- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
=Thor=
tag
válasz
proradeon #12887 üzenetére
Komolyan nem ertem mi a problemad.
Nekem semmi. Én tesztelgetem amit írtál.
Aztán jött a labilis személyiségű úriember és érdemi mondanivaló nélkül leuga*ott, hogy mit akarok a garantált sebesség megvan. Én rávilágítottam, hogy ő már a névérték felénél is ki volt bukva, azt nekem irogat ilyeneket...
"A Szolgáltató biztosítja, az Előfizető részére a Szolgáltatás évi átlagos 95%-os rendelkezésre állását az Előfizetői Szerződés teljes tartama alatt."
Ezt másoltad, mert én 97%-ra emlékszem. Ez a szolgáltatásra vonatkozik, nem a minőségére.Valamint 80/25 Mbit/s-es internet eseten:
"Garantált sávszélesség 8/4 Mbit/s"
Ez stimmt.Ez minden szolgaltato eseten igy van. Reklamalhatsz, de ha azt mondjak, hogy igy jartal, nem tehetsz semmit, mert ezt a szerzodest TE alairtad. Ilyen nincs, hogy így jártál. Tudod hány száz milliós büntiket kaptak már a szolgáltatók, mert nem volt meg a hirdetett sebesség...
De hagyjuk már ezt, inkább térjünk vissza a tesztekhez...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged