Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz proci985 #96437 üzenetére

    Befejeztem a PTR-t.
    A 78-at még kivertem a Shadowból, de szenvedés volt. A 80-ast meg feladtam 3x még az elején, jöttek a gyorsan mozgó kisméretű monsterek, és nem sokra mentem velük. Amúgy kevésnek éreztem már a sebzését ilyen szinten P1300-zal augmentálás nélkül.
    Klántárs GR82-őt vitte vele P1985-tel 11 perc alatt. Csak hogy ne az én bénázásom legyen csak itt, hanem másféle eredmény is. :) Szóval szezonban augmentálva egy ügyes ember P800 körül GR80-at meglépheti vele. Van benne erő, használt a 3 pengés megoldás, de ettől még nem lesz pl. metába alternatíva.

    Wizard hydrával: GR70. Elég kezdő wizes vagyok, pár hete foglalkozom csak a Tal/Vyrrel. Valahogy nem jön át az egész. Ha kijövök Archonból halok durván. A Hydra annyit javított, hogy Black Holeval használva kevesebbet halok. De most nincs kedvem tovább foglalkozni vele.

    Monk Inna EP: GR60-nál abba is hagytam (60-on szoktam kezdeni a tesztelést). 10 percen belül lement, de valahogy nem érzem azt, hogy jó játszani vele. Az elmúlt hónapban kipróbáltam mindenféle monk buildet, de igazából az Ulianán kívül egyik sem jött be, hiába vannak erősebbek. Farmolásra az LTK igen, de GRben túl sokat haltam vele. Pár hete valahogy lehoztam egy GR76-ost Ulianával. A többi buildet (Generátor, stb.) vagy nem is értem, vagy nem tetszik.

    Te ügyesebb vagy próbálgasd a Shadowt, mert jó a stílusa, jó vele játszani, de ha eredményt akarsz, akkor szerintem a Wizzel indulj szezonban. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák