- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
-
veterán
válasz McLaca #107558 üzenetére
például több pénzt kell adniuk a dolgozóknak, amit aztán parizerre és mosógépre költhetnek.
+ az áram, gáz, üzemanyag nem csak tizenpár százalékkal drágult, az eszközeiket pedig dollárért és euroért veszik, ami szintén nem lett olcsóbb.[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
Dragon3000
veterán
válasz McLaca #107545 üzenetére
A 2019-es csomagra vált hűség esetében még nem szerepelt az aszf-ben az inflációs követő emelés, így gondolom ők kimaradnak belőle. Most azoknak jó, akiknek a címén van Telekom optika is és kb ugyanazért az árért van lehetőségük váltani jobb net lehetőséggel. Sajna nálam csak a digi van, mint értelmes lehetőség.
-
cof
veterán
válasz McLaca #107545 üzenetére
Ja, mert 05.01 után jár le a hűsége? Így akkor már értem, ennyire nem részletezték akkor kinek mikortól mennyi lesz a hűség után, de biztos lesz valami pár száz forintos hűségcsalogató megint.
Akkor a vezetékes telefonra úgy látszik nincs hűség, vagy legalábbis nem érvényes.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz McLaca #45486 üzenetére
És hozzá társítsa egy IP címhez, amiről Gmailre is belépsz? Tényleg semmi. Az információ érték, legyen az a felhasználó által bármennyire is jelentéktelennek tűnő, egy szolgáltató, multicég, stb sokat profitálhat belőle.
Abból még sosem volt baj, ha az ember túlságosan elővigyázatos volt.⭐ Stella
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz McLaca #33145 üzenetére
Mondom azok is valthatnak akiknek husegnyilatkozatuk van, felfele, magasabb de olcsobb csomagba... Mocsokszemétdigi, nem?
Kali: kéregetésnek van helye ezen a fórumon ? Jelentse fel zsebből, ne itt tarháljon bakker. Nem kell kuzdeni, megmondtam, aszf-re hivatkozas es kesz. Majd vegigfut a rendszeren es a legkisebb irodaban is poccre meg fogjak csinalni. De egybol feljelentgetni a legnagyobb aljasság, raadasul meg is magyarazzatok hogy ez miert jo.
Mindenki elott ott a lehetoseg hogy bemenjen egy irodaba es modositson csomagot. E helyett lehet hepajkodni meg feljelentgetni mert nem automatikusan atrak az olcsobba...szépen vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Flashget
félisten
válasz McLaca #33149 üzenetére
ebből kifolyólag valószínűleg a 200Ft-ot is be tudták volna
emlékeztetnélek arra, hogy van kb. 800.000 digis ügyfelük az összes szolgáltatásukra. Ezekre mind kivetették az adót...az én esetemben ez 3 szolgáltatást jelent az addigi 0Ft-os havidíjas telefon lett 200Ft a kábeltv, internet is ennyit emelkedett azaz 600Ft. Ilyen ügyfelük lehet 200.000 is akár. Ez havi szinten 120.000.000 Ft-ot jelent. lehet többet lehet kevesebbet.
Nincs olyan cég ami ezt a többlet kiadást átvállalná/hó...Realme GT Master Edition
-
félisten
válasz McLaca #33149 üzenetére
Akkor is lobogtatnád ennyire az ASZF-et ha mondjuk havidíjat emelt volna de aki régen kötötte meg még az olcsóbb áron kapná, hogy hát de a tied nem érvényes árazás, a szerződésed arra van?
Komolyan mondom, hogy egyszerűbb lett volna a Diginek semmi netet sem emelnie, aztán használjátok ami eddig van és nem menne ez ami most. Bár akkor meg menne a sírás, hogy a románoknak meg más van.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
DonMaster
addikt
válasz McLaca #33143 üzenetére
bemész és aláirod a szerzödés modositást és szevasz. probléma meg oldva, ha kell emlited az ászf-et de legjobb ha mint irtam ahogy én is tettem fogsz egy lan-os szorolapot és megmutatod hogy mennyi a lista ár hivatalosan , egyböl csinálják nem szivoznak. de hát aki lusta erre az megérdemli hogy ne legyen olcsobb.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz McLaca #33134 üzenetére
Most miert? Mert egyesek cseszekednek es eletkeptelenek? Menjetek szervezkedni privatba, vagy inditsd el, 3e ft nem penz ha annyira akarsz kocsogolni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Vakegérke
félisten
válasz McLaca #33134 üzenetére
Bár nekem nem volt gondom, a közösség érdekében szívesen beszállok. Utalom a pénzt, ha kiderül, hogy mennyi jut rám, de csak akkor, ha legalább öten leszünk.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ludsimon
veterán
válasz McLaca #26637 üzenetére
Meggyőző volt az érvelésed! Jól és logikusan le tudtad írni amire kíváncsi voltam és ami miatt nem mertem váltani T-ről.
Még 1 év 'rabigát' vállaltam a Telekomnál, de majd a hűségidő lejárta előtt 1 hónappal megnézzük hűség nélkül a diginek a szolgáltatását és ha 1-2 hónapig az elvárható minőséget hozza, csak meg kell szűntetni a Telekomot és megrendelni okos csomagban a digit.undefined
-
ferob
őstag
válasz McLaca #26632 üzenetére
Ide annak idején jöttek maguktól szolgáltatni és a kezdetek óta előfizető vagyok,de már régebben is említettem, hogy soha, semmilyen szinten nem volt gondom, így jelenleg is rendben van a szolgáltatás, a gigás csomag pedig nálam a maximumot hozza, szóval még ezzel sincs gond.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz McLaca #16638 üzenetére
a betárcsázás címszó alatt mit értesz? (bocsi tényleg nemértek annyira hozzá)
igen azt értettem letöltés alatt, eddig nem volt ilyen problémám, csak az elmúlt 2-3 hétben, ráadásul nem is hajlandó max sebességgel tölteni, csak 2-2,2 megával, legalábbis az első ilyen speeddrop után (először beindul ő 5megával csak utána kezd el szórakázni)
-
warchef
tag
válasz McLaca #15103 üzenetére
Ismerősömnek pppoe van, nálunk otthon pedig egy egyedi rendszer. A lényeg:nálunk működik a router, náluk pedig nem. Egyedi rendszer alatt azt értem, hogy van egy modem, amin bejön a net, ez a modem össze van dugva egy szervergéppel, ami pedig egy rackkel, ami szétosztja a házban az internetet. A a falból ki jövő kábelt bedugtam a router internet feliratú csatlakozójába, majd a routert összedugtam a géppel. Így automatikusan konfigurálta magát.
Puritánul megfogalmazva
Ismerősomnél pedig nem működik.[ Szerkesztve ]
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
persnongrat
tag
válasz McLaca #15103 üzenetére
Nem kevered a protokollokat?
Emlékeim szerint vagy ppp vagy DHCP.
Ha sima ethernet, akkor általában authentikáció nélkül, DHCP szervertől kapsz címet.
Ha PPPoE, akkor a PPP-n kapsz minden paramétert, de ennek nincs köze a DHCP-hez.
(ahogy pl. VPN esetében sem DHCP szervertől kapsz címet, hanem a VPN szervertől) -
berklac
csendes tag
válasz McLaca #14654 üzenetére
Annyit mondtak,hogy látják,hogy állandóan megszakad,de nincs hibakód.
Egyébként ,én is a hálókártya problémára tippelek,mert wi-fin megy,usb mobil stikkel megy,csak egyedül a vezetékes problémázik,csak
az az érdekes, van úgy,hogy elmegy két három órát is, aztán ahogy jön az az időszak mikor sokan lógnak a neten akkor egyre sűrűbben szakad meg . Van úgy hogy 3-4 percenként. -
tothzoli
tag
válasz McLaca #14487 üzenetére
Akkor miért lepődsz meg , meg a többi már bocs de "érdekes" user miért lepődik meg. Ahol van és van lehetőség ott van okoscsomag 2 év hűséggel 5k, ahol nincs akkor lehet mást választani ennyi.
10-20-50 emberért te kiépítenél több 10 milliós rendszert most őszintén? Az meg a másik hogy emberek szava ma annyit nem ér mint egy darab taknyos zsebkendő... szóval.. Amit a digi mondjuk tényleg szarul csinál hogy legalább kiírná hogy 1 év múlva itt és itt lesz net. De azzal előrébb vagy? Nem mivel mindenkinek tegnapra meg tegnap előttre kell a szolgáltatás minél olcsóbban. Ja hogy szar, hát akkor lehet a másik cégeket választani.. ja h az is szar? hát akkor i.j. -
HalasKYO
aktív tag
válasz McLaca #14485 üzenetére
Így van... de előre be kell "igényelni" ahol sokan igénylik ott építik ki.
10$ kell utalni, + szomszédokat is rábeszélni és akkor építik ki, ha jól láttam akkor eddig csak Kansasban van.
De azért az a fullos szolgáltatás elég combos lehet, igaz nincs az a hárdkór letöltő aki ki tudja használni.
Kb olyan mintha minden a gépeden lenne ~100MB al jön minden...Továbbra se tud senki semmit a Digi terjeszkedéséről ?
Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo
-
poli27
veterán
válasz McLaca #13637 üzenetére
Maglódon csak a Digi van meg a UPC telekom adsl-el, meg asszem T-com.Egyik se ad akkora netet amit itt mond
(#13639) Insolent üzletkötő vagy vagy mi a fene? én kb 7 hónapig dolgoztam bekötőként a Diginél(soha többet), sose hallottam róla..... soha nem kötöttem,szóval nem tudom miről beszélsz .... kicsit bővebben?
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz McLaca #13472 üzenetére
Nyáron nemegyszer lenyomtam vele 30-50 GB-ot is, azóta nem használtam, de nem nagyon kapkodnak a lassítással. Egyszer tavasszal már lassították be, 1,2 GB után. Úgytudom hogy valami probléma volt a telenor hálózatával, ezért nem tudtak korlátozni, de amint írták, mostmár tudnak. Ez az 1GB-os csomaggal volt. Amúgy korlátozva a youtubeon kívül minden használható volt.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
club1
veterán
válasz McLaca #13474 üzenetére
A Telenor mostanában elkezdte korlátozni a saját előfizetőit, azaz kijavították a rendszerükben a lassítást végző komponens hibáját. Elméletileg a legtöbb csomagjukat 32 kbps-ra korlátozzák. A gond az, hogy az új (javított) rendszerükkel rengeteg timeout van, azaz a lassított csomagjaik pillanatnyilag használhatatlanok, ritkán érik el a 32 kbps-ot, inkább a 0-hoz áll közelebb a sebesség.
Hogy a Digi apn-jét mikor kezdik el korlátozni, az csak idő kérdése. -
sfdrakex
nagyúr
válasz McLaca #13472 üzenetére
Használom, tabletben, egyszer léptem át, nem emlékszem lassításra. Mások is írtak már 30 gigás havi forgalomról is az 1 gigás csomaggal, lassítás nélkül. Úgy tudom a Telenor vagy nem foglalkozik vele, vagy valami más miatt, de nem szokott élni a lassítással. A Digi meg tőlük veszi, és szerintem szintén nem foglalkoznak vele.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz McLaca #12843 üzenetére
Akik régen regisztráltak, azoknak nem kell fizetni, de az újaknak már fizetős, pont pár hete írták nekem is, én is azt hittem ingyenes, mert már régen regeltem, de akkor ajánlottak is helyette valami mást, ami ingyenes. no-ip-ből talán még van ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brian_GT
őstag
válasz McLaca #12601 üzenetére
Rohadt életbe...már bocs )
Köszi mindenkinek aki segített.
Tudjátok mi volt a rossz??smtp.digikabel.hu a kimenő az ok.
Speciálisban beállítottam mindent rendesen...gmail kér ssl vackot is minden be is volt jelölve stb...portok is a gmail által megadott volt minden.
Erre rámegyek a digi oldalán a helpre ott mondom meglesek egy outlook beállítást.
Ő ugyebár ott a digi rendes saját mailfiókjára állítja és van egy rész ahol ő is megy a speciálisba állítgatni a portokat.
Nézem...ssl ki van véve pipa mindenhonnan..mondom gmailnak ez nem fog tetszeni.
Bejövőt beálítottam ahogy a gmail kéri ssl-el és a saját portját és szerintem ott volt a gond auto ő a kimenőre is az ssl-t rárakta más porttal. Beállítottam és megy.
Isten áldja meg a sok beállításos vackotKöszi mindenkinek még1x
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
válasz McLaca #12595 üzenetére
Nekem ....@digikabel.hu a mail címem....ezt is írom be rendesen így végig és hozzá alá a jelszót a hitelesítésnél. Bár próbáltam úgy, hogy csak a tövét írom be a @digikabel.hu-t nem....de egyik verzió sem stimm.
Kimenőnek meg sem az smtp.hdsnet.hu nem jó se a digikabel.hu-s.Nem értem mert sohasem volt ilyen problémám ezzel. Mindig ment.
Gmail kimenő bejövő portjai pedig jók voltak, alapból is, de az incredimailben mikor fiókot hozok létre kérdi milyen-t...ha rányomok, hogy gmail auto beállít mindent, ssltől kezdve a megfelelő portokat is.
Összehasonlítottam a gmail oldalán lévőkkel és stimmelt minden.Passzolom mi a nyavaja van.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
correctman
tag
válasz McLaca #12577 üzenetére
Nos pár napi kihagyás után ráfeküdtem a témára.
Most már 100% hogy csak akkor dobál ha router-ről megy a net.
Ezekkel játszom de nem sok sikerrel :
Connect on Demand: Max Idle Time
Keep Alive: Redial Period
A router garis még. Szerintetek feldobjak rá egy nem gyári firmware-t vagy vigyem vissza ?
Esetleg tudja valaki hogy mi a bréért szakítja meg a netkapcsolatot időközönként (akkor is ha folyamatosan dőlnek a bitek , tehát nincs idle idő) ?
Mint írtam Linksys E3000 a cucc ami szerintem nem egy gagyi...... de javítsatok ki ha tévedek. -
forrest85
senior tag
-
addikt
-
Dictator^
veterán
válasz McLaca #11957 üzenetére
Miért nem lehet? Mellesleg 4-el alatta meg normálisan írtam, na, ne köss bele, mert általába normálisan írok, amikor sietek, akkor ilyen..
szóval stfu
Dictator^: ha tudod az IP-t és a jelszót, akkor be lehet.
Mellesleg: YOU DON'T SAY?[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
gergőőőőő
csendes tag
válasz McLaca #11919 üzenetére
Nem számít a seederek száma. Felszökik a sebesség majd leesik. Magról szedem, szóval nem azzal van a probléma. Csinálok egy vinyó sebességtesztet Mivel érdemes. A "lemez megtelt xx%"-ot merre keressem? Esetleg ennek fel kéne ugornia,hogy már kevés a hely? Tanácstalan vagyok...
-
Dictator^
veterán
válasz McLaca #11857 üzenetére
A feltöltést sehogy nem tudtam letesztelni, mivel torrenten pont nem szedett senki. FTP-n nincs olyan, ami nem lenne korlátolt.
Kéne csinálni egy p2p kapcsolatot egy digis közt.Amugy a többieknél a speedtestes digi mérések általába jók. Azért kérdem.
-
zoli62
addikt
válasz McLaca #11839 üzenetére
Persze, megy normálisan,a TCP/IP nem volt letiltva, régebben jó ideig ment is normálisan. Üfsz tudod mit mondott egyszer erre? Emiatt szokták telepítéskor letiltani a hálózati értesítési ikont, és ez a normális, mert csak egy virtuális IP-t kapsz csatlakozáskor.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
válasz McLaca #11807 üzenetére
Sry, valami írtóra nem értek a hálózati dolgokhoz. Ha jól értem, akkor anélkül fel sem tud kapcsolódni hogy én nem mókolok vele bekapcsolás utána? Mert akkor inkább el sem viszem a routert..
Egy picit részletesebb leírást tudnál adni?
Köszi a választ, amúgy.
[ Szerkesztve ]
yo
-
Dictator^
veterán
válasz McLaca #11804 üzenetére
Ezt már párszor leírták, tudom köszi!
Annó kérdeztem, hogy kell -e kártya, azt is leírták, hogy nem, azt is megértettem.
Egyedül azon lepődtem meg, ahova most bekötötték, ott benne volt a kártya az SDbox-ba.
De kiderült, hogy az csak akkor kell, ha HBO is kell, csak fura volt maga a kártya jelenléte, HBO előfizu nélkül.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
addikt
-
Drizzt
nagyúr
válasz McLaca #11654 üzenetére
Okés. Asszem lesz ez a TpLink. Ezeknek a sokantennás wifiknek van káros(abb) élettani hatása, mintha kevesebb antennát használ az ember? Közben megnéztem, a Digis kábel cat5e, szóval gigabites. A wifi sebessége annyira nem számít, de a kapcsolat maradjon életben bárhol lehetőleg, min. 1mbps-sel. Sajnos a lakás széle néz ki megoldhatónak csak az elhelyezés céljából.
I am having fun staying poor.
-
-
Killing
addikt
válasz McLaca #11497 üzenetére
Nekem valami nem tetszik itt, ha eddig minden hónapban a múlt havi számlát küldték, akkor ne akarjanak most egyszerre 2 hónapot kifizettetni velem!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
sfdrakex
nagyúr
válasz McLaca #11494 üzenetére
"A havi költségvetésre: ha tudtad, mennyibe kerül egy havi digi szolgáltatás, akkor gondolom, a költségvetésedben is szerepelt. Hová tetted az árát abban a hónapban, amikor nem kaptál még számlát?"
Azt írta, még első hszeiben, hogy mióta bekötötték fizették is a számlát, csak azóta kértek pluszba HBO csomagot és mobil netet, szerintem azok kavarhattak be a számlázásba. Először én is azt hittem valami nincs kifizetve, de ezek szerint ki van, csak még nem könyvelhették el a befizetést az új számla kiállításakor, ami mivel elég hamar készítik az újat, előfordulhat, nekem általában minden hó 10 előtt itt van a következő havi számlám.
-
Killing
addikt
válasz McLaca #11485 üzenetére
Megnéztem az elszámolási időszakot, van benne mind a 4 hónapból, olyan amit már egyszer kipengettem, és nem, nem kések a számlákkal mindig miután kiküldik, másnap már be van fizetve.
Gondolom minden embernek van egy havi költségvetése, de az enyémnek ekkora ingadozás nem tetszik, az hogy ELŐfizettem nem azt jelenti hogy előre kell küldeni a számlát, hanem hogy utána küldik ki.
Erre jó példa a mobil, angliában PREpay a kártyás és ELŐRE kifizeted amit el akarsz beszélni (alis feltöltős mobil kártya) a POSTpaid pedig az itteni 'ELŐ'fizetés, amit beszéltél azt utána számlázzák ki, nem előre.Remélem érthetően elmagyaráztam, de ha ez a diginél így működik akkor ilyen szolgáltatóval még nem találkoztam, pedig voltam már párnál.
5x meggyőződtem, nem néztem be semmit, látszik hogy össze-vissza van csapva a számla...
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz McLaca #11268 üzenetére
UPCnél az utóbbi 1 évben elég sok volt, hogy külföldre a szávszél szar volt, régebben gyakori volt, akkor a Diginél is lehet számítani rá?
Persze, fizikai hibánál megértem, de volt, hogy csak valami a kapcsolatommal volt, bentről elvileg "resetelték" utána megjavult.. Modem reset sem segített.(#11269) Killing: speedtest csalóka, torrent letöltési sebesség nincs fényképezve? arra lennék inkább kiváncsi
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz McLaca #11263 üzenetére
Igaz hivatalosan 80/25 de nálam szinte mindenhol 40 vagy felette van a bekötéseknél, ezért is irtam ezt. Rendben elfogadom, biztos valamit nem állítottam be, részemről a tiplink ügy lezárva !
Dictator^ Én egyszer sem szaroztam le !! Csak azt írtam annyit ér amennyibe kerül !
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz McLaca #11263 üzenetére
Akkor a Diginél is, ha újracsatlakozok, és nem kértem külön fix ip-t, akkor cserélgethetem itt is az ip-t ugye?
Mert elég sok helyről töltök én is, (általában) zenét, ami csak ilyen ip-re korlátozott filemegosztókon találtam meg.
Ha ez így van, ennek örülök, mert ezt nem tudtam pl.Kis off:
Az elszőr részben lévőt szerettem volna Én is leírni, csak már nem írtam bele. Szóval általába ha Én belekezdek valamibe, utánajárok mi a hiba, és miért az a hiba, nem pedig rávágom, hogy ez sz@r. Bár ez a legkönyebb megoldás, ha valakit le akarok rázni, mégsem csináltam még soha. Főleg itt olyan dolgokról van szó, amit tudom, hogy hogy kéne müködjön, mit kéne teljesítsen, de mégsem éri ezt el.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Honda topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Parfüm topik