Hirdetés
- Mobil flották
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigee444
csendes tag
válasz dealerman #37610 üzenetére
Szia!
Chrome böngészőn töltsd le ARC WELDER droid emulator plugint.
https://chrome.google.com/webstore/detail/arc-welder/emfinbmielocnlhgmfkkmkngdoccbadn
Mivel Google play-en nem tud letölteni, ezért kell hozzá APK DOWNLOADER plugin is.
https://chrome.google.com/webstore/detail/apk-downloader-for-google/hmfkkcclenokbnliakgkpcehaomeflia
Evvel lehet letölteni DIGI ONLINE app-ot, amit fejlesztői módban kell futtatni. (FIGYELEM EZT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! A BÖNGÉSZŐ ÁLLANDÓAN KI AKARJA KAPCSOLNI A GÉP MEGHIBÁSODÁSÁRA HIVATKOZVA. NEM TUDOM EZEKET MENNYIRE KELL KOMOLYAN VENNI.) A böngészőben engedélyezni kell a hardveres gyorsítást. Nálam Win 7 pro-n működött, EPG -je villog, de a képet és a hangot lejátszotta. -
kicsigee444
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A fateromnak van egy CRT tévéje és egy Humax DIGI+IV SD dekódere HBO, Digifilm előfizetéssel. A settopbox euroscart kimenetét kötöttük össze a dvd felvevővel így tudtunk felvenni a kódolt csatornákról. Sajnos a dvd felvevő kezd haldokolni. Arra gondoltam, hogy becserélem egy HD-s felvevős settopboxra. A kérdésem az lenne, hogy az új HD-s settopbox is képes a kikódolt HBO, Digifilm jelet kiadni az az analóg kimenetén vagy letíltja? Mert például a Bluray felvevők érzékelik a kódolt csatornákat és letiltják ha jól tudom. Melyik settopboxot ajánljátok? Nekem a Technisat DIGIT HD4-CX szimpatikus 2 euroscart kimenet miatt. Van-e esély a pendrivera rögzített műsort valahogy leszedni vagy esetleg másik settopboxon lejátszani?
Köszönöm a segítséget.
-
kicsigee444
csendes tag
Sziasztok!
Estleg valaki próbálta hd-s boxoknál pendriveról milyen kiterjesztésű filmeket játszik le?
Leírás szerint Technisat MPG-T, Humax XVID-ET, Kaonról nincs infó. Ezek a boxok lejátszák az MP4 filmeket vagy csak a leírás szerinti formátumokat?Köszönöm.
-
kicsigee444
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy Alcor HDC-3500--at. Én a multimédia lejátszó részét is használom. Sajnos egyes filmeknél előfordul, hogy nincs szinkronban a kép a hanggal. Érdekes mert az elején rendesen lejátsza a filmet, majd egy idő után elkezd csúszni a hang kb. 5 másodpercet a képhez képest.
-
kicsigee444
csendes tag
válasz nfsu17 #43098 üzenetére
Mondjuk abban, hogy DVB-C dekóderről van szó, és egy pár napja ezen pörög egy pár ember. Gondoltam leírom, hogy van egy ilyen hibája is. Evvel növelem Digitv topik dicső fényét.
Ebből kifolyólag csókoltatom a Miszter Topikgazdát aki off-nak minősítette hozzászólásomat. Most is adok neki egy kis munkát. További munkájához sok sikert kívánok!
-
kicsigee444
csendes tag
"Már a Digi számít a legnagyobb műsorterjesztőnek"
Ez azért meglepett. Azt hittem az Invitel felvásárlásával lesz egál a három nagy szolgátató között. Az uniós és állami pénzekből kitömött Telekomot lassan a Jupici is megelőzi. Itt a XIII ker panelban képes a Telekom 3 hónapra 3675 FT-ért adni a nagy tv csomagot, ezres netet és telefont, utána kb. ugyanannyit kell fizetni mint a Diginél csak egy év hűséggel. A Gyöngyösi sétányon a Spar-al szemben meg beraktak egy Flip-es konténert, úgyhogy elkezdtek nyomulni.
-
kicsigee444
csendes tag
A Digi kihajította a TV2-t romániai kínálatából?
https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/08/04/a_digi_kihajitotta_a_tv2-t_romaniai_kinalatabol/
Itthon is meg kellene csinálni.
-
kicsigee444
csendes tag
Csak halkan szeretném megjegyezni, hogy a román Digisport 1-4 élő adása ingyen nézhető spanyol, francia, olasz foci bajnoksággal. Ottani idő szerint 23:15-kor a Digisport 2-ön lesz Real-Getafe meccs.
Hátrány: románul beszélnek
Előny: Élő, legális, szakadás mentes? (legalábbis 15 perce tesztelem és nem szakadt meg)http://www.digi-online.ro/tv/digisport+2/
-
kicsigee444
csendes tag
https://index.hu/kultur/media/2019/12/31/digi_kontra_amc_sport1_es_sport2_nelkul_marad_a_magyar_piac_kvazi_egyharmada/
Ha csak a Sport 1-2 csatornákat rakja ki a Digi, (ami nekem is fájna ha előfizetőjük lennék) még jól is kijöhet a dologból ugyanis az AMC meg szó nélkül megszüntetett egy mese csatornát gondolom szintén anyagi okok miatt. Tudomásom szerint pont a mese csatornák produkálják a legdurvább nézettséget. Gondolom kellett a lóvé újabb sportesemények vásárlásához, bár mondjuk nem értem mért nem vártak a költekezéssel legalább addig míg az összes kábelszolgáltatóval megegyeznek. Például pár hete elkezdtek ismét amcsi bokszgálákat adni.
-
kicsigee444
csendes tag
Battya meg! Mindenki csak a nem hivatalos Digi facebook oldaláról tájékozódik?
Itt a hivatalos arról, hogy marad minden a Sport csatornákkal együtt.[link]
Ha minden igaz ma született meg a végső egyesség. -
kicsigee444
csendes tag
Új szintre lépett a Digi basztatása.
[link] -
kicsigee444
csendes tag
válasz skippper #60844 üzenetére
Nekem a személyes tapasztalatom az, hogy ahol földmunka van oda nem szivesen jön már a Digi. Régen ment a sírás, hogy csak panelokban terjeszkednek de mióta van légkábel a legeldugotabb családi házas területeket is bekábelezik. Az új építésű földkábeles társasházakat most lexarják. Nálunk 154 lakásos új építésű társasházra mondtak nemet, az egyik lelkes lakó 1.5 évig csesztette őket, hogy jöjjenek. Valószínüleg nem is kellett volna feltúrni az aszfaltot mert az utca mindkét oldalán van csatornafedél amin keresztül át lehetne húzni a kábelt. Utoljára a melóhelyemen próbálkoztam náluk. Az irodapark páros része közel van a Szépvölgyi úthoz ami szintén légkábeles ott elérhetö a Digi, viszont én páratlan részen melózom bejjebb ahol már nincs közelben légkábel oda már nem tudtak jönni.
Itt próbáld meg bejelenteni: https://digi.hu/uzleti
Bár ez cégeknek van maximum továbbítják a kérésedet a megfelelő helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest