- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
-
eddie17
addikt
válasz
Intruder2k5 #54096 üzenetére
Nem adtak ki információt, annyit mondtak, hogy elképzelhető, hogy itt is lesz net.
Azt mondták telefonba, figyeljük az oldalt, úgy is látszani fog.
Akkor marad a várakozás, de már ez is valami.
Mobilnet helyett megváltás lesz.Úgy képzeld ezt el, hogy kb. 2,5 km-re van a falu vége táblától, csak sok itt a nyaraló és az állandó kint lakó.
És pont a mi utcánkig húzták el a kábelt a központból (kb mi vagyunk az utolsó lakott rész), ott lóg most felcsévélve a villanyoszlopon DIGI-s bilétával. Hogy onnan hova tovább azt nem tudom. -
válasz
eddie17 #54094 üzenetére
Egy kisebb települést, ha egyébként rendben van minden engedélyük, szerintem 2-3 hónap alatt letudnak, vagyis az első kábelhúzó szerelők megjelenésétől a lehetséges bekötésekig nagyjából ennyi idő kell. És bár nem jellemző, hogy a kistelepüléseken több ütemben adnák át a hálózatot, de ha valami egyedi probléma adódott felétek, akár ez is megeshet.
Mivel a bekötés is üvegszállal történik, aminek az árát nem szokták külön felszámolni, így nem hiszem, hogy extra költségeid lennének. Hozzám is a második villanyoszlopról kötötték be a szolgáltatást, mintegy 65-70 méter optikai kábellel, de nem kellett fizetnem érte. Persze ha oszlopot kell ültetni, vagy árkot ásni, vagy egyéb hasonló nehezítő tényező van, az okozhat jelentős csúszást, és jobban jársz ezek elvégzését magad intézed, hogy a DIGI-nek már tényleg csak a drótot kelljen húznia, de ezt mindenképp egyeztesd le velük előre.
-
sziasztok,
ebben a helyzetben mi a jellemző? túl nagy vagy túl kicsi a jel ami kijön a receiverből?
-
eddie17
addikt
válasz
Intruder2k5 #54091 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Írtam Nekik, mert bent a faluban már van, lehet is kérni a szolgáltatást.
Kíváncsi leszek mit válaszolnak, és ha már ott lóg a kábel és van szolgáltatás vajon mennyi idő míg rendelhető lesz, és ez milyen költséggel jár. Mert itt a susnyásban biztos nehezebb bekötni. -
mbernie
csendes tag
válasz
forten #54092 üzenetére
a valamivel több mint 100m kábel miatt gondoltam elsőre, hogy erősítőre lehet szükség. ez önmagában több mint 20dB veszteséget okoz a magasabb frekvenciákon, és persze azok a csatornák hiányoznak... ezen kívül egy négyes osztóm van.
és az összefoglalóban is azt olvastam, hogy több készülék esetén szükség lehet erősítőre.
de azért átnézem még egyszer a kábeleket, csatlakozásokat.üdv,
Bernie -
forten
aktív tag
válasz
mbernie #54080 üzenetére
Szia.
Miből gondolod, hogy a jelerőséggel van a gond?
Ha,Te erősítőt szeretnél betenni nem mindegy milyen elosztód van(hány tv irányába van bekötve).
Ugyebár egy Ont-ből kijön kb ~80dB,ezzel az erősítővel megküldöd most még plusz dB-kel,(17-27dB között írja a leírás),mondjuk ,ha van egy 8-as osztód ,az vág 24dB-t.Akkor kb,mintha az Ont-ből közvetlen kapna jelet az a tv.Be kell szintezni rendesen az erősítőt.De, legjobban akkor járnál,ha digis kábeltvs csóka megnézni,mert valószínű egyéb hiba lehet.Egyébként, ha túl erős jelet kapnak a tv k az se jó,nézesd meg.Lehet, sérült,rossz kábel ,rossz koaxdugó sok minden lehet.
-
-
eddie17
addikt
Sziasztok,
Van valami terv hogy hol bővít a digi? Most vettem észre hogy itt az isten háta mögött megjelent a villanyoszlopon egy digi bilétás kábel.
Annyira jó lenne ha végre itt ia értelmes net és tv lenne -
dh66e
veterán
Digionline jelenleg használhatatlan,jó hogy belenyúltak az eddig sem kifogástalan rendszerbe.
-
mbernie
csendes tag
sziasztok
Digi kábeltvhez erősítőre lenne szükségem. a háztól ~100m-re van egy melléképület, ide be van húzva egy koax földkábel, de elég sok csatornát nem talál a tv. Terra HA024 tipusú erősítőt néztem ki, írják a tulajdonságok között, hogy hosszabb kábelekre is ajánlják. ez jó lehet nekem, van esetleg valakinek tapasztalata? vagy van esetleg más kifejezetten ajánlott típus? digitális adáshoz kellene, a tévében van Dvb-c tuner.
köszönöm.üdv,
Berni -
anonim80
csendes tag
Helló. Tudna vki segìteni abban, hogy mitől van az, hogy újabban napi szinten újra kell hangolni az adókat? Reggel bekapcsolom a TV-t, és onnan indul megint minden, hogy vàlasszon nyelvet. vagy ez a TV hibàja lehet?
-
pjen
félisten
válasz
Zodicus #54071 üzenetére
Öszinte leszek,nem biztos,hogy jól emlékszem.Lassan két éve volt.Mentettem a rajta lévő emut és mcast.Letöltöttem azt hiszem az M3 Sat oldaláról a két progit egy pen re,bedugtam az Amiko ba és a frissítésre klikkeltem.De az egész csak akkor kell ,ha előfizus csatikat akarsz nézni.Felvenni sajnos nem fogja őket,legalábbis nem lesznek nézhetők.A kodolatlan csatikat felveszi a gyári progival is.
-
torrentszaki
tag
Első blikkre én is arra tippelek, hogy nem hozza a nézettségi szintet. Nem lennék meglepődve, ha az M5 is hasonló sorsra jutna...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
torrentszaki #54061 üzenetére
Pont azt szüntetik meg amit sok nyugdíjas nézett, és még néha én is nosztalgiából, ehhez csak gratulálni tudok...
-
Flashget
félisten
válasz
fogy a penz....
-
nfsu17
veterán
válasz
az okaira azért kíváncsi lennék.
egyrészt nem volt "ingyenes" csatorna (mint egy duna, m2, stb), ráadásul saját (régi) gyártást adtak (nagyrészt).
Viszont, hogy mennyit kellett ezért perkálni (jogdíjak) az előadónak - ha kellett-, az más kérdés, szerintem ez lehet a háttérben.Ezért tényleg kár.
Nem voltam napi nézője, de sok kabaréjelenetet meg tudtam rajta nézni.
Tudom, fent van yt-on...aztán meddig...meg az nekem nem ua. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Valami, aminek értelme volt
-
torrentszaki
tag
-
zzozsoka
újonc
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek
Diginél vagyok panelházba az egyik tv-ben nincs DVB-C tuner /ami ha jól tudom az kell a digitális adásokhoz /
Milyen set top box-ot ajánlotok hozzá kártyafoglalat nem kell bele és felvétel se kell nekem /csak a digitális adásokat szeretném fogni /
köszönettel a válaszokat -
Klown
aktív tag
válasz
sintaksz #48162 üzenetére
Jó régi post, de nekem is aktuális sajnos!
Nekem 1 hete kötötték be a szolgáltatást (Érd FTTH), s ugyanezzel a TV-vel (Samsung LE32B530) szívok, mint a torkosborz. Magas a bithiba (főleg az RTL+-os multiplex-en és a közszolgálatiakon, ahol 6000-res az SR). Az RTL+ egy idő után beáll. Nem tudom, hogy mi okozhatja. Talán arra gondolok, hogy mivel pár perc alatt jó lesz, ezért a csillapítással van valami...
Mintha túl erős lenne a jel, s a TV egy idő után csillapítana.
Üdv: Klown
-
mcfly82
tag
RENDKÍVÜLI KTV HÁLÓZAT KARBANTARTÁS - Országos
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2019.03.28-án 02:00 - 05:00 között a kábeltévés országos hálózatunk rendkívüli karbantartási munkálatait végezik, ezért analóg ktv és digitális ktv szolgáltatásban kiesés várható.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
-
Bubaaa
aktív tag
Csepelen sincs adás. Telefon, net működik.
-
lord_m
senior tag
18. kerületben már megint kábelTV kimaradás van. Felhívtam Őket, elég sok területet felsorolt az automata, dolgoznak rajta....
Net és Telefon működik.
Mostanában elég gyakoriak ezek a kimaradások....
-
Nos kérem szépen van valami fejlemény az alvó módról, ezen is bughalmaz van, hogy most sem tudtam bekapcsolni az Amiko készüléket! Azért marad a készenléti üzemmód!
Tegnap felvételt indítottam és közben elaludtam!
Szerencsére van egy időre szóló felvételi időt be lehet állítani, pl. mégegyszer megnyomom a REC gombot a távirányítón és felbukkan a beviteli idő ablak, begépeltem az 1 órát és okéztam, máris egy óra múlva leáll a felvétel! Létezik az időeltolódású felvétel is, azon is sajnos van bug...
Ui.: Végre hibátlan a felvétel!
-
se000
tag
Üdv . Április elején lejár a szerződésem van teendőm vagy nefoglalkozak vele? Budapest ! Köszi
-
válasz
Zodicus #54038 üzenetére
Amiko_HD8265_1.3.48_conax.rar ezt le kell szedni és számítógépen kicsomagolod bináris (*.bin) fájlot mondjuk NTFS-re formázott pendrive-re, gyökér könyvtáron legyen a fájl. Hogy hogyan működik a 8265+ frissítési menetrendje azt nem tudom, fogalmam sincs, de NEO Combo SE-n meg kell nyitni az USB fájlot és az összes műveletet (bootloader, csatorna, beállítások stb.) végre kell hajtani az egészen újraindításig, művelet során természetesen van törlési és írási művelet, ez eltarthat akár 10 percig.
-
-
Zodicus
senior tag
Üdv emberek!
Van mostanában ajànlott beltéri kábeles digihez? A jól bevált ALMA C2200 megadta magát.
Fontos, hogy tudjon rögzíteni hdd-re. Amit néztem eddig az Amiko A5 combo.Köszönöm
-
Luissimo
veterán
sziasztok,
egyh NA1410HD boxon probalom kitorolni a csatornaduplazasoknal a nem hd csatornakat, de nem jottem meg ra a mikentjere.
en Amikot hasznalok,ott sikerul de a digi hd boxnal ndem megy.
Otlet?.j -
válasz
#20221952 #54015 üzenetére
Sajnos túl késő, mivel megjavult a Discovery Channel csatorna is, így nem tudok visszamenőlegesen nyomozni.
Most néztem a felvételt, mégis 3 hibás képet véltem felfedezni 1 órás felvételi anyagán, ezért úgy döntöttem hogy rendelni fogok USB 3.0 SSD külső adattárolót születésnapomon, ha mégsem boldogulok ezzel, akkor kénytelen leszek a belső SATA3 SSD-vel fogok foglalkozni.
-
Tök szuper az Amiko beltéri egységem, amint kikapcsoltam az energiagazdálkodást, nincs többé kb. félperces bootloaderes logó kép, csak annyi a különbség hogy készenléti üzemmódban megjelenik a helyi pontos idő a beltéri egység kijelző előlapon.
Ha be akarom kapcsolni, szempillantás alatt kész van az adás.
-
sinci01
aktív tag
Köszi, kipróbálom,hogy AVI-ba konvertálom. Eddig semmit nem látott a külső meghajtóról. HA beteszem formázni akarja. Megteszem, de akkor töröl mindent. Gondoltam, na majd most nyomok rá filmet, PC-be betesz, erre a WIN írja, használat előtt formázzam a meghajtót. Ááááááááááá.
Még esetleg játszok az NTFS és FAT partícióval. -
allfinanz
senior tag
válasz
Pgabor79 #53963 üzenetére
Digi Online apkpure oldalról.
Kodi-n keresztül is megy. -
Kedden felvételt indítottam el, de van bökkenő a Discovery Channel-en, hogy túl sok a bithiba, majdnem minden másodpercben kínlódtam...
Ui.: Nyugodjanak meg, a dühös szmájlit kedvelem legjobban, 2003-ban el lett tárolva a számítógépemben.
-
pohár
félisten
úgyis útra kell keljek szombat délelőtt egy farmeromat gariztatni, szóval onnan már a Westend egy köpés
-
nagyfejü
őstag
Üdv!
Debrecenben társasház , az egyik szobában lévő plasma tv ok! A másik szobában lévő lg smart hülyéskedik egy ideje. Digisport 1 azt irja nincs jel!!! Egy pár napja tünt fel csak. Mi lehet a baj?,
üdv
-
pohár
félisten
válasz
szabogabor10 #53999 üzenetére
már szerencsére igen, szóval az lesz majd
Laccoss... az optika a 10. emeleti ONT-ig megy, onnan UTP & koax kombó, a TV-n meg ugye van kártyafoglalat
a szerelőre azért gondoltam, hogy ő hozza a kártyát, amit a TV-be kell dugni
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest