Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz MegalodonS #96489 üzenetére

    Belegondoltam, és lehet aluláraztam a 10 EURral. :((

    Néha eszembe jut, hogy az egyetlen helynövelő megoldás az lenne (stashok már megvannak), hogy a RoS-t Digital Deluxe Editionné lehetne upgradelni. Ez ugyebár jár transmoggal (abból már van elég amúgy), többi játékkal kereszt promóciós cuccal (vagy megvannak azok a játékok, vagy a semmiért fizetsz), és a lényeg +3 kari slot. Szóval mindez upgradeként 20 EUR. A 3 kari slot. Ennyit nem ér meg nekem. Inkább zúzom bele a cuccokat.
    Ehhez képest a Necro ad 2 stash fület, 2 kari slotot, 1 új karit, ha jól rémlik kezdetben 4 setet, meg tárgyakat a classhoz. Szóval ez komolyabb, és így már bele sem gondolok, mennyi lesz az ára.

    A javaslatod érdekes.

    (#96494) astorre19: Kevés az idő, de olyan szinten vannak az emberek a szezon végén, hogy igen hatékonyan tudnának segíteni.
    Itt egy összefoglaló. A Chapter 4-et ha betudnátok fejezni péntek délutánig (akkor zárul a szezon), lenne egy teljes szeted, sok cuccod, és egy peted is, ami szedné a goldot. Így hónap végéig hatékonyabban tudnád gyakorolni a játékot, akár több szeted is lehet addig, lehetne próbálgatni. Mondjuk a ládahely szintje már nem jönne össze.

    Ha minden igaz, délután ráérek, ha gondolod segítek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák