- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bahama #86595 üzenetére
104? Grat!
én 69nél vagyok UEvel, p725ös a kari, egy 52es gemmel ami valamit kiegyenlít. csizma, fegyver, sisak és vért anci, 63-69 közöttiek a gemjeim.
szintén cindercoat. próbáltam a sisakot és az új gyűrűt, de egyelőre nagyon úgy néz ki hogy GR70ig el lehet menni mindkettő nélkül (ott már megvan season3 GR50 1hitel minden feelingje), cinder + convention kombóval.
cinder nélkül gyakorlatilag megborul a resource managementje a karinak, övnek kell a hunters wrath de úgy nem lehet végigspammelni multishottal a convention of elements megfelelő burstjét. plusz egy jó rollos WH még egy ancient huntershez képest is minimum 10-12% sheet dps.
GR65 egyébként még megy 10p alatt, 70et buktam, szóval valahol onnantól legalább a damred gyűrű kell. 65ön még izomból / dpsből lehet bírni, nem élnek elég sokáig az ellenfelek, hogy problémásak legyenek.
btw még oculus ringen gondolkodok, hogy lehet az segítene.
ami még lehet megfogja a karit az a thrill of the hunt a HF amun, bár szerintem nagyon sokat segít a lassítás, plusz stabilabban végzi a dolgát alacsonyabb GR pucolásnál (értsd, GR65ig), mint a thunderfurys segítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest