Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem úgy értem.
"Exhaustion: Enemies caught by Slow Time deal 25% less damage."
Ezen mobok az egész partyra 25%-al kevesebb dmg-t fognak tolni, vagy csak a wizára érvényes ez? -
Wayne
aktív tag
Nézzétek meg a végét! Lehetett egy vérnyomása a gyereknek, amikor megborult
[link] -
schwartz
addikt
Esett egy ujabb Kukri. Ancient. Osszevagtam a kovacsnal...
DoD persze sehol. -
AtHoS
nagyúr
Jaja, a sock már forgatott rajta
viszont akkor nem foglalkozom rorg hajkurászással, marad így.Esett anci tal páncél, de csak 5% AS-el. Tasker meg "csak" 7/47-es (amúgy is cserés egyébként, mivel CHD hiányzik róla) így nem tudom az anci talt egyelőre használni, mert leesik a hydra AS egy szintet és a talon levő 12% blizzardot csak át kellene rekerni hydra-ra (no persze ez egy másik sorc)
-
Thrawn
félisten
válasz
shotika
üzenetére
Azért kimaradt a felsorolásból pár kezelhetőbb affix

Tegnap este krúzoltam kicsit publicon, 3 DH mellé dobott be a játék. Kiütöttünk egy 49-es kavicsot, meg is csináltuk kb 7-8 perc alatt. örült mindenki de persze oltári mázlink volt az elitekkel. Aztán nekiestünk egy 50-esnek, na ott már nem volt szerencsénk, mindegyik elit refis volt, jaileres-thunderstormos duplapakk is akadt. Azért röpke 23 perc alatt végeztünk

-
-
AtHoS
nagyúr
Delsere sorcnál mennyire érdekes az AS?
Crown of the Primus van most sittyónak, mivel értelmes Delsere sapi nem esett. Így RoRG van rátéve CoE-vel párosítva, hogy meglegyen a szettbónusz. RoRG-on (int, AS, CHC, sock) át tudnám tekerni a rajta lévő AS-t pl. CHD-re, ha nem érdekes az AS.
A Hellcast öv dob 5%-ot illetve a RoRG 7%-ot
-
Jazz
veterán
Hogy a rákban tud neked az occu 16 AS-t...mi ez, valami legacy pre-patch verzió?
(nálam 9 a max)"Ha fegyveren lightningra tekered a damot akkor érvényesül a wyrdward stunja igen."
Nosza, akkor Azurra kell tekerni light damot (ha lehet), és voala happy dance best weapon for templar.Eung jang: Ne bassz. Perma freez-eli a RiftBoss-t? Az úgy is pont jó, hisz 20% alatt kezdenek bepörögni.
BlackHole: azzal megyek. De egyenlőre szokni kell a teleport hiányát. Nagyon nehéz így. Elég vadul szoktam a wizával közlekedni. Furcsa hogy nincs semmi menekülő, helyezkedő skill. Kellett is, mivel a bubikat gyorsan és jó helyre kell letenni, hogy az AoE a lehető legjobban érvényesüljön, és hogy időben minél jobb legyek mire a boss-hoz érek.
Így akkor most 1 helyre hárman vannak versenyben: Teleport, FrozenSolid, ForceWeapon.:S -
schwartz
addikt
A WD-nek nagyon durva dmg boostot ad. Egy jol osszerakott barbar szerintem WD mellett kivalthatja a masik dps karaktert 4es partyban.
(#78575) oxox
Ne foglalkozz a Jade set-et; Sokkal faszabb cuccaim vannak es mindent kiprobaltam mar vele. Ancient egykezes-ketkezes durva fegyok (Kukri, Furnace, Wrath of the Bone King, stb) Jade kombinalva Aughild-al, fear-es , pet-es sapi +ov. sacrifice buff, perma BBV... Gyenge a Carnevil build mellett. -
Edge
veterán
Occu AS miatt van bent amúgy az effektje rám is hat, ha beleállok a körbe.
Hat rád is az amu bónusz az maradhat.
Ha fegyveren lightningra tekered a damot akkor érvényesül a wyrdward stunja igen.
Eung jang do 20% life alatt perma freezet csinál, bármin... RG-n is.blackhole-ból vidd a spellstealt az arcane sebzés és + damot is ad.
mirman: nem éri meg.
-
Jazz
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Esetleg wyrdward ring, vagy blindface? (persze így bukó az F+R)
(#78579) Edge:
Köszi, a BlackHole jó ötlet. Calamity főleg az Arcane sebzés típus miatt volt hasznos (ez volt az egyetlen ami Arcane-t tudott adni a build-ben hogy meglegyen a 4. típus is), no meg a közlekedésre, helyezkedésre is nagyon jó volt. FrozenSolid helyett sokáig ForceWeapon-el mentem, de a Primus elhagyása után sajnos kellett valami stabil lassítás. 60%slow bubi kevés volt (Dmg bubi).Az én templarom Azure + overwhelming-desire-vel ment eddig. Lehet lekéne mondanom az amlet bónusz +Dmg-éről. Egyáltalán ez hat rám is, vagy csak rá?
- Oculust ugye az IAS miatt raktad be neki. Az oculus által kreált aura gondolom csak rá hat.(?)
- A Wyrdward működik neki? A fegyójának a main dmg típusa lightning. Ennyi már elég hozzá? Vagy csak az IAS miatt raktad be, mert épp ilyen volt.
- Eun-jang-do csak 20% alatt hat. Esetleg Azure helyette nem jobb? Vagy Thunder. -
Edge
veterán
wizardban tudok tanácsot adni:
sokkal jobb crowd control lehetőség van a blackhole-ban mint a calamity-ban és természetesen egy strongarmal együtt még jobb dps is, nem mellesleg nem kell közel menni. Már lehet ezen sok múlik és feljebb tudsz jutni. gr50-et non anci SS-el is meglehet csinálni. Persze egy anci tal source az kell mellé.
És ahogy Thrawn is írja egy jól felszerelt templar is(nézd meg az enyémet az egy jól felszerelt templar). -
-
Jazz
veterán
Úgy néz ki nem tudok Gr50 fölé menni solo-ban. 48-nál megállt a tudomány. [link] Tanácsot kérnék.

(1.) DelRasha:
- Ha van Primus fejes, nagyon jól lehet haladni, a legdurvább leosztású rift sem probléma, Boss viszont lassú, mivel Meteor cipőről le kell mondani.
- Meteor cipővel jóval gyorsabb a Boss, viszont szívás a mobok elleni harc, mivel így kiesik a Primus ami az All Rune Bubit adja. Nem lassítja le eléggé az assassinokat meg a gyors rádugrálós mobokat.
(PRNG istene még mindig nem adja az áldott Anci Serpentet, így a hidra nem opció. Majd talán pár év múlva esik egy.)
(2.) RolandShieldBash:
Mivel nincs stun, freez, se semmi hasonló, hiába a 100m+ EHP, Gr50 közelében olyan burtál az incoming Dps, hogy bent a tömegben lezúznak, főleg ha reflectes is az elite. Még akkor is ha 60k life regent ad Molten leg gem + 48k-t az Consecration Aura.
Van Fire Demon 2H, de nem Ramanadali-s, így az 1400vita hiánya miatt nem tudom használni, újabb anci meg még nem esett, és ugye 20% Dps-t dobna.
(PRNG: Ugyan ez a helyzet itt is: mivel Anci SweepAttack-os flail még nem esett, így ez is várat magára.)(3.) A DH-sokat kérdezem: Krider, Unhallowed build-el hogy lehet solo-zni 50 felett? Mivel nincs semmi stun vagy lassítás a build-ben, mit csinálsz ha jön a fast rádugrálós assassin, teleportálós mobok, A4, A2 mobok...stb.?
(4.) Crusa, SweepAttack: A lightningos build ugye stun-ol, a bracer[link] meg ennek függvényében adja a dmg reducot, ez tiszta sor.
De mi a helyzet a holy-s build-el? Ez elvileg jobb, mert a Holy Cause Passive (amit eleve ad a Hellfire Amuletem), ad ugye "life steel"-t.
(4./1) Plusz a Holy-s Sweep attack skill folyamatos pull-al súlytja a mobokat, ami meg koncback-nek minősül, így használható mellette a StornGarm barcer.(?) Kérdés hogy Gr50 felett a stun dmg red. hiánya használhatóvá teszi e a karaktert.
(4./2) Az ok hogy a Parthan bracer működik freez-re is. De működik blind-re is? Mert akkor a holy sweep attack mellé lehetne használni 40%-os BlindFace fejeset, és kész is a build.Big thx

-
oxox
addikt
WD szakertok:
van valakinek valami otlete, hogy lehetne javitani az alabbi karakteren?
[link]gemek mar nem ezek vannak bent, ill. probalkozok soj + conventionnal
gr35 megvan vele siman, gr37 meg mintha lvl 40+ lennehöcö..
-
emmm
őstag
Nice

Kérdés a wiz mesterhez: a halo of arlyse használható valamire? Találtam belőle egy egész jó ancientet. Focus+ restraint párosból még csak az egyik van, elementalos ring meg nem vagyon.
A buildeddel meg ma reggel mentem egy négyes partit, két brb meg két wiz felállásban. GR 44 laza menet volt, 6-7 perc alatt lehoztuk. Pont ennél dobta az említett gyűrűt is. Feljebb még nem nagyon tudtam menni, idő hiányában (a piszok kölök mindig akkor ébred fel, mikor GR-ben nyomulnék
), de érzésre van benne bőven kakaó. -
Edge
veterán
Újra a top 1000ben

lesz ez még több is, érzésre 60+ is lehet -
granini
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Köszi Artu!

Megnéztem a DH-d (brutál, gz..) és a skillezést meg a geart lekopiztam. Hát a Kriderem csak 2500-as, meg vannak még bajok, de ez a játékstílus (multi-multi-elementál- jajjdelassanéroda-tolomafarkast- jajlkellegyszmókszkrín-álljunkarrébb multimulti felrakomamarkedet, tehát ez..
) jobban bejön mint at egyhelyben pörgös natalya. 66 disc-et bírtam összekaparni mert a vérten meg az íjon van. Lehet én is keresel régi LGT-s SOJ-t amin még van disc, és akkor mellé az elementálos ring. Egyelőre F+R is szépen buffol.
Elsőre tipikus triál karinak nézem, nagyon lassan épül ki a lightning a térképen de ha egyszer ott kalandoznak már akkor ami belesétál az kampec.. -
oxox
addikt
kicsit változtattam a wd-men...és igen nagyot léptem vele előre
egyrészt negyedik gr40+ os karakter lett belőle (az idő alapján meg sima szezon 260 körül van besorolva)
szerintem 3-4 szint még simán van benne...egyszer sem kaptam kritet (pedig volt vagy 3 reflectes elite....csak most annyival gyorsabban teszem őket hüvösre, hogy nem szopatnak)
-
schwartz
addikt
Nekem van egy felig tank forma barbi kozepesen jo dmg-el de igazan csak a wd profital belole a GF passziv es a globe-ok utan. Az Ancient Spear-el eleg jol lehet a mobokat kupacba huzni, viszont ugy kimarad a war cry. De mar az olyan mint egy"Micro fele onsanyargatos build", igy hosszu tavra nem erdemes tervezni vele...

-
tibee77
őstag
En pär napja lättam egy tank dh-t,kicsit nagyon meglepödtem!
Mert, hogy nekem a dh mindig is pure dmg karakter volt (märmint csak ugy ismertem) es ez meg born set-ben, fagyasztotta es tankolta vegig a gr-t. 
-
Mirman
őstag
válasz
Mirman
üzenetére
Csak a lényeg maradt le . Tehát a build.
-
Mirman
őstag
Ezt a buildet nem tudom egyszerűen mire vélni. XP farmos az látszik rajta de vajon használhat e ez a build a csapatnak eleget hogy mondjuk speed GR-re beférjen ? Aether Walkerrel In-geom helyett mondjuk.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok,
arra lennék kíváncsi hogy WD esetében mikortól érdemes átváltani Carnevil buildre, Jelenleg fetish Horde build-el a GR45 megy, de van egy sima DoD-om amivel kb -30% dmg-em lenne. Érdemes a sima DoD-ra váltani anci Kukri-ról, vagy addig menjek míg anci esik abból is, és addig ne váltsak?
-
oxox
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
HC-z es akkor nincs hasonlo gond...orulsz annak ami van, nem farmolod a +1%-os life-os ancit honapokig...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mas
apropo reggel volt egy 3v3-as griftem pubon....talan lvl40-es volt...crussal voltam bent, ereztem, hogy ez hatarhoz kozelit (solo gr41 megvan vele)...2barbival, az egyik ugy suhant at a palyan, hogy nem zavarta az sem, hogy 2-3 elite pakkot rant ossze maga mogott....aztan mikor szoltunk neki, hogy talan olhetne is meg neki allt feljebb....a grift utan meg percekig bizonygatta, hogy ezt igy kell.... -
freddirty
senior tag
válasz
schwartz
üzenetére
Egyetértek, én ezért is hagytam abba játékot egy ideje. Legutoljára wiz tal kesztyűt farmoltam kadalától sok-sok ezer shardal. T&T kesztyűből kb. 5 vacakot daráltam le és a tal meg nem jött. T&T régebben a DH-nak kb. hónapok alatt egy ha jött.
Ez igazából az utolsó csepp volt csak, mert ez már időrabló unalmas és értelmetlen. Ha lokális volna a game, akkor aki akarná az beleírná a savegame-be a kívánt cuccait, tolná solo-ban addig a max szintig amíg a ügyessége engedi és aztán ennyi volt a game.
A játék elnyújtását szolgálja csak a szerveres működés és a "random" loot, content meg már nincs. Talán a dio 4 majd egyszer
-
Jazz
veterán
A DH Unhallowed (6) set bónusza érvényes az elemental arrow-ra Krider használata esetén?
Azaz, a játék értelmezésében "generator" skill-é avanzsálódik az elemental arrow krider esetén, vagy nem, nem kapja meg a bónuszt, mivel ez eredetileg ugye hatrate használó skill és nem "generator".
Thx
-
schwartz
addikt
Mocsok drop. 7-8ik Kukrit kapom az utobbi idoben. Patch elott meg 1000 ora utan esett egy. Imadom ezt a random by Blizz-t.
-
Mirman
őstag
válasz
schwartz
üzenetére
Ez ott bukik meg hogy te csak 1.5 ös szorzóval számolod , de a gyűrű kétszer ad 1,5ös szorzót , tehát összesen az 2,25
így 33%al jobbra jön ki az F+R mint a convention.Arról nem is beszélve hogy ezt stabilan bármikor hozza , nem kell figyelni a ciklusra mint a conventionnél.
-
Smite
tag
Hali!
Szerintetek mit érdemes ezen tekerni?
Lightning orbbal (delsere) gondoltam kipróbálni. -
schwartz
addikt
CoE-el osszesegeben ugyanott vagy mint F+R-el (minden 20sec-re jon 200% bonusz). Magas GR-ben mittudomen 60+ kb egy-egy nagyobb kupaccal elvagy annyi ideig a RG-al meg plane. Igy a SoJ durva sebzesbonusz mellette. F+R szerintem felejtos.
A lag-re visszaterve: a tegnap suru palyan a Hydraktol sem lehetett jatszani . Nem tudom mi lehetett a gond...
Dh-val probaltam ket SoJ-el (legacy+uj) mindketton disc de az nem hozta a papirformat (valoszinu a disc sebzes bonusz nem szorzat alapu kepeltbe jon) A CoE+ SoJ (plusz disc-el) viszont nagyon utos. Ki kell probalni...
(#78531) DioRobber
ez mind szép is jó, de hol a socket?
szerintem nem jobb f+r a király 
Socket az mindenkepp kell. Ha van rajta +disc vagy elemi sebzes az mar jo, az elit DMG meg multiplikativ bonusz. Altalaban DH-n mostansag 0 szokott lenni, kiveve ha hasznal Bane of the Powerful-t. F+R-el gyorsabban haladsz T6-on vagy alacsony GR-ben kisebb mobsuruseggel de ahol mar komolyan oda kell allni ott mar jobb a CoE + SoJ.
Sajnos WD-re nem fer be a SoJ a nyomi RRoG miatt -
Gyick
őstag

Találtam én is egyet.Ez még nem is annyira legacy.Akkor ez jobb mit az f-r páros ugye?
-
Norbee87
tag
Sziasztok Dh használ a maruder Dh-n kívül custom engering passívot ??
Esett egy jó HF amulett 600+ dex 99chd 10 chc lyukkal de custom engering passívval
Ha esetleg befér valamelyik buildbe szóljatok légyszíves
-
oxox
addikt
ez a szezon meddig tart? sry a tudatlansagert
-
schwartz
addikt
Nem tudom mit javitottak az utolso hotfixel de mostansag iszonyat lag van, Mar nagy AS Wiz-el is a Hydraktol...

-
Thrawn
félisten
válasz
granini
üzenetére
Mindkettő kb ugyanazt tudja papíron, de ha amúgy is a LGT/MS jön be akkor told azt. Egyik builddel sem nagyon nyúlhatsz mellé, kb ugyanazt tudják papíron.
schwartz: (ha van meg a regi SoJ-bol raktaron +disc-el ugy megjobb)
Hm, lehet feltúrom a ládát, hátha akad még régi SoJ
-
pruzsi
őstag
válasz
granini
üzenetére
Hali,ez már csak tetszés kérdése nekem mind a kettő megvan attól függ mit kér a csapat ha nati akkor szórom fentről a bombákat az ellen ha kell meg lövöm a labdákat,ez monjuk kicsit unalmasabb bár stabilabb mert a natival néha bepörög véletlen egy-egy ellenbe és paff.Nemrég posztoltak egy videót ahol gr70-re natis dh-t vittek,remélem tudtam segíteni.(Anci nati fegyó hamarabb kiesik mind a krider az biztos)
-
granini
őstag
Továbbra is szeretném tudni melyik DH-t fejlesszem ki magas GR-re 4-es partiban. Tehát abból induluk ki hogy olyan partiban fogom alkalmazni a DH-m ahol van 2x sup. Mindkét szettből van valami indulóm (csak a nat meg a krider fegyóm pl nem ancient..) meg van F+R gyűrűm, meg crushing rain övem, szal kb minkét szetthez megvan minden, de mégis melyikbe feccöljem az időm..? Kettőt nem akarok építeni, segítsetek eldönteni melyik az esősebb. Nekem játékstílusra a multishotos kékszettes jobban bejön (bár a lightning elég lassan épül ki...) a Barbár után a Natalya kevéssé pörgös viszont nagyon papír.. De az is igaz hogy a RainOfMegb*lak meg elsőre óriásit critel és azt vlgig tolni is kemény dps.
Naszóvalna..?
-
schwartz
addikt
-
Gorneck
legenda
Jahhh, csak van 1-2 elit fajta amitől, ha elmész már tolja is az affixeit...így nem nagyon szereti senki a túlbuzgó WDt, persze ez fordítva is igaz...egyik WD se szereti, ha más kituszkolja a fearelt elitet...mert utána megfogni kurva nehéz őket...a csapatnak meg elmegy vele az ideje...
-
schwartz
addikt
válasz
DioRobber
üzenetére
A baj ott kezdodik ha a WD is noob es probal "hiperaktiv" lenni, mikor kb az is eleg lenne ha allna egyhelyben es nyomna a feart. A masik mikor "probalja ovni" a DPS karikat a trash moboktol. A wiz, kopi WD tobbnyire nem patkol el support mellett de a lgt DH neha iszonyat bena. (az kellene legyen a tank WD arnyeka es nem forditva)
-
schwartz
addikt
válasz
granini
üzenetére
Crusrol nem tudok erdemben nyilatkozni mert nekem nincs, de latom oket, hogy toljak a supportot. Sztem azon dol el a GR, hogy mennyire profi a crus. Pl. belefutottam publicban egy 4 fos partyba (wiz, crus, lgt DH kopi WD) es elvitte a hatan az egesz papircsako bandat 57-ig. Maskor meg egy rossz tank tonkreteszi az egesz GR-t meg supp WD mellett is. (pl. kirangatja az eliteket a kupacbol stb) Minden esetre igy latszatra ioszonyat melos lehet jol jatszani vele.
A WD-vel meg a leggyakoribb baki, hogy eroltetik azt a vacak Molten Gizzardot az Esoteric mellett es nincs Invigorating Gemstone csak fekves egyik a masik utan, meg a para a fekvestol...
Az Inv Gem kb minden CC-re ad 50% dam red-et (pok trutyiba maszkalas, Bogan csapdak, jail, frozen, knockback ami pl. a gem nelkul instant death egy bizonyos szint felett stb) Jah, meg a Trapped helyett a Toxint... -
diegho
nagyúr
Volt szó arról, hogy kiveszik a trial-t és lehet mindig kulcsot kérni annak függvényében mekkorát csináltunk meg soloban. Ez mikor jön be?
-
emmm
őstag
Ezt a strongarm bracer-t sokaknál látom, de mi adja a knockback-et? Pl. soloban a templar, oké (vagy az nem stunol?), de amúgy miért jó? Csapatban még okés, ha valamelyik tank csinál ilyeneket.
Ma hajnalban kidobta az első arlyse gyűrűmet, ez jól használható? Ha jól emlékszem, egész jót adott. Egyelőre rorg-gal meg egy egész jó restrait-tel megyek, sojom használható nincs, focust még csak képen láttam. Az elementalos gyűrű meg azt hiszem season only item.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

viszont akkor nem foglalkozom rorg hajkurászással, marad így.

Tehát kb bármelyik elit
Mióta? Ez ilyen item spec dolog? Vagy más itemeken, más statokkal is lehet ilyet csinálni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szerintem nem jobb f+r a király