Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Tisztaban vagyok vele, hogy nem a D2 miatt olt, ahogy irtam is, a loot megjegyzes inkabb egy kis fricska lett volna.
"Viszont jól látszik (vagy legalábbis én így látom), hogy az old school arcok (40-es átlagéletkor
) meg a fiatalok, akiket most szippantott be, teljesen mást szeretnének." - Orulnek neki, ha meg olyan fiatal lennek, mint akikre celzol, de sajnos mar tudtam jatszani az eredeti D2-vel is
Persze akkor sok fogalmam nem volt rola pl. miert kell 3x ugyanazt vegigjatszani, meg hasonlok 
@ncc1701: " Ergo nem a játékkal van bajod, hanem a parasztokkal, akikkel játszol. " hat igen, ez a gond, de mivel a jatekosokat legkevesbe sem tudom megvalogatni, igy marad az, hogy ilyen megoldasokert remenykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) meg a fiatalok, akiket most szippantott be, teljesen mást szeretnének." - Orulnek neki, ha meg olyan fiatal lennek, mint akikre celzol, de sajnos mar tudtam jatszani az eredeti D2-vel is
Persze akkor sok fogalmam nem volt rola pl. miert kell 3x ugyanazt vegigjatszani, meg hasonlok