Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Szerintem azok az itemek értékesek amelyek belekerülnek valamely népszerű buildnek a leírásába. (nyilván az itemnek jelentősen hozzá kell tennie ahhoz amit abban a builden el akarunk érni (pl: über, speedfarm, akármi..)) Ha ennek akarsz utána olvasni, akkor a népszerű buildek leírásában a gear részeket kell elolvasnod és megérteni, hogy mi miért fontos.
Ha a játék során talált és talán értékesnek tűnő tárgyról akarod eldönteni, hogy az értékes-e vagy sem, akkor én a Traderie oldalt javaslom, ott néhány kattintással és értékek megadásával meg tudod határozni, hogy az mennyire értékes, kb. mennyi van belőle a piacon, és el tudod dönteni, hogy érdemes -e az eladásával foglalkozni, eltárolni amíg valakinek éppen arra lenne szüksége.
Talán épp ez a legegyszerűbb megoldás - szemben azzal, hogy a játékmechanikát részletesen ismerd - hogy megnézed mennyit kérnek valamiért a játékosok.
Szeretnék én is bizniszelni, Én mindenképpen ajánlom, szerintem szerves része a játéknak. Nekem zsirfecske (
) segített sokat, hogy elkezdjem a fenti oldalt használni. Olyan runákhoz jutok hozzá egy-egy trade során, amit játékban még csak nem is láttam, pedig igyekszek farmolni eleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) segített sokat, hogy elkezdjem a fenti oldalt használni. Olyan runákhoz jutok hozzá egy-egy trade során, amit játékban még csak nem is láttam, pedig igyekszek farmolni eleget.