- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
McLaca
őstag
Kapják be akkor...
T-vel volt tapasztalatom lassításban, az a 32kbps gyakran 40-50 is van, mobilon opera minivel egész használható. Persze gépen nyilván nem.
A telenornál valami inaktivitási idő is van, ami után az ÁSZF szerint egy percig nem is megy a net... Tiszta idétlen. Na mindegy, kipróbálni attól még ki kéne, kötelezettség nincs.Üdv!
-
tpeter
aktív tag
Szia!
A tűzfal tuti nem gond, mert próbaképp flush-oltam az összes rule-t... ua. az eredmény.
A router jól osztja az IP-ket, ezzel nincs hiba (Wifin keresztül léptem be rá)Sajnos most nem tudom lecsekkloni a route parancsot, mivel nem érem el, de este majd megírom.
Köszi szépen előre is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jah értem, de ez akkor sem elfogadható. Gyakorlatilag percenként van csomagvesztés.
Mobilnet stabilabb nála. Itt valami hálózati gond van. 1-2 hónapja egyszer sem fordult elő, most meg délután/este ilyen minden nap.
Diablo-t is csak a tartalék T-kábelen játszom mert kiakaszt a sok kimaradás. -
aqpa
csendes tag
-
sfdrakex
nagyúr
Diginek van kábel nete is, és tuti arról van szó, különben nem lenne modemről szó. Azt írta modem a gépbe dugva megy simán a net, szóval az sima kábelnetes net lehet.
#12977) atirag
Reseteljétek a routert. Nézzétek meg tuti lan porton csatlakozik-e a pchez. 192.168.1.1 -nek kellene lennie az alap ipnek amivel csatlakozni tudtok hozzá, felhasználó név : admin és a jelszó is: admin
-
atirag
őstag
Igen ezen már mind túl vagyok. És az ipconfignál azt írja elvileg,hogy adapter leválasztva és semmi egyebet. Már wifin is próbáltam hátha mert itthon úgy is megy egy 1043-as tp-link-el.
sfdrakex
Ez egy tp-link 841nd. De semmi újat nem találtam róla. Viszont amivel én találkoztam routerekkel azoknak az alján ott volt. Ennek nincsHolnap megnézem majd egy upc-s nettel ha behozza a routert. De azt nem értem miért nem tud belépni a router-be
-
atirag
őstag
Nem tudtunk belépni mert nem tudjuk milyen címen lehet belépni. MIndent kipróbáltunk és nem ment.(nem is értem hogy lehet ez)
Ezért gondoltam hátha a modemnek van valami akadása a routerrel. Milyen felhasználó név és jelszó? Nem kapott semmit még azt mondta. És ha simán bedugja a gépbe a kábelt akkor minden rendben. -
sirszevenap
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként mondtad, hogy az UPC-nél direkt mondták hogy nem kötelezhet a digi semmire... Nos ez akkor átverésnek minősül, tanúm van rá.
A másik pedig az, hogy a telefonba egy szóval nem mondták nekem , hogy kötelez ez akármire is. Annyit mondtak, hogy míg nincs "engedélyem" a főbérlőtől, nem kötik be. Magyarul ők nem vehetik azt biztosra, hogy nekem ad a főbérlő engedélyt?! Mivan ha azt mondja hogy nem? Akkor én kapok azért fejemre? Ugyan...
-
-
sirszevenap
addikt
500 ft-al több a UPC. (Amit ketten fizetünk tehát 250ft) És rohadtul nem mindegy nekem, hogy hogyan bánnak az ügyféllel, lekezelően, vagy segítenek mindenben.
Azt mondták, addig nem kötik be míg nem kapnak a főbérlőtől "engedélyt" aki speciel külföldön van, jöv hét végéig, vagy azutáni hét elejéig.
Viszont árakról nem is vitatkozok veled, nyilván jobbak az áraik. De sajnos erre nincs tényleg időm. Fizethetnék én 5k-t ha nincs meg a főbérlőtől az engedély. És MINIMUM 3 napot mondtak ami lehet a végén 5 nap is.
Elmondtam a helyzetet az UPC-nél, azt mondták, míg nincs ott a kezem nyoma, nem kötelezhetnek semmire.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged