- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
igen, ezen gondolkodom. mindig van egy kattanásom, nonladderen a fehéreket gyűjtöttem, most jöhet a kék, de ezúttal hordanám is
. nem beszélve az egész lényegéről, hogy így meglenne a plusz kihívás is, a talált unique cuccok meg mehetnének egyből trade-re. meglátjuk tudom-e majd tartani.
amúgy eddig is id-ztem minden potenicális értékes kék-et, több száz kék barb helmet (ott ugye a +5/6 bo az értékes), druid pelt-et (+5/6 nado), claw-t és az elején rengeteg gyűrűt és amut, de az egyetlen 14allres/10fcr gyűrűn kívül sose találtam értékest. tényleg nagyon ritka cuccokról van szó, hátha ilyen előzmény után már ad majd párat. meg ugye ott van a vendor shopping is, önmagában érdemes hell-en egy csomó cuccért náluk kutatni.
a jmod (jewelers monarch of deflecting), a deflecting-es pala pajzsok, jeweler's tiarák stb az csak a hab a tortán, életünkben nem fogunk látni olyat vsz, de egy 40% mf gyűrű meg pár jobb kesztyű és fegyver azért beeshet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged