- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Intel HD 630-al, friss driverekkel megy egy 10-15 percet, de általában crashel elég hamar, windowed 1600 x 900 90% scalingel eldöcög low beállításokon, (szerintem) így is szuperül néz ki egyébként.
A GTX660 feature tekintetében egyáltalán nem nagy szám, az inkább a teljesítmény szint, hogy élvezhető legyen, jobb mint "low" minőségben.
A crashek miatt nem ajánlanám így. Talán néhány hét ha már több tapasztalat lesz, hogy milyen beállításokkal megy stabilan, és persze jól jönne pár perf. patch is.
-
archie17
tag
A segédet is lehet öltöztetni - ha tudtad már, akkor sorry
Páncélnak szerintem nem érdemes megtartani a mostanit. Ha Lem rúnád van (hell countessből nem vészes kiütni), akkor egy Treachery elég jó választás resistek, attack speed terén és a physimmunok ellen ishttp://classic.battle.net/diablo2exp/items/runewords-111.shtml
Bár a +2 assassin skillt nem kapod meg értelemszerűen, a Fade és a Venom működik majd paladinon is, ezek pedig nagyon fincsi képességek.
-
wikings2
őstag
Singlen elég hardcore a játék, mivel abból kell megélned amit útközben összeszedsz. Neten meg kb lvl90 karit csinálsz 1 nap alatt, és amiért singlen most ölnél azt neten kb ingyen hozzád vágják jobb fej játékosok, de az egész game a botfarmról szól röhejes alacsony árakkal.
Nekem mire sikerült kitolnom singlen egy 87 es hammerdinem volt (Blessed Hammer/concentration /blessed aim/vigor) max. a maradék 19 pontból 9 pont elment az ágak kialakítására a 10 pontot pedig rádobtam a Conviction-ra így mert az immunt áttöri és 1/5 részben ugyan, de hatnak így rá az eddig immun sebzések.Fana zeal paladinnal hell act 3 elakadtam ahol annyi kis görcs támadt le, hogy elment a kedvem az egész buildtól. Ha sikerül vele kitolnod feltétlen posztold ki az itembuildet
Amiket írtál a vampire kesztyü vállalható singlen, a többit lehetetlenség begyűjtened, de a vampire is csak valami csoda folytán fog kipottyanni és a farmolásával eltöltött idő alatt 2 nyelvvizsgát letennél/ nem éri meg.
Annihilus amit írtál "kő" csak neten esik. van egy counter ami azt számolja hogy hány stone of jordan gyűrű lett eladva shopban, és egy random értéknél elkezd remegni a föld mindenhol, és jön az üzenet hogy "über diablo walks the earth". Na ha őt sikerül megölni akkor dob egyet. Nekem a 8 év pályafutásom során "ip vadászat nélkül" 3 szor sikerült vele találkoznom. A runaszavak többsége viszont normálisabb weblapokon kivan listázva hogy melyik müködik singlen és melyik csak neten. Viszont mintha lenne valami mod amivel a netes dolgok is megjelennek single módban, erről csak hallottam sose használtam mivel b.net eléggé allergiás a moddolgatásra és nem ér ennyit a cd-kulcsom
-
archie17
tag
A Grissy szettel beleválasztottál a közepébe, a négy tárgyból három a játék legritkább darabjai közé tartozik. A páncél az, ami elérhető, viszont a korona, jogar és pajzs csak a legmagasabb szintű szörnyekből esik. Hell lvl85 területein van rá (minimális) esély: Act I. the Pit, Mausoleum, Act II. sewers (a távolabbi, és ez zealerrel nem ajánlott hely), Act IV River of Flame, Act V. Worldstone Keep (a gyakoribbakat írtam össze). Itt is csak a főszörnyekből.
De ne várd, hogy egyhamar kipottyanjanak, a szettből két tárgyat tizenhárom év Diablozás alatt nem is láttam
Magatalálósan amúgy nehéz tanácsot adni, nyilván van rengeteg jó cucc, de attól is függ, mi esik... unique fegyverekből már Nightmare Mefistonál is lehet szép darabot találni, a pajzsnak mindenképp paladin pajzs sok alapresisttel, szerintem simán 4 lyukas 4 Pdiamondos is megteszi, de rúnaszavakkal is operálhatsz. Gyűrű-Amulettből soksok resist és egy kis attack rating sem árt, cipőből elérhető szint a Tearhaunch, Aldur set, Natalya set, vagy a barbárszett cipője is. Kesztyűből vagy sisakból egy kis lifestealt nem árt összeszedni, ajánlott a Tal Rasha Mask, szerintem remek zealer-sisak és nem is nehéz meglelni.Immunok ellen váltásra egy Baranar's Star vagy valami hasonló elementális sebzésű fegyver, esetleg Tiamat pajzzsal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest