- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ja, ha BiS akkor az vagy az Enigma, vagy ha a karakter nem tudja kihasznalni (shifter druid, javazon) akkor CoH. Utobbi egyebkent tenyleg egy jack of all trades es csomot egyszerusit a gearezesen, ld van csomo resist, van LS (azaz mashonnan mar nem kell), van damred, van MF, van extra dam demonok es undeadek ellen (ez kb minden amit erdemes farmolni) es btw van +2 skill is. Enigmahoz kepest is lenyegesen egyszerubb vele gearezni.
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
köszi mindenkinek, válaszolok sorban.
CoH a forti helyett: simán cserélném, CB-hez ideális, a +8% life leech őrület kenne már (30+ fölé vinné a karin), res magáért beszél, a damage red vadállat jó. már csak azt nem tudom, hogy lesz hozzá ber. mondjuk még megvan az unid torch, hátha van olyan szabály, hogy a saját erőből soloban kiütő kutyáknak high sorcit ad be. de komolyan, lehet hogy id-zem, aztán eladom pul-ért 10/11 assaként
string of ears marad, upoltam is és majdnem perfekt. verdungo is jó, de rajtam pont hogy inkább a leech dob, így is 4k a hp, meg amúgyis:
"The only thing to keep in consideration when wearing this belt is that the Life gain earned from its Vitality bonus is not affected by effects that offer a % increase to the hero's max Life - such as a Barbarian's Battle Orders, or a Druid's shape shifting form."wm2:
na igen, egy ilyen rare amuval könnyű volna, sok sikert hozzájutnimondjuk az attack rating tényleg jól jönne még, 13k körül volt a maxom enchantolva, videón látszik hogy pl durielnél milyen durván mellécsapkodott néha. szóval a metalgrid valid opció, majd meglátjuk.
de most megvolt a nagy tett, rápihenek és viszem inkább kicsit a gf barbit, hátha abból lesz majd meg a zsé az ajánlottakra.
ncc1701:
smiter egy cheat, nincs attack rating, olcsó is, egyszerű is, kinek kell? mondjuk szívesen megy bárki vele együtt, mert atomstabil -
zsirfecske
addikt
5 fhr, 3 fwr (egyiknek sincs varianciája, fixen ennyi mindig a stat), 11 sima resek, ezek még önmagukban is megtartandók. nekem van pl. egy 5 fhr/30 def charmom, elsőre fel se fogtam hogy az maxos, lehet el is kéne adni inkább pvp-re. szóval ezeket ésszel és hozzáértéssel érdemes nézegetni, és szó nélkül fel kell venni még normalon is mindent.
amúgy én full ignorálom fő karin az mf-et (gheeds se), mert minden bazi drága amin magic find van, full overrated. inkább en bloc letojom az unique cuccokra hajtást, rare-re meg jó lesz a gamble. rune drop-ra mf úgyse hat, charm drop is megvan nélküle, a magic cuccok meg így is elegen vannak. viszont a fehér/szürke itemek meg nagyon durván potyognak az asszem effektíve 0 mf-nek köszönhetően, egy egy igazán jó base item árából szinte bármilyen unique kijön.
kolléga kérdezte itt hogy van ennyi lem-em, hát így. kiesik a crude archon plate, nyomom kockába, javítom aztán socketelem, kicsit magasabb def-el épp most adtam el a legrosszabb esetként 2 lyukkal kijött páncélt is lem-ért. van piaca mindig, mert a játék erősen runeword alapú, főleg ladder restriciton nélkül.
-
zsirfecske
addikt
jó hát ez már nevetséges
ncc1701 ezt már nem hiszem el, kb a 10-ik cube socketem és mindig 2 vagy 4 lesz. sose adja a 3-at mert azt akarom. NEM SZABAD AKARNI
Hát, biztosan sokat fog számíani. Lelkiekben. :)
amúgy nekem azért kell az up, mert ha már upoltam, az azt jelenti fix a gear és nem cserélem minimálisan "jobbra" bármi van. tehát pont lelkiekben segít, továbblépni hogy az már elég. nem kell a perfekt stat up előtt se, de legyen közel és nyugodt vagyok -
vaakuum
addikt
Ez smiternek való lenne? (a life tap miatt gondolom, bár nem tudom, az proccolna-e a smite skillel
)
#12760zsirfecske A lukasztással asszem most gondban lennék, de hátha akad még kari, aminél a lazruk küldi szabad...
#12759Jim-X Tescós? Áhh,annyira nem menő... ez csak turkálóból van öltöztetve
(na azért van 3 jó cucca) -
Peddy789
őstag
En is ezen gondolkodtam, a corpse explosion is hiaba 80% monster hp, az mindig az 1 players monster hp marad. Tehat 8 playerben ahol van nekik 300% (??) ott nem novekszik a corpse explo damage, es lathato is hogy sokkal kevesbe efektiv, kell legalabb 3-4et robbantani, mig soloban 1-2 robbantas.
-
sumdudum
tag
Akkor hiába izgattál fel!
Bár egy YT assanál valaki megjegyezte, hogy ez a gyűrű sokat használ(csak akkor még nemtudtam mit is csinál) és helyeselt az owner.
Ez összefüggésben lehet esetleg azzal, hogy a trappok minionnak számítanak?Akartam is kérdezni, hogy a Tal Rasha fegyónál valamiféle vicc a Life vagy Mana leech On Hit?! Mintha egy 2 kezes Maul FCR-t adna.. vagy csak nekem ilyen fura?
-
Vismajor01
addikt
Aludni azért fogok ettől, ennél sokkal súlyosabb dolgokat látok nap mint nap a való életben, mintsemhogy valaki nem érti h 2x ravenből 40dex az több life mint amennyit a bk ad amire még a bo sem hat. Ráadásl a buildedben, legalábbis amit leirtál 0 cb 0 open wounds van, ugyh a tescos fisfos smiterem nemhogy jobban tuléli de még gyorsabban le is gyakja. Hc-rs sok sikert
-
Vismajor01
addikt
Lehet nem irtad, de en siman leirom es vallalom is h hulye aki igy csinalja. Chamd shako? Lastwish a5 merc? Grief BA? 2X BK RING? Berd zaka?
Mindenki ugy csinalja ahogy szeretne, de az a bajom h leirod h te h csinalod ami total ertelmetlen penz pazarlas egy nyilt forumba ahol barku elolvashatja es lesz egy szerencsetlen aki azt hiszi bk ringekkel letolni ubert jo otlet, vagyh BA-ba rakni griefet pvmre elfogadhato, aztan nem az kicsit sem.
-
Vismajor01
addikt
Vaaagebbol kb egy szot sem fogadsz meg, es fillerekbol raksz ossze egyet ami ugyanugy leveri neked ubert.
Heavens light- black rw
Guillaumme sityak
Highlord amu
4x pdia 45 allres elite shield
Smoke rw miutan treacheryvel procc fade
Belt soe
Rings 2x raven
Cipo gore
Kesztyu mindegy, ha van draculs
Wepaonswapra lifetap wand malahtolEn igy utottem ki magamnak 30 torchot es meg 40et mint uber service es mki levolt tole hasalva ^^
-
Blizz
őstag
Zsír!
Igen a HC más világ, én mondjuk classic barbbal tolom nagyrészben, de van egy decked out LoD HC barbárom is, death és griefen és engimán kivűl minden perfect rajta.Nem is kell kapkodni vele, farmold szét mephit
egy life tap wandot mindenképp szerezz be, Sanctuaryt szedd ki mindenképp, ahogy tudod
De sztem megoldod amíg nem találkozol egy might+manaburn+cursed packkel -
Blizz
őstag
Én csak ismételni tudom magam, nem azt mondtam hogy nem éri meg, tudom kb mi mennyit ér, 20 év alatt már rájöttem, hanem hogy az emberek (mint tömeg) a profitot GC-ben látják mert egyszerűbben tudnak azonosulni az értékével mint egy SC-nek, ezért gyakrabban rollol GC-t (a tömeg maga).
Large charmokban is lehet találni GG-t de azt pl senki nem használ mert 2 sc többet ér mint egy LC (helyefelhasználásból tekintve)Te---mint aki valszeg 15-20év gamel, tudod mi mennyit ér és álmodból felkeltve összeállítod a legjobb palát vagy tökmindegy milyen castot, ezért tudod hogy hogyan kell minmaxolni a tökéletességig
-
sumdudum
tag
Persze az, mindenkinél dönt, csak az én munkahelyem olyan volt, hogy lehetett játszani (nem megengedetten)+aludni.. meg egésznap nyomkodni a telót és fél szemmel figyelni a garázdákat(de nem voltak ilyenek 8 év alatt) szóval nekem érdemes volt befeccelnem, hogy ne őrüljek meg a youtube és ugyanazon hírek után..
-
sumdudum
tag
igen, ha fél évvel előtte veszem akkor 240ért kaptam volna, azért elég törhetetlen meg miegymás, a Military Grade miatt Best Buy volt.. De ugye, úgyvoltam az árak mindig lefelé mennek.. Az elmúlt 15évben sok mindent tanultunk úgyérzem, nagybankok biztosak, chipek nem (bár ez az USA Kína szankcióknak IS köszönhető, meg a járvány miatti home student meg home office.. Már csak az energiaválságot nemtudom feldolgozni, bár ez szubjektív:S
Meghogy: "Andi ne fogja meg a lepkét mert azt nem szabad" -
ncc1701
veterán
Szerintem fejesem van, string öv is, raven is tán, gore rider is, life tap wand is.
Enyémet vagy 2 hetente használom, meg is akadt lvl 86-on, de akkor nagyon jól jön. Majd ha lesz "occó" enigma, akkor átrespecelem 1 pontos smiternak, csinálok belőle hammert, ő lesz a fő karakter.
-
zsirfecske
addikt
köszi, a beast tényleg jó cucc, viszont a fury druidon nekem uppolt ribcracker lesz ias jewel-el, mert budget-ben tolom, nincs időm annyit játszani.
amúgy lehetne egy olyan d2 penis méregetés téma, hogy mindenki beteszi egy képen a kész karakter geareket, hadd ámuljunk mi, csóróbbak is
-
zsirfecske
addikt
ha filléres, kérek egy 200+ attack ratingest
amúgy d3 után fura hogy lehet 2x ugyanolyan unique cucc a karin, de fury druidra lehet elkélne a 2. raven ha nem lesz dual leech/mana leech gyűrűm. tényleg, a dupla cold absorb összeadódik? meg ugye duplán nem fagysz meg, jól jön télen
-
törölt tag
Én anno nem toltam annyit, így most pótolom a dolgokat. Fury druidaval kezdtem, de az jó cuccok nélkül mocsok szenvedés. Aztán indítottam egy barbit, majd egy hammer palat.
tapasztalat: ég és föld. A druida jönne be a legjobban, míg palaval brutal hogy lehet haladni, még jó cuccok nélkül is, viszont annyira de annyira krva unalmas, hogy leírni is nehéz.
Sorci, assassin páros a legkevésbé se érdekelnek. Amazon, necro pedig elég meh kategória, majd meglátom. Viszont a többit, különösen a drudiat, nagyon jó lenne fullra húzni.
shotika: engem erdekelne. Mikor tudjuk leboltolni?
-
zsirfecske
addikt
a fentebb általam betett leírásban is linkelik, de itt van egy nagyon hasznos, átlátható összesítés a tágyak eltérő quality neveiről item típusok szerint. már csak arra is jó, hogy lásd egyben, mik az elite fehér cumók amiket érdemes felvenni mondjuk socket base tárgyaknál.
-
törölt tag
Igen tudom hogy mi a lényege. Csak szerettem volna jobban megerteni, hogy mekkora esély van pl olyan itemre, ami egy buildhez kimondottan javasolt egy olyan kategóriában, amiből alapból hiányt szenvedek. Illetve mint írtam a hatékonyságot maximalizálni. Most is van olyan cuccom, amit úgy yoloztam gheedtől.
zsirfecske: köszi a linket. Ebben megtaláltam a választ a kérdésre. Unique esetén lefelé nem, csak felele számít a karakter level. Vagyis nagyobbat nem lehet kiszedni, míg kisebbet igen.
-
törölt tag
Gheed esett, de az csak lvl 62 körül használható.
Ami nem teljesen világos, hogy magasabb szinten is ki lehet szedni alacsonyabb szintű itemet? Mármint ha egy war traveler item levelje 50, és én lvl 65 körül megyek gamblezni, akkor is van rá esély? A képlet elvileg: item szintje= karakter lvl -5 - karakter lvl +4 vagyis pl 65 esetén 60-69 közötti itemet tudok “gamblizni”. Ezért vagyok picit tanácstalan.
-
Franklin
addikt
-
Franklin
addikt
Több rúnaszó/item ladderen sem lesz, mert most is elérhető minden.
Ezért pl. engem abszolút nem érdekel a ladder, mert nem akarok mindent elölről kezdeni, ha akarnék, most is megtehetném, semmi pluszt nem adna a ladder.
Trade most is van ugyanúgy, akit érdekel ez (engem pl. nem, egyelőre élvezem self-founddal is a játékot).
D3-ban mindig nyomtam a szezonokat, mert voltak jó kis szezon témák, mindig erősítettek buildeket, amiket ki lehetett próbálni, D2-ben valszeg nem lesz ilyen.
-
Elims
veterán
Számítógépre nem telepítenék semmilyen játékot,nem szivesen verném szét a 3 filléres billentyűzetet+persze -nekem- kényelmesebb a konzol.
De ha jól emlékszem ps4-en a classic-ot indítottam el.Remélem az ugyanaz mint a régi d2.Vismajor: :-DDD Igen,valószínű.. "..elég egyszerű.."
Úgy,hogy még mellette van közel 300 szint 3(!) karakteren.
Igen,úgy talán elhiszem,hogy vannak egyszerűbb részek a hardcore karakternek. :-)
65 szint!! Mélyen le a kalappal!! :-)TiborV:
Akkor azért jelzett Elemental. :-))
Nagyon kemények vagytok!!90 Szint!!Sok-sok óra játék és bármelyik pillanatban beüthet.
Playstation-ön vannak trófeák (különböző teljesítésekért adnak egy kis jelvényszerű vmit) és az egyik ilyen trófea feladata,hogy "complete the game with hardcore character.
(Ha vki végigviszi halál nélkül,meg is érdemli azt a trófeát.)Köszi az oldalt!Többször rámentem,de most töltötte be először.Picit lassabb volt,mint vmikor sony ericsson k700-zal a kézben,400-as wap-pal a vicc oldalt elolvasni+nem magyar.Utóbbival nem is lenne olyan nagy bajom,de a lassúságával nem tudok mit kezdeni. :-( Pedig van türelmem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest