Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Abban nem vagyok biztos, én is csak a diabloprogressről szedtem az infót.
Játékmenet nálam: Vengeance, Wolf companion benyom az elején, gránát bal klikk ellenhez oda cigánykerekezek, bal klikk lenyomva tart gránát...gránát..gránát, ellenfél megkarcol benyomom a Fan ofKnivest, ha nagyon megkarcol cigánykerék tovább, majd vissza, figyelni, hogy Veng perma legyen.
Én azért nyomom ezzel, mert NEKEM ezzel jobban megy, mint az MS-el, jobban bírja, nem olyan papír, több ideig tudom a grántot tolni nekik mielőtt a piros gömb kifogyásnak indulna...kábé ezért tértem át rá átmenetileg, ráadásul T13-t is lehet vele farmolni semmit nem kell hozzá átgearezni.
Ezzel 75 elég laza volt, MS-el én 70-en is nyögdécseltem, nem fogyasztja semmi a disciplinet, Vault a Danetta miat hatreted eszik, de alig mozdulnak meg a gömbök a jobb oldalon
Megpróbálom, ha időm engedi begemelni 75-kel, úgy tervezem akkor 80 menne, az nekem már elegendő
-
reelc
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ha jól tudom Cloakra lehet. A Cindercoat Chest Armor, amit bármely kaszt használhat, nem kaszt specifikus, mint pl. a Cloak.
Ha mégsem ez a magyarázat, majd kijavít valaki.

(#95599) kökény: Szezonban GR74-ig UE-el csináltam, a 75-öt Marával, de azt kínlódásnak éreztem. Utána meg már nem érdekelt annyira a dolog (szezonban GR75-ig szoktam vinni).
-
KubanitoS
veterán
Jól látom, hogy Cindercoat semmiféleképpen nem kaphat + disciplinet demon hunternek? Rollozni nem lehet rá, az biztos.
-
noblem1983
senior tag
válasz
lafaty80
üzenetére
Speedfarm Crusader Ha esetleg sikerül egy ilyet összeraknod akkor elég jól felpörögnek a dolgok, nem lesz gond a Death Breath-el meg egyéb alapanyagokkal
-
reelc
veterán
válasz
kökény
üzenetére
Biztosan Danettával csinálta? Most a Battle.net profiljában Yang íj van.
Ismerek valakit, aki GR88-on jár szólóban a Marauder + Cluster Bomb megoldással. Szépen be van már gemezve a cucca.
Amúgy nem teljesen értem, hogy kell játszani ezzel a gránátossal. Pattanhatnak a gránátok, vagy jobb "rájuk dobni"? Nekem eddig elég szenvedős volt, majd még nekiugrok.
-
lafaty80
addikt
-
kökény
aktív tag
Én azért csak erőltetem ezt a Danettás/UE-s gránátos buildet.
Ma mondom ránézek már S9 leaderre, erre a világelső ebben nyomta le a GR96-ot
[link]
No de nem ez a lényeg, én még F+R párossal, nem begemezve elég könnyedén lehoztam a 75-t, átállva Endless walkra+CoE gyűrűre még többet várok tőle, szóval szerintem van benne potenciál.
Van még olyan variánsa,hogy Danetták kuka, helyette Dawn és Fotress Ballista, kockában Buriza, azokkal is 85+ nyomnak a fenegyerekek
-
Horbal
őstag
Segítséget keresek utolsó Journey feladat végrehajtásához: Butcher kill 15 sec T13 ha megfeszülök se jön össze.
TORMUND #2704
Valaki nem érne rá?
-
-
HellGreg
őstag
válasz
Zeratul
üzenetére
Az sokat segített, hogy a teljesen haszontalan templart lecseréltem enchantressre. Legalább amíg tyúkká változtatja az ellenfeleket, biztonságban vagyok

Amúgy a 4. küldetéssorozatnál az a feladat hogy reach GR 20 azt jelenti hogy a 20-as GR-t időre kell megcsinálni? Megcsináltam úgy hogy a bónusz időt nem teljesítettem, de még mindig incomplete az a feladat...
-
KubanitoS
veterán
Gloves of worshippel mi a helyzet?
Most próbáltam egy power pylonnal, majd egy speed pylonnal is. Egyikkel sem működött.
Mondjuk egy riften belül vettem fel a pylonokat, ezért nem működött? Vagy akkor nem értem a dolgot.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Zeratul
üzenetére
Micsoda? Nem lehet másik tárgyra rárakni a kinyert tulajdonságot. A reforge legendary recept újrapörgeti az összes értékét a legendás tárgynak. 10% eséllyel lesz ancient a pörgetett cucc.
A kockában kinyert cuccokat csak aktiválni tudod, hogy érvényesüljön a hatása, mintha rajtad lenne. Egy fegyver, egy ruha, egy ékszer.
-
HellGreg
őstag
Hát lehet az lesz a vége mert borzalmasan gyenge vagyok torment 4-ben. 92-es vagyok. Valahogy a primary sebzésem nagyon alacsony, sima fehér szörnyeket percekig kell ütlegelnem mire elpusztulnak. Már bánom hogy nem wizardot indítottam. Habár még lehet hogy gyorsan felhúzok egyet

-
Zeratul
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Ép arról van szó hogy legendary esence kivonható (amiből kivonja megsemmisül) majd átölthető a kockában egy másik legendary tárgyba nem csak fegyverbe hanem bármibe.
Kgergely23: igen kockában lehet egy másik legendary tárgyba átölteni (reforge legendary) de annak legendary részét viszont megsemmisíti.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Dekuator
üzenetére
Próbáld meg így belőni a karaktert, mint esetemben. Fel is vettelek amúgy, majd tudok személyesen is segíteni ha szeretnéd.
-
Dekuator
tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Köszönöm a segitséget. Még annyi hogy spirit helyett mit ajánlasz meg kutyáknál mire gondoltál hogy mit válasszak ki.Még annyi hogy itt legalább segitettek nem ugy mint máshol ahol le sz.... a kezdőt.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Dekuator
üzenetére
Ez nem egy kész gear, kb olyan mint egy szezon eleji első cucc amit találtam, azt hordom gear. Nyilván a megfelelő statosokat kell vadászni. A SH -re meg a lehető legrosszabb stat a mana regen, azt kellett volna rerollolni. Amuletre ráfér még cold dmg, crit chance és crit dmg. Mivel egyik sincs rajta, így dmg-et buksz, de dulván!
-
Dekuator
tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Köszi akkor nagyjábol mindent elrontottam. Egyszerübb lenne mindent ujra farmolni? Spirit helyett mit javasolsz?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Dekuator
üzenetére
Az amulet kritikán aluli, még sárgából is bőven esik sokkal jobb, a witching rosszul van enchantolva, a fegyver is el van rontva, kesztyűre crit dmg, nadrágra regen helyett armor, traveller + compass rose, short manre crit chance + crit dmg, zombi dognál absorb dmg sokkal jobb, spirit vessel passzív helyett mehet valami hasznos. Így első ránézésre nekem ennyi jut eszembe.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Thrawn
üzenetére
köszi

---
más, összeállt az M6om.
éjjel megvolt a GR83, DH season top200ban vagyok soloban. aztán az öröm addig tartott amíg ránéztem a wizard leaderboardra ahol a top1000 GR87nél kezdődött.
tippre full anciban jobb gemekkel olyan 85 lehet stabilan bent a kariban p1000 körül, amit még riftvadászattal ki lehet tolni pár szinttel.
-
Dekuator
tag
Sziasztok!
Ha megkérhetném, valaki ránézne a karakteremre hogy mit változtassak rajta.Wd helltooth set. Gr 70-nél nem tudok tovább menni! A compass rost most cseréltem le , mert vele még 67-ig se jutottam Ha valamit számit mostanában kezdtem a játékot ugyhogy érthetöen kérném leirni a segitséget.Előre is köszönöm
Battletag: Marses#2704 -
Cadal
őstag
válasz
lafaty80
üzenetére
Olyan helyeket kell keresni, ahol sok a fegyver rack. azokból tudsz hamar sok fehér alapanyagot összeszedni. Ugye egy fehér tárgy több darab alapanyagot is ad. Ilyen helyek pl Act I, Halls of agonyk vagy Act V. Battlefields of Eternity. De ha egy msik színű pl kék alapanyagból rettenő sok van, akkor abból is tudsz forgatni kockával fehérre a Convert Crafting Materials receptel (első).
De a leggyorsabb, ha alacsony nehézségen fegyver rackeket keresel.
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Eddig csak offline és a magam szórakoztatására toltam a játékot, amikor időm engedi.
Most "kockáznék" kicsit masszívabban, csak hát alapanyag hiányban szenvedek főleg Reusable Parts-ból.Ezt hol és hogyan tudom nagyobb mennyiségben szerezni előállítani, bounty-kban és rift-ekben nem kapok már szinte csak 1-2 "normál" eszközt, amiből ki lehetne nyerni.
Biztos csak én szenvedek vele, de megköszönném ha valaki segítene

-
Cadal
őstag
-
DaveHutt
őstag
válasz
GoTReX
üzenetére
A DH mindig erős, tekintettel arra, hogy összevadászol egy UE settet és boldog boldogtalant visz torment VIII-ig bármilyen ghetto íjjal, és mellé távolról szedegetsz mindent, ezért a többi hátrányát sem érzed a karakternek. Rohadt erős az a set.
A Monk kapta most a legjobb setet, a Sunwuko set a speedfarmer sete, amihez két buildet is össze lehet pakolni, függően attól, hogy milyen fegyver esik neki (LTK vs WoL). Én inkább azt mondanám, hogy Monkok hordája van most a szerveren.
Wizard is mindig erős, van mindenféle buildje, group dps-nek is beillik, az is népszerű.Még barbár, WD csakcsak van, Crusadereköt nem szoktam nagyon látni. Talán azért mert azok kivétel nélkül solo buildek.
Szóval érzésre public riftek alapján Monk>DH>Wizard=WD>Barbár>Crusader a gyakorisági sorrend.
Más: ph! klánt nem találom, mióta visszatértem a seasonbe. Milyen néven fut?
-
GoTReX
őstag
Jól látom, hogy szinte csak Mage , Monk és Dh van streameken és ingame is?

-
Zeratul
addikt
válasz
HellGreg
üzenetére
Ne a másodlagos és hosszú cooldown képességekre alapozz hanem a elsődleges támadásra. Össze kell legalább 3-4 olyan itemet gyűjteni ami fegyver sebzésed többszáz százalékát kitevő plusz sebzéseket ad.
Mint pl. a gyűrűkbe/medálba rakható GR fejleszthető ékkövek, legedary fegyverek aminek van spéci sebzése. Ha talál ilyet de gyenge a legendary eszenciát ki kell vonni a kockában belőle és brutális fegyverbe belerakni.
A crusadrem nem valami túl táp még de érdemes gyűrűit és fegyverét, valamint az öv legendary tulajdonságát megnézni. Valami hasonlókat keress.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Esetleg valami tipp, hogy kell megölni Malthaelt torment 4-ben? Level 70+80 crusaderem van. Fist of the heavens + bombardmenttel próbálkozom, de mindig nagyon könnyen kinyír én pedig iszonyú lassan sebzem.
FoH -40%-ot fogyaszt és 170%-kal többet sebez. A Bombardment gyengének tűnik.
Milyen egyéb skilleket érdemes beállítani?
Köszi! -
proci985
MODERÁTOR
M6 cluster DHra pontosan hogy hat a CoE hellcattal? A gránát pattog, tehát ha a pattogás alatti CoE számít, akkor a max damhoz kb még a physical kör alatt kéne lőni. Ha viszont a kilövéskor lévő bónusz számít, akkor fire kör alatt kéne lőni. Gyakorlatban ennek vengeance / dark heart kombóval elég nagy jelentősége van, mert ott taktikázni kell eléggé a CoE körökkel.
más, azt hiszem lassan összeáll a buildem, megvolt a GR82 solo. jobb vért és bracer már van, vállason még dolgozok, aztán utan jöhet a jobb ékszer kombó.
-
ReFleXx
addikt
válasz
czpitti
üzenetére
erdekes meg hogy a gen monkon nem valtozott semmi extra elozo seasonhoz kepest, ehez kepest most megis a lgt, cold es physical variansokkal probalkoznak 4man pushba csapatok, mindig talalnak ki valami jobbat.
kezdodott a sok AD-vel, aztan rajottek, hogy inkabb SOJ a meno tobb AS-el kevesebb AD-val.
majd a wd tisztitja az utat a guardianig ugy is. -
czpitti
senior tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Pontosan ez gondolkadtottt el engem is aztán rájottem.coe nélkul folyamatos a dam mig coe átlag attol fugg hányszor fordult a gyuru rgkill elott lightingba.Nameg ha van coe akkor az adott elementálra tartja az ember a boh-ot mégha kicsit háromnegyed-fél spirittel is ut.Dejo végre kicsit értelmes dolgokrol is beszélgetni...De mint mondtam is tokmindegy hogy jobb-e mert folyamatosan fenntartani a maximumon a spiritet nagyobb gr-en RG-nél lehetetlen igy ezt csak kis ( 92-94-96 ) használom.
-
dante3
addikt
válasz
noblem1983
üzenetére
Köszi, megfogadom a tanácsokat, hamarosan javítom amit tudok!

-
Vistaboy
veterán
Végre sikerült a Set nélküli GR45, így megvan a Conquest is. Már csak legalább az 5 perces - vagy mennyi kell a ládához - sima rift hiányzik, de azt szerintem egyedül nem fogom tudni megcsinálni.
Valaki tudna benne segíteni? Ma még leszek nagyjából este 17-ig, utána pedig holnap reggelről lenne jó. Ha valaki ráér akkor, írjon rám. Köszi előre is.

-
GoTReX
őstag
Szerintetek ez így oké, vagy tegyek a Diamondok helyett Rubyt ?
-
khirill
aktív tag
válasz
m.lala
üzenetére
jesszusom... nagy a baj...
1. a "secondary tulajdonság"-ot hívjuk inkább legendary affix-nek...

2. a narancs rombusz ami az affix-ek előtt van pedig azt jelzi, h az adott tárgy tulajdonság nem számítódik bele sem a dmg-be, sem a toughness-be, sem a healing-be... vagyis számít de nem kalkulálja bele!
szóval a tárgyad tutira működik ne hőbörögj!

-
reelc
veterán
válasz
m.lala
üzenetére
Igazából nem tudom, mi a narancssárga pont előtte.
De mindegyik tulajdonság működik.
Letudod ellenőrizni: nézd meg az arcane ellenállásod és a Monster kill xp-det. Utána tedd a mellvérted az inventoryba, és nézd meg újra a 2 értéket. Kisebbek lesznek.
A narancssárga értéket nem tudod növelni. Vagy farmolsz jobbat, vagy berakod a Kanaiba. Ez a 2 út van tudtommal. -
m.lala
aktív tag
A narancssárga legendary tulajdonságra gondolok Igen.
itt a karim:
Az övet azért raktam fel, hogy lásd mit szeretnék elérni
[link]Az övet szeretném pride of cassiusra az ignore pain 6 másodperce miatt, plusz 5% freeze rá, hogy proccolni tudja az ancient parthan defendert.
A gond az, hogy apd-en a narancssárga képesség "a stunolt ellenfelenként 12% sebzés csökkenés" képesség sorban fekete pont van előtte nem narancssárga tehát..... nem aktiv...
ez a gondomA linkelt videoban a srácnak narancssárga a kis pont előtte, tehát aktiv a képesség nekem egyen sem sikerül és nem értem miért.

-
reelc
veterán
válasz
m.lala
üzenetére
Igazából nem értem, mi a gond.
Mi az az aktív secondary?
Ha a narancssárga legtulajdonságra gondolsz, az minden erre alkalmas tárgynál 1db szokott lenni. Emellé mégegy Secondary stat jön. Persze vannak tárgyak (pl. gyűrűnél is), amiknek nincs legtulajdonságuk, de az furcsa, hogy neked egy braceren sincs. -
czpitti
senior tag
sima fejessel dash mellett 4.840.000 lightingossal 5.750.000 dash mellett.akkor mennyi is a difi?És ez csak 29%-os fejes mellett ennyi.Mondom teszteltem a coldost is, a sima fejest is és a lightingosat is.És akkor még nem számoltam a secondary utés által adott plusz 15% dam buffját ami szintén állando.
-
ReFleXx
addikt
válasz
czpitti
üzenetére
Olvassuk el együtt.

When reaching maximum Spirit, all damage is increased by 150%, but you no longer passively regenerate Spirit and 65 Spirit is drained every second until you run out of Spirit.
The damage of your Spirit Generators is increased by 1.5% for each point of Spirit you have.A 21% csak akkor jon ki, ha alapbol 0 lenne a spirited, de ha van mar pl 350 spirited es ezt noveled 14-el 364-ig akkor szamold ki hogy az mekkora dmg novekedest fog okozni, nem 21% hanem sokkal kevesebbet.
Lightning dmgnel is ha mar 3 sloton van lightning bonuszod akkor az a 30% a fejesen mar csak ~19%al noveli a lightning damaget.
-
noblem1983
senior tag
válasz
kisza25
üzenetére
Vállasba a Falling Sword helyett mehet all res, Aquilla-ba secondarynak inkább thorns és az Akarat Champion inkább Prophet rúna. LEg gem meg a Bane of trapped,Sticken és a Boyarsky az jó
#95525 Dante CHC és CHD nem kell thornsnál. A Pig Stickeren is pl 7%dam helyett mehet Cooldown/Attack speed. Amuletted nagyon szép így érintetlenül azt inkább tedd félre kár lenne elrontani CHD eltekeréssel ha találsz másikat azt használd. lényeg sok több cooldown és as
-
m.lala
aktív tag
Valaki nyújtson lelki támaszt mielőtt kettéfejelem a monitort.....

Ancient parthan defendert szeretnék.
Egyszerűen nem esik olyan amiben aktiv a secondary, plusz kadala se ad...de hogy még craftolni se tudok....
Valaki mondja már el mit csinálok rosszul vagy mitől függ hogy aktiv lesz e a secondary stat mert az idegbaj kerülget.
Órákig farmolom az alapanyagot és hiába csinálom rare-ból a legendarikat egyben sem aktiv a secondary.....
[link]
Innen lestem, a srácnak minden elkészült legendaryban aktiv a secondary nekem egyben sem.
Kadalás rare cucc 6 statos/ 1 vagy 2 aktiv secondarival tökmindegy/ kovácsnál legyártott szintén zenész és kb 40/0......Véletlenszerű vagy én nem csinálok valamit jól..valaki segítsen hasonlóan aktiv élményre várok egy pride of cassius övvel....
Köszönöm
-
Amartus
senior tag
A season leírásában(, vagy lehet, hogy máshol olvastam?) jól értelmeztem, hogy az eddig meg nem kapott ládahelyeket(4 vagy 5) most egybe lehet begyűjteni?
-
czpitti
senior tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Nem.Teszteltem sok-sok gr-en keresztul.Átlagok
oldos utés lassu nagyon. coldosan 1.20 perc/rg, coe-lighting 1 perc. no coe 40 másodperc. ( kb husz run per beállitás )Két hátránya van a no coe-nak az egyik az ehp a másik a spiritfenntartás.Ha nagyon ugrál az rg akkor kifejezetten szar.Ha egyhelyben áll vagy minimálisat mozog akkor bedarálja pikk-pakk.Dehát ezt egy magasabb gr-en nem lehet bevállalni természetesen.... -
dante3
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
[Én ezzel 65-ös gr-eket megyek]
Viszont nem vagyok Crusa fan, szóval majd úgy is elmondják a többiek, hogy nálam mi van elrontva!
-
defede
tag
válasz
DaveHutt
üzenetére
Az hogy fos build kijelenteni elég merész
. Mivel az összes kulcs itemed szinte hiányzik miért csodálkozol. Simán mentem elég ratyi itemekkel meg kövekkel GR60-at Jade set-el. Ha HT settel mész petes WD-ként és nincs meg a garga gyűrű azt ugyanígy fogod szidni és az csak 1 item. -
kisza25
félisten
kezdek jó úton járni?
gyűrűbe melyik legendary gem-et érdemes beleraknom? -
czpitti
senior tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Dehogyis.a 14 spirit ami a fejes secondarijában van maga 21% plusz ( mert ugye a szettfejesben nem lehet ) a 30% lighting az kb 45% osszesen szemben a convi 40%-ával.Egy a baj vele hogy folyamatosan fenn kell tartani a spiritet.Plusz a lightingnak nem kell a nyomorék spiritfenntarto másodlagos utés hanem mehet telibe a 15% pluszt adó.Azért 108-on az rg-t beverni három és fél perc alatt szárazon kis paragonnal kozepes itemekkel eléggé meggyozo

-
ReFleXx
addikt
válasz
noblem1983
üzenetére
nem emlexem hogy a deluxet akcioztak volna-e eddig, de lehet
-
Cadal
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
Ahogy nézem, neked 12 slotod van jelenleg (vagyis televagy.) Ha áldoznál rá, akkor tudnál még 3 slotot venni a blizzardtól. Nincs más dolgod, mint megvenni a RoS Digital Deluxe Edition kiadaását. A ha acounton keresztül csinálod, akkor a rendszer érzékeli, hogy neked már megvan a RoS és csak fele pénzt kér az upgradért (20 euro). Így kapsz +3 karakter slotot, meg egy csomó apróságot.

-
SQX_Barto
addikt
Necromancer Q & A (bocs, ha mar valaki linkelte)
Ez eleg sokaig fog tartani, meg a skilleket, runakat se fejeztek be, itemek meg sehol nincsenek... -
oneal1
senior tag
sziasztok! 2 éve használtam egy ilyen overlayt játék közben ami mérte a sebzéseket ponstosan.
nem emlékszem a nevére, tudja esetleg valaki hogy hívják?
Talán ha jól emlékszem egy magyar srác csinálta a progit -
kisza25
félisten
válasz
noblem1983
üzenetére
most is a tömeg közepében tudok érvényesülni, mert van egy olyan tulajdonság a kockában, hogy 10 sebzés után nyom egy 1400% damage-t így 2-3 csapásonként adja, na meg az életem is akkor töltődik, ha sebzek
Tegnap megcsináltam amit a kolléga írt, de az eddigi 950-es sebzésem 750-re esett vissza, mondjuk túlélő képességem javult, ma ráfekszek ezekre a kövekre, hogy mindenhova jó legyen beállítva
-
czpitti
senior tag
Persze maradok hát.Lehetne jobb is ha beférne a maxos anci lightingos fejes mert kiváltja a coe-t ( 30% lightdam plusz 14 spirit ami maga 21% dam ) dehá elolvad vele szegénykém még.A punnyadság meg a kettovel azelotti gr maradványa ami 2 mp-en csuszott el.Olyankor nem nagyon van pletyka a kovi 3-4-ben

-
kisza25
félisten
válasz
noblem1983
üzenetére
be tudnád linkelni ilyen formában

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi a kiigazítást. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

oldos utés lassu nagyon. coldosan 1.20 perc/rg, coe-lighting 1 perc. no coe 40 másodperc. ( kb husz run per beállitás )Két hátránya van a no coe-nak az egyik az ehp a másik a spiritfenntartás.Ha nagyon ugrál az rg akkor kifejezetten szar.Ha egyhelyben áll vagy minimálisat mozog akkor bedarálja pikk-pakk.Dehát ezt egy magasabb gr-en nem lehet bevállalni természetesen....