Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel várja a karácsonyt az EarFun
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz Flashget #11572 üzenetére
Mint írtam van másik szolgáltató, ahol dupla ennyit fizetsz csak tv-re.Át kell menni oda ha ez nem tetszik ennyi !Mit szeretnél, még ők fizessenek neked hogy szolgáltatnak vagy mi?Még 1x leírom, nem fér be a jelen előfizetési díjba több csatorna anélkül hogy ne lenne veszteségesen üzemeltetve a tv szolgáltatás kb !Ha díjat emelne a Digi akkor az lenne a probléma....
-
konrada
tag
válasz Flashget #11574 üzenetére
Hát az igazságod ott bibis, hogy neked ez érne meg 200 Ft-ot, a másiknak másik, a 3.-nak 3., a 4.-nek 4. ..... és így tovább, aztán pillanatok alatt ott tartanánk, ahol az upc árai.
...így mégis csak annak van igaza, hogy akinek az kell, az keresse ott, hisz a mekiben sem kell keresni a Michelin csillagos ételeket.
[ Szerkesztve ]
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz Flashget #11574 üzenetére
Szia!
Eddig volt:
- 100/100-as szimmetrikus netem (Net-tv teszt optika 1 év hűséggel) 12.990.-
- UPC-től HD csomagom telefonnal, mikor kilépést jeleztem akkor adtak rá egy cca. 6500,- ajánlatot (addig több volt ez is kb. egy ezressel) erre szintén 1 év hűséget kértek.Most:
- 80/25 TopNET
- Digi + TV csomag és (eddig) Digifon500-nak hívott tel 5960-ért (2 év hűséggel).Részemről ezzel az ár különbséggel belefér egy kis
bénázás, én szeretném továbbra is azt az összeget sörre költeni.
Mellesleg lehet, hogy az UPC-nél 5-tel több "nézhető csatorna" volt, de részemről akkor sem szeretnék áremelkedést.Üdv: MaciLaci1970
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz Flashget #11580 üzenetére
Mint látod én is írtam: ...és (eddig) Digifon500-nak hívott tel 5960-ért..., de ha változik akkor is olcsóbb marad még mindig mint a konkurencia, persze nem fogok neki örülni - ha lesz ilyen változás - de azért ezt ugye más dolgok is befolyásolják.
Persze nem korrekt, ha leírva "A" van és ők "B" szerint járnak el, de ez legyen a legnagyobb csalódásom az életben.
Mellesleg a családban volt aki az EMKTV-nél dolgozott és miután átvették őket, elküldték a cégtől, de ezért még nem fogok 2x 3x annyit fizetni.
Egyébként megértem az álláspontod, csak én épp egy másikat képviselek. -
Brutális eb
addikt
válasz Flashget #11568 üzenetére
Én meg pont lekaksizomn a +D-t ami annyira minimális emberkét érint..... ...Pláne, hogy ilyen dolgok miatt marad olcsobb a havidíj.
Ha nem jön be át kell menni prémium szolgáltatokhoz.
Én örülök a diginek mivel emlékszem azokra az időkre amikor a monopol miatt 15 ezer forint volt a nyomorék minőségű pár kábel csatorna a trénél......[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Dog 11
tag
Nem értelek mire vársz választ,vagy segítséget,miután már többen reagáltak érdemben hozzászólásaidra.
- ha az elmult 17 év műszaki fejlesztéseit akarod bemutatni ,úgy a mai állapotokra is érdemes korrektül kitérni :-az optikán érkező analóg tv csatornákkal párhuzamosan 98 digitális tv csatorna érkezik a lakásokba Budapesten ,melyek közül 10 csatorna HD minőségű és 54 db. 16:9 képarányú. .Az általad említett csatorna kivételek után még mindig ennyi maradt amivel elégedett vagyok.
-a Filmmúzeum ma vált profilt és nevet azoknál a szolgáltatóknál ahol megtartották.
-az m3D csatorna vételéhez szükséges, jelenleg a lakásokban található tv készülékek száma olyan alacsony ,hogy ezért plusz 200.-Ft / hó , 3D adót minden Digi előfizetőre kiróni szerintem sem szabad.
-A Digikábel szolgáltatásainak ár/érték arányaival - ahogy láttad sokan elégedettek.
-a Digifon 500- ra vonatkozóan a 11325 Hsz. ben találsz infót.Az elektróníkus számlámat ma megnézve továbbra is a Digifon 500 szerepel a szerződésemben.[ Szerkesztve ]
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz Flashget #11639 üzenetére
Szerintem meg nem fér bele az áremelés.
Neked ez, nekem az, másnak amaz és máris túl drága lesz az a sok-sok 200 forintos emelgetés.
Nem mondom, hogy nincs náluk jobb, de csakis jóval magasabb árért, ennyiért azonban senki......Te csak egy alvó UPC ügynök lehetsz, tuti!!!
-
dh66e
veterán
válasz Flashget #11639 üzenetére
Azt végképp nem értem hogy a politikát minek kevered bele az eleve nem tiszta ügy.
Mint említetted ismered őket akkor azt is tudod milyen gondokkal küzdenek.Ne álmodozzál se Eurosport HD-ról se magyar nyelvről még egy ideig.Minden egyes változtatásnál jelezték az ászf ben volt időd felmondani és igen át lehet menni más szolgáltatóhoz szabad a vásár.
Per pillanat annak is örülni kell hogy ennyi pénzért egyáltalán van HD csatorna függetlenül attól hogy magyar nyelvű vagy idegen.Szerintem ezt nem csak én látom így. -
dh66e
veterán
válasz Flashget #11643 üzenetére
Ok nálatok csak a digi van elhiszem,DTH szolgáltatás is létezik kis hazánkban teljes lefedettséggel akár három is,de ugye a digi rögtön ki is esett nálad.
Most tényleg nem látod át a dolgokat a digivel kapcsolatban(és a nagypolitikával kapcsolatban) vagy nem akarod tudomásul venni hogy ez nem egy prémium szolgáltató és nem is akar az lenni a közeljövőben?[ Szerkesztve ]
-
Kwisatzh
senior tag
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Flashget #11660 üzenetére
Megpróbálom elmagyarázni...
Bemész a boltba van mondjuk lénarancs 200 HUF-ér, mellette szuper extra görög 400 ér, és még van hiperszuper, és egyéb is, mondjuk 600, 700, és 800 ér...
Nagyon hüjje embernek néznéd ugye te is aki azért háborog, hogy a kéccáz forintos narancs mijér nem olyan mint a négyszázas haccázas stb.....
Na kb. ezt gondolom én is most...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Flashget #11664 üzenetére
Átlag havonta megy ezen a "vita" .... nem gondolod ugye, hogy most nekiállok, és megkeresem Neked... Ha érdekel keresd meg.
A DIGI -nek van egyfajta üzletpolitikája, amibe nem fér bele még a 200 ft. emelés sem. Látom ezt nem bírod felfogni.
Maradjunk a narancsos példánál, te most azon háborogsz hogy a lénarancs 200 helyett miért nem 210 forint, és akkor kicsivel nagyobb/szebb/stb lehetne....
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Flashget #11664 üzenetére
Egyébiránt én pl pont lexarom az összes sportcsatornát, és az sem izgat, hogy a részfaxú nünüke nemi életét csak angolul kommentálják a natgeowild HD-n, viszont nekem is kéne pár csatorna amiért fizetnék kicsit többet, de felfogom, hogy kompromisszumokat kell kötni, 3100 ér ez van és ez nekem megfelel. Mindenkinek mások a preferenciái, nem 200 forint lenne összerakni egy másfajta szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
dh66e
veterán
válasz Flashget #11667 üzenetére
Most írtad le a megoldást,nem értem miért nem váltasz,jah ott meg nincs digisport semmilyen formában?????
Az emberek a digit mindig is az olcsóságáért választották és igen mindenkinek vannak egyéni kívánságlistái,de most komolyan neked kell az ESHD nekem is tettszene ha lenne meg natgeo hd-n magyar nyelv,de ilyen alapon Filmmúzeum,Comedy Central, zenecsatornákat meg spektrum home-t( meg tököm tudja mit még) igényelne mindenki ez kivitelezhetetlen a jelenlegi formában különben a digit úgy hívnák hogy: upc és olyan áron is lenne.
Valami értelmezési problémád van ezzel kapcsolatban? Lovagolsz a kétszáz meg háromszáz forintokon,de a lényeget nem akarod felfogni[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Nekem UPC Direct van képzeld, 4db beltérivel 2 dvr belőle, HD és HBO csomaggal 11000huf havonta nem 3100... Nem értelek komolyan, miért nem lehet megérteni hogy itt a különbség, te ne nyilatkozzál mások nevébe, hogy még 1000ft is kifizetnének, mikor a 20ft zsömlét se tudják lassan megvenni az emberek.... Képzeld nálunk ha lenne Digi akkor is megtartanám a UPC-t mert a Digis csatornakiosztás nem tetszik.... Ajánlom neked is ezt a verziót !!!
-
dh66e
veterán
válasz Flashget #11674 üzenetére
Ez így parttalan vita,vagy csak simán elbeszélünk egymás mellett aminek nincs értelme.
Senkit nem fogok győzködni arról amiről beszéltem az elmúlt pár hsz-ban.
Valótlant ebből a szempontból nem állított szerintem a digi ezeknek a csatornáknak az árát nem kis mértékben megemelték így ebben a szegmensben a diginek nem érte meg.Ellenben valamilyen szinten pótolta a csatornákat ill.elérhetővé tette a HD csatornákat is, a digitális csatornák még így is bővültek (most ne a közszolgálatiakra gondolj).
Elfogadom ha valakinek ez nem tettszik,de azokat is meg kell érteni akik nem akarnak egy fityinggel sem többet fizetni.
Jómagam teljesen elégedett vagyok a digivel? Nem,de a földön maradok mert nincs más elérhető alternatíva ebben az árfekvésben és a szolgáltatás szabad vételével is tudok azonosulni,(no box)
Szóval aki olyan csomagokra vágyik mint az upc vagy,t az ne a digit válassza,mert itt nem lesz szerintem belátható időn belül ilyen.
Részemről a téma lezárva. -
zichie
senior tag
A NatGeo Wild HD már egy ideje nem a lengyel reklámokkal megy, mert a Digi a jelet az Eutelsat 9A-ról veszi, ahonnan megy a kábelszolgáltatóknak az elosztás. Itt ugyan azok a hangvivők vannak, mint Digikábelen azzal a különbséggel, hogy van magyar is. Úgy tűnik, hogy a Digi annyit csinál, hogy innen teszi be a csatornát a dvb-c hálózatába úgy, hogy a magyar hangvivőt kiszedi az adatfolyamból.
Úgy tudom, hogy a Nat Geo (és sok más műsorszolgáltató) csatornái esetében sokkal magasabb díjat kell fizetnie a szolgáltatónak, ha az adott ország anyanyelvén akarja továbbítani. Ez alatt arra gondolok, hogy itt a bulgár, orosz, angol, holland... nyelven sokkal olcsóbb sugározni, mint magyarul, de pl. Bulgáriában semmivel nem dobja meg az árat a magyar hangvivő, mert ott a bolgár a drága, de ugyan ez igaz pl. Hollandiában és a többi érintett országban is.
Valószínűleg ezért nincs magyar hang és román sem. Erre jó példa a Travel Channel HD magyar nyelvű változata, amit úgy tudom, hogy egyik nagy magyar szolgáltató (UPC, Hello HD, T-Home... stb.) sem ad, csak a Skylink, ami cseh és szlovák területre szolgáltat. Ott nem "prémium szolgáltatás" a magyar nyelv, mivel cseh és szlovák nyelvterület.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #11685 üzenetére
Jól jött.
No persze, szarabb minőséggel. Ugyanazt, amit a digi megcsinál, azt a tv is meg tudja (kizoomolja) csak okosabban (pl.: amikor az Rtl mégis 4:3-as műsort ad, akkor a diginél azt is széthúzzák 16:9-be)
Szóval, az Rtl teszt egy nagy semmire jó, de arra nagyon.(ez olyan, mintha szeretkezés helyett egymás mellett ülve sikongatnátok egyet, kettőt a pároddal. Végül is úgy hangzik, mintha...)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #11688 üzenetére
Azért van nálad összenyomva, mert úgy van a tv-d beállítva.
Nálam úgy van, hogy szélesvásznú jel érkezésekor szélesvásznúra vált, amúgy meg arányosan nagyítva úgy, hogy széltibe kitöltse a képernyőt, de semmiképp se torzítva. Ebből adódik, hogy a 4:3 keretbe érkező eredeti Rtl klub képet nagyítja, hogy a 16:9-es képernyőt kitöltse. Ezáltal a 4:3 kép alsó és felső széle kilóg. Ha az Rtl klub 16:9-es műsort ad, akkor oda pont a fekete sávok esnek, ha 4:3-ast, akkor meg a többnyire érdektelen képtartalom és a sok hülye logó.
Ugyanez a működés az Rtl tesztnél azért szar, mert ők a 4:3-as műsort is széthúzzák 16:9-re és küldik vele a 16:9-es kapcsolójelet. Emiatt a tv is hagyja azt 16:9-en (és széthúzva torzan).
Nálad valszeg az van, hogy 4:3 adásnál (amilyen a diginél a sima Rtl) torzítsa bele a képet a 16:9-es képernyőbe. Ezáltal bár sohasem lóg kis semmi, de torz a kép. 16:9-be érkezőnél természetes nálad sincs gond.És látod már itt is a lényeg: mindenki a tv-jével beállíthatja, hogy miképp akarja látni, miképp akarja konvertálni a nem 16:9-es képet a 16:9-es képernyőjén. Míg a digi az Rtl tesztnél ezt saját maga teszi meg egyféleképpen, saját maga pakolja át a 4:3-at 16:9-be.
De mivel, meghagyta az eredeti Rtl adást, ezért nálam ez csak annyi, hogy konstatáltam az Rtl teszt csak egy szánalmas gányolás, nem több. (Különösen azt is figyelembe véve, hogy a nevezett adó nézési ideje nálam rohamosan konvergál a nullához)
A dobozos sör hasonlat annyiban jó, hogy 5 fokos a sör, ami igencsak kellemes ebben a melegben
Ja, a tv-m Pana G20 és helyileg a nappaliban van (ha ez számít)
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #11690 üzenetére
Igen, a Samsungok működése (szerintem) ilyen szempontból nem jó. Amikor 16:9-es kapcsolójel érkezik, akkor tessék 16:9-be kirakni a képet, amikor meg nem, akkor meg a user által beállított módon. Ezzel érhető el, hogy amikor egy 4:3-as adónál beállítod, hogy Zoom, akkor attól még a 16:9-es adók megmaradjanak annak
Van a családban Samsung és többek között pont ez nem tetszik bennük.
-
MaciLaci1970
aktív tag
"Majd kiadtak egy újabb módosítást a telefon adó miatti áremelésről de abban már nem szerepel Digifon 500 semmilyen formában.
Lehet már neked sincs csak az alap Digifon 200?"A döntés egyenlőre elnapolva, mert ma érkezett az e-számla és ez áll benne:
Megnevezés Időszak Mennyiség Bruttó érték
DIGIFON500 2012/08/01 - 2012/08/31 1 DB 500 FtRemélem így is marad
[ Szerkesztve ]
-
Ahab77
tag
-
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Flashget #11741 üzenetére
Igaz. Én anno még voltam EMKTV előfizető ADSL netileg. 150 méterre voltak tőlünk a VI kerben, de egy akkora de akkora fos volt, szinte naponta kellett beszólni, és ezer év volt mire kijöttek.....
Ahhoz képest a mostani DIGI net egy CSODA...[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
br.rak
őstag
válasz Flashget #11773 üzenetére
Nincs elvileg olyan szabály, hogy az "alapcsomag" (ami most a Sport1-é lett) csak szabadon fogható csatornára kerülhet (sok szomszédos országban így van pl: ORF, STV, TVR,Inter SAT1,RAI) vagy ezt már eltörölte az UEFA?
Az EL meccsek első választása marad a STORY TV-nél vagy az is átkerül máshova?Br
[ Szerkesztve ]
-
hb000
aktív tag
válasz Flashget #11792 üzenetére
"ha Bp-n vagy akkor mindigtv-n belehet fogni, ha nem akkor UPC és tré megfelelő csomagjában benne van."
Úgyvan. Tessék gyorsan át is menni. Olimpiáig még be is kötik.
Különben meg milyen 3d-s tévé már az, amiben nincs egy nyamvadt dvb-t tuner? 3D-re telik, de nincs benne dvbt-t? Spúr-e vagy?[ Szerkesztve ]
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz Flashget #11822 üzenetére
Igen így, van az aktív szemüveg a "villogó" szemüveg.
A "nem fájdul meg" kijelentéseddel vitatkoznék, nekem ezt az infót a Samsungnál és a Sonynál is megerősítették.
Sajnos ez a 3D jelenlegi "villogó" technikájából ered, amint az előbb lehet nem a legjobban, de megpróbáltam közreadni (bocsi ha nem volt érthető, de ennyire emléxem a fejtágításokból).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest