- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #14733 üzenetére
Nekem az A1 csicsó jól bírja, de nagyon ügyelni kell rá. Travi csak kicsalogatással pl. Baalt ehhez képest jobban tűri. De nálam ez full fun.
Itt 3050Ti van. Ugyanez a bajom. A régi D2 egy 10 éves Ati-s Vaio-n fut. Ugyanúgy tekeri xarrá mindkettőt. Ugyanaz a mechanizmus. Főleg lobbyban nyomatja meg ha stagnálsz a városokban. Szóval nem októberi dolog ez. Attól sokkal régebbi.
-
gubisadam
aktív tag
-
gubisadam
aktív tag
válasz
sto1911 #14489 üzenetére
hátha valakinek annyi esik mint nekem másból és már szabadulna tőle
egyébként ez a charm felszedés nagyon vicces, már a 3. esett és csak úgy tudod a földről felszedni hogy a másikat kiteszed a ládába, shared stockba
akinek amugy bármelyikből lenne feles, keressen. Akár mindkettőt is adom egyben -
zsirfecske
addikt
-
törölt tag
válasz
sto1911 #14278 üzenetére
Faék egyszerűségű és könnyen unalmas lesz viszont baromi hatékony.
keruld a szűk helyeket és ahogy fentebb is írták néha dobj kalapácsot majd hátrálj. Amire érdemes figyelni hogy nézd meg honnan indul ki a karakterből, illetve milyen ívet ír le, mivel néhány geci mob (jellemzően íjászok) pont olyan helyre fog beállni hogy elmegy előtte és mögötte egyaránt a kalapácsod. -
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #13812 üzenetére
Nem egyszerű mindenki igényét kielégíteni. Ilyenkor szokott az lenni, hogy “van itt minden is.”
Más. Egy maxra boostolom, az biztos: Fendzon in D2R.
-
ncc1701
veterán
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #13807 üzenetére
Azért Amerikában van más is, halálos kimenetelű szwattolás (ahol az áldozatnak semmi köze nem volt az egészhez). Nagyon komoly mentális stb. dolgok állnak itt a háttérben. Nem a personal loot segít ezen szerintem, hanem egy elmeorvos meg sok egyéb más, amire oda kéne mégp figyelni. Viszont jól látszik (vagy legalábbis én így látom), hogy az old school arcok (40-es átlagéletkor
) meg a fiatalok, akiket most szippantott be, teljesen mást szeretnének.
-
Vismajor01
addikt
válasz
sto1911 #13791 üzenetére
Azert, mert personal loot azonnal account boundot von maga utan. Mint d3ban. Es az teljesen kinyirja a tradet, ami a d2zes nagyon vaskos resze. Ha selffound ladderek kellenek akkor itt is ugy potyognanak shakok az egbol mint d3ban. Barki aki valaha komolyabban jatszott d2vel nevetsegesnek tartja h d3ban at wwzek egy tomegen es 6 junik meg 12 set esik kibeloluk.
Account bound nelkul meg nem lehet personal loot a botting miatt. Personal loot+botting annyi loot lenne h az arak teljesen a foldbe allnanak. De lehet meg botting meg dupe nelkul is a foldbe allnanak annyi cucc esne.
-
diegho
nagyúr
válasz
sto1911 #13479 üzenetére
Traderie-n szoktam cserélni. No de mire? Milyen karaktert lehet ebből kifullozni? Volt már olyan beteg gondolatom, hogy csinálok egy Faith Bowazont.
Classicban mindig a Zealot (Grief, Fortival) a Blizzard sorc (semmi extra cuccal) és a Javazon (Infinity, coh) hármast toltam.
Vagy 2 Grief Barbi? Az is elég jó lehet.
Necro és Druida nem igazán érdekel, bár a farkas druida jó lehet. -
törölt tag
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #13343 üzenetére
Jah. Egy párat talán javítottak. Ehhez a meele vs caster dologhoz még annyit, hogy aki találkozott már "lesajnált" Bowazonnal, aki nem PvM hanem PvP, annak hamar megváltozik a véleménye. Esélyed sincs ellene. Elképesztő drága cuccokban rohangálnak ez tény, de egy melee kari építése teljesen más műfaj. A BvB-seknek külön kis világuk van, amit egy farmolós nehez ért meg sztem. :-) Egy melee karival, tény, nehéz elkezdeni, de szeretni fogod ha hónapokat, éveket öltél bele.
-
maajsz
senior tag
válasz
sto1911 #13305 üzenetére
Eddig átkerültek 2-ben is, sztem átmennek most is max újat nem tudsz csinálni (már ha ragaszkodik még mindig ehhez a Blizz de ki tudja)
#13307Peddy789 Nem tom most ezen miért hadakozol, amúgy ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. Fölösleges kifordítgani minden kifejezést, az ilyen hogy "egy perc" nem mindig 60 másodperc, lehet hogy 87, de ált perc alatt meg volt (nekem az MF karin a gamblis bow ott volt szem előtt). Amúgy meg most még könyebb, úgy hogy kvázi fix marad a gamblis oldal és nem kell refreshelned (bejön egy ahol van pl amu+ring+circ és mehet a bal klikk míg tele az inv). Régebben jobban rá volt állva az agyam, kb egy fél sec-es pillantás elég volt hogy tudjam, hogy del e, de most sem tart sokkal tovább kiszúrni az abszolút god rollt.
Ugyanakkor senki nem mondta, hogy 1,5M-ből kifog jönni akármi, ha olvasol rendesen látod, hogy az áll ott, hogy lehet, ahogy az is ott áll, hogy ladder második felében - végén (amit most qwára nem tudsz, hogy hogy áll, kvázi nem azok az árak mérvadóak).
Másik, nem mindenki fog goldfind barbozni, én sem nyomtam szinte soha, de ami lóvé összejött az MF karival azt gambliba toltam mindig és anno egy egy sűrűbb szezonomban a 30M nagyon sokszorosát lőttem el. -
Winzsolt
aktív tag
válasz
sto1911 #13171 üzenetére
Én act2 segítőm szerintem egész ügyes lett.
Treacheryben van, ETH Tresher insight-al és Andariel's visage sisakkal. Mindent is leszúrkál, ami cold immun azt intézi egyedül
Úgy vettem észre bármit kicserélek felborul az egyensúly.
Nekem szükségem van a végtelen manára (blizz sorc) Neki meg a Lifesteal-re és az atk speed-re + Resist-je is van a Fade proc-ból. -
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #12995 üzenetére
min-max értékek. mf és allres a legdrágább, life szinte mindenre kell. ha egyszerre van rajta több maxközeli stat az aranybánya. egy sima 6% mf fele annyit se ér mint egy 7%, de egy 5% mf 5 allres már op. allres mellett szinte bármi normál stat rohadt drága, nekem 2 db sima 5% allres sc-m van, annak is ist volt darabja, olcsón. van még max dmg/ar/life tripla stat sc, melee karik szent grálja, szintén megfizethetetlen. egy sima 20 life sc kb pul, egy 20 life 11 light res meg sur/ber. traderie-n tök jók a keresési szűrők, végig lehet nézni az árakat.
-
tPedro_
őstag
válasz
sto1911 #12781 üzenetére
Köszi, de lehet rosszul fogalmaztam.
Nem célirányosan farmoltam ezt, simán Trav runokat tolok napok óta, ott esett.Próbáltam korábban vendortól venni teleport botot, de túl sok energiát nem fektettem bele.
Ez így viszont pont kapóra jött, remélem gyorsítja majd a farmolást. -
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #12533 üzenetére
eltoltam picivel 4 ist alatt, ez van. éreztem, hogy nem kell nekem ilyen hazárdirozós cuccba kezdeni mint a cta, ráadásul sose tetszett. most legalább megnyugodtam, megvolt a durva tanulópénz és továbbléphetek végre.
ncc1701:
jogos, de 4 ist most kisegít épp, szóval éltem ezzel a sz*r trade-el. -
Joco_77
senior tag
válasz
sto1911 #12283 üzenetére
Ezek a cipők 45% MF felett olyan szinten kezdenek el drágulni, hogy elképesztő.
Nekem nagyon röfögött a disznó a mák miatt amikor egy 48ashoz hozzájutottam 250 vagy 350 fg ért úgy hogy amúgy bőven 500 felett mentek...
50es simán ér 700-800fgt is de még akár többet is nem vagyok most képben. -
ncc1701
veterán
-
Joco_77
senior tag
válasz
sto1911 #12185 üzenetére
Én úgy állok hozzá, hogy mivel full rng -> szerencse az egész ezért ha aznap szerencsém van akkor pár kör alatt kiderül. Ha azalatt az égvilágon semmi nem esik akkor aznapra diablo2 félretéve.
Amúgy MF el is így vagyok....jelen pillanatban 344, eszem ágában sincs már feljebbtornászni...ezzel ha szerencsém van úgyis kiesik a jó cucc ha nincs meg szerintem az 500 mf se sokat segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged