-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mg105
senior tag
további fejlemények: nem az oprendszer hibája, mert feltettem egy teljesen szűz win7-et és xp-t, mindkettővel produkálta a problémát. nem a hálókártya hibája, mert wifi-vel is fenn áll a probléma. teljesen tanácstalan vagyok. ha a router hibája lenne, akkor miért produkálja nélküle is?
-
cannyon
aktív tag
Ennek több oka is lehet ha 1.8.4 es klienst használsz annál ez a modi célszerü lecserélni régebbire.Vagy az is lehet hogy miközben töltesz le a kliensed irja hogy x% a lemez megtelt mégha van még böven hely akkor is szokot ezzel szorakozni meg ez akkor is elöfordul ha egy vinyod van ketté osztva a c n a rendszer d re meg megy a letöltés, irás olvasás van folyamatosan + még a rendszer is használja az irás olvasást és lehet ennyit már nem bir a vinyod.Routert kizárnám mert ekkora netet röhögve el kell tudnia vinni még a leggagyibnak is.
(#6523) need probálj ki egy másik hálokártyát, elég sok embernél miután váltodtak digire szakdt a kapcsolat stb én nálam is ez volt vettem egy uj hálokártyát és azzal azota szépen megy de ha visszarakom alaplapira ujkezdi a hülyeségét talán a te problémádat is ez orvosolná
-
Sonja
nagyúr
Közvetlen a gépre kötve is ezt csinálja? Ha igen, akkor milyen torrent klienst használsz? Ha uTorrent, akkor az a probléma. Sokaknál jelentkezett ez, és mikor lecserélte másra, akkor megszünt.
Ne kérdezd miért, mert fogalmam nincs. Nálam nem jelentkezett ez a probléma uTorrent 2.0 beta alatt (legfrissebb build mindig).
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest