- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
-
savior
őstag
válasz
shotika #16514 üzenetére
Eddig mindig barbárral indultam, de amíg nincs meg az ik set addig nagyon gyenge nekem.
Most valami mással próbálkoznék.
A lightning fury javazon az milyen pl? Régi D2-ben szerettem, de infinity nélkül nem volt az igazi. Most viszont van helyette charm és ajánlják is league starternak. -
Kiss_R
tag
válasz
shotika #16416 üzenetére
Amúgy Nila tomb viperjei bugosak voltak, az elmúlt 2 évtized alatt nem nyúlt hozzájuk a Blizzard. Most a Resurrectedben patchelték ki őket. Kicsit sajnáltam, mert megvolt a feeling, mikor lement hozzájuk az ember, aztán ahogy tikkelt a bugos phys+psn dmg, mókás volt (valami olyasmi rémlik, hogy ha álltál egy helyben a psn felhőben, az még ok volt, de ahogy megmozdult az embert, jött mellé a bebugolt, nagyon magas phys dmg is). Persze ez a csicskának mindig insta death volt, még endgame gearben és nagy szinten is.
A dollok amúgy nem gázosak annyira, ha a csicska intézi őket. Olyankor rendben lehalnak, mivel a csicskát nem sebzi a robbanásuk. -
wm2
őstag
válasz
shotika #16407 üzenetére
az second hand
tegnap sikerült vennem neki 7 frw max ar-t ócsón, nem tudta mit árul, az egyik srác, akivel szoktam nyomulni (brutál nova sorcija van) az Lo meg valamiért vett 40L java sk-t, jól bemákolt egy kezdőt, aki nem tudta mit ad el mennyiért, szóval érdemes figyelni az in game tradet, néha megéri, amúgy meg katasztrófa mi megy
-
wm2
őstag
válasz
shotika #16403 üzenetére
Mi így nézünk ki 4bc-5bo CTA-val. Ha MF-elünk, nyilván ez alacsonyabb. Bo-val a life az ~950 totál. Elég.
Ehhez jön 10% life leech és 6% mana leech. 83% FRW, ha a +30 dex tiarat használom (imádom!) és 103% FRW ha a futkosósat. Tisztességes az avg dmg. Messze konzisztensebb, mint gmb vagy windforce bowal. Egy minimális 13% FHR. Még van egy 3 FRW 11% fire res meg 5 res sc NL-ben. Azt majd ott megkapja. WS-t kivéve jól bír mindent. Valamikor a jövőben rámegyek vele egy 20-20-as torchra meg egy 6-6 CTA-ra. Én szeretem Valkyt. Lassú, mint a tetű, de inkább Ő, mint a Strafe sk. A Strafe Bowa nem valami fan számomra. Nem használok physic immun gc-t. Magic arrow megoldja azt az 1-2 immunt, ami az utunkba jön.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #16356 üzenetére
Nem tudsz eladni semmit ha nem perfect. Vagy light sorc, vagy jáva item. Szinte senkit nem érdekel a többi. Pár apróságtól eltekintve. Nincsenek új belépő játékosok. A meglévők (akiknek átlag életkora 40+) meg a jól bevált receptet követik. Kínában összehozzák, ő megveszi. Vagy már mindenkinek megvan minden. Ez a kettő. A játék így hamar kifő. Befagy. Beáll az egész piac. Tegnap találkoztam egy spanyol sráccal. Szintén Bowa volt. Nyomtuk is együtt pár óráig. Nagyon ritkán kereskedik már azt mondta. Megértem.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
shotika #16260 üzenetére
Coa. Eladtam Sur-ért (amcsi szerveren, ott jobb a bolt, mint a kelet-közép EU régióban
). Ha összejön 2 Sur akkor Ber-t csinálok belőle, azt beváltom Jah Ohm-ra és jöhet a köv Faith. Nagyon faxa dolgokat raktam ki ebben a szezonban, de a Faith bow-val szarakodom egy ideje. Nem zavarna, ha nem lenne perf a Forti/Pride, de ha már perf, legyen a Faith is perf.
Ezt tegnap este csináltam. Pitben esett egy 42-es.
Ez volt ebben a szezonban az első Spirit-em. Egyből 35. Viszem a Palámnak. Style/bo miatt tettem Vortex-be.
Más. A craftolt kesztyűvel a tapasztalatom a következő. PVM jobb a "hit power" gloves. A "knockback"-nek nagyobb hasznát veszed, mint a CB-nak. Főleg amikor fana aurával gyorsan lerohannak. Viszont, ha Bowa #2 fegyónak beteszed a Lecerator/Swordback kettőst, akkor már a 20-25% CB + 83% OW + 33% Amplify hármas tarol. A Lecerator, és a Swordback is akkor szép, ha ethereal. Utóbbit nagyon nehéz beszerezni, mert senki nem tudja mire való és nem gyűjtik be, de rajta vagyok. NL-ben behúzom. Itt ladderen célkarik futnak. Elég megnézni a ranket. Tele van jávával meg light sorcival. Pala is egyre kevesebb. Ez a ladderezés színtiszta üzlet.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #16256 üzenetére
Az az amu kb 1 Lem. Vagy néhány pgms. Adnék, de nekem is csak 1 van. A Witchwild String bow is jó. Persze egy örökkévalóság mire beadja. Az Amu jobb választás. Egy kockában elfér. Annyit kibírok én is.
Ez a dual ring igen fasza lenne, ha lenne még rajta str/dex meg mf. Persze a nincsnél jobb. Én is ilyennel toltam sokáig.
Ebben a szezonban kiraktam egy perf Fortit meg egy perf Prideot, de a CTA az 1 bo 2 bo 2 bo 1 bo, aztán meguntam és vettem egy 5-öst. A Faith reroll ma is 12-es lett. Ezt is venni fogok. Nem szarakodok vele többet. Találkoztam ma Baal run közben egy igen izmos PvP Bowazonnal. Eszméletlen mi cuccai voltak. Elbaszott vagy két tucat Jah-t mire kirakta az 15/2. Nem akarok ebbe a hibába esni.
-
-
wm2
őstag
válasz
shotika #16222 üzenetére
Ha nincs Annid, használd. Egyébként fabatkát sem ér. Csak a perf! Mindenben csak a perf és az sem mindegy, hogy teliholdkor, vagy nappal esett. Lehetőleg ingyen persze. Máskülönben jön a "LoL".
Más. Eddig a Pala volt a kedvenc karim. De ez a Bowa, szépen maxolgatva, lehet túl fog tenni a Pala mániámon. Mindig van benne egy kis veszély, nem unatkozol vele (900 lifeos) de egy istencsapása.
-
Kiss_R
tag
válasz
shotika #15999 üzenetére
A másik hasonló kellemes rész a Throne room. Ott is van olyan néha, hogy lemész a lépcsőn, és a töltőképernyő után látod, hogy amúgy megdöngetett egy csapat soul és/vagy doll.
Ja, boci pálya portálja is jelentkezik, megesik, hogy egy pack közepébe rak le a játék. Ilyenek miatt kimondottan érdekes műfaj lehet a hardcoreozás. -
sto1911
veterán
válasz
shotika #15948 üzenetére
A2 mercnek kellene nalam.
Az miert van, hogy az Infector of Souls es hasonlo neves szornyek pillanat alatt kepesek leverni a mercemet, akkor is, ha a Treachery Fade-je aktiv? Villamos uniq szornyekkel hasonlo a helyzet. Zold, meg mindig zold, piros, halott...
Lord de Seis meg siman egyhiteli, ha pislogni merek kozben.
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika #15941 üzenetére
Az osszes necro buildel ez az eggyik fo baj. A hulla robbantas annyira jo hogy tokmind1 melyik buildet tolod, summoner, boner, poison nova.. Annyi a kulonbseg hogy az elso 1-2 mobot hogyan olod meg a tobbit ugyis robbantod. Emiatt mindegyik build egy kicsit ugyanaz.
Talan annyi a kulonbseg hogy melyik curset maxolod melle, igy vagy a physical damage haver melle jo, vagy az elemental damages melle. Bar elegnedo +skillel ugyis eleg az 1 pont mindegyik curse-re mert alig szamit hogy a lower resist 58at vagy 64et vagy mennyi vesz le a resistbol. -
Peddy789
őstag
válasz
shotika #15937 üzenetére
En HCban vegigtoltam vele. A bonespear meg mindig a legjobb fejlodesi mod, a bone shield jo bonuszt kap a bone wall/prisonbol igy eleg biztonsagos ajatek. A bone spear csak az elso hullara van hasznalva utana a corpse explosion.
Osszesegeben eleg unalmas karakter tud lenni sajna. A damage meg sok skillel is alacsony egyszeruen. A pozitivum hogy nem nagyon van ra immun, es a bone prison + bone shield eleg biztonsagossa teszi a karaktert.
Egy insightos segeddel meg a mana se akkora gond, de igy is tobb manat hasznal mint mas karakterek. -
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika #15902 üzenetére
wow ez hc volt legalabb?
_ocsisajt: nem +3 skills van rajta, igy alapbol kuka. E melett NORMAL item verzio nem az elite. Ezen felul nem superior. Es ez utan meg mindig valoszinuleg eladhatatlan mert a vilagos senki nem jatszik bow amazonnal
Ez egy insight runaszonak jo eppen egy act1 segednek, valami fejlodos karinak, bar igazabol azt is inkabb exceptionalverzioba rakjak szerinte a legtobben, 24esen mar belehet azokat is rakni, es az insight amugyis 24en kovetel.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #15887 üzenetére
Igen. Akkor jó, ha a knockback mellé van 1-2 bow sk / 20 ias / str-dex + dual res de inkább mf. Physical bowak viszont nem ezt használják, hanem a 2 passive sk (jobban boostol, mint 2 bow) + 10% cb glovest. De én letettem a kb gloves gyártásról ladderen. Nincs komoly Bowa. Fehér holló. HC-n is qrva jókat csináltam és azt sem tudták mi ez. Elajándékozgattam őket.
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika #15882 üzenetére
valami bugos ezzel az upgraddel. Nekem is ez volt, upgradeltem a death set sash ovet 4 soros verziora, es tisztan megvolt adva milyen szint kovetelmeny kell, mennyi str, tuti hogy minden jo volt megse tudtam berakni. Direkt megneztem a kovetkezo szinten, ugy se volt jo. Vegul joval a szint kovetelmeny folott raktam be vagy +5 vagy hasonlo.
A lenyeg hogy vszeg van valami bug ezzel az uj set updgrade feraturel, es a szint req vagy nem jo rajta, vagy rosszul irja a jatek. -
Kiss_R
tag
válasz
shotika #15838 üzenetére
Cube lyukasztással, ha az 5 socetet beadja, jó Obedience alap. Larzukkal 6 lyukas lesz, az BotD-nak megfelelő, de csak ha van fölös Zodod. Később eladni nem fogod tudni, ha belerakod, mert nincs rajta 15% ED, és nem is War Pike. Ha nem minmaxolsz, akkor szerintem jó kis alap ez, én cubeolnám, és reménykednék az 5 lyukban.
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika #15783 üzenetére
grat jo erzes megtalalni az elsot!
#15776Amerigo57
Eleinte nem erdemes charmokkal szarozni, tedd el ami jo, de az ilyenek hogy par + life, meg 1% mf, 3mana, 2 posion resist etc kuka. A jatek elejen fontosabb a gold hogy megtudd venniu lvl 22esena. teleport staffot act2/3ban normalon. Szoval addig erdemes sok helyet hagyni.
Kesobb meg sokan csak a kockat hagyjak meg, es abba veszik fel azt az 1-1 itemet amit megakarnak nezni. Ha kell akkor meg shared stash, aztan meg raktaros karakterek.
De jogos hogy a currency tab nagyon hianyzik a jatekbol, szerintem a kovi patchre berakjak mert mindenki sir miatta. -
wm2
őstag
válasz
shotika #15671 üzenetére
Nem épít erre senki. Viszont, ha már itt tartunk mert mindig csak a vortexjeimre verem, van eth self repair claw is, ami drága. Bunyós nindzsák ezt használták. Jó áron ment. Olyat kell lelni, ami 3 trap 3 light sentry és 40 ias 2os.
Hónapokon át néztem a rare meg kék cuccokat, de egy eladhatót se találtam.
Egyik Baal run alatt pont ezekről beszélgettünk (40-50 éves arcok lol, mint kiderült), hogy fel sem veszik ezeket. Maras a top mega Soj! (Szerintük) -
Peddy789
őstag
válasz
shotika #15569 üzenetére
Az nem volt jo domtes
Ebben socketelve 3 socket kerul, tehat tokeletes enigma base.
Az archon plate pl mas teszta.Nekem kozben 74 a hc necrom, poison nova specen. A resistek eleg nagy problema hcben.
A poison resistem kicsit levan szarva, -13, erre tegnap black marshon majdnem megkurt egy extra fast ilyen lepkefing (kicsi madarka) csapat.. olyan poisont kaptam hogy csak pislogtam. -
tiborv
aktív tag
válasz
shotika #15216 üzenetére
summon necet tudod erositeni beast nélkül is sokkalta olcsóbban.
Insightbol csinálsz golemet akkor a merc fegyvernek be tudsz rakni obediencet (40%cb) amit turbozhatsz meg guillam helmmel (mondjuk enigma nélkül a ll többet ér). Mobokra meg masszívan tolod az amplyfit és a CE-t (bossokra meg decrepfy) Így filléres módon upgradelted annyira hogy vígan tolhatod a baal runokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged