Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
nfsu17
üzenetére
köszönöm a válaszokat
a vu+-ok árát kicsit sokallom, utána kell néznem, hogy mit is nyújt, ami ezt indokolhatja. az enigmások mire érdemes figyelni, vagy mind ugyanolyan jó? nem gond, ha mókolni kell vele, de lehessen feleség/gyerek baráttá tenni a használatát :)több box bérlése nem hangzik rossz ötletnek, csak azt felejtettem el említeni, hogy idővel akár 2 tv-n és távolról is szeretném nézni az adásokat, emiatt is merült fel eredetileg a quadhd+plex opció.
ez a k4 az árát leszámítva szimpatikus, eredetileg a 30-50k sávban terveztem, de ezek alapján menni fog ez még feljebb is. ;)
köszönöm a válaszokat mégegyszer!
dudi -
bence1024
tag
Sziasztok.
Most csinálták meg nálunk az optikát.
Bent hagyták a szűrőt a tv előtt.
Nem kell kiszednünk, maradhat? -
pjen
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ez nincs így.Kb 3 hete hoztam ki a Maglódi DIGI től kettőt.Megkérdeztem,azt mondták álltalában van.
-
garga pista
őstag
Az egy 1 adást felvenni + 1-et nézni a könnyebb eset, azt több iker/dupla tuneres box is tudja, de van ilyen HDD-s Blu-ray/DVD-felvevő is, de nem olcsóak.
Ami még járható út, az Vu+ beltéri egység, 2 db FBC tunerrel, de ennek a kezelése már mélyebb tudást igényel, engima (linux) rendszerű box.
A legjobban szerintem úgy járnál, hogy van egy felvevő box, pl. a fenti Pana, és a (3.) tv adást meg a tv beépített tunerével nézik, vagy egy másik boxon. -
dudi
senior tag
sziasztok,
kérdésem eredetileg a [TV Tuneres] topikban kérdeztem, de itt talán előbb járhatok sikerrel.
Új vagyok a DVB-C témában (digi) és segítséget szeretnék kérni. Családomnak keresek beltérit TV-hez, amivel egyszerre 2 adást lehet felvenni és harmadikra live playback-et beállítani, amíg azt nézzük.
Egyelőre olyat találtam, hogy lehet egy hauppauge quad hd-vel és plex vagy hasonló frontend-del ez megoldható, de hátha van olyan DVR, ami ezt mind tudja?
köszönöm,
dudi -
Samott
addikt
válasz
chatran
üzenetére
"– De Mr. Dent, a tervek az elmúlt kilenc hónapban rendelkezésére álltak a helyi tervezőirodában!
– Ó, hogyne! Én is egyenesen odamentem, hogy megnézzem őket, mihelyst hallottam a dologról, tehát tegnap délután. Maguk aztán nem erőlködtek valami nagyon, hogy felhívják rájuk a figyelmet, ugye? Úgy értem, hogy például szóltak volna valakinek, vagy ilyesmi.
– De hiszen a tervek ki voltak állítva.
– Ki voltak állítva? Éppenséggel a pincébe kellett lemennem, hogy megtaláljam őket.
– Ott van a kiállítási részleg.
– Zseblámpával.
– Talán leszakadt a villanyvezeték.
– Meg a lépcső.
– Nézze, végül is megtalálta a feljegyzést, nem?
– Ó, hogyne – felelte Arthur –, megtaláltam. Egy használaton kívüli vécében elsuvasztott, bezárt iratszekrény fenekén volt kiállítva, az ajtón a következő felirattal: Vigyázz! A leopárd harap!"
-
chatran
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Köszi szépen, jó lett ez a frekvencia. Így meglett az M4 Sport HD meg a 3 rádió plusz hatoscsatorna, pax és d1.
"A DIGI a honlapján folyamatosan tájékoztatást ad a változás előtt kb 1 hónappal."
És 100 előfizetőből ki az, aki heti vagy akár havi rendszerességgel nézi a honlapjukat? 1?
Én havonta rá szoktam nézni, de akkor is csak azért, hogy befizessem a számlát. -
Calogero
addikt
-
chatran
őstag
válasz
TeeJay
üzenetére
Hozzánk semmilyen hír nem érkezett. Ilyenkor azért a Diginek illene küldeni egy e-mailt. Ha nem olvasom a fórumot, akkor biztosan furcsának tűnt volna, hogy egyik napról a másikra eltűnt az összes HD csatorna.
Újrahangoltam automatikus kereséssel a kb 7-8 éves még a webOS előtti LG TV-t, ahogy néztem meg is van az összes csatorna.
Viszont ami nagyon fájó, hogy eltűnt az M4 Sport HD. Az SD változata megvan. Próbáltam manuális kereséssel a neten fellelhető 135.50 MHz-en, de nem eszi meg a TV.
Változott a frekvencia? -
sztpega
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
EU-ban igen.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
A DIGI Online külföldön is működik?

-
-
allfinanz
senior tag
Itt már látszik, hogy mennyivel több HD csatorna van: [link]
Reméljük, a Digi is eljut majd ide. -
gulyasa
őstag
Némi tájékoztatás.
Először segítséget szerettem volna kérni, de kiderült, valójában nincs probléma, amit meg kellene oldani.
Valamikor mostanában hírezték valahol, hogy a DIGI modernizálja a kábeltévé hálózatot és újra kell majd hangolni a tévéket, beltériket, stb.
Szóval, ha valaki úgy járna mint én, hogy tegnap még volt 146 db digitális csatornája (Kecskeméten, a kódoltakkal és a DIGIinfo-val együtt), de ma már csak 117-et talál meg a tévéje, az ne essen pánikba.Csak annyi történt még, hogy azoknál a csatornáknál, amelyeknek eddig volt egyszerre SD és HD változata is, azoknál az SD változatot törölték. Tehát semmit sem veszítettünk.
-
so_ha
senior tag
válasz
levin70
üzenetére
Az a rövid tény lett "kiszínezve egy cikké", hogy a 4iG közgyűlés után nem volt a Digi-t érintő bejelentés.
-
levin70
tag
-
mpo
veterán
Sajnos a Digi és a port.hu ugyanattól a cégtől veszi a műsor leírását.
Egy sorozatnál ugyanazt a szöveget másolják (CTRL+C, CTRL+V) így nem lehet tudni, miről szól az epizód.
A leírás is semmitmondó blabla.
A musor.tv egy fokkal jobb.
A travelchannel meg nevéhez nem illő műsorokra tért át.
Este 8-tól 11-ig ismeretterjesztő csatornákon vadászni kell egy értelmes műsorra. -
Nimda
addikt
Ha tv-t váltok, a smart kártyát kiveszem, majd beteszem az újba és minden megy tovább? Vagy üf. regisztrálni kell?
-
klaczi
aktív tag
Bp 6. kerület. EPG eltűnőben van. Már csak 1 napot lehet látni.
A DIGItől bérelt boxon is. -
MikeWazowski
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nálam meg előjött...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
csak ide kellett írnom és hangosan káromkodnom, ugyanis elmúlt a hibajelenség
-
bagyulajuve
addikt
közszolgálati csatornák nem vacakolnak nálatok?
próbáltam újrahangolni, de nem segít, kockásodik
-
Akosman
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
RTL klubon megy a Dumb és Dumber, és halkan lehet hallani az angol hangsávot is.... hát ez mi a szar.

-
-
Aflamin
tag
A szolgáltatom szerint kering a levegőben a mindenkinek dekóder.
-
válasz
4Grider
üzenetére
"Wifi-n nincs szolgáltató, aki neked bármit is garantál, mivel nem csak az eszközöktől függ a sebesség, hanem a szomszédaid wifijeitől is."
Persze, ezzel tisztában vagyok.
Csak a haver értékeiből indultam ki, ezért volt egy kicsi csalódás. De mivel a kötelező az jön, úgy hogy innentől nincs is miért jártatni a számat.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
sityupityu
üzenetére
Ugyanez a router van havernál is?
-
4Grider
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Max. AX-os wifin, ha a vevő rész is AX-es.
Wifi-n nincs szolgáltató, aki neked bármit is garantál, mivel nem csak az eszközöktől függ a sebesség, hanem a szomszédaid wifijeitől is.
U.i.:
Nekem AX6000 routerem van, egy S21 800/700 Mbps-ot tud rajta (Telekom optika). -
-
Jahno
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Csoda ha a wifi tud ennyit...
-
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi.
Nálam max 480/300 Mbps wifin mérve. Több soha sem volt. Kábelen nem tudom megnézni, mert egyik gépem hálózati kártyája sem lenne alkalmas rá, viszont wifin kéne tudnia. A fenti eredmény is egy macbook air m1-en született. Már egyszer hívtam őket, telefonon felkerestek és azt mondták, hogy az ő rálátásuk szerint kéne hoznia a max-ot. Most lett nemrég bekötve egyébként. Egy ilyen rutert vettem, nem a legcombosabb, lehet hogy ez is közrejátszik. Nem tudom...
-
4Grider
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Írják az oldalukon: 300/75 Mbps.
Jellemzően ezt csak akkor éri el, ha az ügyfél oldalán valami gikszer van (lan oldali probléma, gyenge vas, szoftver akadályozta sebességmérés, stb.). -
Üdv!
Diginél a Gigás netnél papíron mi a minimum amit biztosítaniuk kell? -
Akosman
aktív tag
válasz
garga pista
üzenetére
Nincs bizony! Sőt jó sok HD nincs Digin ami miatt lecseréltem a Digi tv részét. Amit mutatni akartam Flashget-nek az csak a sport csatorna részek. Itt ugye amit látsz plussz HD-k ami a Digin nincs, az Arena4 HD, RTL+ HD, Moziverzum HD, AXN HD, Comedy Central HD, FilmBox Extra HD .Egyébként a szolgáltató a PR-Telecom. Ugyan úgy optikán, és DVB-C.n mint a Digi.
-
snooze
veterán
digisport1 hd-n nálatok van hang?
-
Bal0924
senior tag
Lehet tudni, hogy mikor lesz megint minden rendben?
-
zolyma
csendes tag
Valahol probléma?
-
levin70
tag
-
garga pista
őstag
válasz
TeeJay
üzenetére
A külföldi adókból is sokvan HD verziója, pl. Pro7,Sat1,RTL,Bloomberg,CNN,Sky news
Persze ezek lesznek az utolsók amik bekerülnek sajnos, kevés az országban akinek van olyan szintű nyelvtudása, hogy igény legyen ilyenkre kábelen. (Tudom, nagyrésze műholdon elérhető, én is onnan nézek sokat, csak mindenhol nem lehet parabolát felrakni.) -
Jahno
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Én előzőleg UPCnek is mondtam, hogy lehet itt 500 megapixeles mobilfényképezővel dobálózni, de sávszél legyen stabil, működjön, én 3 0megabitbe is bőven beleférnék, de egye fene, azóta TV, online minden, szerintem a teljes család egy max. 80asba belefér, de akkor az a havi 2 alkalmas csúcsteljesítmény lesz. Azért a gerinc eszközökre kíváncsi lennék, meg persze odahaza azokra a vasakra, amik ezt NATolják vagy kihajtják, hát hóóógyne.
Persze jó és szép, néha nem árt ha jön-megy az adat, csak ez kicsit ágyúval verébre történetnek látszik.
-
válasz
Flashget
üzenetére
4K, stream oldalakhoz kell a sávszél majd
egy uhd blu-ray maximum bitrátája 144 Mbps, és ez már sokszorosa annak, amit egy streaming szolgáltató használ, plusz lassan terjed az av1 is, ami még hatékonyabb, mint a h265, és a távolban már látszik a h266 is. de még moziban használt dcp (jpeg2000, 4k, 12 bit) is max 250 Mbps.
-
nfsu17
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Tudtommal egy 4k netflix stream nincs 50mbit/s sem.
Ha ezt 10-en!! nézik egyszerre egy családban, az 500mbit.
Most ezres nettel gurigáznak sokan. Mellete még mehet az amazon 4k is egy két embernek, és akár dvb-C-n szintén mehet négyká adó, nem függ a nettől.
Ez mire nem elég?
A onedrivera nem tudok 300-al feltölteni, mert az oldal nem bírja. Gugli bírná, de az drága, oda nem fizetek elő.
Nem azt mondom, hogy senki nem kérné, még én is
, csak nem ez most Mo-n a legnagyobb prioritás.
Ettől persze köszönjük az infót, hogy van ilyen net is, üdvözölendő, ez csak az én véleményem volt. -
Jahno
veterán
válasz
Laccoss
üzenetére
Egy darabig jobb ha nem szól bele operatívan, mert most estem be a Digihez, nem kellene, hogy ennél is elinduljon az átadás-átvételes szopószorzós lavina, mint amiket a Vodánál adtak elő, vagy más hasonló céges átalakulásoknál láttunk, mikor jönnek a befektetők és managerek érdeklődni, hogy na akkor ez nekünk mitől lett jobb, mit lehet felmutatni, aztán kiabálnak egyet, hogy "ÁTSZVEZÉÉÉÉÉÉSSS" mert valamit felmutatunk, aztán hozza az embereit, akiknek fele nem ért hozzá, másik fele meg inkább rombol, mint épít, de hát átszervezéssel jár nahh, akad itt egy kis kényelmetlenség...
-
-
nfsu17
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Melyik HD adó az ami nincs még bent a kínálatban?
Most kezdjük el megint sorolni?
BBC earth HD
Viasat3 hd
Moziverzum hd
Film4
Story4
Galaxy4
Comedy C
Discovery
Life
...meguntam
Sosem értettem mi a fenének kell SD is a HD mellett ugyan abból?!
A sok sd box miatt, ami kint van efiknél?
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de mivel működik, kb mindegy is.
Köszi a megerősítést, hogy nem nálam van a hiba.
Tényleg lesznek ezek a csatornák, vagy mi van?!
Sosem értettem mi a fenének kell SD is a HD mellett ugyan abból?!