek, hogy megválaszolja.
Anyósom jövő tavasztól tud előfizetni digire, mert akkor jár le a T-s előfizetése.
Az előző tulajnak digije volt, de a T-s hűség miatt Anyósom nem tudta átvenni sajnos, a kábelek viszont még megvannak: 1 db koax és 1 db UTP jön be a lakásba egyébként. Ebből, valamint a digi oldalán cím alapján megjelenített adatokból gondolom, hogy FTTB techonlógiájú szolgáltatás lesz.
Kérdések:
1) Ha csak a legkisebb 100 MBit-es internetcsomagot rendeli akkor ugye nem fog kapni ZTE ZXHN H298N CPE típusú routert?
2) Ha nem kap routert, akkor használhatunk-e egy régi v1-es verziójú TP-Link 1043ND típusú saját routert? PPPoE-t tudja, de ipv6-ot ha jól emlékszem nem.
3) Publikus (tehát világhálóról látható) ip címünk lesz-e vagy digi alhálózata beli ip címunk?
(Ezt azért kérdezem, mert van dyndns előfizetésem, melyet be tudok majd konfigolni TP-Link-re, így ha a TP-Linken engedélyezem a távoli mgmt-et akkor az internetről is be tudok lépni majd TP-Link router konfigjába és ha kell valamit állítani, netán TP-Linket újraindítani, vagy ha TP-Linken megfelelően bekonfigolom a port forward szabályokat, akkor távolról is be tudok lépni az TP-Link LAN portjain UTP kábelen lógó PC-re pl Windows frissítések naprakészen tartása céljából.
Mindezek viszont csak akkor működnek, ha Digi publikus ip-címet oszt TP-Linknek. Ha TP-Link eleve egy route-olt digi alhálózaton belüli ip címet kap, azaz a világháló felé több digi előfizetővel közös ip címen leszünk, akkor magán digi szerverén kellene különféle port forward szabályokat beállítani, hogy bizosnyos bejövő kapcsolatokat eleve a mi végpontunkon lógó TP-Linkre irányítson... Ezzel digi nyilván nem fog vacakolni). Bocsi a hosszú leírásért, próbáltam részletesen és érthetően leírni, hogy mitől tartok...4) Ha netán nem lesz külső ip címünk akkor meg lehet valahogy oldani a TP-Link távoli elérését, és az a mögött lévő egyéb eszközök távoli elérését? (TP-Linken be tudom megfelelően konfigolni a szükséges port forward szabályokat, a kérdés az, hogy hogyan lehet eljuttatni TP-Linkig a bejövő kapcsolatokat, ha TP-Link egy digi alhálózaton van.)
+1) Fenti kérdésekre mi a válasz FTTH technológia esetén? (Ha Anyósomnál meg lehet ezeket oldani, akkor szülőket is rábeszélem majd digire, de náluk FTTH technológia érhető-el).
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Folyamatosan találkozom azzal, hogy a Digi a modemjeiben NAT-olást használ, így a porttovábbítás lehetetlen. Kérésre kikapcsolják, és onnantól működik.
Viszont az alábbi esettel is találkoztam, hogy állítólag minden rendben, működnie kell, és a routerben is azt az IP címet látom ami kívülről az IP címem, de az átjáró címe teljesen más hálózatban van... Ezt nem igazán értem, és tudom hová tenni. Ennek így működőkepésnek kellene lennie?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
Ernesto78
aktív tag
válasz zhorvath #65038 üzenetére
Üdv!
Nekem is átkötötték a 100Mbps-os netet 500Mbps-os netre (FTTB) a Digi már egy éve. Nekem is DIR-842 routerem van. Ha a TP-link T4UH v2 adapterrel kapcsolódom a routerhet USB2-ön persze, akkor a net 215Mbps-mal megy. Ha TP-link UE300 1Gbps LAN USB-s adapterrel persze megint USB2-höz, akkor a net 320Mbps-mal jön maximum. Gondolom ez reális sebesség vagy talán jobban kellene teljesítenie? Persze a laptom még egy Intel Core 2 Duo procival rendelkezik. A ping az 10ms körül van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Plazmacucci #66476 üzenetére
Ja igen a Windows Store féle Speedtest már 500-ig skálázza a mutatót,d e ott is csak 94 lefele. Mi lehet a gond? Kábel? Upload 181 lett
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz metalstorm #66477 üzenetére
OK. Akkor már csak a DIGI-s eszköz típusát lenne jó megadnod, és nem ártana egy screenshot a port forward-ról, amit próbáltál beállítani.
-
metalstorm
aktív tag
válasz Intruder2k5 #66475 üzenetére
Szia! Igen azt mondják nem Nat-olják de az a IP cím van! (94.21.25.18).... Nem vagyok vér profi, de mindig is sikerült megoldanom a port gondokat... De ez a Digi szivat! Csak elköltöztem a 14. Hungária körútról ahol csak a leggagyibb t-com lehetett, örültem hogy ahoz képest ultra gyors internetem lett! Csak torrentezés igy elég kizárt, az arányom romlik...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz TeeJay #66474 üzenetére
Minden szerveren ez megy. Telefonos ember hívott, persze náluk minden rendben, de kijönni nem tudott mert dolgoztam. Azt sem tudta megmondani mikor kérvényeztem a sávszél bővítést, bár ez nem az ő hibája. Azt mondta a sávszélességet állítja de az sem sikerült. Na most már szerzek egy laptopot és kipróbálom router nélkül. Az tuti, hogy a gépet nem bontom le.
-
MODERÁTOR
válasz metalstorm #66473 üzenetére
Szia!
Az bizony nem. Illetve a másik kérdés, hogy ha a DIGI "routerével" nem boldogulsz, akkor vajon egy saját router beállítása mitől menne jobban? A port forward beállítása egy saját 30000Ft-os routerben sem könnyebb mint az ONT-ban. Bár kétségtelen, hogy ezzel a DIGI lerázza magáról a felelősséget, hiszen onnantól azt mondja majd, a Tied, oldd meg magad.
Egész véletlenül nem NAT-olt IP címet kapsz? A DIGI eszközében ha megnézed a WAN IP címed, nem 100-al kezdődik, illetve ha összeveted azzal amit itt látsz, a kettő egyezik?
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Plazmacucci #66472 üzenetére
megnézted több szerveren is?
budapest voda telenor telekom meg dunaújváros digi
ezen mérj végig pár percenként egymás után és ha mind azonosat ad akkorgebasz van
de ha jól látom ez nem alkalmazásból van mérve ugye?próbáltad win10 alatt speedtest alkalmazást is?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Szívok a DIGI-vel, a most bekötött net miatt! Nem tudok feltölteni és azt a megoldást javasolták...de inkább linkelem: "Amennyiben a port forward-ot nem sikerül beállítania, van lehetősége, hogy az Önnél kihelyezett eszközünket a jelenlegi - Routed - üzemmódból átváltsuk - Bridge - üzemmódba, és így olyan saját eszközt (Routert) helyezhet ki az eszközünk mögé, melyet saját igényeinek megfelelően konfigurálhat. " Nos a kérdésem hogy ha Bridge-re állitom, milyen routert kell beszereznem? Egy t-com-os (telefonkábeles) router gondolom nem jó... Köszönöm a választ előre is!
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Krogoth #66470 üzenetére
Kapsz egy FTTH receiver-t a TV-hez, ami egy ilyen kis doboz, nagyjából 10-12 cm nagyságú. Ebbe bemegy az optika, és kimegy belőle a koax a TV-khez, illetve megy tovább az optika az ONT-ba, ami vagy egy ZTE, vagy egy Huawei lesz. Mindkettő olyasmi mint egy router, nekem Huawei van, az épp ilyen. Erre kötöd a telefont, illetve a PC-t vagy a saját routert is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dchard
veterán
válasz TeeJay #66465 üzenetére
Szintén google DNS, semmi gáz nincsen sem az oldalakkal, sem a külföldi VPN szerver elérésemmel.
Ami azt illeti, lassan 5 éve használok google DNS-t az éppen aktuális szolgáltatói helyett és soha egyetlen egyszer sem volt névfeloldással kapcsolatos problémám. Ennek oka valószínűleg a google DNS elosztott architektúrájában keresendő.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #66462 üzenetére
köszi
akkor csinálok egy restartot hátha másik IP-ről menni fog
csak belföldi oldalak jönnek be
semmi külföldi nálamMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
skacok nálatok megy a külföld?
ebay nem jön be
aliexpress nem jön be
banggood sem
imdb sem
mi a fene van?
magyar oldalak meg mennekMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Krogoth #66459 üzenetére
Kérdés mennyi anyag lesz naluk, ha van aprópénzért adnak annyit amennyit kérsz a lakásban (helyben kell kifizetni ezt talan) de nem feltétlenül. Persze falba nem vésik es nem vakoljak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Van nálunk digi net és tv panelban. Kitalálták, hogy kötelező szerűen fejlesztik.
Anyámnak azt mondta a szerelő, hogy 2 eszköz lesz behozva.
Az a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy milyen eszközöket hoznak, illetve addig kábelezik, amíg én kérem, vagy lakáson belül oldjam meg magam kategória lesz.
-
adika4444
addikt
Látva az eddigieket, szerintem azon a részen volt valami, ami a XV-n vagy is a 15. kerületen át megy.
üdv, adika4444
-
-
adika4444
addikt
Hali!
akinek tegnap gond volt, annak merre ment a traceroute?
Érintette ezt?
et-4.dr02.xv.digicable.hu (78.131.4.36)
Többen is írták, hogy nem érzékelték a gondot, ezért lenne érdekes, hogy vajon akinek nem erre megy, annak volt-e hiba...
üdv, adika4444
-
nullpoint
őstag
Na má egész jó, már 300mbit felett jár, 2ms ping mellett.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #66450 üzenetére
1-2gigabit eltűnt befelé tehát az előfizetők felől a DIGI BIX port felé
nem hinném hogy ez lenne a tragédia oka
valami hálózati gond volt de megcsinálják
én pl nem éreztem 18. kerületbenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
herdsman12
őstag
válasz Highground #66448 üzenetére
Ha nem kóstolod meg Piistii ft-at, akkor - az enyémmel együtt - 4 felesleges hsz-al rövidebb a topik.
-
MODERÁTOR
-
19ati93
senior tag
Nálunk délelőtt és délután egyáltalán nem volt net. Kb délután 3 óta viszont olyan mint fénykorában. (Gyömrő)
-
Highground
aktív tag
válasz 4Grider #66442 üzenetére
Ezt most tényleg? "DIGI internet" topikban? Ne már...
Logikusan végiggondolva tehát szerinted ha a fővárosban, Budapest területén (annak egy adott kerületében vagy netán több kerületben egyszerre) van probléma, (ami általában kapásból többször annyi ember mint akármelyik Pest megyei településen), akkor azt úgy írják ki, hogy "több településen". Nem beszélve arról, hogy egy az egyben ezt a választ annak a hölgynek írták aki, Pest megyéről beszélt. Nem Budapestről vagy annak egy kerületéről. De nyilván "utána fogok nézni" csak, hogy bővítsem nyelvtannáci tudásomat, mert hát ezért jöttünk itt össze nem?
És hopp:
"A település – általános szóhasználattal – az a hely, ahol emberek tartósan megtelepednek, élnek és dolgoznak. Nevezhetik falunak, városnak vagy más, huzamos emberi megtelepedést jelentő közösségi formációnak is."
Te nyertél! Jutalmad a dicsőség Fürödj benne! De ettől még sajnos a hozzászólásodnak semmi köze a topikhoz/témához, csak az én nyelvtan és általános tudásomhoz.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
adika4444
addikt
Itt is helyrejött, 890/190.
üdv, adika4444
-
lapartman
tag
Na már megy rendesen
-
addikt
-
Padre81
csendes tag
Sziasztok, Gödön pár perce még olyan 20/90 volt de most már hasít. A ping 28-ról lement 1-re.
-
4Grider
nagyúr
válasz Highground #66441 üzenetére
Szerintem nézz utána, hogy mit jelent a település szó. Mert Budapest is az...
-
Highground
aktív tag
válasz Piistii #66440 üzenetére
Ne haragudj de ez elég érdekes hsz lett
"újpesten" - "több településen" a kettő nem ugyanaz! A fővárosban (ami nem település) előforduló zavarokról sehol egy hivatalos post vagy értesítés! De ha tévedek linkeld be a postot. Amiről te beszélsz az a Pest megyei településeken fennálló szolgáltatási üzemzavarra vonatkozik, nem a Bp.-ire. Ez így fals! A DIGI a facebookon utoljára 6 órával ezelőtt postolta ezt: link[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Piistii
tag
itt újpesten teljesen meghalt a letöltés de a facebookon ezt írják
Egy központi hiba miatt tapasztalható több településen a probléma és kollégáink már dolgoznak az elhárításán.
Az okozott kellemetlenségek miatt elnézésedet kérjük és köszönjük a türelmedet!
Üdvözlettel,
DIGI[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Yiggdrasil #66438 üzenetére
Nem ad címet, a 169.254.x.x APIPA cím, amit a kliens állít be magának.
[ Szerkesztve ]
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz adika4444 #66435 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszodat!
Összekötöttem, ad DHCP címet (IP: 169.254.154.121, Subnet: 255.255.0.0, DNS server: fe80::1), viszont továbbra sem tudom elérni, pedig reseteltem is megint, hátha, de semmi.
A másodikra rákérdezek holnap, vagy felhívom őket telefonon most, mert arra nem emlékszem hogy maradt-e a Diginél.
-
Highground
aktív tag
válasz BlackJack21 #66431 üzenetére
Azt még most is bemondja az automata ha felhívod a 1272-t (sőt még több települést). De sajnos a probléma azóta a nagyfalura is kiterjedt. Van ahol kábeltv sincs már koradélután óta. Ezek voltak az utolsó hszek Utána kikapcsolták a hozzászólásokat. A probléma nem múlt idő még sajnos
-
wwenigma
Jómunkásember
-
adika4444
addikt
válasz Yiggdrasil #66433 üzenetére
Hali!
LAN1-es porton kösd össze a gépeddel, és nézd meg, ad-e DHCP címet a ZTE.
De én el tudom képzelni, hogy a PPPoE adatok nem változtak, és ha a tulaj új lakhelyén DIGI-zik, akkor két helyen próbáljátok ua PPP-t használni, lehet érdemes lenne bemenned üfsz-ra, és újat nyomtattatni...üdv, adika4444
-
szoszo75
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #66432 üzenetére
Itt este lett ilyen fos. Vagyis napközben nem tudom mi volt mert dolgoztam, de még 18-19 óra környékén töltöttem le és gyönyörűen száguldott, valamikor ez után halt le.
DIGI 500 ról 1000-re
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Új házba költöztünk, és átvettük az előző tulaj Digis előfizetését (GigaNet+TV+Telefon), mert valami nagyon akciós csomagja volt és nem lett volna érdemes módosítani.
Ő úgy használta, hogy Bridge-módba állíttatta a ZTE F668-at, majd rákötötte a saját routerét, arra 2db switch-et, azokra meg PC-ket, TV-t, biztonsági kamerát, és valami DynDNS-t vett és állított be a routerében, hogy kívülről is tudja nézni a kamerák stream-jét.Viszont sajnos vitte magával a routert és a switch-eket is, ami nem lenne baj, mert nekem van egy ASUS AC68U-m, illetve egy D-Link GO-SW-8G-m, amiket eddig boldogan használtam az előző lakásban.
Itt viszont se kép se hang. Egyelőre a ZTE dobozba sem tudok belépni még reset után sem, mert a 192.168.1.1-et be se tölti. (egyszer sikerült belépnem, de timeout-tal kidobott és azóta van ez)
Utána hiába kötöm össze a ZTE LAN1-jét az ASUS WAN-portjával, adom meg a felhasználónevet+jelszavat, azt írja ki az ASUS felülete, hogy hibás a felhasználónév-jelszó páros (ügyfélszolgálattal 2x lediktáltattam).
Kérdésem az lenne, hogy mi a fenét lehet ilyenkor tenni?
-
addikt
Épp fel akartam tenni egy kérdést, aztán visszaolvastam pár hsz-t A 17.ker ezek szerint elesett. (bár nem szólok egy szót se, 4 év után most először van valami gubanc, tréhomnál 2 hetente volt)
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
BlackJack21
tag
A Maglód, Ecser, Gyömrő vonalon kora délután nem volt net egy optikai kábel szakadás miatt. 17óra körül már helyreállították. Valószínűleg a 17.kerületben is emiatt volt probléma.
-
adika4444
addikt
Hali!
Nálam is hulladék.
Kb ősz eleje óta olyan mélyrepülésben vannak, hogy tényleg csak a neve emlékeztet arra, ami miatt 2016 elején tűkön ülve vártam, hogy bekössék...
Egyébként a speedtest-cli a Githubos legújabb verzió, nekem a Telenor (1697) szerverre 0/0-t mér, a ping valami 1 millió feletti fals érték. Több gépen is, Linux, Windows.
Ja ha Debian Stretch apt-tel teszem fel, az egy régebbi, de az is ilyet mér. Szóval mi a trükk, hogy a cli-ből menyjen a telenor szerver?Erre vlmi ötlet?
üdv, adika4444
-
nullpoint
őstag
Én is jelentettem, kelet pesti rész.
Mondta az ügyintéző hogy kiküldenek laptopos mérésre kollégát.
Mondom szerintem kár lenne elcseszni idejüket ezzel, mert tuti nem a végfelhasználónál van a probléma.
Úgyhogy most várunk.
Mellesleg tök kedves volt az ügyintéző csaj. Mai világba' má' az is valami.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
MODERÁTOR
-
rooney8
aktív tag
kedden voltak bekötni digit. fttb 1000 mbit-es net.
azt mondta a szerelő srác, hogy egyelőre még csak 100-as a net, mert kint az elosztóban valamit még ki kell cserélniük. azt mondta, hogy majd valamelyik nap jönnek és megcsinálják. azóta ugyanúgy 100-as a net. mennyi időre számítsak?egyébként látom sok helyen akadozik a net. nálam jön rendesen a 100 mbit. 11. ker.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz Joe123 #66422 üzenetére
Nem csak ott, a 17 kerben is..
Selecting best server based on latency...
Hosted by Telenor Hungary (Budapest) [2.50 km]: 53.291 ms
Testing download speed........................................
Download: 10.43 Mbit/s
Testing upload speed..................................................
Upload: 32.09 Mbit/sSometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
félisten
-
szoszo75
aktív tag
válasz Highground #66416 üzenetére
Akkor lassan kiírhatják a weboldalukra is hogy megint gebasz van
DIGI 500 ról 1000-re
-
Highground
aktív tag
válasz szoszo75 #66417 üzenetére
Igen!!! Mert még egyenlőre nem "globális" problémaként kezelik, hanem simán csak elhajtanak 72 órás "kollégáink kivázsgálják"-al! Ha sokan jelentjük akkor azért szerintem több rá az esély, hogy meg is mozdulnak mihamarabb!
-
Highground
aktív tag
Jelentgessétek, jelentgessétek! Minél többen basztatjuk őket annál jobb! Már érzik a vesztüket, mert a facebookon kikapcsolták a hozzászólási lehetőséget a postoknál! Gondolom meg akarják előzni a vihart!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Engem is leoltottak telefonban, hogy nálam a hiba. Meg hogy már 500-as net van és biztos rosszul látaom, hogy csak 97-ig megy fel a letöltés teszt.
-
Highground
aktív tag
A saját oldalukon még rosszabb a helyzet Budapestre 27-es ping? Frankfurtba esetleg... de Budapestre 1ms szokott lenni Most nézem a jittert... 52... fasza.
-
addikt
Jó ide benézni, megnyugtat hogy nem nálam van gond és nem kell újraindítanom a gépemet, mert az legalább 5 perc..
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Highground
aktív tag
Hívtam őket! Rögtön kérték, hogy tegyem közvetlenül a gépbe az UTP-t. Mondtam neki, hogy: "Persze már úgy is kipróbáltam" Kis picsa meg flegmán le is oltott hogy nem lát másik MAC címet a gépben úgyhogy nem próbáltam meg még (nyilván tudtam, hogy hónapokig jó volt minek próbáljam közvetlenül, ugyanaz lesz). Úgyhogy szintén flegmán letettem és mondtam neki, hogy akkor teszek egy próbát, de számítson rá hogy ugyanez lesz és nem csak nálam van ilyen gond. Nyilván ugyanaz lett a végeredmény... nem tudom ezek azt hiszik, hogy tegnap jött be az internet Magyarországra és mindenki sík hülye ehhez. Az 1000 a 300 és a 10 között azért már elég tetemes a különbség... Szóval jelentgessétek mert a szokásos e-mai-en küldd el a screenshotot baromsággal jön meg a 72 órával Mondtam szegény srácnak a második hívásnál, hogy remélem nem gondolják hogy egész hétvégén ilyen fosan hagyják... Úgyhogy mindenki jelentse, hátha akkor megmozdul a valaguk! Sőt, jobb ha rögtön a hibabejelento@digi.hu-ra dobtok egy screenshotot meg linket is!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Most mértem
A digi szerverére mértem, valamiért itt mást mutat.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
őstag
Zugló 100/100-ból 10/100 van.....
-
allein
addikt
XV. kerület, Újpalota. Nagyon gyenge itt is az internet.
-
MODERÁTOR
Nálam is rendben megy minden, sebesség is megvan, szakadás sem volt.
-
Highground
aktív tag
Jóóóvan srácok Akkor asszem megint odavert a Digi a netünknek 1272...
-
ArGab
őstag
válasz Highground #66399 üzenetére
Nekem a Netflix használhatatlan, folyton megakad. Speedtest 6-10 megabitet mér lefelé: [link]
Zugló, FTTB, 100/100.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Highground #66399 üzenetére
nálunk tegnap nem volt 2-3 órát net.
tv igen.
lehet halad arra felé a digi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest