Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
zolee--
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a következőkben: DigiTV kábeltv szolgáltatást állítanék be Thomson THC301 típusú készüléken,és minden tv csatornát (6900symbol rate-üeket) rendben megtalál a készülék, de a 6000-es symbol rate-el rendelkező 121,5 és 128,5 MHz-en QAM256 beállítású közszolgálati csomagot (M1,M2,DunaTv, Duna World) nem találja meg. Van valakinek ezzel a készülékkel tapasztalata? Milyen beállítások vagy régióbeállítások esetén tudnám beállítani a közszolgálati csomagot, vagy esélytelen? Köszönök minden segítséget! -
wwenigma
Jómunkásember
Ezt én sem értettem miert linkelte mert ez egy sima csatlakozo. Ami kabelt linkeltél az egyik fele F a masik koax csati, a bejovo kabel ha F csatis akkor az ramegy a masikkal meg tovabbmész a TV-re.

-
pjen
félisten
válasz
herceges215
üzenetére
igen.
-
herceges215
csendes tag
ha megrendelném a Filmnowot akkor ingyen adnának mellé 1 db settopboxot?(régi fajta tv)300ft
-
zolyma
csendes tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Filmnown már néztem filmeket, a filmboxokon nem találok olyat, amit megnéznék...
A Filmnown menni szoktak olyan filmek, amik még nem hogy az hbo-n, de torrent oldalakon sincsennek akkor még fent, legutóbb a kémecském ment így, de előtte a sokkal több mint testőr is előbb ment mint az hbo-n.
Nem beszélve arról, hogy kábelen nincs is filmbox. -
GEPESZ66
veterán
Nézitek e ezeket a csatornákat?
Filmbox,Family,Premium,Plusz-ez a csomag jobb?
vagy
Digi film-magában? -
vzozo
senior tag
válasz
peetyy
üzenetére
DNS alapú blokkoló van (openwrt) a routeren, hát egy próbát megér, hogy majd lekapcsolom...
Másik szolgáltató: szóval nem a digivel volt? Mert ha van bármi ötleted, hogy mit kellene whitelistre tenni, szívesen veszem.
Igazság szerint lenne monitoring az adblockban, de azért ezeket nem ilyen fostaliga routerekre tervezték, és megeszi a CPU-t ha bekapcsolom, szóval annyira nem járható út.
-
vzozo
senior tag
Sziasztok, nálatok megy rendben a digi online? Asszony szerint az RTL II folyamatosan elmegy, először a hang, aztán megáll a streaming is fél-egy perc után. Eddig jól működött, Fire 4k stick, simán broweserből nézve 100-as üveges nettel, helyileg Németországban.
Szerinte a többi csatornán is hasonló módon leáll a streaming. Én egyelőre nem tudtam ránézni, majd meló után, de a szokásos troubleshooting távolról megosztottam vele: fire stick reboot, router reboot.
Csekkolnátok, hogy itt most tényleg 1 adott csatorna (RTL 2) a problémás, vagy akkor ennyi volt a külföldi tévézés? Köszi.
-
gg07
tag
Nálunk is kockásodik 1 tv-n.
Az egyik Samsungon minden ok.De a másik LG-n némelyik csatorna képe szétesik, színes kockákra néha.. megnéztem jel minőségèt a TV-n. És mindegyik csatorna ahol ezt csinálja ott 97-98% a jel minőség. Amelyik csatornán nincs baj, ott 100%. Akkor ez központi hiba?
-
-
-
Túzok22
senior tag
Sziasztok. Van itt olyan fórumozó, akinek gond van a DIGI tv adásával? (Bag, Bp-től 40 km). Az vettem észre ahogy hazaértem, hogy egy csomó adó szarrá kockál, akadozik rajta a hang. Nem hinném, hogy csatlakozó vagy kábel probléma lenne, mert mind az 5 tv-n ugyanezt csinálja kb 1 órája.
A jelszintek is teljesen tökéletesek mindegyik tv-n. Mindegyiken kb 90 a jelerősség, 100 a jelminőség és 0 bithiba van.
-
BlacKSouL
addikt
Az miért van hogy a sony movie channelen megy egy film, majd egyszercsak elnémul? Aztán jön a reklámblokk, üvölt végig ahogy kell, majd aztán folytatódik a film némán a végéig?
A néző már nem fizet annyit mint a reklámozók, tehát csak a reklám szent? Amikor akadozik néha az adás, az is csak filmeknél, reklámnál soha. -
fear2
tag
Sziasztok.
XIX. kerület is elesett 2 órája.
-
KovA
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Köszi .. !!!
Mondjuk fel is hívhattam volna őket , de még nem jutottam el oda..Üdv,
-
-
KovA
tag
Sziasztok..
Másnál sincs TV adás BP XII. ker. ?
Előre is köszi. -
cof
veterán
Közben kiderült a dolog. Átvariálták az összes MUX-ot kivéve közszolgálatiak, most a kezdő 114.5 MHz utolsó 418 MHz-en van, azt néztem, hogy miért van 225 szolgáltatás... mert a pásztázás be van kapcsolva, meg is találta az új MUX-okat, csak kellett egy frissítés.
Szépen összepréselték, valahol 700 MHz felett volt a vége.
-
cof
veterán
ZTE F618 ONT CATV Led világít de TV azt mondja, hogy nincs jel, internet van. Újraindítottam az ONT-ot hátha, de nem megy a TV.
Én azt hittem, hogy akkor a Led sem világít ha baj van a TV-vel.
-
MDanny
senior tag
Jó ez a HGTV, legalábbis eddig szívesen néztem a pocsék képminőség ellenére, de az, hogy elsejétől kb. 10 percenként román reklám megy, az valahogy elvette a kedvemet.
Szintén szeptember elsejétől az OzoneTV-n is műsoron belüli reklámok sokasága, a műsorstruktúra alig emlékeztet egy (korábban) környezettudatos, "zöld" tematikájú csatornára. Hétvégén délelőtt is nagyon muszáj volt egy egyórás televíziós vásárlás. Ma már felesleges lenne számomra, hogy bekerüljön kábelre.
Discovery fronton talán az Animal Planet lenne, ami még tud újdonságot nyújtani, a Science sem olyan, mint régen volt, ezeréves műsorokat ismételnek unalomig.
A Travel volt a nagy kedvencem még régen, de ez már mindenről szól, csak az utazásról és látványosságok bemutatásáról nem.
Számomra már csak a History2, a Euronews és esetleg egy magyar nyelvű Crime+Investigation lenne érdekes, de egyre kevésbé érdekel már a tévézés.
-
Megtaláltam a M4 Sport+ csatornát a megszűnt Duna World-ön van.
-
Zoshi85
aktív tag
-
4Grider
félisten
válasz
Zoshi85
üzenetére
Néha előfordul, hogy ftth területeken túl erősre sikerül a jelszint, és azt a tv-kben lévő tunerek egy része nehezebben viseli. Ilyenkor elég jellemző a nálad lévő jelenség. Ezen az újabb és jobb minőségű kábel és osztó pont ront.
Első körben tehát meg kellene nézni, hogy ezeken a frekvenciákon milyen jelszintet jelez a tv-d diagnosztika része, amikor épp van adás (összehasonlításképp párhuzamosan a másik tv-n milyen a jelszint). Ha a túl magas jelszint okoz gondot, akkor vegyél és tegyél be egy állítható csillapítót. -
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Egy kérdést tennék fel. Nem teljesen számitógépes, de hátha itt is van aki tud segiteni. Digi optika. Stb. Mivel felujitás is volt nálunk mindent újra kábeleztem. Új tv kábel, előre szerelt. Olyat csinál a tv, hogy bizonyos frekik, pl 135.500 és a végén lévő 770 es csatornákat van hogy nem találja. 10 15 mp is kelhet ritkán több hogy bejöjjön, de van hogy bejön egyből, ha megtalálja akkor tökéletesen megy, nem szaggat semmi. Szomszéd szobába régi kábellel nincs ilyen gond. Ez milyen hiba? Kábel? vagy mivel alacsony és magas frekiről van szó valmi zavarhatja? De csak nálam, és az új kábel óta. Direkt ilyet vettem.. Ami előre szerelt. Köszönöm a segítéget. :)
-
szatomi30
tag
pz6t
Sziasztok!
Samsung LE40F86BD FullHD televízióval rendelkezem, Digi TV kábel tv alapcsomag van bekötve. A probléma hogy nem látom az összes csatornát (a meglévők sem jó minőségűek), HD csatornák abszolút nincsenek. Ha minden igaz a tv-m DVB-T tunerral rendelkezik és dekóderre lesz szükségem, az összefoglalót elolvasva ha jól gondolom ez a probléma.
Azt szeretném kérdezni, hogy ennek beszerzése hogyan működik? Magán úton avagy a Digin keresztül? Illetve pontosan milyen dekóderre lenne szükségem?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ricsics
csendes tag
Sziasztok!
Olyan boxot keresnék, amivel tudok kódolt csatornákról úgy is rögzíteni, hogy azt később ne csak a felvevő eszközön, hanem mondjuk PC-n vagy TV-n is meg lehessen nézni. Amim most van Amiko boxom, az is sajnos csak addig tudja visszajátszani, amíg benne van a konax kártya.
Vagy amit keresek az csak TV tunerrel lehetséges? Régen volt a Technisat Cabelstar usb-s tunere, ami nagy favorit volt annak idején, ha jól emlékszem, de ilyesmiket manapság már nem igen látok sehol.
-
4Grider
félisten
-
peetyy
őstag
Srácok, ha szeretném 5 készülékre szétosztani a tévét, akkor el kell kezdenem logisztikáznom?
PL. fontos hogy a tévék milyen sorrendben, milyen messze, melyik emeleten, melyik elosztóból táplálkoznak?
Jobb 1 db nagy elosztó, vagy elég pl. 3 db 2-es is?
Van előny, hátrány?
Köszönöm a segítséget előre is
-
Veron
addikt
most kötötték be a szolgáltatás csomagot: net hibátlan, telefon nem érdekel, TV nem működik.
koaxon összekötöm a TV-t a modemmel (több kábelt is próbáltam), majd a TV-n az auto hangolásra megyek, de nem talál egyetlen csatornát sem. hívtam a Digit, szerintük minden rendben van. felvettek egy hibajegyet, ha akarom kijönnek.
valaki találkozott már ilyesmivel, én bénázok el valamit? -
allein
addikt
A két oldali a két TV-be megy, középre pedig a digi koax bejövő.
(#58312) speter33 - Igen, alul megy át a nappaliba.
(#58306) garga01 - arany színű címke van rajta, de időközben rájöttem, hogy a TV-ben a koax kábel nem csatlakozott rendesen

Most már működik a többi csatorna is, ettől függetlenül veszek egy újat helyette. A gond az, hogy Digi szerelő mindenképpen kell mert a Digi koax kábel sajnos nem áll stabilan a csatijában és nekem nincs olyan spéci fogom.
-
allein
addikt
válasz
garga pista
üzenetére
Szia, köszönöm a tippet. MI okozhatja nálam az említett hibát?
-
garga pista
őstag
-
allein
addikt
Sziasztok. Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget, helyileg XV. kerületben élek, panel. Adott kettő LG tv(majdnem ugyanaz a típus), csatoltam egy fotót a coax kabelról. Bejövő coax belemegy egy elosztóba és onnan kettő kábel a két TV készülékbe.
Sajnos a bejővő coax nem áll paszentosan, kijár könnyen. Ha nem érintkezne rendesen akkor egyáltalán nem lenne adás.
Egy jó ideje az internettel is van valami gond, tudom ez másik topik. Nem tudom köze van-e a kettőnek egymáshoz: csak 100Mbit/s van le és feltöltésben is. Úgy volt, hogy a Digi kjön(ez kb. egy hónapja volt), azóta semmi nem történt. Elmondásuk szerint a lépcsőházban gond van valamelyik eszközzel.
Kb. 1-2 hete azt tapasztalom, hogy a hálóban lévő TV lészüléken a közszolgálati csatornákon nincs egyáltalán jel(M1, M2, Duna, M5, Duna World), RTL Klub sem megy.
Ugyanakkor a nappaliban lévő TV készüléken semmilyen jelegű gond nincs, az emlíitett csatornák működnek. Szerintetek mi lehet a gond? Csináljak esetleg egy újrahangolást a hálóban lévő TV-n?
-
MDanny
senior tag
válasz
yechtech
üzenetére
Az OzoneTV az utóbbi időben elvesztette a sajátosságát. Mára már a műsorok közben is ajánló-reklám-ajánló, nem csak a műsorok között. A műsorok többsége a Discovery/History/Spektrum csatornákon futó műsorok, a saját gyártású műsoraik pedig mind elérhetőek a csatorna weboldalán. Ez már nem az, ami kb. egy éve volt, akkor még értelme is lett volna.

Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest