- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz Tibicsucsu #45793 üzenetére
A képek a felsőzöldmáli úton készültek, de gyors körbejárással azt látom, hogy a környező utcákban is fent vannak a kábelek, bár ez utóbbi kijelentésem nem reprezentatív, nem jártam be az egész környéket Kábelt ott nem láttam, ahol nincs elműs póznás hálózat (például a zöldlomb utcában).
Valakinek van képe DIGI-s OLT kabinetről? Ha tudom mit keressek, hamar megtalálom
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Váltottam az 1000Mb-es internetre, volt is egy szerelő, majd mondta, hogy elvileg másnap délután már működni fog. Na most ez volt hétfőn. Nem tudom, hogyan működik ez a Diginél, ezért kérdezem, hogy kb ez a folyamat mennyi időt vesz igénybe ?
PS4
-
PpenoO
őstag
válasz TeeJay #45788 üzenetére
Szerződés a kerülettel? Felségjelzés kutya módra? Uniós támogatás? Sok mindentől függ.
Én megelégeltem ma és megint mentem asztalt borítani a XI. kerületi kirendeltségükre NMHH levelet lobogtatva, holnap reggel jönnek is beszerelni. Úgy látszik ezt a bánásmódot szeretik/szokták meg.
Tapasztalataim alapján érdemes az alábbiak szerint eljárni, mert ha vár az ember, nagy szerencse kell, hogy maguktól menjenek a dolgok elfogadható időn belül:
1. Igényt bejelenteni, amint megadatik a lehetőség a weboldalukon.
2. Amennyiben társasházban lakik az ember, előre intézkedni (kknek bejelenteni, társasházi/lakásszövetkezeti szerződést mihamarabb aláíratni).
3. Kizárólag ügynöknél szerződni, akkor kap az ember szerződésszámot, ami kötbérezésre jogosít fel amennyiben 60 napig nem történik meg a telepítés/szolgáltatásnyújtás (gazdag nem lesz az ember de azért na ).
4. A kirendeltségnél verni a tamtamot a felméréssel, a ház és a végén a lakás bekötésével kapcsolatban. 1272 semmire sem jó ilyen jellegű ügyintézésben.[ Szerkesztve ]
-
Adamo_sx
aktív tag
IPv6 contra DIGI contra Mikrotik ügyben kérnék segítséget, ha van valakinek tapasztalata.
Beállítottam Slug bejegyzése alapján. A dolog működik is, megkapom az IP-t, minden szép és jó. Egy darabig. Néhány nap után annyit látok, hogy az Adresses (IPv6) részben a WAN interface-en levő cím érvénytelenné válik és innentől nem is megy az IPv6, csak az IPv4. Így néz ki az Adress:[admin@EWN] > ipv6 address print
Flags: X - disabled, I - invalid, D - dynamic, G - global, L - link-local
# ADDRESS FROM-POOL INTERFACE ADVERTISE
0 G 2a01:36d:XXX:XXXX::/64 DIGIv6... bridge-local yes
1 DL fe80::d6ca:6dff:fee5:e00a/64 bridge-local no
2 DL fe80::d4ca:6dff:fee5:e013/64 AP_guest no
3 DL fe80::5604:a6ff:fe49:9760/64 ether10-gateway no
4 IDG 2a01:36c:XXX:XXXX::23/64 WAN no
5 DL fe80::23/64 WAN no
Látszik, hogy a 4. sor érvénytelen. Ha kikapcsolom az IPv6-ot, vagy újraindítom a routert, akkor megjavul, de ha csak a DHCP klienssel új IPv6 IP-t kérek (renew), akkor nem változik semmi. Van valakinek ötlete, hogy merre induljak el a hibakeresésben? -
TeeJay
félisten
Minek húznak ki kábelt ha évekig nem üzemelik be?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
dchard
veterán
válasz poli27 #45784 üzenetére
A kép alapján mi első ütem vagyunk 2016-ra.
Igen, minden egyes oszlopon van dupla karika, a legtöbbön az első képemnek megfelelően fel van pakolva a ház bekötéséhez szükséges induló 15-20 méter optikai kábel is.
Dchard
-
poli27
veterán
válasz dchard #45783 üzenetére
Hali
Igen kiépítik a II.kerületet is a XII után. 2 ütemben lesz indítva.Nagyon változó Gödöllőn pl 4 évet lógtak a vezetékek mielőtt elindult, a 17-ben meg sokhelyen 4 éve szintén fent vannak és semmi nincs
Amúgy itt is minden oszlopra tettek karikát mint a XII ben (ahol karika van ott lesz doboz)?[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
Tud valaki valamit a DIGI II. kerületi ténykedéséről? 1-2 hete felkerültek a villanyoszlopokra az optikai kábelek. A jellegzetes fehér kötődobozok még nincsenek fent sehol, az utcában bekötés még nem történt, de a képek alapján eléggé DIGI-snek néz ki a dolog.
Így néz ki jelenleg a dolog:
Kb. mennyi idő telhet el a fent látottak alapján a tényleges bekötések megkezdéséig?
Köszi!
Dchard
-
mg105
senior tag
Sziasztok! Arra lettem figyelmes, hogy már nem publikus IPv4-es címet kapok a digitől, hanem privátot. Lehet esetleg kérvényezni náluk, hogy állítsák vissza, mert szükségem van a publikus címre?
-
Kronk
őstag
válasz PpenoO #45767 üzenetére
Benne vagyok a csoportban, láttam én is a videót, gondolom kivitelezőtől függ minden.
3x jöttek nálunk, az első csapat behúzta a kábelt az oszlopról a lépcsőházba, és felszerelte a dobozt, a második csapat, rá pár napra az utcán és a lépcsőházban bekötötte a kábeleket a dobozokba, és a harmadik meg már hozzá húzta be az optikát.http://totesz.myminicity.com/
-
Kronk
őstag
válasz PpenoO #45765 üzenetére
Én júli 14én rendeltem meg online, és október 21én kötötték be hozzám.
9 lakásos társasház, és csak én kértem Digit. A kábelt szépen elvezették, nem téptek ki semmit sem a falból, és oda rakták a modemet ahová kértem, még plusz kábel ráhagyással.http://totesz.myminicity.com/
-
PpenoO
őstag
válasz Vigilante #45755 üzenetére
A II.kerben is hasonló akció lesz.
Nem is értem, hogy merik bevállalni (azaz csak sejtem), amikor a 12. kerületet sem fogják tudni kiépíteni 2018-ig.
Én a 12be július elsején rendeltem meg az akciós csomagot. Július közepén már aláírt, leadott, beérkeztetett szerződése volt a társasháznak.
Októberig semmi nem történt hiába telefonáltunk többen a házból, felmérni sem jöttek ki egyáltalán lehetséges a telepítés a társasházba.
Aztán megelégeltem október elején, elmentem és kedvesen de asztalt borítottam a 11. kerületi kirendeltségükön mi a szart képzelnek a "leendő ügyfél" fogalmáról. Érdekes módon sikerült ideiglenesen felfogniuk a dolgot és még aznap jöttek is felmérni, egy hét elteltével az épületbe is behúzták a kábelt illetve telepítették egy dobozt a lépcsőházba (iszonyat trehány módon, tiplistől kirángatva a már a falon futó kábelcsatornákat, ezért még számolunk ).
Ez majdnem 3 hete volt, azóta nagy kuss van, 1272 hiába hívjuk, annyit tudnak mondani, hogy ők nem tudnak semmiben sem segíteni, várjunk türelemmel (anyádat 1).
Teszem hozzá, ha csak türelmesen várunk feltételezem máig nem történt volna semmi... ennyire fontos nekik az új ügyfél.
A legfelháborítóbb az, hogy akik online "kötöttek szerződést" (Digi szerint az nem szerződés, csak megrendelés/érdeklődés, hiába kellett hangfelvételes megállapodást kötnünk, megesküdve anyánk életérem, hogy fizetni fogunk, illetve megadva az összes létező személyes adatainkat), annak azt mondták 60 nap után, hogy akkor lesz szerződésszám/élő szerződés, ha a házba is bekötik a kábelt (anyádat 2).
Miután bekötötték a társasházat, már azt állítják, akkor lesz szerződésszám, ha a szerelő kopog és miután telepítette a lakásba a rendszert (anyádat 3 + NMHH bejelentés) kapunk egy szerződést, amit aláírhatunk.
Semmivel nem érzem ügyfél orientáltabb bandának mint pl. a Telekomot, sőt..
A szerelő elmondása szerint 11000 lakás "vált beköthetővé" a 12. kerületben július közepén, idáig 800 házat és 200 társasházat kötöttek be, lehet számolni...
Van egy olyan érzésem, hogy miután leszerződtek a kerülettel annak érdekében, hogy ne kelljen mindenhol aszfaltot bontani (alap kerületi rendelet, ezért sem fejlesztett a Telekom több mint egy évtizede ebben a kerületben), megkapták az uniós támogatást, behúzták a légkábelt, pár (kb 1000) referencia bekötést megcsináltak, emelték kalapjukat "oszt jónapot".
A topik és ismerős tapasztalat alapján a szolgáltatásuk sem egy stabil valami, rendszeresen szétesik a kép, akadozik/lehal a net, külföldön csiga tempó stb.
Lényeg a lényeg, aki nyálát csorgatná a sávszél miatt a II-XII. kerületbe, annak elég megrendelnie a szolgáltatást és mindjárt elfelejti mekkora királyság "1Gbiten" repeszteni.
Aláírás: egy már csalódott "leendő" ügyfél.
[ Szerkesztve ]
-
Attila 1
tag
Ez külföldi forgalom lesz. TeeJay írása szerint kevés külföldre a sebesség. BIX szerint még a fele sincs kihasználva külföld felé.
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
TeeJay
félisten
sem a külföld sem a hálózaton belüli sem a Telekom UPC Invitel meg nagyobb szolgáltatók felé menő
de lehet még a nagyobb szerver szolgáltatók felé is van közvetlen kapcsolatuk így lehet amit BIX-en lát barátunk az a DIGI forgalmának tizede
ez ugyanúgy igaz a UPC meg Telekom portjaira is, ott is csak annyi forgalom mehet ami a BIX-re csatlakozó kisebb szolgáltatók felé kell, a többi nagyokkal számunkra nem publikus közvetlen kapcsolatuk van kitudja hányszor 10-20-40gigabittel...persze sokan szeretnek itt BIX 40gigás linkkel jönni mindig
természetesen ha megnézné a 3éves grafikont látná hogy 3éve több forgalom volt a 20-40-80megás csomagokkal mint idén a jóval nagyobb sebességgel...
biztos csak 40gigás porton lóg az egész DIGI forgalomAttila1 ne nevettesd már ki a magad a BIX statisztikával többet oké?
BIX csak belföldi forgalom, külföldre minden szolgáltató maga bérel sávszélességet az a BIX-en sehol nem jelenik meg, a nevében is benne van Budapest Internet Exchange...[ Szerkesztve ]
-
Attila 1
tag
válasz TeeJay #45760 üzenetére
Még a fele sincs kihasználva 40Gnek BIX.
[link]
Nem 1-év múlva lesz itt is olyan feltöltési sebesség.Bízunk benne minél előbb itt is olyan gyors lesz.[ Szerkesztve ]
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
TeeJay
félisten
-
g0dl
addikt
válasz nfsu17 #45754 üzenetére
Szerintem elég nyilvánvaló miért nem akarnak okoscsomagot kötni. Egyszerűen ők is tudják, hogy listaáron is jobb, és olcsóbb a szolgáltatás, mint a konkurenciánál.
Az más kérdés, hogy néha mégis összejön egy második okoscsomag a tv, és net megtartása mellett .
Pl. a műholdas tv ajánlatuk, már annyira nem versenyképes a mindigtv-vel szemben ( pont a ratyi és telaviv2 pénze miatt). -
Attila 1
tag
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) rendeletmódosítása alapján november 1-jétől a szolgáltatók külön tájékoztatást kötelesek közzétenni honlapjaikon arról, hogy a januártól életbe lépő internetáfa-csökkentés díjcsomagonként mekkora tételt jelent.
[link][ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz nfsu17 #45754 üzenetére
Hát mostanában ez csak a XII. kerület lesz. Kissé túl is vállalták itt magukat, alig bírják győzni a bekötéseket, mert a telefost, a legtöbben hanyagolják, kicsit sok volt belőlük és a csuda 5/0,5-ös hulladékukból.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
nfsu17
veterán
válasz Vigilante #45749 üzenetére
jól mondja Flashget, mindenhol, ahol eddig nem volt digi, de most van és előfizetsz náluk 2 évre, akkor kapod azt, ami a plakátodon van.
amúgy azt én sem értem, hogy miért nem lehet hűséget hosszabbítani, pontosabban értem, mert akkor többet kell kicsengetni és itt is inkább az a lényeg, hogy minél több új előfizető legyen.
-
DonMaster
addikt
válasz fi:zi'k #45751 üzenetére
nem szarbak a fejedre, de mivel igy is olcson kapod igy nincs miért tegyenek valamit, emg igy nekik kevesebb papir munka , lista ár fix és enyni, azt emg ved figyelembe hgoy az uj elöfizetö lehet hgoy 2év-ig 20%-al fiezt kevesebebt hozzád képest de utána ö is anynit fizet mint te és azt se hagyd ki hogy anno mikor megérkeztél a digiez te is kaptál 30%-ot és akkor pont a régi-ek mondták ezt hogy neked miért jár mikor ök már több éve ott vannak.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Flashget #45747 üzenetére
Ha csak a tv lemondásával is működik, akkor ez lesz. Gyakorlatilag amúgy sem nézzük, max ritkán sportot én.
Tudom én, hogy így sem fizetek sokat, de kb 7 éve egy elmaradt számlám nincs és bosszant, hogy szarnak a fejemre, de egy új szerződő még ettől is többet kaphat, jóval kevesebbért.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Vigilante
őstag
válasz Flashget #45748 üzenetére
Csak a XII. kerben, és mivel csak idén jött a digi ide a XII kerbe, előtte 5/0,5-ös hulladék volt, így persze a területre is érvényes a kerületben, ahol csak van a digi.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Flashget
félisten
válasz fi:zi'k #45740 üzenetére
Azt egyébként továbbra sem tudom feldolgozni, hogy miért?!
rém egyszerű a magyarázat.
Hasonlítsd össze a Digi-T-UPC listaárait a hasonló csomagoknál és rögtön látni fogod a fő okot.
Lonkurenciánál horror szinten van a listaár direkt azért, hogy magukhoz láncolják az előfizetőt rabigával.
A Diginél mindent lehet a listaárra mondani csak azt nem hogy horror lenne. És mivel a Digi listaára nagyjából megegyezik a konkurencia 1-2-6 havi kedvező árral, de 2 év rabigával úgy vannak vele úgy sem fognak az emberek emiatt elvándorolni.
Lemondod 90+8 napra a kábeltv-t majd annak letelte után újra kötöd.
Vagy telefont mondod le 12 hónapra.
Vagy asztal borítás, fenyegetőzés és talán a 7. napon téged is értesítenek, hogy felajánlanak 2 év hűség mellett 20% kedvezményt.Realme GT Master Edition
-
dergander
addikt
Sziasztok vettem egy külső HDD-t adattárolás miatt,viszont sehogy se tudom életet lehelni az USB Storage opcióba. A drive az usb 3.0 ahogy néztem a Digi routerje is(ZXHN H298N). Tud valaki valami megoldást erre hogy most mi a baj? Eddig nyomtatóm volt rajta tökéletesen vitte. Egy dolog,látja az USB HDD-t a router menüje de semmit nem tudok vele kezdni. Esetleg tud valaki valami info-t hogy hogy kell "share" alá bírni vagy valami windows 10 beállítást esetleg?
Köszönöm -
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Személyesen csak pár hónapos infóm van, de gondolom továbbra is változatlan a helyzet a régi ügyfelek (tv+net) és okos csomagok viszonylatban, tehát nem lehet váltani. Azt egyébként továbbra sem tudom feldolgozni, hogy miért?!
Aki hasonló cipőben jár(t), az miként oldotta meg a netet a kérdéses 3 hónapos időszakra? Vagy esetleg opció az, ha csak a tv-t mondom le?
Illetve lemondás esetén, ha nincs semmilyen beltéri cucc, mert kábelen jön minden, akkor csak szimplán "lekapcsolnak a hálózatról" vagy hogy megy ez?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
viktorhu
veterán
válasz zoltan6 #45735 üzenetére
Mióta használod a routert? Update-eltél firmware-t? Nekem még egy régi N15U van, három éve vettem, de emlékszem, hogy eleinte borzasztó megbízhatatlan volt, pár óránként újra kellett indítani. Aztán a harmadik-negyedik update utánra beállt, most már csak az USB nyomtatómegosztásról kell rajta lemondanom, mert az továbbra is csak egy-két naponta történő újraindítással működik, de anélkül teljesen stabil.
-
zoltan6
őstag
Miért csinálja ezt a héten már másodjára a digi netem?
azon kívül mi az a másik 169-el kezdődő wan ip?
számla be van fizetve,felhasználónév,jelszó stimmel,mi lehet a gond? router újraindítás után rendben van,de azért bosszantó,mert távolról is szoktam időnként használni a nast.egyik nap vagy 3 órat nem volt net ez miatt. -
slug
senior tag
-
-
Lackooo84
nagyúr
A kutyának sem kell sávszél emelés, ezt az 500-at sem használom ki soha, inkább oldják meg, hogy külföld felé is jó legyen a sávszél + ping, ne kerülje meg fél európát az adatom.
The Truth is out there...
-
TeeJay
félisten
válasz Vigilante #45724 üzenetére
ki mondta hogy szakad?
és ki beszélt letöltésről?
az nálam is 700-800megabit felett van szinte mindig hiszen kutya se tudja kihasználni
torrenten is csak SSD-re tudtam DIGI előfizetőktől a 16gigás tesztfájlt amit csináltunk akkor jött 110megabájttal de laptopban 2,5" HDD nem bír csak 40-60megabájtot azt is csak ha kevés a seednem a letöltéssel van itt a baj mint írtam azt úgyis limitálja a letölteni való cucc mérete meg a tárhely is véges
a feltöltés a gáz ami éjszaka hajnalban meg reggel még 200megabit körül van
délután meg csúcsidőben meg garantált minimum 50körül vagy alatta kicsivel...de már minek jelentsem be úgyse történt semmi és nem is fog FTTB mellett már
-
Disque
aktív tag
válasz qqcqqc #45723 üzenetére
Amire én emlékszem a kezdetekben 10/10 15/15 és 20/20 as nettel indultak 2500,3500 és 4500 ft-os árral
azután voltak emelések, de a topnet feltöltése nem emelkedett annyival mint a többié, a letöltési sebesség meg akkoriban is olyan magas volt, hogy nemigazán érte meg, úgy mint most a gigabites net, és azóta még 10 év sem telt el. -
Vigilante
őstag
válasz TeeJay #45721 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz poli27 #45720 üzenetére
DIGI-nek is elég rossz üzletpolitika hogy a TV-ben nyomatják a reklámot az 1000megabites villámgyors internet 4ezerért vagy mennyiért
közben meg nincs gigás switch-ük hogy tudják ezt szolgáltatni...
FTTH is lehet sokba kerül de akkor már mindenki kaphat 1000-es csomagot nagyobb áron
úgysem fognak 1GB-al sem több adatot forgalmazni mint mondjuk 100megabiten de legalább többet fizetnek érte.amúgy fura hogy alig vannak 100-tól nagyobb csomagban hiszen a régi 20/10 és 40/20megások most két emelés után 100/50-et meg 100/100-at kapnak még ha nem is módosítottak szerződést
ellenben a sok régi 80/25-ös most ha jól tudom 200/100-on kell hogy legyen így ahol volt 80-as user oda kellett vinni gigás switch-et hogy tudják nekik biztosítani ezt vagy ONT-re átrakták őket
szóval azért kell ott lenni jó pár helyen gigás cuccnak és akkor már 500-1000-es előfizető is lehet azonos lépcsőházbana GPON technológiát meg átolvastam és ott is arra hivatkoznak hogy kb. 2400megabit lefelé irányon tud maximálisan 32előfizető osztozni így legrosszabb esetben is 75megabit jut mindenkire
-
poli27
veterán
válasz TeeJay #45719 üzenetére
Megint rosszul látod, nem azért mert nem akarnak mindenhova gigás switchet venni 20k ért kb, ez sokkal olcsóbb lenne mint átépíteni a hálózatot FTTH ra.... azért lesz FTTH mert akkor nincs áramköltség, meg az FTTB-t nem ilyen sebességekre tervezték, és nem bírja el ennyi...
-
TeeJay
félisten
válasz poli27 #45717 üzenetére
1port szabad max az ONT-n a többi hármon itt switch van igaz nálunk van egy gigás switch de 23-24 előfizetőt így is érdekes elosztani és nálunk van 500-as mert őt rakták át a gigás switch-re ONT-ről engem meg ONT-re. Ezért lesz FTTH mert nem akarnak switch-re költeni
-
Vigilante
őstag
válasz Flashget #45710 üzenetére
Így is a 100-as csomag áráért kapom a gigabites netet!
Közben kinn a kertben felfedezni véltem egy új fajta kígyót.
Ami a gigabites optikára mart rá!
-
poli27
veterán
válasz TeeJay #45715 üzenetére
Amúgy nevetni fogsz de a panelok többségében, alig van 100 as nál nagyobb előfizető, ezt a 11 és a 3. kerületre alapozva mondom. mindenhol csak 1 ont van ahol jártam, gigás switch sehol nem volt és nem is kapnak hónapok óta már.... szval el lehet lenni 100 megával is... az ontbe amennyi 100 nál nagyobb user belefér annyit kötnek be ennyi.... a többit visszautasították nem köthetővel...
-
Attila 1
tag
válasz TeeJay #45715 üzenetére
DIGI nem fog árat csökkenteni. Feltöltési sebességet fogja megemelni úgy mint ROMÁNIÁBA.
FTTB területen nem lehet mindenhol 200,500,1000 -es csomagot kérni.Nincs mindenhol 1000-es switch elosztó szekrényekben.FTTB területen elosztó szekrényben elromlik 100 -as switch 100 -ast raknak be helyette nem 1000 -est.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Flashget #45713 üzenetére
aki akart már internetet az kötött
nem ez a havi 500forint fogja megdobni az előfizetők számát
valahol azért nincs mert a mobilnet jobb mint egy vezetékes ADSL 5km kábel mellettDIGI-nél meg kb. azt érik amjd el hogy mindenki 500 meg 1000-es csomagban lesz olyan olcsó lesz már hogy csakazért is mindenki a legnagyobbat kéri (magyar szokás mindenből a legjobbal lehetsz csak király)
-
Flashget
félisten
válasz Attila 1 #45712 üzenetére
a 2018-ról lemaradtam pont.
asszondja az Esztergomi cég embere: 100 megás net ára 64xxFt (legyen mondjuk 6500) az áfa csökkenés 500Ft-ot jelentene így egy év alatt akár 1 havi díjat spórolhatnak meg az ügyfeleink.
Mi Digisek ezt akkor 5 év alatt érjük el a 2700Ft-os díjnál
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Attila 1
tag
válasz Flashget #45710 üzenetére
2018-tol lesz 15%-al olcsóbb.2017-tol 9%-al lesz olcsóbb.
2018 választás lesz jó rezsicsökkentésre hajt Orbán.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Most az M1-ben hangzott el a rövid tartalom ismertetésnél, hogy 15%-al lehet olcsóbb az internet!
Tehát nem 9%-al mint eddig mondták.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
DarkByte
addikt
-
adika4444
addikt
-
DarkByte
addikt
-
poli27
veterán
válasz DarkByte #45654 üzenetére
Válaszolt a tplink :
Tisztelt Poli27!
Köszönjük megkeresését!Az Archer C5 v2 készülékhez egyelőre nem áll rendelkezésre olyan firmware, amely hozzáadja a "Share with PPPoEv4" opciót.
Üdvözlettel:Woliński Marek
TP-Link Technikai Támogatás
Technical Support Engineer
Tel.: 06 40 100432TP-Link Polska
Terméktámogatás
Ul. Ożarowska 40/42
05-850 Duchnicewww.tp-link.com/hu
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
Kispest Nagysándor J utca környékén már rendbe jött a net a tegnapi áramszünet után? Mert nálam elég keservesen jönnek az oldalak.
-
TeeJay
félisten
sajnálom hogy a valós tapasztalatok megosztása a DIGI topikjában ellenszenvet vált ki belőled
persze aki privátban írt rám hogy nála is ez a szitu ő értékelte hogy leírtam mire számítson az aki belefut majd egy túlterhelt hálózatbamásik félről meg jön majd poli és társai aki meg azért is megmagyarázzák hogy én vagyok a hülye
-
Flashget
félisten
válasz AlexWolf #45698 üzenetére
panel vagy társasház? nálunk is ha elment az áram akkor a szolgáltatói eszközt vagy eszközöket kézzel kellett újra indítani és így amíg Digis szerelő nem jött ki nem volt net, hiába lett újra áram.
kerület melyik része?
nálam semmi gond vele. kopkop idejét se tudom mikor nem volt net nálunk.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest