- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Thor=
tag
válasz poli27 #12895 üzenetére
Nézd, én sem akarlak megsérteni,de:
egyszer tök normálisan, szakmailag válaszolsz valakinek, másszor meg érdemi mondanivaló nélkül, csak úgy beug*tsz. Erre írtam, hogy labilis.
Köszönöm az aggódásod, a szavaimat meg szoktam válogatni, most sem írtam semmi durvát.
Könyörgöm, ha nem érdekel, miért szóltál egyáltalán bele?
Egyszer sem írtam, hogy beperelném őket a 2-3 % miatt.
Jó, hogy lezártad, máskor el se kezd... Én laza vagyok, köszönöm. Kettőnk közül nem én szóltam le kezdésként a másikat...
Remélem most már lezártuk a dolgot. -
poli27
veterán
válasz =Thor= #12890 üzenetére
Aztán jött a labilis személyiségű úriember és érdemi mondanivaló nélkül leuga*ott, hogy mit akarok a garantált sebesség megvan. Én rávilágítottam, hogy ő már a névérték felénél is ki volt bukva, azt nekem irogat ilyeneket...
Nem vagyok labilis személyiségű, én nem írtam számodra sértő dolgot ha jól emléxem,sztem ha akarsz még pár napig itt maradni, akkor válogasd meg a szavaidat sztem !Nem tolerálják az ilyet itt ! Részemről mint írtam nem érdekel, mondtam ha akarod be is perelheted őket mert nincs meg 100% a sebességed csak 95% ban !Részemről lezártam az ügyet!Amúgy meg neked ajánlanám ezt,hogy lazulj ... sztem te lépsz fel támadó stílusban: Ember! Mi ez a sok hülyeség? Én csak leírtam az igazat de te tuti okosabb vagy
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz =Thor= #12888 üzenetére
Teljesen termeszetes, hogy ingadozik. Termeszetesen nekem se kobe vesve jon betonstabilan 10,5 MB/sec-el, hanem kb. 10,0 - 10,5 MB/sec kozott ingadozik. De ilyen sebessegnel abszolut termeszetes az a +/- 5% ingadozas. (Még LAN-on keresztul is, nem hogy internet esten.... )
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
-
mlinus
őstag
válasz =Thor= #12888 üzenetére
ez nem hiszem hogy érdekes, nálam is ilyen (nekem nem digi van, de nekem is 80mbit)
az is egyfolytában változik, de a 9.6 átlag megvan. egész egyszerüen ilyen sebesség mellett már nem lehet a 100% stabilitást tartani főleg nem csúcsidőben, és ez nem csak a te kapcsolatod miatt van igy hanem a szerverek sem feltétlen birják a gyürődést. egyszálon speciel ritkán látok 80mbitet elérni hazai szervereken kivül . -
=Thor=
tag
válasz proradeon #12887 üzenetére
Komolyan nem ertem mi a problemad.
Nekem semmi. Én tesztelgetem amit írtál.
Aztán jött a labilis személyiségű úriember és érdemi mondanivaló nélkül leuga*ott, hogy mit akarok a garantált sebesség megvan. Én rávilágítottam, hogy ő már a névérték felénél is ki volt bukva, azt nekem irogat ilyeneket...
"A Szolgáltató biztosítja, az Előfizető részére a Szolgáltatás évi átlagos 95%-os rendelkezésre állását az Előfizetői Szerződés teljes tartama alatt."
Ezt másoltad, mert én 97%-ra emlékszem. Ez a szolgáltatásra vonatkozik, nem a minőségére.Valamint 80/25 Mbit/s-es internet eseten:
"Garantált sávszélesség 8/4 Mbit/s"
Ez stimmt.Ez minden szolgaltato eseten igy van. Reklamalhatsz, de ha azt mondjak, hogy igy jartal, nem tehetsz semmit, mert ezt a szerzodest TE alairtad. Ilyen nincs, hogy így jártál. Tudod hány száz milliós büntiket kaptak már a szolgáltatók, mert nem volt meg a hirdetett sebesség...
De hagyjuk már ezt, inkább térjünk vissza a tesztekhez... -
=Thor=
tag
válasz proradeon #12879 üzenetére
Na kipróbáltam a DU Meter-t is, meg a FlashGet-es letöltést is. Az eredmények 9.7-.9,9 átlagsebességet mutatnak. Ez már azért jó.
Viszont ami érdekes, hogy nem fixen jön x.y MB/s-el, hanem másodpercenként változik. (9.7 - 9.9 - 10.7 - 9.6 - 11.2 - 10.3 - 9.5...) Ez nálad is ilyen vagy nálad állandó sebesség van? -
őstag
válasz =Thor= #12886 üzenetére
Komolyan nem ertem mi a problemad.
"Garantált sebesség: Mindig, minden körülmények között biztosított sebesség (vihar, 3 millió torrentező stb. /vis maior esetét kivéve/)"
Nagy tévedés. Az ASZF egyertelmuen leirja:
"A Szolgáltató biztosítja, az Előfizető részére a Szolgáltatás évi átlagos 95%-os rendelkezésre állását az Előfizetői Szerződés teljes tartama alatt."Valamint 80/25 Mbit/s-es internet eseten:
"Garantált sávszélesség 8/4 Mbit/s"Ez minden szolgaltato eseten igy van. Reklamalhatsz, de ha azt mondjak, hogy igy jartal, nem tehetsz semmit, mert ezt a szerzodest TE alairtad.
-
=Thor=
tag
válasz poli27 #12885 üzenetére
Amit idéztél az nem egyenlő a te eseteddel sztem ! Nekem kevesebb mint a fele volt a sebességemnek meg, 40/15 helyett volt kb 15/5 kb vagy kevesebb
Meg volt a garantált sebesség? Többszörösen is. Akkor ott miért nem azt írtad: megvan a garantált sebesség, meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Egyből telefonáltál nekik...
Szép lenne, ha minden digis 9mbitet kapna 80 helyett. Perek ezrei indulnának.
Garantált sebesség: amit minden körülmény között biztosít a szolgáltató.
DE NEM KONSTANS, AZ ANNYI, AMIRE SZERZŐDTÉL!ha elolvasnád az előtte lévő hozzászólást, akkor látnád hogy ez pl az Inviteles csávónak szólt az Inviteles topikba !
Mindegy kinek írtad, a hozzászólásod tartalma a releváns.[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz =Thor= #12883 üzenetére
Amit idéztél az nem egyenlő a te eseteddel sztem ! Nekem kevesebb mint a fele volt a sebességemnek meg, 40/15 helyett volt kb 15/5 kb vagy kevesebb !!Te meg ilyen 7-8mbit ért nyavajogtál a 80-ból !Csak jelzem, ha a 8 mega felett van a sebesség ergó 9mbit pl akkor nem köteles vele semmit se csinálni, mivel a garantált felett van tehát ezt nagyon rosszul tudod!!
"ha elmegy a fa*omba, de amit kérdeztem tőle, miért nincs meg sose a sebesség amit eladnak, diplomatikusan nem válaszolt"
ha elolvasnád az előtte lévő hozzászólást, akkor látnád hogy ez pl az Inviteles csávónak szólt az Inviteles topikba !Ajánlom figyelmedbe az ÁSZF elolvasását !
Az más kérdés hogy általában ki szokták javítani a rossz sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
válasz poli27 #12880 üzenetére
Ember! Mi ez a sok hülyeség? Én 80Mbit/s-re szerződtem. Ha ez csak 70 és nem nálam van a hiba a szolgáltató köteles orvosolni a helyzetet, ha nem tudja, akkor szól, hogy nem tud ilyet nálam szolgáltatni, váltsak kisebb csomagra.
Garantált sebesség: Mindig, minden körülmények között biztosított sebesség (vihar, 3 millió torrentező stb. /vis maior esetét kivéve/) DE NEM KONSTANS NYÚJTOTT SEBESSÉG!!!Amúgy te mégis miért véded őket? Már nem náluk dolgozol és nem náluk van a interneted!
Idézetek poli27-től (Isanet topik) :
[...] "Én nem a garantált minimumot szeretném folyamatosan kapni a pénzemért" [...]
[...] "ha elmegy a fa*omba, de amit kérdeztem tőle, miért nincs meg sose a sebesség amit eladnak, diplomatikusan nem válaszolt" [...]Hogy is van a mondás?
-
poli27
veterán
válasz =Thor= #12876 üzenetére
Hát azért 80Mbitre fizettem elő, nem 73-ra! Akkor fizess elő a UPC adsl-re, az tuti meglessz a 15-ből a 15... vicces ez a hozzáállás azért !!Te a névleges sebességet emlegeted, a garantált az 8megabit (nem 8MB/s), ha 9mbit-el menne akkor is jogos lenne, mert a garantált megvan !
-
-
-
őstag
válasz =Thor= #12873 üzenetére
Szia!
En magam is 80/25 Mbit-es Digi netet hasznalok 1043ND routerrel (bar openwrt van rajta, de ez a lenyegen nem valtoztat).
FTP-rol letoltes konstans 10,5 MB/sec, torrent pedig 10,0-10,5 MB/sec kozott mozog.
Nem hinnem, hogy a Digi hibaja az altalad leirt problema. Probald meg esetleg valamelyik nepszerubb linux isot (pl ubuntu) flashget-tel 4-5 szalon letolteni. Ha ez se hoz eredmenyt, akkor esetleg router nelkul, netet kozvetlen gepbe dugva probald meg ugyanezt. (Bar erosen ketlem, hogy a router korlatozna. Jo router az 1043ND, bar gyari firemware-el soha nem probaltam.)Ha ezek se jonnek be, akkor "ez van". Szerintem elleszel azzal a 9,2 MB/s+ -al is.
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Nemrég kötötték be a DIGI-s netet nálam. Vettem hozzá egy 1043-as TP-Link routert, mivel mindenki ezt ajánlotta.
Néztem egy Speedtest-et: 125/65 Mbit és 0ms ping. Ennyit a speedtestről...
Parancssoros pingelés bix-re fix 2ms. Ez jó.
Próbáltam 1.5GB-os linux isokat leszedni magyar szerverekről. Ezeknél azt tapasztaltam, hogy 2-300MB-ig akár 11MB/s is megvan, utána viszont beáll 9.2-9.6MB/s közötti változó értékekre.Másnak sincs meg a konstans 10MB/s?
Ez a DIGI hibája?
Vagy ezt az nagy sebességet már nem bírják kiszolgálni a szerverek?UI: Ja, a net 80/25-ös, ezt nem írtam...
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
válasz H4CKmyM1ND #12867 üzenetére
Hm, ekkor én játszottam online, egy holland szerveren. Semmi gond nem volt!
Illetve a magyar teamspeak szerver dobott le fél 3 körül 2 percre!#12870: Valszeg ezért nem éreztem semmit, kb.
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
mlinus
őstag
válasz H4CKmyM1ND #12869 üzenetére
ez valószinüleg azért lehetett mert átterelték a forgalmat az RDS-re:
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz H4CKmyM1ND #12867 üzenetére
Nálam nem tűnt 1 órásnak a kimaradás. De volt net szakadás ez tény.
⭐ Stella
-
H4CKmyM1ND
tag
válasz H4CKmyM1ND #12684 üzenetére
FYI Megint megpusztult éjjel a Digi LAN, mint 2012. aug. 14-én éjjel kb. ilyentájt.
-
club1
veterán
válasz Ciripke #12858 üzenetére
Telefonáltam nekik, de közölték, hogy biztos a routerem rossz (ami a UPC netet viszont tökéletesen routolta), majd pedig biztos megtörtem az optikai kábelt (persze, át is jönne utána bármi rajta), végül azt mondták, hogy a garantált értékeket tudja a 4/6. A lényeg, ők ha teljesítik a minimumot, akkor nem kell rámozdulniuk...
-
Ciripke
tag
Sziasztok!
40/20-as netet kötöttek be nálam 3 hete, azóta 10/13 fölé sosem ment. Router nélkül sem.
A szerelő azt mondta ,még az elején, hogy később lesz jobb is (sztem. ez marketing duma...)
Persze tudom, hogy ez is a garantált felett van, de ennyi erővel a 20/10-esre is előfizethettem volna...
Van valami ötletetek, esetleg érdemes digi ügyfélszolgálaton jelezni?Előre is köszi a segítséget!
-
8nemesis8
veterán
válasz radi8tor #12842 üzenetére
no-ip.org ami egyetlen fizetős és normális.
Egészen pontosan DynDNS esetén, ha jól tudom most az van, hogy hostot nem lehet létrehozni ingyen csak 14napig, de csak ha bankszámlát megadsz nekik.
Ha lemondod a 14napon belül akkor talán van 1 free host, de nem tuti.
Viszont no-ip.org-ot meg használom, az eddig tökéletesnek bizonyult! -
sfdrakex
nagyúr
Mivel változott a neted, szerintem érdemes lenne egy load default a routerben, és újra beállítani a Digis netet. Amit mondtak az tényleg hasznos lehet, legalább megtudod hogy a routerrel van-e a gond, ha nélküle is baj van akkor nem nálad lesz a hiba. Esetleg ha van rá lehetőség érdemes egy másik routerrel is kipróbálni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
gyiku
nagyúr
válasz sfdrakex #12813 üzenetére
hi, nekem is 1043 van, es eddig ment minden rendesen a trés 15/1 nettel. par napja bekotottek 40/20 digit, routert atraktam pppoe-re (user+pass), majd hatradoltem es vartam mi fer ki a csovon. eleg sovany a teljesitmeny, weblapok akadoznak, nem toltodnek be, crysis 2 multiban nem tudok serverre csatlakozni. torrent majdnem all, par k le-fel. termeszetesen lejelentettem hibara, azt mondtak probaljam ki router nelkul a netet, mert tuti az zavar be. na nehogymar, de azert holnap lehuzom. mi a rak lehet?
hüllő
-
Dictator^
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Dictator^ #12845 üzenetére
1 éve nem használom a no-ip-s regemet, de még betudok lépni az oldalra, gondolom működik is, bár jön levél rendszeresen tőlük, de nem szoktam olvasni mit írnak. A dyndns-esnél nem tudom meddig tartják meg ha nincs használatban, azt folyamatosan használom mióta regeltem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz McLaca #12843 üzenetére
Akik régen regisztráltak, azoknak nem kell fizetni, de az újaknak már fizetős, pont pár hete írták nekem is, én is azt hittem ingyenes, mert már régen regeltem, de akkor ajánlottak is helyette valami mást, ami ingyenes. no-ip-ből talán még van ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz radi8tor #12842 üzenetére
Hátöö... én, amióta meg van az accountom, egyszer sem jártam a weboldalukon, a router regisztrálgatja mindig, és sosem fizettem érte.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
8nemesis8
veterán
Fix ip megoldása csak 2880ért lehet?
Kicsit sokallom, meg nem lenne létfontosságú, de ha valami barátibb összeg lenne, akkor kifizetném! -
Toma.ma
csendes tag
válasz Flash86 #12838 üzenetére
Nálam is hasonló volt a probléma !
De megoldódott ! és a válasz pofon egyszerű !
A digi is hibázhat ! kető helyen volt elkötve a szekrényben a kábel !
Nekem is notiról ment, routerrel meg nem ( a megoldás a gigabites port iletve a router 10/100 as portja ) a gigabit kezeli a hibákat (rossz bekötés (4 kábelből 3 jó) a 10/100 router meg nem )
nekem ez 3 hét szívás után derült ki amikor is már majdnem feladtam és bementem a digihez hogy nézzük már meg a router e a ludas( 1 hónapos router) és ott meg ment faszául úgyhogy küldték is a szerelőt , aki 10 perc alatt megoldotta a rossz bekötést !Azóta lekopogom minden farnkón megy !
-
McLaca
őstag
-
Dictator^
veterán
válasz Flash86 #12833 üzenetére
Felhasználónév + jelszó tuti jó?
Irtad, hogy belső hálón vagy, közvetlenül rádugva megy, tuti nem írtad el a jelszót meg a felhasználónevet? Esetleg egy firmware frissítés?
Tuti PPPoE-n van? Nincs Fix ip-d ?[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Flash86
tag
válasz Dictator^ #12832 üzenetére
Sajnos igen, többször is. Az egyik albérletemben digi volt, ott rendesen működött, a következőben UPC, ott is, aztán most megint olyan helyre mentem, ahol digi van és most ez a problémám... most már csak router hibára tudok gondolni.
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
Flash86
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha valakinek van ötlete.
Egy TP-Link TL-WR941N routerhez csatlakoztatom a digis netet, természetesen a WWAN portba. Az admin felületen beállítom a PPPoE kapcsolatot, beírom a felhasználónevet és jelszót. A jelszó biztos jó, már úgy is csináltam, hogy a username mezőhöz írtam és onnan másoltam át, figyelve hogy ne legyenek üres karakterek kijelölve. Minden más automatikusra van hagyva, kivéve a second connection, az none.
Ezek után próbál IP-t kapni a digitől, de egyszerűen semmi. folyamatosan csak 0.0.0.0
Belső hálóm van. Ha közvetlen dugom a gépbe akkor is jól működik.
Lehet, hogy elhasalt a WAN csati? Másik routerrel egyelőre nem tudom kipróbálni sajnosElőre is köszi mindenkinek!
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
sfdrakex
nagyúr
Azt a képet szépen benéztem én is, bár mielőtt szerkesztette, Mbitben voltak az értékei, és utána linkelte ezt, én meg azt hittem én néztem el az első értékeket, amik még 96Mbit/75Mbites értékek voltak ha jól emlékszem.
-
Dictator^
veterán
válasz radi8tor #12828 üzenetére
Nálam még mindig félreméri a feltöltést, mert 3,1-3,4 MB/s-nél még nem töltöttem gyorsabban fel:
(Kép csere volt, véletlen a srác képét másoltam be, mert nem rakta vágólapra a speedtest, szóval ha nem a 88~Mbps-es kép van bent, akkor frissítsetek rá)[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Igen, de a srácnak MegaByte/secundum van a képén nem? Akkor az érték korrekt.
Az enyém csak 97%ánál jobb, az Ővé 99%ánál, tehát az Ővé MegaByte/sec-ben van, az enyém meg Megabit/sec-be nem?
Az én tesztem annó:
Ez egy régi mérés volt, azóta volt, hogy összevissza mér, illetve, hogy a letöltés 80~ körüli értéket kap, a feltöltés van, hogy 40-50 közöttit (Mbps)A srácé:
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
válasz Dictator^ #12824 üzenetére
A digi megvette a TVnetwork-öt így pár ip cím átkerült.
Most nekem is ilyen:IP: 77.234.86.xxx
Decimal: 1307203191
Hostname: 77-234-86-xxx.pool.digikabel.hu
ISP: Tvnetwork Inc.
Organization: Szentes-CATV
Services: None detected
Type: Broadband
Assignment: Static IP
Blacklist:Geolocation InformationCountry: Hungary
State/Region: Fejer
City: Székesfehérvár
Latitude: 47.1955
Longitude: 18.4096Természetesen semmi előny/hátrány nincs. Legalábbis az átlag felhasználóknak!
radi8tor1: Gondoltam, hogy Te tudod, szerkesztettem, másra gondoltam. Vannak aki nem tudják.
De én is elnéztem a képet.. (12792 hsz-t néztem)[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz radi8tor #12822 üzenetére
Valóban, nekem is csak most tünt fel. Ráadásul ha Mbit/sec lenne, akkor nem lenne faster than 99% of hungary sem!
Mellesleg kérdés Maglódon kb 8 hónapja építették ki az optikát, eddig mindig Digi ip címet kaptam, most a speedtesten aztirja, TVnetworkos címem van, ez mitől lehet? Gondolom se előny se hátránya nincs..
-
Dot
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Turtlelboy #12818 üzenetére
Akciós csomagokra régen is volt.
-
Turtlelboy
csendes tag
válasz sirszevenap #12812 üzenetére
Már van hűségnyilatkozat a diginél? Vagy ez csak az akciós csomag miatt van?
Turtleboy
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sirszevenap #12814 üzenetére
Torrenten azt jelenti hogy a 80/25 ös nettel 10 MegaBájt/sec-el töltök le stabilan, ha van elég seeder, illetve 3,1 megabájtal töltök fel ha viszi a cuccot a sok leecher. Neked ez 5 MegaBájt lefelé a maximum, és 2,5 MegaBájt felfelé a maximum a 40/20 as netnél.
Bekötési időre nem emlékszem, 2 hét körül lehetett.
Ezeket a csatornákat kapod. Az 54/74 azt jelenti, hoyg ha analóg tv re kötöd 54 csatornád lesz, ha olyan TV-re ami képes a digitális kábelen jövő jeleket fogadni (DVB-C), vagy van erre alkalmas beltérid, akkor 74 csatornád lesz. Természetesen, az az 54 csatorna ami az analógon lesz, az meg lesz a digitálisban is, és ehhez jön még 20 másik csatorna, ami azt hiszem nincs 20 mert pl ami elérhető HD-ban abból lesz sima is és HD is, pl Discovery Chanelből lesz HD, meg sima is.
-
sirszevenap
addikt
válasz sfdrakex #12813 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Még lenne pár kérdés.
Mennyi idő volt mégis a bekötés? Értem itt, hogy hány nap, vagy már nem tudod?
Nem tiszta nekem, a netre adott válaszod. Értem én amit mondasz, de torrentnél pl ez mennyit jelent, ha seederek rendesen vannak és kapom tőlük bőven a sebességet, amit bír a net?
+1 Most merült fel bennem, hogy fogalmam sincs, hogy a 54/74 csatorna mit takar. Tudom hogy 54 analóg és 74 Digitális csatortnát jelent. Tehát 54 csatorna 2x van , digitálisan és analógon is, vagy ez a két szám összeadódik, tehát 128 csatornám van csak van ami digit és van ami analóg? Na és mit is takar nekem ez? Milyen csatornákat kapok?
ui:. Nézegettem én az oldalon, de konkrétan a választott csomagról információt pontosan csatornák téren nem találtam!
Köszönöm.
üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sirszevenap #12812 üzenetére
1.
Nálam 80/25-ös net van és általában 80-100/24-28 között jön megy az adat, a garantált az 8/4, de mindig hozza az elméleti maximumot.
2.
Nálam a beígért időn belül bekötötték. Nem volt vele gond.
3.
Modem nincs. UTP kábelen kapod a netet. TP link routerekkel szokott menni, kérdés a routered bírja-e a netet. Nekem 1043-as van azzal nincs gond.
4.
Attól hogy az irodájuk közel van, nem biztos hogy a műszakisok is onnan járnak, illetve ott vannak, az irodisták pedig nem hiszem hogy bekötik neked
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Teljesen új vagyok a digi téren, nyilván már adtatok válaszokat a következő kérdéseimre, de nagyon gyorsan kellenének a válaszok, ugyanis is most rendelem meg és nincs időm hezitálni, csak Péntekig. Ugyanis akkor költözök és kell mindenképpen az internet.
TV (54/74)+ Base net (40/20) + tel = 6030ft egy év hűséggel.
Ezt a csomagot rendelném amint megkaptam a válaszokat.
1. Az ügyfélszolgálatnál, azt mondták annak ellenére , hogy fel van tüntetve az oldalon hogy ennél a netcsomagnál 6mb a garantált letöltés, hogy ez márpedig közel áll a valósághoz, márpedig a 40mb és általában ennyivel is tölt lefelé. ( nem hittem el, de nem kötekedtem )
Igaz ez?2. 15 napon belül ígérték, hogy bekötik ha megrendelem. Mennyi szokott ez lenni általában, nektek mennyi volt? ( Nyíregyházán veszem igénybe egyébként ) És nem, nem szeretném a 72 órán belüli bekötést 5k felárért! Nyilván adok 2K körül a szerelőnek, mindig szoktam ilyen esetbe, de nem 5-öt!
3. Megosztás sima mezei TP-link Routerrel megy? Vagy kapásból wifis modemet adnak? Nem kell vennem routert ha két laposon használnánk?
4. Helyben van, nem is messze tőlem ott egy irodájuk, ha bemegyek vajon kijönnek ha szépen megkérem őket, vagy ezt felejtsem el?
Nagyjából most ennyi, ha eszembe jut valami, még megkérdezem!
Bankkártyával? Hát persze!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma kipróbáltam milyen a játék a backup netem használatával (T-kábel).
Egyszer sem lagolt, nem dobott ki. Előtte rendszeresen volt lag. Olyan is volt, hogy lagolt és abban a pillanatban hallom, hogy párom hallózik a telefonban, mert nem hallja a másik félt (VOIP telefon, DIGI-től független megoldás).
Egyértelműen DIGI-vel van valami itt a III. kerületben pár hete/1-2 hónapja.⭐ Stella
-
Dot
őstag
válasz Dictator^ #12808 üzenetére
Én elég sokat játszok fps játékokkal is! 90% külföldi szerveren! Nekünk cod2-be is holland szerverünk van! Mostanában nem volt vele gond. Tavaly volt vele sok, de az is csak a digiseknek / mivel sajna románián meg keresztül az adat az ottani átjárók néha... szóval román /
Lehet más gond van!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Toma.ma
csendes tag
-
Dot
őstag
válasz Dictator^ #12777 üzenetére
Én elég sokat játszok a HoN-nal. Én nem vettem észre lag-ot. Illetve amikor észrevettem akkor mindenki laggolt! átlag 90-100as a pingem eu azaz hollnad szerveren /érdekes cod2-be 30ms/ Haverokkal szoktam játszani akiknek T-s netjük van. Ping náluk is ekkora, és mint írtam a lagokat együtt éljük át!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Path of Exile (ARPG)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Akció! Karcmentes! ASUS ROG Zephyrus Gamer Laptop 144Hz i7 8750H 24GB RTX 2070 8GB Dobozában
- SAPPHIRE RX 6750 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, tesztelt - Eladó! 125.000.-
- Xbox One DG-6M1S komplett meghajtó
- 1TB Seagate külső meghajtó PS4-hez
- DELL Latitude 5410 i5-10310U - 8GB RAM - 256GB SSD - Win10Pro - használt - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest