- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
válasz headhunter #59599 üzenetére
Javasolnám az összes helyi adókat kitakarítanának végre!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
mexel
veterán
válasz Intruder2k5 #59596 üzenetére
Átnézek oda is akkor, köszi! Holnap fel is hívom őket ha lesz időm.
-
MODERÁTOR
-
mexel
veterán
Sziasztok! Zuglóban a 3. napja folyamatosan elmegy a tv adás, naponta többször. A digi online-t akartam nézni, de a net is lassú, és az is leszakadt ma 2x.
Tud valaki itt valami hibáról, vagy csak itt lesz gond?
( a házban mostanában sok helyre húzták be végig az optikát, nálam még a régi rendszer van, később jönnek) -
Akosman
aktív tag
válasz szaboi6512 #59585 üzenetére
Még nálam is a Prime HD megy,de már Paramount Network HD-t ír a csatornalista. 😊
-
so_ha
senior tag
Az ASZF csatornakiosztásában megtalálható (pdf => 35-ik oldaltól vannak a digitális csatornák), hogy mely városok vannak azonos központon. Ezek alapján már valószínűleg kiválaszthatók a lakóhely szerinti frekvencia sávok.
-
biker
nagyúr
No, megvettem a 0-20db 4-2200mhz csillapítót, akarhova allitom nem segit megis a tv lehet szar
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
so_ha
senior tag
válasz Szirtimorc #59588 üzenetére
Talán érdemes azt a települést beállítani a listán, ami a legközelebb van hozzátok, mert valószínűleg ugyan az a Digi központhoz tartoztok (csak tipp volt, logikus gondolkodással).
-
bksgbr
tag
válasz Szirtimorc #59588 üzenetére
Nem tudom, hol laksz, de pl Eger sincs benne jelenleg.
[kép] -
Bubaaa
aktív tag
Én hallottam olyat is,hogy a fix tv-t is beteszik HD ba. Mondjuk az a vicc,hogy ők eddig is HD be adták a jelet,csak a digi butította vissza.
-
szaboi6512
őstag
Még nálam nincs az új hd csatorna, de még a Prime hd megy.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
veterán
válasz szaboi6512 #59581 üzenetére
Ha tippelnem kellene, akkor a Prime HD helyén lesz a Paramount Network HD. Az ászf-ben gyakorlatilag a Prime HD helyére, a többi legutóbb berakott hd csatorna közé került a Paramount Network HD, ezért gondolom így. De ez csak az én véleményem.
-
so_ha
senior tag
válasz szaboi6512 #59581 üzenetére
02.11. után itt keress rá a lakhelyed beállítása után, majd klikk a "Letöltés/Nyomtatás" gombra, és kapsz egy pdf fájlt.
-
szaboi6512
őstag
A Paramount Network HD milyen frekvencián lesz elérhető?
A Diginél ez sehol nem található...ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
kungzi
veterán
DBudapest, DVidék, DDebrecen és DDigiInvi területeken a Paramount Network HD csatorna
bekerül a digitális kínálatunkban.
Na végre! -
-
trec12
addikt
-
-
Samott
addikt
Csak egy technikai megjegyzes: a HD a tartalomszolgaltatok szerint meg mindig premium termek, emiatt dragabb mint az SD valtozat (a digi meg koltsegerzekeny, igy az olcsobbat veszi meg inkabb). Nem csak az emlitett csatornabol nem kapunk HD valtozatot (ami amugyis csak beszelo fejeket mutogat, tehat talan nem is annyira fontos a HD belole) hanem sok mas latvanyosabb csatornabol is csak SD van a kinalatban.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
irgum
addikt
-
tahepa
senior tag
..pedig a nézettségi mutatók alapján rangsorolják a csatornákat - műsorokat...nézz utána...
A Digi kábeles kínálata enélkül is elég színes ..ha szerinted nem akkor előtted a választási lehetőség.
Kissé vicces amikor a többi szolgáltatóra hívatkozik mindenki..ismerve a hazai tulajdonosi és alá-fölé rendeltségi viszonyokat ( ez már eléggé szürke zóna) [link][ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz tahepa #59562 üzenetére
Hagyjuk már ezt a nézettséget. A szolgáltatónak törekednie kéne arra, hogy minél színesebb legyen a kínálata.
A DIGI bevételtől esik el ha csak egy ember is átnyergel másik olyan szolgáltatóhoz, aminél elérhető. Az összes többi szolgáltatónál nézhető a csatorna. Nekik hogy éri meg? MindigTV-n ingyenesen, a többinél nem tudom hogy van, de gondolom az alapcsomag része. -
tahepa
senior tag
Itt nem egy csatornáról van szó hanem egy már évtizedek óta meglévőről is aminek a nézettsége az előbb megadottban is szerepel. Azt ismerik és miért kellene többet fizetni a HD verziójáért?
Az egyiket ismerik és mégsem nézik a másikat ( állítólag) nem ismerik és azért nem nézik....de fizessen érte a szolgáltató mert a nézői akarat ( 0.01-1.17%) azt akarja ...értem...akkor már inkább az Aréna4 ( bár én nem nézek sport csatornákat) -
tahepa
senior tag
Az előfizető akaratot felülírja a pénzügyi megtérülés esetleges hiánya.
Az országos 0.01-1.17% nézettségi mutató nem tükrözi a nagy előfizetői akaratot....de majd ezt a Digi menedzsmentje mérlegelni fogja. -
Pasa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #59557 üzenetére
Helyes döntés.
Gondolom természetes, hogy egy már kínálatban lévő csatornát, amint lehet, a kornak megfelelően HD-ban kell továbbítani. A Digi sem tehet másként. Újonnan indult csatornákkal is hasonló a helyzet, mert az előfizetői akarat a döntő. -
MODERÁTOR
Urak, alig egy fél órája törölgettem ki vagy 10 hozzászólást. Aki ezek után csak egy utalást is tesz a csatornák politikai hovatartozására, azt egy hétre kitiltom a topikból. Ez nem ide tartozik, nem ennek a topiknak a témája! Láttuk, hogy mi lesz belőle, ha egy-két ilyen poszt meg van tűrve, hát akkor most zéró tolerancia van!
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Nielsen mérés - Média 1 publikáció.
Majd a Digi menedzsmentje eldönti mit fog tenni és csak ők. -
cof
veterán
Inkább az a probléma, hogy ilyen sok sportcsatorna létezik. Nem tudom elhinni, hogy mindegyik nyereséges, márpedig úgy túnik igen, mert akkor nem születne minden évben egy újabb. Csak a Digi kínálatában van 10 db! Ide be kellene férnie a világ összes sportjának.
Én sem vennék már fel több új sportcsatornát, ez is több mint elég.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
tahepa
senior tag
A Hírtv és a Pesti Tv nézettségi adatai
Ezek alapján nem biztos hogy megérné sugározni ezeket a csatornákat..márpedig a szolgáltatónak a profit a lényeg ha tetszik ha nem. -
Flashget
félisten
A Digi miatt nincs Arena4 a csatornalistaban.
Hetfon vagy kedden a csatorna bejelenti milyen sportokat fog kozvetiteni, mire vettek jogokat.
Auto es motorsport kapcsan IndyCar, NASCAR, Supercars, MotoGP, WSBK, SalakmotorPersze nem csak teven, hanem online platformon is.Speciel kicsit morci vagyok ezert a Digire.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
andrasferenc
tag
A Digi szolgáltaló mikor sugározza a HÍRTV műsorát HD minőségben a kábalhálózaton?
A PestiTV műsorát mikor közvetíti? -
cof
veterán
-
mpo
veterán
válasz szkristof05 #59519 üzenetére
Az ÁSZF az nem ÜFSZ.
Nem igazán értem a kérdést, ha az ÜFSZ-on kötsz szerződést, akkor amit ők írnak alá az a tiéd, amit te írsz alá, az az övék.Ha érted, akkor már elavult.
-
szkristof05
csendes tag
Sziasztok!
A DIGI ÁSZF-nek az aláirott példányát vissza kell küldeni postán? -
Selynelar
aktív tag
válasz Watt25 #59517 üzenetére
Köszönöm. Igen pontosan úgy van,ahogy írod. Az előtérben van a két szoba felé elosztva a lakásba bejövő koax a szobám bejárati ajtajánál. Elnézést,ha nem voltam világos. S most látom,hogy nem írtam,hogy egy 10.emeleti panelről van szó. Ezért problémázok ennyit Esztétikailag és helyügyileg van ez a dilemmám. De ahogy írtad abban látom a megoldást. Az ont-ból kijövő koax-hoz teszem az előtérben lévő osztót. Ami eddig a szobámban lévő tv-be menő koax volt,azt rá kötöm az elosztó egyik ágára a másikra pedig egy koax-ot ami majd a szobámban lévő tv-re megy. Kint a kiiktatott osztó helyén marad ugye két szabad koax ezt a kettőt egy toldóval összekötöm.(Ez ami a kis szobába ér majd be így.) Röviden: A kis szobába és az én szobámba menő koaxot összekötöm Nem is olyan bonyolult.
Hála Mindenkinek!
Köszönöm Neked is a segítséget! -
Watt25
veterán
válasz Selynelar #59512 üzenetére
Ha jól értem, megy koax kábel a szobádba is és a kisszobába is, ami legalább egy helyen "összeér". A koax kábelnek nincsen iránya... Tehát, ezentúl a szobádból (egy kis kitérővel) "megy" a kisszobába. Annyit kell tenni, hogy a szobádba kell tenni egy elosztót, az egyik csatlakozójára egy kábellel megy a jel a tévébe, a másik csatlakozójára pedig a régi kábelt dugod. A valahol máshol lévő régi elosztó helyére pedig egy sima átkötést raksz.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
cof
veterán
válasz Selynelar #59515 üzenetére
Így néz ki amikor külön van az FTTH receiver és a CATV. [link]
De ilyet szerintem már egy ideje nem osztogatnak, legalábbis nem találkoztam vele hozzászólásoknál.
Miért feltétel, hogy a router mellett legyen az ONT ha bridge módban lesz?
Még egy külön telefonkábelt is majd ki kell alakítanod, mert a mostani LAN kábelen nem mehet ha kell a gigabit, már ha nincs még kialakítva.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Selynelar
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz Selynelar #59512 üzenetére
Nem értem mi a probléma. Eddig is bejött egy koax, mellette meg egy utp kábel. Ennek közös szakaszán bárhol elhelyezhető az ont, ahol van konnektor, max. az onttól fognak innentől kezdve ezek a kábelek kezdődni.
Azzal főzöl, amit a szolgáltató elhelyez nálad. Ez vagy egy db ont, vagy egy ont összekötve optikai patch kábellel egy ftth receiverrel. -
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Végre elérkezett hozzám is az optikai hálózat bekötésének lehetősége. A problémám viszont a következő.
Ha jól tudom az ONT eszközből ágazik szét a net, a tv és és a telefon. A helyzet,hogy a szobámban lévő tv-hez könnyedén megoldható a koax elvezetése. Viszont a kis szobába nehézkes lenne. Nem szeretném ha fúrnának-faragnának főleg,hogy nem rég lett a lakás felújítva. Most úgy van,hogy a fő koax bejön az előtérbe,a szobám bejáratánál el van osztva két felé. Ami a kis szobába megy koax az be van vakolva az ajtó keretbe. Szóval azt a kábelt megtartanám. Az előtérben van konnektor az étkező asztal alatt. Van megoldás arra,hogy valahogy a tv jel elosztása megoldható legyen a már kis szobába bekötött,végig vezetett kábel felhasználásával? Olvastam valami mini node-ról,mint megoldás. Ez hogy működne?
S mekkora,mivel az asztal alatt lenne?Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
togaba
tag
Ma megkaptam (elvileg) az ezres netet. 1 db (optikai) kábel jön be a lakásba az eddigi kettő (UTP és koax) helyett. Azért elvileg, mert délelőtt óta 110/110 sebesség mérhető 5GHz-en. A szerelő legkésőbb holnapra ígérte a net sebesség beállítását. A tévécsatornákkal, -képpel nincs gond, szűrőt nem tett be.
Budapest, Őrs vezér tere.[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Korábban szó volt róla, hogyha FTTH-nál mininode is van a kábeltévé miatt, akkor csak a digitális tv vételt központilag nem tudják szüneteltetni, csak internettel együtt. Csodák csodája, most ezt is meg tudta oldani a Digi, hogy csak tv jelet szünetelteti.
-
biker
nagyúr
válasz Watt25 #59505 üzenetére
Ez igaz, van is boxom, fent a padláson, mert minek használjam, ha van TV tunerrel? Azért hogy egyen még valami áramot és még egy távirányítóba kelljen elem?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Watt25
veterán
-
trec12
addikt
Egy tegnapi hír.
Már HD-ban is sugároz a HírTV -
biker
nagyúr
válasz Watt25 #59502 üzenetére
Szuper, eddig direkt kis csillapítású eszközöket használtam
Egy földhurok leválasztó is van (-1,5db), egy elosztó (-2,5db), akkor nézek egy csillapítót is.
De ha eddig jó volt, akkor csak emeltek a jelszinten a karbantartáskor, csak nem vallják beNa meg megzavart, hogy a HD adások jól jönnek, pedig ott nagyobb a jelátvitel, az SD miért omlik össze. De már értem.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Olvasd el a téma összefoglalót!
Kb. mintha az én esetemet írtad volna le. Hidd el, túl magas a jelszint! Kell egy csillapító. (Ne foglalkozz azzal, hogy az egyik tévén jó.) Magas a jelszint. Kell egy csillapító.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
biker
nagyúr
válasz 4Grider #59500 üzenetére
Ez a TV sajnos nem mutat jelszintet. amelyiken jó, ott a zöld sáv közepén van a jelszint.
Amikor kihagyták a jelenlegi 3-as F csatis elosztót, akkor emelkedett a jelszint, és igen, rosszabb lett.
Keresek akkor egy csillapítót.
10éve fix minden, 6 éve van optikán digi, egy hete esett szét a karbantartáskor a kép, lehet hogy emeltek a jelerősségen?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest