Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Nethooligan
tag
Én bíztam benne, hogy nem kell szolgáltatót váltanom, de december 31-én, amikor kijött az új ÁSZF, hogy a Sport 1-2 megy a levesbe, majdnem kellett. Na persze nem lett volna belőle szolgáltatóváltás, csak kénytelen lettem volna beengedni a Flipet a házba, hogy legalább 1 tv-n nézhetőek legyenek a sportcsatornák. Sajnos a szabad DVB-C adástmeg sem tudják közelíteni a mindenféle stb-os vackukkal a többiek.
Most már csak egy újévi kívánságom lenne, minél több csatornát szeretnék HD-ban látni, akár az SD rovására is. Tudom, ez sajnos nem fog teljesülni... -
bendegruz
őstag
hogy becsatlakozzak: én se mentem volna át sehova, ha kivették volna az amc portfoliot
anno az ah-nál is ment a lázadás amikor ugrott a sport 1-2 eusport 1-2, mégis maradtak az előfizetők
én is csak azért váltottam digire, mert eddig csak telekom és ah volt az alternativa, amig meg nem hozták az utcába a digi optikai kabelt
-
Kija
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mindenki ezzel az egész napos méréssel jön...
Az is mutat valamit, de az igazi nézettségi mutató az azonos főműsoridőben mért összehasonlítás. Mondjuk szombat este 18 és 20 óra között. Mivel az élő sportközvetítések erősen idősávhoz kötöttek így ez mutatja meg hogy valójában melyik csatornának mennyi a nézettsége. Szerintem az általad belinkeltnél (amúgy 10 mp alatt lehet ebből találni teljesen frisset is és az is ugyanazt mutstja mint a 2018-as) jóval magasabb a sportcsatornák nézettsége és itt a reklámidő is drágább.
De még egy-két kérdést felteszek. Miért emelkedik évről évre és lassan csillagászati összeget ér el a sport közvetítések sugárzási joga? És miért hajlandóak ezt ki is fizetni a tartalomszolgáltatók? És miért próbálta a Digi is a portfoliójában tartani ha olyan kicsi a nézettsége?
Itt bizony mindkét félnek érdeke füződhetett a megegyezéshez, nem úgy mint anno a Discovery-k esetében... -
M_AND_Ms
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Örülj neki, hogy embertársaidnak csak ilyen szintű problémái vannak...de ugye nem baj, ha bárki is a maga problémáit, a maga szintjén próbálja megoldani?
Nekik fontos, hogy ne maradjanak le kedvenc csapatuk, kedvenc eseményéről....mi ebben a baj? Van aki előre még pénzt is költ és jegyet vesz a mérkőzésre...sőt még repülőre is ül kiutazik a színhelyre.
Miért kell leszólni másokat? Te is teszel olyat, amit mások visszakézből kiröhögnek neked pedig fontos. (pl fontos volt neked, hogy megírd ezt hozzászólásodat...) -
agroman
aktív tag
válasz
Watt25
üzenetére
rezsicsokkentes nepe hejj!
aztan 1-2 ev mulva amikor rohadnak szet a karbantartas nelkuli kozmuvek akkor majd szar mocsok "multi"..vagy szemet sport1 csak a belga masodosztalyt akarja kozvetiteni es az olasz Serie C-t esetleg jonnek az ukran/roman kommentatorok akik kevesebbel berrel is vallaljak.. -
trec12
addikt
válasz
Watt25
üzenetére
Én azon röhögtem - face csoportban olvastam -, hogy volt aki elrohant szolgáltatót váltani (mert nem lesz sportv) nyilván hűséget vállalt. Most meg pislogás van.
Gratulálok.
Amúgy én megegyezésre számítottam alapvetően, valahol lehetett erre számítani. Aztán meg ha kikerül egy időre na bumm, nem kell Dunának menni....
Az életben nagyobb baja senkinek ne legyen azt kívánom.
-
-
Watt25
veterán
Két napnyi komment termést olvastam el egyben...
Így elég gáz, amit itt sokan műveltek... Alig látta itt valaki, hogy miről szól ez az egész? A Digi célja, hogy occsóért mindentmegkapjon, az AMC célja, hogy drágán adjon mindent. Verseny. Tényleg ilyen "ki rántja félre a kormányt hamarabb" stílusú dolog, de szinte semmilyen befolyással sem lehetünk a kimenetelére. Egy FB kommentben valaki azt jósolta, hogy az EFI-k 80-90%-a elmegy, ha kikerül a Sport1-2... Jól megmondta a tutit a karosszékből. Meg itt is páran ezt tették. Miközben a Digi és az AMC sokkal jobban átlátja a helyzetet, hiszen ez a munkájuk. Nevetséges.
Közben viszont az történt, hogy amennyiben nem lesz a következő 1-2 hónapban áremelés, akkor a Digi az erejével lenyomta az AMC-t, viszont ez a hiszti, ami itt és más fórumokon ment, nem segített neki semmit. (Pont ellenkezőleg.) Mégis mi jártunk jól. Ja és még plusz csatornák is jönnek.
Szaradigi...
-
mpo
veterán
Ezt írtam 25-én AMC ügyben: (#56064)
Kár ezen rágódni, az AMC-nek van szüksége a Digire és nem fordítva.
Addig számolgat (reklámbevétel kiesés nézőszámcsökkenés miatt), amíg végül megegyezik a Digivel. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez meg mindig a nielsenes kezi hajtasu meres, vagy mar a set-top-boxok alapjan megy? Ami mindket modszert erosen torzitja, hogy Izaura tv nem szokot kocsmakban menni a kivetiton.
-
prisz
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Atya isten! Most komolyan. Te miről beszélsz? Azóta kb. 20 év telt el, kiépítették lassan mindenhol az optikát, feltúrtak, leaszfaltoztak több száz (talán ezer) kilométert önkormányzati és minden f@szom bürokratikus engedélyekkel ami kell az önkormányzatnak. A társasházak, de főleg a userek többsége pedig örül ha megjelenik a Digi. Egyidejűleg ezeken a helyeken hírtelen "véletlen" megjelent a Telekomos "flip", fillérekért. Innentől szerinted ki nem sz@rja le, és melyik önkormányzat fog a felhasználók ellen lépni, a kb. 20 éves jogszabályokra hivatkozva, ami már az egyedi szerződésekkel jogilag rég érvényét vesztette...
-
-
agroman
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
tudod a penzesebb reklamozoknak nem mindegy hogy ki nezi a musorat.
lehet hogy a alsomocsoladi telejosda bt. szivesen hirdet a 15%-os nezettsegu izaura csatornan, mert ott talalja meg a celcsoportjat..de mondjuk az adidas vagy a nike pedig szereti az 1%-os nezettsegu sporttv igenyes es penzes nezoit.. -
madrac
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Egyetértek! Annyit fűznék még hozzá, hogy a leghangosabb előfizetői rétegnek, amelyik állandóan csak a sportot nézi, a legszerencsésebb lenne egy külön csomagot bevezetni, és fizessék meg (csak) ők a méregdrága sport csatornákat, ha ennyire ragaszkodnak hozzá, és akkor mindenki elégedett lehetne. Nem azt mondom, hogy most sok a havi díj, de azért az se lenne jó megoldás, ha a sport csatornák miatt kidobnának egy csomó más csatornát is, vagy emiatt árat emelnének mindenkinek. Gondolom ez ilyen tárgyalási stratégia lehet, hogy csomagban kezelik az egészet, de ez minden csak nem előfizető barát dolog..
-
zsolti72837
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt nem tudtam.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mi az, hogy nem talal jobbat? Ezek nem 12 egy tucat focicsatornak, hogy majd spanyol helyett olaszt nez. Super bowlt 150 ezer korul nezik itthon eloben, hetfore virrado ejszaka, es a kovetkezo egy honap mulva. Az alapos indok melle bejott a surgeto lepeskenyszer, nem mukodott volna a "majd megszokjak".
Nekem evekig nem volt tv elofizetesem, siman lehet az is, hogy nem jobbat keresek, hanem lemondom a francba, az aran meg veszek nfl es nba streamet, azt' viszontlatasra. -
válasz
zsolti72837
üzenetére
Felőled lehet, de ha jól tudom arra törvény kötelez minden szolgáltatót, hogy a TV2-t és az RTL-t továbbítaniuk kell.
-
snooze
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
jaaa,aki az agymosokat nézi azoknak ezek nem is kellenek..mindigtv-n azok ingyen mosnak..😀😀😀
-
-
-
prisz
senior tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Sokan mentek át más szolgáltatóhoz? Na ne röhögtess... Tőlem aztán dobhatták volna az egész AMC-t, akkor sem mentem volna át a szutyok minőségű telekomos iptv-s sz@rra. Amúgy már előre megjósoltam, hogy az AMC többet bukna, ha kib@szná a Digi a csatornakínálatból, hiszen egy piacvezető szolgáltató. Qrva nagy reklámbevétel kiesés lenne. A szokásos módon megint a Digi nyert, az előfizetők előmyére. Nagyon remélem, hogy a mobil szolgáltatásukkal is eredményesek lesznek, és agyon perelik a mocskos NMHH-t.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flashget
üzenetére
Hiteles mivel az hogy 1-1 musor van aminek a nezettsege magasabb nem azt jelenti hogy ér valamit az idő maradek 98%-ban az a csatorna. A teljes AMC csoport nézettsége 5,7% volt minden csatornájával az összes, 3,5millió TV előfizetésre vonatkoztatva... szoval hogy visszaterjek oda ahonnan kiindult ez az egesz, igenis ilyen adatokkal a DIGI mondja meg hogy mennyit hajlando fizetni és ne az AMC probaljon meg diktalni neki.
-
Kija
aktív tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Igazat adok Neked!
Normális működés mellett ez így is lenne. Csak ugye azt nem tudjuk mitől is tud olcsó lenni a Digi. Valószínű az ilyen gerilla üzletpolitika miatt.
Szerintem az AMC is kénytelen volt az árból engedni. Lehet előre kiszámolták a Diginél, hogy azoknak a volt előfizetőknek a kieső havidíja akik "biztosra" akartak menni és már decemberben szolgáltatót váltottak kevesebb mint amit nyertek az AMC-vel való kemény tárgyaláspolitikával.
Mi itt esszük a kefét, de ez is lehet az ára az olcsó árképzésnek. -
Flashget
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
"Raadasul olyan tartalommal (Sport1-2) ami egy retegigeny es gyakorlatilag rohadtul nem nezi senki"
erre ne vegyel merget...a legnezettebb a magyar erdekeltsegu kezilabda meccseket sokan nezik foleg a kozepkoruak ahova en is tartozom. A foci utan mindig a legnezettebb labdas csapatsportag volt nalunk. Nem veletlen a BL-re szerzett 5 evre a jogot sport csatin.
a 3. felidore igaz amit irsz az mar nem divatdrukik nezik, hanem retegek.ha emlekszel anno a kozvetitesi balhe Orbanek es a Digi kozott pont a Gyoriek donto meccsenek a kozvetitese miatt robbant ki 2011-ben es hozott egy media torvenyt ami addig nem letezett.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
A Digi szolgáltat ha szeretne az AMC bennelenni akkor adjon ertelmes árajánlatot Te fogod telebőgni a netet ha árat merészelne emelni a mocskos Digi mert az AMC csatornákat benntartja egy olyan magas árért ami nem éri meg. Raadasul olyan tartalommal (Sport1-2) ami egy retegigeny es gyakorlatilag rohadtul nem nezi senki. Engem nem zavar ha marad de az se ha kidobja őket, az viszont igen ha árat akar emelni mert parszaz ember miatt hagyja meg....
-
unravel
őstag
ivós játék
Egy feles ha Flashget leírja hogy EMKTV.
Rajt! -
Flashget
félisten
Mivel allitolag Digisek is olvassak ezt a forumot is
szeretnem emlekeztetni oket egy regi szerzodesukre ami ezevben lejar.
1998-ban a lakas szovetkezet teruletere betettetek a labatokat es masik 5 hasonlo kis kabeltv tarsasaggal letrehoztak az EMKTV-t! A Digi jogi elodjet. A szerzodes azon reszet anno minden tulajdonos megkapta ami a lakokat erintette.
Ennek volt par pontja amit hamar megis szegtetek, kaptatok buntit erte, majd arat emeltek, hogy befizessek a buntit, majd megint csatornakat pakoltak, megszuntettek a sztereo hangsavot, leszereltek a kispesti adotornyot amit elvittek a 6. keruletbe es igy tovabb. :)
A lenyeg viszont most jon!
2000-ben vallaltak, hogy kiepitik a csillagpont rendszert cserebe berbe kapjak a halozatot ami tobb ezer lakast jelentett es vele egyutt az usereket is (Invitel modra)20 evre.
2020 van letel a 20 ev. Hogyan tovabb Tisztelt Digi? :)
Cudar vilag jon es keressuk fel a T-t vagy szoljunk az UPC-nek huzzanak mar ki ide kanocot ? :)
anno UPC, Matav, EMKTV szepen felosztotta Bp keruleteit kartelben ki hol fejleszthet.
ez a nyomi UPC azota is betartja ezt, hogy itt aztan semmit nalunk : D -
M_AND_Ms
veterán
Igen...ez a szerződés is lejár egyszer és akkor kezdődik elölről (?)....és vajon melyik szerződés jár le a következőnek? Vajon milyen balhé lesz akkor?
és akkor majd megint hülyíteni fogják a népet? Pl most sokan már a belengetett csatorna reptetés miatt átmentek más szolgáltatóhoz, ahol hűséget írtak alá...pedig alapból nem volt szándékukban. Sokan pedig a bejelentés utáni visszakozó, ígérgető hírekben bízva kivártak. Most nekik lett igazuk, de azért szépen hoppon is maradhattak volna.
A Diginek meg kellene már értenie hogy szolgáltat és nem dirigál....egy étteremben se sokkolják a vacsorára váró vendéget, hogy lehet nem lesz kaja, mert odaégett a rántás...a vendég meg egyre éhesebben ott vacillál: várjon? menjen át máshova? Ezeket a problémákat a háttérben, a konyhában illik megoldani úgy, hogy a vendég csak annyiról tudjon, ami valóban őt érinti, de akkor viszont tisztán és egyértelműen. -
Flashget
félisten
Digi hivatalos közleménye szerint evekig lesz AMC portfolio benne Sport 1-2. :)
[link] -
Kija
aktív tag
válasz
kicsigee444
üzenetére
Innentől hivatalosnak tekinthető. Nincs benne dátum, hogy meddig és ez megnyugtató, mert akkor hosszútávú, azaz nem egy-két hónapról van szó.
-
Samott
addikt
válasz
kicsigee444
üzenetére
Egy oraja jott ki, en is csak most lattam.

-
kicsigee444
csendes tag
Battya meg!
Mindenki csak a nem hivatalos Digi facebook oldaláról tájékozódik?
Itt a hivatalos arról, hogy marad minden a Sport csatornákkal együtt.[link]
Ha minden igaz ma született meg a végső egyesség. -
kungzi
veterán
Sokkal jobb a hangulat, mint az egész NB1-t egybevetve
-
Bogyi007
veterán
Gyerekek, röhej de ottragadtam a Sport1-en ezt a dartsot nézni.
Van Gerwen - Aspinall elődöntő ismétlését. Nem is rossz ezt nézni...
-
Kuter
senior tag
-
Kija
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Nem, én azt írtam egy hozzászólásban hogy ne vegyük még készpénznek mert hivatalos bejelentés nem történt illetve az ÁSZF sem támasztja még alá.
Aztán erre írta valaki hogy de január 1 van és még mindig van Sport 1 és 2. Erre válaszoltam, hogy a január 1 az 01.01 23:59-ig tart.
Nem írtam hogy kiveszik, de azt sem hogy minden bent marad. Várjuk meg a hivatalos verziót. -
Flashget
félisten
Nekem Samsung F6650 tevem van. Ebben nincs meg automatikus csatorna frissites (nem jelzi ha uj csatornat raknak be) cserebe mindent behoz vagy automatikus kereson vagy kezzel es meg mindig szep a kepe HD csatikon pedig mar 5,5 eves. :)
-
Flashget
félisten
-
Kija
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem Flashget infói lesznek megint jók. azaz február végéig maradnak. Hogy utána mi lesz...
-
Kija
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
De az viszont teljesen biztos...
-
Kija
aktív tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Kézzel be lehet állítani, hogy milyen frekin keressen csatornát!
Különben pl. a 114.5 MHz-et hogyan állítod be? -
dh66e
veterán
A közel kétheti stressz után akkor most végülis csatornszámot emelt a digi,pedig megint csődközelében van ugye mint évek óta ki tudja hányszor már.

A Viasat History és Nature szétválasztásának és mindekettő HD-ban történő sugárzásának én örülök. -
Sokszor olyan lett ma ez a fórum, mintha ma nem január 1-e, hanem április 1-e lenne.
-
nfsu17
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Persze, mert a digi így használja.
Mint, ahogy a 700MHz körül sávban is vannak adói.
Attól még ha a 600-as sávba betennének valamit, azt is kéne tudni fogni (tekintsünk el attól, hogy xy okok miatt adhat-e ott, vagy sem). -
nfsu17
veterán
válasz
bango5
üzenetére
attól még nem az a legalsó freki, tehát user errort ne állítsunk már be technikai hibának.
szaboi6512
Szerintem csűrheted ezt már akárhogy, a kérdésedet azért írtad, mert attól parázol, hogy nem fogod tudni belőni a 330-at, mert nem fogja a tévé tudni.
Nem én írtam, te."Akkor samu tévén nem is lesz fogható?"
"Gyengébbek kedvéért a legközelebbi."
Valóban kell egyfajta "logika" a logikád megértéséhez...tehát tudod, hogy nem a 338 a legalsó freki, mégis attól parázol, hogy eggyel lejjebb lévő frekit nem fog be majd a tévéd...nem ittam tegnap (ma) semmit, de nem fogom megérteni ezt a logikát.
Ezt csak úgy lehet megérteni, és akkor van értelme, ha azt hiszed, hogy a 338 a legalsó freki, ami meg nem igaz.De, hogy legyen értelmes válasz is tőlem.
BE kell jönnie samsung tévén is. Addig kell csűrni, csavarni a keresést, hogy bejöjjön.
-
Bogyi007
veterán
Samsungom van nekem is lassan azóta hogy a Digi szolgáltat nálunk, mindig elértem vele a 338 MHz alatti frekvenciákat is.
Milyen Samsungod van neked valami koppincs? Csamcsung?

Viccet félretéve meglesznek ezek a csatornák, bár lehet hogy én most sem keresem le őket, ugyanis egyikük sem mozgat meg nagyon hogy meglegyenek...
-
bango5
csendes újonc
Az lehet, hogy nem a megfelelő pontosággal fogalmazott, de az is igaz, hogy a lényeget vagy amire gondolt lehet érteni, nem kell egyből kifordítani a szavát az embernek egy-egy gyenge fogalmazás miatt. (Én speciel egyből értettem mire gondolt.) Ne legyünk már ilyenek emberek, mindenki tud hibázni. (Még Én is, hihi
) -
Kija
aktív tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nem lehet hogy Te fogalmazol rosszul?
-
Kija
aktív tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nekem 3 db Samsung TV-m van és simán bejönnek a közszolgálati adók, pedig azok 114.5, 121.5, 128.8 és 135.5 MHz-en jönnek
-
nfsu17
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
"Samsung tévéken 338 mhz a legalsó érték ami ehhez közel van."
ne állítsunk már baromságokat, sok volt a virsli? -
válasz
szaboi6512
üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Akkor hogy fogsz rajta közmédiát?!
Az még kisebb frekiken jön...
-
szaboi6512
őstag
Az ászf szerint a 330 mhz-en lesz holnaptól elérhetőek az új csatornák.
Samsung tévéken 338 mhz a legalsó érték ami ehhez közel van.
Akkor samu tévén nem is lesz fogható? -
törölt tag
válasz
qqcqqc
üzenetére
Mint irtak lentebb, inkabb az a lenyeges egy sportcsatornanal a valtas rizikoja szemponrjabol, hogy egy-egy nagyobb esemenyt hanyan neznek. Raadasul a darts donto, de foleg a super bowl itt a nyakunkon, igy akiben felmerult a valtas, az sietve lepni is fog, nem lehet arra epiteni, hogy par het alatt megszokjak az uj felallast.
Raadasul 2020 van, sokakkal egyutt nekem is mar csak az elo esemenyek (sport es jelentosebb esemenyeknel cnn/bbc) miatt van tv elofizetesem, minden masra ott a hbogo-amazon prime-netflix-appletv, stb. A tobbi sportcsatorna lete meg pont nem hatna meg, focibol csak a magyar valogatott meccset nezem neha, itt el is verzett az osszes tobbi csatorna, m4 meg ingyen foghato. -
Flashget
félisten
ne vegye kezpenznek senki, de a madarak csiripelnek egy februar 29-i datumrol, hogy addig allapodtak csak meg egyelore a Sport csatikrol. De ha vegre holnap dolgozni fog naluk valaki, atirja az ASZF ezen reszet.
(korabban is jo volt az info a megyezesrol a bejelentest ket unnepnap kozott ejtik meg) -
Diák66
őstag
A kábeleseknek is jár ma ez az új sportcsatorna, vagy csak a műholdasok ilyen kiváltságosak? [link]
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta is jól elvan, igaz a vállalásai nem semmik de remélhetőleg sikerrel járnak....
Amúgy én megegyezésre számítottam alapvetően, valahol lehetett erre számítani. Aztán meg ha kikerül egy időre na bumm, nem kell Dunának menni....
Az életben nagyobb baja senkinek ne legyen azt kívánom.
Nneeee szóóórakozzunk már.

és akkor majd megint hülyíteni fogják a népet? Pl most sokan már a belengetett csatorna reptetés miatt átmentek más szolgáltatóhoz, ahol hűséget írtak alá...pedig alapból nem volt szándékukban. Sokan pedig a bejelentés utáni visszakozó, ígérgető hírekben bízva kivártak. Most nekik lett igazuk, de azért szépen hoppon is maradhattak volna.