Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
-
unravel
őstag
következő PL szezon a sport1en
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Balage76
üzenetére
"cserébe kapsz 5 teljesen ingyenes, korlátlan mobilnet kártyát, "
Miről beszélsz??? Nem kapsz semmit sem ingyen. Részt vehetsz a DigiMobil tesztelésében, azt is várhatóan csak jövő júniusig [link] Ez a lehetőség most épp van, de ez nem a szolgáltatási csomag része, erre nem lehet alapozni a döntést egy szolgáltató választásnál és ezt nem lehet számon kérni szolgáltatótól. -
Bogyi007
veterán
Még ott sincs mindenhol Flip ahol Digi van - és ezzel szerintem le is zárhatjuk a témát máris, de ha folytatni akarom, ha már egyszer gigás netem van biztosan nem fogok lassabb és körülményesebb netre visszaváltani, a gigabites Routeremet 30 vagy 50 megára elpazarolni, valamint újra kitenni magamat az IPTV kapcsolat nyári veszélyeinek (villámlás és az abból adódható túlfeszültség vezetése). No meg nem kérek abból, hogy még egy elosztót rakjak le a lakásban (persze normálisat, nem gagyi kínai piacosat) csak azért mert a szolgáltatásukhoz kötelező használnom további STB-okat. És akkor még nem beszéltem a többi igazán fontos Sportcsatornáról amin Angol focit adnak....
A Többi szolgáltató árazását meg hagyjuk is, korábban linkeltem hogy nálunk mi lenne a szitu ha váltanék....
-
yogibear
addikt
Megindulhatnak, plusz stb-ért, ami kényelmetlenebb, mint a koax...
Meg Sp1-2-ért, hogy legyen bundásliga, de cserébe ugrik az angol PL minimum fele, ami a DS1-2-3-on megy, meg az EL-ek szintén és még pár...
Akinek viszont a sportadók nem opció, de a Spektrum meg a Paprika igen, azok majd elmennek, ha gondolják... de szvsz nem lesz jelentős...Nekem volt boxos szolgáltatóm, még egyszer csak végszükség esetén, ha nincs más...
-
yogibear
addikt
válasz
Balage76
üzenetére
de cserébe kapsz 5 teljesen ingyenes, korlátlan mobilnet kártyát, ami ennél jóval többet ér....
négyet... és nem mindenkinek "ér többet", mondjuk aki tévézni akar és nem mobilnetezni, ezek szvsz jóval többen vannak... plusz egyelőre csak jövő év közepéig ingyenes, utána ki tudja...
Amúgy évek óta mondom, hogy simán kérhetne 4k-t is a tv-ért, beleférne... mert sem stb sem mc nem kell hozzá, ami nagy előny...
-
válasz
Balage76
üzenetére
" Csak" négy simkártyát kapsz. Egyrészt. Másrészt pedig még nagyon messze van az a lefedettség, ami alapján a mobilszolgáltatásra pénzt kérhet majd. Ez még messze nem teljesen önállóan használható szolgáltatás. És még ahol van is a térképen lefedettség, ott is sok helyen beltéren használhatatlan a mobil. Sajnos.
-
Balage76
senior tag
Nyilván, ha az elôzô állapothoz viszonyítjuk, akkor a Digi lépése rossz az elôfizetôknek, ez nem kérdéses.
Azonban...
Évek óta a Digi szolgáltatása a legkedvezôbb a piacon, a többiekhez képest egyértelmûen alulárazott. Azt hogy más országokhoz képest olcsó vagy drága most ne nézzük, mert csak az elérhetô szolgáltatásokkal KELL összehasonlítani.
A Digi úgy látszik végére ért a beetetô idôszaknak és elkezdte ennek a szolgáltatásnak a normális, piaci árazását.
Pontosabban inkább azt mondanám, hogy csak a TV szolgáltatást nézve igaz ez. Mert mellette kapsz egy konkurenciánál jóval jobb netet és jóval kedvezôbb mobilnet szolgáltatást. Gyakorlatilag a kedvezményt/árdotálást áttette a TV-rôl a mobilra.
Az hogy erre a nagy csomagra neked szükséged van-e vagy sem, az nagy statisztika alapján dôl el, a Digi top sales irodában. Mert ôk nézik, hogy ki-mit vesz igénybe, mit használ, és ennek megfelelôen alakítják és árazzák a csomagokat, terelik az embereket.Tudom, hogy ez csak tv topik, és elvileg nem érdekes, hogy mi történik a mobil dolgokkal, de ezt akkor is végig kell gondolnia ilyen megközelítésben is mindenkinek.
Lehet, hogy mondjuk a megmaradó csatornâkra vetítve 1000 forinttal több lesz a tv havidíj, de cserébe kapsz 5 teljesen ingyenes, korlátlan mobilnet kártyát, ami ennél jóval többet ér....
-
Kija
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
És ha erre rájátszik valamelyik nagy szolgáltató?
Árat csökkent és adja azokat a csatornákat amiket a Digi nem.
Mondjuk ahogy olvasom a fórumokon már megindultak páran a Flip felé.
És nem kell felemlegetni, hogy lassabb a net. Van akinek elég a Flip által nyújtott is és nagyon akar pl NFL-t vagy kézi BL-t nézni, esetleg Bundesligát. lemorzsólódás biztosan lesz, a mértéke a kérdés. Mondjuk ha tényleg rájátszana erre valamelyik vetélytárs akkor tudnám csak elképzelni a jelentős számú elvándorlót. -
Samott
addikt
válasz
alratar
üzenetére
Specifikációk -> Csatlakozók -> CI Slot - Igen
A kezikonyveben emliti is a CI+ kartyat. De mondom, kb tiz eve volt kerdes hogy tud-e olyat.
-
Bogyi007
veterán
Nálam is van ilyen box, ez a sípolás valós gond, de messze nem olyan vészes dolog mint írják. Ellenben eddig minden olyan Divx, Xvid és Mkv filmemet is le tudta játszani amit "beszereztem" és amit felveszek vele azokat bárhol, bármivel le tudod játszani. Nem titkosítja a felvételeket csak önmagán való lejátszásra mint más eszközök. Természetesen HD-ban is tud felvenni.
-
Sziasztok,
Szeretnék új tv-t venni, ami valószínűleg már fog rendelkezni dvb-c tinnerrel, így nem kell majd a set box.
Viszont elő vagyunk fizetve hbo-ra.
Ahhoz a CAM kártyához milyen foglalat kell? CI slot? -
M_AND_Ms
veterán
válasz
qqcqqc
üzenetére
"Eddig az AMC-nek volt egy szerződése két kisebb szolgáltatóval (DIGI és Invitel)"
A DIGI mint "kisebb" szolgáltató??? Miről, mikori helyzetről írsz?
Amikor a DIGI kis szolgáltató volt, akkor az Amc nem is létezett. Első szerződéskötésükkkor pedig már az egyik legnagyobb volt.
Miből gondolod, hogy az Amc akar sok pénzt? És ha a Digi akar pofátlanul keveset fizetni? Az eddig nyilvánoságra került infók szerint a Digi szóra se méltatta az Amc-t az új szerződés ügyében, csak benyögte, hogy január 1-től vége.
És sokan emlékeznek, hogy a Discoveryvel is hasonló műsort nyomtak le, aztán évekre repültek annak a csatornái is. A felháborodás hasonló volt...szartak rá. -
Úgy látszik nem nagyon érteitek ezt az AMC<->DIGI helyzetet.
Ezek a műsor szórási szerződések több évre szólnak. Eddig az AMC-nek volt egy szerződése két kisebb szolgáltatóval (DIGI és Invitel) egy összegről. Most a legnagyobb szolgáltatóval alkudozik egy másik összegről, ami nem akarja kifizetni azt a pénzt, amit eddig, hiszen megfordult az erőegyensúly. Az AMC adott egy ajánlatot, a DIGI egy másikat és most dolgozzák egymást.
Nem véletlen ragaszkodik az összes sport műsor szolgáltató az alapcsomaghoz. Ha tematikus sport csomag lenne, annak az ára ezres nagyságrendben lenne, sokan nem kérnék és ez masszív reklámbevételtől vágná el őket. Hirtelen leesne az elérhető nézőszám, ez alapján adják el a reklámhelyet, jóval kisebb pénzt kaszálnának. Az alap csomag ára meg csökkenne száz forinttal.
Az AMC a játékboltban hisztiző gyerek, aki nagy doboz legót akar, hangosan üvölt, a DIGI, meg a szülő, aki csak egy kis készletet venne a gyereknek. Az előfizetők hangos kisebbsége, aki durrog, hogy felmondja a szerződést pedig, a játékbolt többi vevőinek egy része, aki morog, hogy hagyja már abba a kölök, de nem megy oda apához, hogy kifizesse a két doboz különbségét. -
Bogyi007
veterán
Beszerzel egy Dvb-C tuneres set top boxot, például innen.
Ezzel minden gondod megoldódik....
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Szegeden van panel lakásban Digi tv, internet, telefon csomag.
A net utp-n, a tv pedig koaxon jon a lakásba.
A koax bemegy egyből a tv be (lg 55uh605v) , megy is minden digitálisan ahogy kell.
Vagyis már nem mert megsérült a tv koax bemenete (asszony, porszívó, polc a falon, polc nem a falon
.)
A kérdésem az, hogy van e valami lehetőség használni a szolgáltatást így? Lehet hozzá set top boxot venni? Nincs olyan hogy koax-hdmi adapter?
(Most szervizben van, de azt mondták nincs hozzá alkatrész mert valami bonyolult a koax csatija, nem értek hozzá).
A válaszokat előre is köszönöm! -
agroman
aktív tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
biztos hogy a digi arra jatszik, hogy adjatok ingyen es en meg emelek is az aron, mert elbasztam a penzem a mobilfejlesztesre es kilog a seggem a nadragbol..
es errol beszeltem..ezert tart itt az orszag. ezert letezik a korbetartozas mint hazaffyas sport itthon, ahol a sor vegen levok tonkremennek. -
agroman
aktív tag
válasz
Samott
üzenetére
"Információink szerint az AMC már korábban jelezte a Digi felé, hogy szeretnének tárgyalni a folytatásról, de ahogy informátorunk fogalmazott, a közeledésre annyit sem kaptak vissza, hogy „jó” vagy „nem kell”, ami merőben szokatlan még a magyar piaci viszonyok között is." (C) Index
szerintem nem erdemes alternativanak kezelni egy mobilplatformot egy kabeltv-vel.
-
Flashget
félisten
Volt mar itt nagy reptetes a multban es akkor jottek helyettuk a Digi sajat dokumentumfilm csatornai. Most ha repzetnenek nem tud ujra ilyeneket berakni mert nincs. En amondo vagyok varjuk meg a ket unnep kpzotto parnapot, hogy ha nem lesz bejelentes hosszabbitasrol, akkor valoban papa par csatornanak.
-
Potrien
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Köszönöm a választ
-
Kija
aktív tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Akkor is drágább lehet majd számodra a szolgáltatás, ha mondjuk (játszunk el a gondolattal, egyáltalán nem biztos hogy így lesz) fogja magát egy nagy számú előfizető és elmegy másik szolgáltatóhoz, mert ők Sport1-et és 2-öt akarnak nézni. Tehát kevesebb lesz a bevétel, kénytelen lesz a Digi árat emelni vagy még több csatornát kidobni. Aztán ha nem emelnek akkor sem árat, előbb utóbb eljutnak a Te kedvenc csatornáidhoz is amiért már hajlandó lennél többet fizetni, hogy megmaradjanak a Diginél. Akkor majd jön valaki és azt fogja mondani hogy ő ugyan nem fog fizetni többet ezekért a csatornákért és szépen kikerülnek azok is a kínálatból. Ez is egy lehetséges forgatókönyv...
-
pn4hvq
senior tag
válasz
agroman
üzenetére
Honnan tudod, hogy nem kivárásra játszik a Digi, hogy az AMC mindegymilyenolcsón, csak el tudja sütni a Diginek a csatornáit?
"es az elofizetok pedig turik ezt"
Nem a tűrésen van a hangsúly, hanem az adott értéken kapott tartalommal (és kicsit idemosom a net árát is). Nekem az égvilágon semmi érdemi veszteséget nem jelent, ha kiesnek a fenti csatornák. A megmaradt csatornák tekintetében az igaz, hogy az átlagáruk több lesz, de én nem szeretnék 1Ft-tal sem többet fizetni egy, két, x db számomra felesleges csatornáért. -
Samott
addikt
válasz
agroman
üzenetére
Ne gondold ezt tul, biztos targyaltak korabban is. Az AMC olyan arat ker ami a Diginek sok, hat befenyitettek a tv tarsasagot. Majd kiderul ki rantja felre a kormanyt.
Ahol digi van ott altalaban van masik szolgaltato is. Vagy eppen Telenor My TV, megy minden neten, 3800 forint az elofizetes es benne az osszes AMC csati. Diginel 3100 a tv csomag, lemondod es +700 forintert mar meg is vannak a hianyzo csatornaid.
-
agroman
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
ez a story jol mutatja miert tart itt ez az orszag..
van egy szolgaltato aki leszarja az elofizetoit, hiszen tudva hogy lejar egy szerzodese nem hogy nem kezdemenyezi idoben a hosszabbitast, de amikor mar kifut az idobol is leszarja a masik fel jelentkezeset es elkezd hazudozni amikor kiderul, hogy mar az ASZFbe is bekerul, hogy kiszedi a csatornakat arrol hogy dehat targyalnak..
es az elofizetok pedig turik ezt..hiszen megszoktak mar hogy aki teheti (kormany, onkormanyzatok, szolgaltatok, stb) atbasszak oket, hiszen ugysem fognak ossze.. -
-
g0dl
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Én 50% fölé teszem, januárban lesz sport1, és még sokkal többre, hogy 2021 januárban.
Ez szerintem most gyáva nyúl játék.
Nekem a Sport1-2 fájna, de flip féle lassú net, meg settopbox szintén. ( nálunk van flip olcsóbban, mint a digi, bár talán már mindenhol árulnia kell a trékomnak)
Lehetőség még a plusz mindigtv, és a stream vadászat. -
válasz
4Grider
üzenetére
Mégis ezt csinálja a többi szolgáltató. Valamiért csak megéri nekik... Mert azért ne felejtsük el, van még két nagy szolgáltató. A sok kicsiről ne is beszéljünk. És mindezzel nem azt akarom mondani, hogy a Digi rosszul csinálja, Isten ments. Ha így lenne, nem náluk lennék előfizető. De pár csatornával megcsinálhatnák, hogy csomagoznak. Vagy lehetne pl HD csomag. Abba lehetne rakni egy csomó HD csatornát amik eddig nem voltak Diginél. Meghagynák a jelenlegi 100+-os "csomagot", mellette eddig nem látott HD csatornákkal csinálna egy plusz HD csomagot. Én biztos előfizetnék rá. Ugyanezt el lehetne játszani a sportcsatornákkal is.
Na mindegy, értem én ezt az üzletpolitikát is. De ez úgy működik igazán jól, ha azért ebből a csatornamennyiségből nem adnak sokkal lejjebb. A családnak érzékeny veszteség lesz az AMC, FilmCafe, Spektrum HD és a Sportcsatornák. Ahol van kisgyerek, a Minimax. Vagy legalább kellene a helyükre valami és nem a Dikh tv... -
4Grider
félisten
válasz
rothfb
üzenetére
Azért nem vetik be, mert akkor rengeteg előfizetői kártyát és hozzájuk tartozó eszközt kellene megfinanszírozniuk és megszívatnák az előfizetők közül azokat, akik sok tv-n nézik őket.
Azért nem vetik be, mert bizonyos csatornákért keményen fizet a Digi, bizonyos csatornákért nem fizet és bizonyos csatornákért fizetnek neki. Ezért nem ritka, hogy a Digi olcsóbban megkapja a főcsatornát, ha csomagra szerződik, mint ha csak a főcsatornát fizeti elő. (A töltelék csatornák miatt.) Magyarul marha nehéz költséget tervezni úgy, hogy nem tudod, a következő hónapban mennyit fogsz fizetni a tartalomszolgáltatónak, mert pl. az előfizetőid váltogatnak az előfizetett csatornák között. -
válasz
nfsu17
üzenetére
Ezt a választásos dolgot én sem értem miért nem vetik be... Lehetnének csomagok, aztán ha valaki akarja nézni a csomagban lévő csatornát, előfizet rá. Ha nem, nem. Adhatnának 2-nél több kártyát (nálunk 3 tv van) és mindenki eldönthetné, akár családon belül mit akar. Persze mindenért fizetnék. Aki meg nem akarja az adott csatornát, nem fizet érte, nem kell néznie. Ennyiről lenne szó. Máshol már kitalálták ezt, nem értem a Digi miért nem veti be. Aki többet akar, fizet többet, aki kevesebbet, az kevesebbet is fizet.
-
g0dl
addikt
válasz
nfsu17
üzenetére
Ez elsőre így látszik, de ha csomagok vannak, az összességében megdrágítja a dolgokat.
Nézd meg az extra csomagok milyen áron vannak összevetve a 3100Ft-ért kínált 100+ csatorna árával.
Vagy akár a netflix ára is összemérhető a teljes csomagéval.Tudom, hogy ez így bosszantó, én sem szeretnék az rtl & co szemétért egy fillért sem fizetni mert én nem fogyasztok olyat.
-
-
g0dl
addikt
-
trec12
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Így igaz. A Spíler is nagysokára került be mégsem omlott össze a Digi.
Amúgy meg ha ki is kerül a nyolc csatorna szeirntem lesznek helyette újak. Úgy vélem, hogy a Digi csak akkor tartja meg őket ha az általuk gondolt feltételekkel kapják meg a csatikat. Semmi kétségem, hogy ha nem mennek a levebe.
Nehogy már a csatorna tulajdonosai döntsék el mit kell betenni a szolgáltatónak. -
Túzok22
senior tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Persze hogy nem.
-
garga pista
őstag
válasz
Potrien
üzenetére
Az Amiko box ami dvb-c-t tud tökéeltes hozzá.
Ha olcsóbban akarsz és nem sürgős, én kínából rendeltem 3500 Ft-ért set top boxot.
Lassan egy távirányító kerül ennyibe. Minden ingyenes adó megy, felvenni is tud USB-ra és lejátszik. Csak a menüje angol, ha ez számít, de ha le van minden keresve utána tök8. -
nubreed
nagyúr
válasz
Túzok22
üzenetére
Háborognak, megy a szájkarate, a valóságban maximum 0,5 - 1% -nyi előfizetőt fognak elveszteni szvsz. Már akkor ha tényleg kukázzák az AMC csatornákat. De most mennek a tárgyalások, még bármi lehet. Amúgy meg sajnos/nem sajnos, ennek a 8 csatornának a nézettsége a béka segge alatt van, a nagy többségnek még mindig az RTL klub/TV2 jelenti a tévézést, a többség valószínűleg észre sem fogja venni, hogy hiányzik 8 csatorna, mivel eddig sem kapcsolt rájuk soha.
-
Túzok22
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Sziasztok!
Én Bagon lakom és a DIGI FTTH szolgáltatásán veszem igénybe a tv szolgáltatást. Olvastam a DIGI fb oldalán, hogy az összes AMC csatorna megszűnik 2020. jan. 1-től. Ez a megszűnés 8 csatornát érint: AMC, Sport1, Sport2, Spektrum HD, Minimax, Magamax, CBS Reality, TV Paprika. Ahogy a kommentekben is látszik Magyarországon a DIGI előfizetők fele fel akarja mondani a DIGI-t, háborognak. Nem tudom mi lesz itt a DIGI-vel, ha A magyarországi előfizetők felét elveszíti, lehet hogy megelőzi a Vodafone (UPC) is. Mondjuk engem annyira nem zavar ez a 8 csatorna a 120-ból, mert nem vagyok nagy sport kedvelő se. Szerintem még mindig a DIGI az, aki Magyarországon az egyik legjobb és legolcsóbb technológiával rendelkezik és az egyik legmagasabb internet sebességgel a T mellett, úgyhogy én nem hagynám ott a DIGI-t 8 csatorna megszűnése miatt. -
Kuter
senior tag
válasz
Potrien
üzenetére
Próbáld meg átállítani a tv-v a régiót Svédország vagy Finnország-ra a nyel maradhat magyaron. Ugyanis ezek az régebbi lg plazma/lcd tévéken régioként van tiltva vagy engedélyezve a dvb-c tuner. Én már jó pár LG tv-v sikerrel alkalmaztam. És egyből szembe tűnő a kép minőség az analóghoz képest.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
temporello
üzenetére
Nem tudom, nekem elég 2 percet nézni egy sportközvetítésből a szüleimnél Telekom IPTV-n, hogy sírva rohanjak vissza a Digihez

Ha fele annyiba kerülne a Telekom (UPC nálunk nincs), akkor is csak életveszélyes fenyegetésekkel lehetne rávenni, hogy szolgáltatót váltsak. -
temporello
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én úgy számoltam,hogy 2015-ben volt 4500,most 5725,ami 27%.
De például 2017-ben 5800 volt,ahhoz képest olcsóbb is lett.
Lényeg a lényeg,ha volt is emelkedés,szerintem nem volt drámai 4-5 év távlatában,a konkurenciához képest pedig még mindig jól jár,aki a Diginél van. -
Flashget
félisten
Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy jelenleg nem vettünk ki csatornákat, de néhány csatornával majd megszűnik január 1-vel az aktuális szerződésünk, új megállapodás pedig még nincs. Egyáltalán nem biztos, hogy ezek a csatornák kikerülnek a kiosztásunkból, hiszen tárgyalások folynak a hosszabbításról, de ezt a lehetséges változást cégünknek 30 nappal korábban jelezni szükséges az előírt módokon akkor is, ha közben megszületik a megállapodás.
Üdvözlettel:
DIGI -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Teljesen rossz és csúsztatott a gondolkodásod
Az akcióban a Diginél.egy évig kaptad majdnem féláron a hűségért a Upcnél csak 3 hónapig.
Most a normál árat fizetsz, mint mindenki más akció nélkül. Ez nem áremelés.
Mindehhez már hűséget se kell aláírnod. Ráadásul további tévéket, vagy akár bármilyen szabvány Dvb-c képes készüléket ráköthetsz, míg más szolgáltatóknál mindenért további ezreseket fizetsz, vagy alapból tiltott a dolog. -
Bogyi007
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Potrien
üzenetére
Nekem volt tőlük boxom (már leadtam), az első ingyen volt (pontosabban benne van a tv csomag árában), a második 300ft/hó volt. Nem tudom most jár-e az alap csomaghoz, ha nem, akkor meg kell rendelni a felnőtt csatornákat, aminek a havidíja 10Ft, ahhoz már kell adjanak kártyát vagy boxot (amit választasz), mert kódolt csomag. De szerintem egy box most is ingyen kérhető, kérdezz rá.
-
Potrien
senior tag
Biztosan ad beltérit pénzért gondolom.
Az analóg adások szépen bejönnek.
AMIKO Impulse T2/C ehhez mit szóltok pl? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
temporello
üzenetére
Én ~2,5 éve 3000Ft/hó áron szerződtem az okos csomagra, ami a következő évben 4500Ft lett, és most 6000Ft a DIGI Full csomag. Na jó, az első két hónap kedvezményes, így átlagolva 5500Ft/hó, de ez nálam nem 27% emelés.
-
Laccoss
addikt
válasz
üzenetére
Ad, csak biztos nem kértek, mert ugye nem kell az, csak rádugták a kábelt.
A rossz képminőség milyen? Mert analóg csatornáknak kellene mennie dvb-c nélkül is. De az is lehet, hogy rossz a kábel ami a tévéhez megy, vagy gyenge a jel, bár a diginél erős szokott a jel lenni.
-
Potrien
senior tag
Sziasztok.
Édesanyámnál bevezettettük a digi tv-t.
Két tv jé van az egyik egy Samsung, azon gyönyörű a kép viszont a másik egy LG 42pq1000 régi plazma tv amin rossz a kép minősége.
Dvb-c t nem tudja úgy tudom.
Van valami olcsó alternatíva, gondolom beltéri egység amivel rendesen működne a tv? -
temporello
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
"Az elmúlt két évben volt kb. 80%-os áremelés"
Megnéztem,nálunk 100-as net/tv/telefon hűséggel 27 százalékkal lett drágább 2015-höz képest. -
dh66e
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Azért csöngetett be mert nem találta a kimenő kábeleket a dobozban.Vakarta a fejét és annyit mondott hogy inkább nem mond semmit.

-
dh66e
veterán
válasz
Márton
üzenetére
Nem röhög, a biztonság kedvéért még küldtek 2 havi számlát amikor már rég ki voltunk kapcsolva.A behajtási csoport vezető meg csak annyit mondott a telefonban hogy azért be kéne fizetni és ha valós az állításom akkor visszautalják majd mert ők élő szerződésként látják,elhasznált adatforgalommal..

Két hét múlva megjelent egy szerelő hogy ő most kikapcsolja a szolgáltatást díj nemfizetés miatt.
Most lehet röhögni.

-
sirarcheer
senior tag
A T-vel Nekem sincs jó tapasztalatom. 5 éve amikor egy albérletbe laktunk, csak T volt és ADSL net. Rá is kérdeztem, hogy kábeles nincs? De mondták, hogy tervezik, de nincs.
1 év után már volt Digi, lemondásnál mondtam miért megyek át, erre benyögték, hogy ja már évek óta van kábeles net Nálunk is. Nagyon káromkodtam.
-
dh66e
veterán
Anno amikor végre bejött hozzánk a digi kész tortúra volt lemondani a T szolgáltatását.Addig az újjukat sem mozdították amíg be nem mentem az ügyfélszolgálatra hogy lemondom.
Vagy két hétig telefonálgattak hogy ilyen ajánlat meg olyan ajánlat a végén valami főmufti hívott hogy "egyedi elbíráslás alá kerültem" és csak ezerrel drágábban adnák a szolgáltatást mint a Digi.
Nem bírtam ki, kiröhögtem a telefonban és kértem hogy többet ne zaklassanak.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Dell notebook topic
- Hardverfogócska a kertben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.)
Nehogy már a csatorna tulajdonosai döntsék el mit kell betenni a szolgáltatónak.