Hirdetés
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Apple Watch
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
copperhead
aktív tag
Köszi! Arra gondoltam, hogy amíg lemondom a UPC-t és előfizetek a Digire. Nem tudtam, hogy ez ilyen gyorsan megy. Azt mondták, hogy a házig optikain jön a jel, de a lakásokba már koaxon viszik + UTP kábel. Egyébként érdemes a UPC-ről Digire váltani? Nekem semmi bajom nem volt velük csak az, hogy nagyon drága a HD dvr csomagjuk.
[ Szerkesztve ]
-
szegto
senior tag
Ez az?
TV Tuner:
* Beépített analóg tuner
* Nagy felbontású digitális DVB-T földfelszíni TV-tuner MPEG4/AVC (H.264) HD
* Nagy felbontású digitális DVB-C kábel TV-tuner MPEG4/AVC (H.264) HDTehát akkor nem kell semmiről gondoskodnom, ssak akkor kellene, ha kódolva lenne a digitális sugárzás?
Akkor miért van az, hogy pl Media marktban bazi nagy tv-n, 2-300k -ért olyan pixeles a kép hogy szörnyű....?
2-300k-ért már csak van benne ilyen dekóder nem?[ Szerkesztve ]
-
-
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a TV csatornákért fizetsz, amit az ASZF-ben +találsz..Ezeket pedig mind analóg mind digitális úton továbbítják feléd.
(Nem mindenhol van digitális)
Box-ot se kell venni feltétlen, mivel bérelni is lehet.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
ubbconfig
aktív tag
A DIGI az utóbbi hónapokban több vidéki városban és bp-i kerületekben is felvásárolt kisebb kábelszolgáltatókat, ahol a régi csomagnevek, csatornák és havidíjak is megmaradtak. Hasonlóan internet csomagokban, sebességben és árban is vannak ilyen speciális területek. A hagyományos DIGI területeken maradt a 2900-as digi csomag...
[ Szerkesztve ]
-
csiki52
tag
sajnos ez igaz, de a vidékieké sem bővül csak most kezdenek felzárkózni ahhoz amit mi pestiek egy ideje látunk.
Az sajnálatos hogy dec-január körül minden szolgálató bővit kivéve a digit....de még igyis olcsobb a többinél.
egy évig volt IPTV-m is nagyobb a választék a minőség is tökéletes volt csak éppen külön számlá mindenért.../HBO HD, digital.../ sőt amint lejárt az egy év még azért hogy a saját boxukkal visszanézzek müsort vagy rögzitsek havi 1000 ft ot külön kiszámlázott.
azért döntötem ugy hogy marad a digi. -
csiki52
tag
na ez az igazság jol irtad...én voltam T-s UPC-s mindenért külön számláznak 22 ezer alatt nem volt végszámla a T azért is számlázott havi ezret hogy rögzithessem a müsort a STB-al.
nekem a filmbox2 a filmmuzeum a comedycentral és MGM hianyzik talán még a poén.. de csak ezért 3x annyit fizetni..
mert ugye szinte mind külön csomagokba volt..
persze mindenkinek más igénye van...
azért a digi ha nem is bővitene csak cserélne csatornákat ezekre vagy hasonlokra magasan verné a mezőnyt[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az valóban előny hogy olcsóbb,és nem gombol le + pénzt a digitális adásért.
Viszont tele van,görög ,kínai,olasz,francia és pár magyar töltelék csatornával,amikert olcsón megvett de a kutya sem néz. De jól hangzik hogy nem 30 csatorna van hanem 60.Amit nagyon sajnálok csatornát CC.De szerintem a viva és mtv is jobb mint a mostani zenecsatornák.
-
ToBeY
nagyúr
Hát igen mindenhol ez van tény.Diginek ott a digisport amit nem add oda,T-nél viva,comedy,mtv, upc-nél a filmúzeum stb.Ők egymást szívatják mi meg szívunk.
Ebből a szempontból a digi a legjobb végülis mert nem 5-6k a havidíj+ ingyen adja a digitális csomagot.
A T-től azért léptünk le, mert már majdnem 20k fizettünk a tv-ért ami nonszensz. Plusz a telefon havidíja 5k volt +amit beszélsz.[ Szerkesztve ]
-
hb000
aktív tag
Na, azért ne a hűség nélküli árat nézd. Általában egy éves hűséggel érdemes rendelni, net+tv kábé 10 rugó. Az iptv pedig nagyon jó dolog. Csak a digi ennél sokkal olcsóbb, ekkora különbségnél már nem érdekel az iptv.
Csatornákkal ott is gondok vannak, voltam t-s fórumon is, folyton az ment, hogy mekkora szemétség a minicsomagok elrendezése. És tényleg úgy volt kitalálva, hogy csak fizess, fizess, fizess...[ Szerkesztve ]
-
hb000
aktív tag
Mert nem ad igazán reális képet. Minden nagyobb szolgáltató -beleértve a digit is- kínál hűségidős szerződést, ami kedvezőbb a határozatlan idejűnél (pl upc-nél nem is találom a nem-határozott idejű listaárakat). Nyilván nem kötelező adott időre szerződni, de nem hiszem, hogy ezzel probléma lenne, egy év nem nagy idő. A hátrány a "röghöz kötés", de cserébe a szolgáltató sem emelhet árat, tehát valamekkora biztonságot is ad. És ezen a kategórián belül is jobbak a digi árai, mint más szolgáltatóké.
[ Szerkesztve ]
-
copperhead
aktív tag
Próbáltam az STB-vel, de csak nincs jel üzenetet kaptam. Mondjuk az igaz, hogy nem jobb a UPC annyival amennyivel drágább. Az is jó, hogy DVB-C esetén van "csere" gombom, így szabadon átrendezhetem a csatornákat. Nekem csak azért volt furcsa, hogy kicsit gyengébb a képminőség, mert idáig úgy tudtam, hogy ez azért van, mert a UPC nagyobb sávszélességgel adja a jelet.
-
-
club1
veterán
Gyorsan hadd tegyem hozzá, hogy a Telenor rögtön lekorlátozza a sávszélességet 32 kbps-ra (azaz 4 kB/s-ra), ha email-en és böngészésen kívül más forgalmat észlel (pl. Youtube, ftp, Rapidshare, torrent, stb...). A korlátozás a következő havi számlazárásig plusz 1-2 nap tart a teljes forgalmazásra (böngészésre és emailre is)!
-
hb000
aktív tag
Plusz még a tetejébe gagyi is. Egyszer használtam T-s mobilnetet hozzáadott USB stick-kel, a GARANTÁLT 2 megából (gondolom a max hirdetett sebesség ennél jóval nagyobb, ez tényleg a garantált sebesség volt) legfeljebb egy megát sikerült elérni, azt is csak teliholdkor és megfelelő bolygóegyüttállás esetén A digi mennyiért adja ezt a förmedvényt? Csak kíváncsiság, és a honlapon nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
rocket
nagyúr
Az egesz mas tortenet, DIGI vegveszelyben eposzba a bankoknak volt/van/lesz beleszolasuk, es azert jonnek elo ezek a dolgok idorol idore, mert tobb szaz millio euros kolcsonoket vett fel a DIGI tulajdonosa az RCS.
Romaniaban 50% feletti piaci reszesedest szerezne az RCS ha megvenne az UPC-t, es a piac felugyelettel foglalkozo hatosagoknal ott is mukodik a penzzel teli nokias doboz trukk.
#4375: Nem sokaig tart lecserelni a DIGI logot UPC-re.
Egyebkent azert kotottek szerzodest, mert a DIGI Sport Pluson lesz kozvetitve a kezilabda bajnokok ligaja ahol az Gyori Eto ugye europai szinten top csapatnak szamit, es a DIGI nem csak a Magyar piacon van jelen europaban.
Audi se azert tamogatja oket, mert olyan hatalmas beveteluk van a Magyar piacon, de europai szinten mar egesz mas a helyzet.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo Yogabook 9 14" FHD i7 1065G7 16gb 3733Mhz érintőkijelző 512Gb SSD
- Canon EF-S 10-18mm 1:4,5-5,6 IS STM kit, és objektív eladók
- Delock HDMI HD Audio Extractor 4K 60 Hz - HDMI eARC
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600/MSI RX 6600 XT 8Gb/2x8Gb Fury DDR4/500Gb NVME M2/650W 2Év gari
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest