- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
sfdrakex #12813 üzenetére
hi, nekem is 1043 van, es eddig ment minden rendesen a trés 15/1 nettel. par napja bekotottek 40/20 digit, routert atraktam pppoe-re (user+pass), majd hatradoltem es vartam mi fer ki a csovon. eleg sovany a teljesitmeny, weblapok akadoznak, nem toltodnek be, crysis 2 multiban nem tudok serverre csatlakozni. torrent majdnem all, par k le-fel. termeszetesen lejelentettem hibara, azt mondtak probaljam ki router nelkul a netet, mert tuti az zavar be. na nehogymar, de azert holnap lehuzom. mi a rak lehet?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged