Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
skoos
őstag
Sziasztok,
Kis Digi probléma merült fel. Szüleim elköltöztek (mi költöztünk az Ő lakásukba). TV-t mi nem nézünk, így a set-top-boxokra (2db) sem tartottunk igényt. Ezeket elvileg összedobozolva elrakták, de most a szerződés lemondásakor nincsenek meg.
Mit tudunk tenni? Mennyi bírságra számítsunk?
-
Watt25
veterán
válasz
gedikart
üzenetére
A téma összefoglalóban elég jó le van írva.
Konkrétan cserélni a router-t nem tudod, a Digi-s router nélkül nem fog működni a net, legfeljebb "mögé" rakhatsz saját router-t, ha nem tetszik a gyári. (Kérheted, hogy tegyék a Digi-s router-t Bridge módba, bár anélkül is lehet a saját router-t használni.)
Ez egyébként a tévés topic... -
levin70
tag
válasz
gedikart
üzenetére
digi ftth eszközök
A router DIGI-é nincs panaszom,eddig jól müködik. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Adricsek85
üzenetére
Budapest Gmt+1
Bukarest Gmt+2.
Nyári időszakban eggyel tolódik mind a kettő:
Budapest Gmt+2
Bukarest Gmt+3. -
Adricsek85
csendes tag
válasz
Adricsek85
üzenetére
Olyan, mintha azt hinné, h téli időszámítás van, nem???
-
Adricsek85
csendes tag
Rosszul írja ki magát a gmt időzónákat. Pl nála Bukarest az gmt +2, holott az már 3, Budapest pedig +1. Egyébként a műsorok jól jönnek, az újság sincs elcsúszva, össze vanbak hangolva, csak itt minden egy órával később van, mint a való életben. Lehet, h nemis boxom van, hanem időgépem?? 😂😂😂😂
-
gedikart
aktív tag
Üdv. Digi FTTH 1000 Mbit esetén milyen eszközt/eszközöket telepít a DIGI? Tényleg két "dobozt" szerel, egyet a tv-hez, másikat pedig az Internethez? A router mennyire megbízható, vagy érdemes cserélni?
-
peter3374
csendes tag
Megorit egy Alma c2200 vevo....
csatorna atrendezesnel nem talalom azt az opciot, hogy ne csak egymas utan tegye mondjuk a 02-es meg a 198-as csatornat, hanem ha mondjuk a 198-asbol legyen a 3-as. Vagyis nem tudom azt megoldani, hogy mondjuk a 78-ason levo M1 hd ne 78 legydn, hanem 1. Tudom, hogy meg lehet, mert korabban megcsinaltam, de most keptelen vagyok rajonni. Ha valaki tud segiteni, megkoszonom. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
passz... nekünk anno hűségidő után listaáron számláztak... aztán átmentünk a tréhómhoz, hát elég tré volt az iptv-jük, azzal fél évig szenvedtünk,aztán visszamentünk a digihez... a hűségidőnk ugyan lejárt... de megkötés óta rá se néztem a csekkre
5800-6100Ft között szokott lenni a vége... -
válasz
Adricsek85
üzenetére
Hűha nem tudok segíteni neked, mert réges-régen Humax SD box-om volt, most Amiko beltéri egységgel foglalkozom csak, azon belül is lehet állítani az időt a GMT eltolódás szerint.
Passzolok, majd valaki megírja az okosok a problémádat.

-
válasz
Adricsek85
üzenetére
Helló! Én is tegnap elindítottam az automata felvételt a Discovery Channel-en lévő Savage szerkenytyűi-ról, most lejátszottam és az rendben van. Amiko NEO Combo SE box-om van, neked milyen?

-
Adricsek85
csendes tag
Halihó! Tegnap este beállítottam egy felvételt, s ma meg akartam nézni. Azt írta, hogy idő és dátum beállítása helytelen, ellenőrizze a kábelt. Akkor látom, hogy egy órával előrébb van a box órája. Újraindítottam, semmi. Átállítottam GMT+1-re, így jó az idő, de most sem játssza le, hanem a fent említett üzenetet írja ki. Mi lehet a baj?
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
3 felé szeretném osztani a TV-t. Jelenleg, optikai mininode-on keresztül megy közvetlenül a TV-be a koax.
Valami hasonló elosztót néztem ki, remélem ez a -6dB sokat nem fog zavarni. (Fontos a felső 1000MHz?)
Az lehet tudni egyébként, hogy hány dB jön be a lakásba, ki lehet mérni?
-
levin70
tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
A kábelhálózatod: FTTB v FTTH ?
DIGI FULL CSOMAG újból köthetsz mind a kettö hálozatra újból,de a FTTH-RA van egy még jobb.
nincs megkötés amint lejár a hűség alá lehet irni egy újabb 1 évet.
[DIGI]
mikor kötötem a digi full csomagomat megkérdeztem a lányokat, ők azt mondták nekem újból lehet ha majd lejár a hűségem. -
varso
tag
Sziasztok!
Ma délutántól iszonyatosan akadozik a kép. Régebben is volt egy két hibás kép, de most szinte folyamatosan.
A kábelhálózat valahogy így néz ki: [kép]
FTTH Receiver: [kép]Valószínű, hogy az utolsó két osztó le lesz cserélve egy hármasra, vagy négyesre.
Jelenleg most nem kockázódik, akadozik, de kb. fél négytől jelentkezett a hiba!
Más is tapasztalja/tapasztalta a hibát, vagy csak nálunk van helyi hiba.
UI: Település: Balassagyarmat
-
trec12
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem. Amennyiben nincs lényeges változás a szolgáltatásban (pl. FTTH-ra átkötés) az ár marad. Törvény. Nekem tavaly októberben járt le azóta is Okos csomag áron kapom. 😉
-
ROBREGGAE
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Csak akkor miért számláztak ki 4600ft-ot szeptemberre? Augusztus 16.-n jár le a hűségidő.
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok, hamarosan lejár a hűségidő. Viszont már jött a szeptemberi számla a régi árral. Ez az okos csomagos. Ugye most az már megszűnt, helyette van ez a Digi Full Csomag. Akkor annak ellenére, hogy lejár illetve nem létezik már az okos csomag, továbbra is ezen az áron lehet fizetni?
Legalábbis ameddig ilyen számlákat küldenek nem kell foglalkoznom vele? Köszi előre is. -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Te sokkal pesszimistabban fogalmaztal mint en 😃
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
arra van valakinek megoldasa (hallott olyat aki latott mar
a digi iptv adasait (az elofizeteshez kerheto ingyenes eleressel) valamilyen andorid komatibilis applikacioval smart tvn lehetne hasznalni? nem a digi sajat appjara gondolok, hanem mondjuk hogyan integralom egy smart iptv appba (https://siptv.app/news/) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Toth_Jani
üzenetére
ja,nem azért írtam...
csak sima levélként is fel lehetne adni... amúgy biztos minden nagyvárosban van valami antenna üzlet vagy elektrotechnikai bolt... én csak a postaköltségen voltam kiakadva... amúgy ebayen is vannak eladók,akiknél elgurult a gyóccer
ilyen téren, 2700Ft laptop alkatrészt 14 meg 16ezerért postáznának... -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
nova001
üzenetére
Keress egy normális beszerzési forrást, mert ahogy nézem ezek elég silány minőségű cuccokat árulnak. Sem az általad linkelt kettes osztót nem venném meg, de pl. ez a négyes ugyanúgy nem ér egy fillért se. Nem tudom Budapesten belül merre vagy, de ettől biztosan találsz jobbat.
-
nova001
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
ingyenes az átvét van BP-en.
Meg ugy is kell vennem 20m koaxot akkor már együtt rendelem -
Toth_Jani
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Rendeld Kínából ott az Állam fizeti a postát, cserébe akkor indul a repülő ha teli van.

-
nova001
senior tag
sziasztok
digi tv koax elosztóba figyelni kell valamire mit érdemes venni ?
pl?
https://www.vilagitascenter.hu/somogyi_koax_eloszto_1_aljzat_-_2_dugo_fem_fs_27_13747?keyword=koax%20eloszt%C3%B3 -
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Jégkokó
üzenetére
Igen, meg lehet állítani. De a box csak 1 tuneres, szóval felvenni csak azt tudod amit nézel is (vagy épp nem nézel semmit), de a rögzítettől eltérő műsort nem nézhetsz közben a boxon. Ismerem a UPC boxot, legalábbis a CISCO-t, én is voltam UPC előfizető, és olyan box-om volt.
A UPC-s box-ban azt hiszem 320GB-os lemez van, abból számolhatsz, hogy kb. mennyit tudsz rá rögzíteni. Végülis el lehet lenni egy 40GB-os HDD-vel is, de értelemszerűen arra jóval kevesebbet tudsz rögzíteni, mint mondjuk egy 500GB-osra.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelenleg upc nél vagyok és itt ilyen boksz van ami felvételi opcióval is rendelkezik. És ha átmennék a digihez, akkor milyen merevlemez vagy pendrive kell?Ugy értem hány gigás ajánlott? Akkor a műsorokat ugyan úgy meg lehet állítani?
-
Jégkokó
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy a diginél is ugyan úgy működik a műsorok rögzítése mint a upc nél? Mert olvastam valami olyat, hogy külön merevlemezt kell venni a boksz mellé, amit nem igazán értek, hogy minek. Amikor a upc boksz alapból tudja ezt.
-
Angel2014
addikt
Eddig tartott ,megint jön a kockásodás 21 kerben..tényleg kezdem azt hinni,hogy a Digi szándékosan csinálja, vagy a box végett, vagy a kiszállásért a 2500 ft-ért.
-
Márton
nagyúr
épp most volt
ctrl+f "m4 sport" -
nova001
senior tag
sziasztok
m4 sportot digitális kiosztása micsoda ? nem találja az automata kereső... :S
-
Márton
nagyúr
Milyen jófej már ez a cég!
Most néztem a Digi Online már működik sok-sok csatornával, miközben szept. 1-ig még Digi Mini csomagon vagyok.. És nekem 50fps, nem darabos 24. (mondjuk így sem lehet kadenciahelyes, mert a teló meg fix 60 ugye)Le a kalappal na

-
varso
tag
Csak egy kérdés!
Volt már valaki, hogy a DIGI-től kapott hírlevelet, információkat, stb...?
A DIGI Info csatornán is írja, hogyha feliratkozol, akkor kapsz értesítéseket hírekről, információkról.
-
Watt25
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ez teljesen véletlenszerű, hogy sikerül, 100%-ban attól függ, hogy hol laksz.
Én ugyan csak 4 emeletesben laktam és a másodikon, de én simán felkábeleztem a lépcsőházban a ház tetejére, kiraktam a tetőre egy rendes antennát és úgy MindigTV-ztem. (Volt egy időszak, amikor nem volt más megoldásom, hogy digitális tévét nézhessek.) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Márton
üzenetére
mikor átköltöztünk a másik albérletbe, várni kellett, hogy a digi átkösse az előfizetést... abban a pár napban házilag barkácsoltam egy antennát, és panel földszinten tökéletesen jött a mindigtv ingyenes adása... a barkácsolt antenna koax kábelből,telefonvezetékből és egy nagy router antennából ált
kitettem az erkélyre az antennát és 80%-os jelszint volt -
Márton
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
most is minin vagyunk...
-
Márton
nagyúr
Szept. 1-től nincs már ilyen tv csomag.
Átraknak a nagyba. Ok, így lesz digi online-om és több csatornám, de ha nem kell?
Esetleg a közszolgálati csomag marad, tudja vki? -
Márton
nagyúr
Hát akkor ennyit Digi Mini, viszlát

-
törölt tag
válasz
blúmen
üzenetére
Kapcsolat neve: DIGI (... de, bármi lehet, mert ez a szimbolikus kapcsolati azonosító)
Kiszolgáló: w3.hdsnet.hu
Felhasználónév: értelemszerűen az azonosítód (... ami a http címben a / jel mögött van)
Jelszó: amit a DIGI Webtárhely beállításánál az ügyfélkapuban megadtál
Passzív mód használata az átvitelhez: pipa be (vagyis passzív módú kapcsolódás)A többi beállítás default, nem kell piszkálni.
Amennyiben az adatok jók akkor be kell lépnie a / (gyökér) mappádba, amiben van egy public_html mappa.
Ebben kell csinálni/odamásolni legalább az index.html fájlt. Ekkor már lesz honlapod.Nálam működik, pedig vagy 3 éve nem próbáltam belépni.

Szerk.:
Látom megoldottad másképp. ... de, azért megpróbálhatod azt is amit írtam. Működnie kell.

-
blúmen
tag
Időközben vettem egy domaint és FTP tárhelyet... Köszönöm a segítséget!
-
blúmen
tag
Már nem tudom, hogy hogyan próbálkozzak. Egyszerűen nem megy az FTP kapcsolódás comanderrel. Írtam a szolgáltatónak, hogy adjon valami ötletet.
-
blúmen
tag
Az alábbi adatok kellenek.. Ha valaki csinált már ilyet legyen kedves segíteni.

-
blúmen
tag
válasz
üzenetére
http://w3.hdsnet.hu/azonosító/ linkre kattintva éred el a web site-odat. (... ill. ezt kell írni a böngésző(k) címsorába.)
Köszönöm! De,Mindenzt beírva az alábbi fogad. Nyílván azért, mert nincs feltöltve index.html.
... amit FTP-vel, WEBDav-al stb. reszelhetsz, vagyis neked kell legalább egy index.html oldalt létrehoznod, hogy legyen a Site-odon bármi is, mert most az csak egy üres - 30 Mbyte-os - tárhely.
Akkor viszont azt kellene tudnom, hogy hogyan tudok FTP-vel kapcsolódni, mert most Total commanderrel próbálok, de sehogysem megy.
-
garga pista
őstag
válasz
Watt25
üzenetére
Részben tapasztalatból beszélek
Apával sok parabola antennát szereltünk és sokszor hívtak kábeltv elosztásra is plusz szobákba. Így többször volt, hogy behúztuk a kábelt oda is, ahol nem volt tv - de majd lehet, hogy lesz. A másik a kábel csere, volt h mondta az ügyfél ó van kábel, de van benne toldás. Instant csere, egyben lévő kábelre és megspróltunk egy újabb kiszállást. De lehetne sorolni... A legjobb az volt, mikor a tulaj fia behúzta nekünk előre a kábelt, hogy csak az antennát kell feltenni és le is "blankolta". Árnyékolás teljesen levágva, csak a középső réz vezető lógott ki
Ő se látott még koax dugót 
Mondjuk a sok kérdést olvasva a kábeltv-ről, kíváncsi lennék műhdolas tv-vel hogy boldolgulnának akik itt jelszinttel kapcsolatban kérdeznek.
Ott aztán van már több hiba-probléma forrás. 
-
pjen
félisten
válasz
Laccoss
üzenetére
Én ezt az egészet nem értem.Ismerős a T.nél ugyanebben a cipőben járt,nem akart kábelezni.A szolg hozott vezetéknélküli jel továbbítót.Három falon kellett volna átmenni a jelnek,hogy lehessen Tv t nézni.Hol ment,hol nem mint a mesében.Maradt a kábel.Ha ez máshogy működik és jobban akkor bocsi.
-
törölt tag
válasz
Márton
üzenetére
... hááát, akkor nem sok választásod van.

Ez vagy valami hasonló a megoldás. Amúgy írtam, hogy ez natív vagyis pont az a képet-hangot kapod amit a TV-n is nézel. (HD csatorna/adás esetén 1080i-t.) Itt alapból nincs tömörítés - szemben az online-al - hacsak a hardver - amin fut a TVMosaic szerver - nem tud transzkódolni, mert akkor repülőben tömörít is. ... ha kell.
-
törölt tag
válasz
Laccoss
üzenetére
A WiFi csak akkor - lehet - korlát, ha több független stream (nézett csatorna) van egyidőben. (Pl. 4-5-nél több.) Egy natív HD stream 12-13 Mbit/s, az meg röhögve elketyeg bármilyen zsúfolt WiFi környezetben.
(Nálam amúgy a LAN-on - a telefont és a tabletet - kivéve minden dróton lóg.) -
törölt tag
válasz
Márton
üzenetére
Arra ott van a DIGI Online.

-
törölt tag
válasz
nova001
üzenetére
A saját tunerjével (TVButler) együtt megvásárolva komplex megoldás, ami pl. a DIGI DVB-C kábelTV bármely tetszőleges NEM kódolt csatornáját streameli bárhova LAN-on belül ill. az Internetre is és/vagy rögzíti egy háttértárra (pl. PC-re vagy NAS-ra).
(Annyi független stream, ahány tuner van hozzá, ha a család minden tagja mást-mást akar nézni.)
Amúgy a TVMosaic site-on/shop-ban minden le van írva.to Márton (is):
DE! Kell hozzá hardver. Legalább egy kompatibilis tuner. Pl. a saját TVButler tunere vagy pl. a HDHomeRun 4DC tuner, ami már 4 streamet tud kiszolgálni.
Ezeken a platformokon fut. (Legegyszerűbb egy NAS-al használni, de PC-re is telepíthető csak akkor annak a PC-nek mindig működnie kell, ha nézni akarod, ezért célszerűbb egy NAS mint szerver, mert az folyton megy.)
-
Watt25
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Mondjuk felújításkor a legjobb behúzni minden helységbe a koax+lan kábelt
Hmmm... honnan rémlik ez a szöveg?
-
Laccoss
addikt
Én tudom, de te vajon tudod e, mire válaszoltam?
Egyébként biztosan jók ezek az eszközök, a problémát a wifiben látom, mondjuk a fentebb írt esetnél legalább nem kell újabb átalakító, hanem bármely wifis eszközről könnyen csatlakozhatunk hozzá, viszont az amúgy is túlzsúfolt wifi frekvencinákat lehet nem kellene tovább terhelni.
Szerintem az lenne jó, ha van két eszköz, ami dvb-c-t továbbít vezeték nélkül, és a tévére van egy eszköz, ami a vezetéknélküli jelet alakítja vissza dvb-c-re. És a vezetéknélküli jel ne wifi legyen.
Én maradok az online streamnél.
@garga01: Igen, az a legelső dolog

-
garga pista
őstag
Olyan helyen kötöd a koaxra amelyik szobában van onnatól meg megy telefonon/tableten stb. Legalábbis én így értettem. Persze kell vmi szerver is mellé.
Mondjuk felújításkor a legjobb behúzni minden helységbe a koax+lan kábelt aztán később csak rá kell kötni ahol kell. Nekem ez lenne az első dolog a villany kábel és vízvezeték feljítás után
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csatorna atrendezesnel nem talalom azt az opciot, hogy ne csak egymas utan tegye mondjuk a 02-es meg a 198-as csatornat, hanem ha mondjuk a 198-asbol legyen a 3-as. Vagyis nem tudom azt megoldani, hogy mondjuk a 78-ason levo M1 hd ne 78 legydn, hanem 1. Tudom, hogy meg lehet, mert korabban megcsinaltam, de most keptelen vagyok rajonni. Ha valaki tud segiteni, megkoszonom.
5800-6100Ft között szokott lenni a vége...

Legalábbis ameddig ilyen számlákat küldenek nem kell foglalkoznom vele? Köszi előre is.