Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GICA666
tag
Szia. Igen.Az alapjáték van meg.A kiegészítőt is meg kell hozzá vennem?

-
GICA666
tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni? Most kezdtem el a játékot,de a paladinnal nem enged játszani.V.milyen patch-et kéne hozzá letöltenem,de honnan?
-
MegalodonS
őstag
Igen,ez az elso,amugy a Collector - Gyujtoi valtozathoz szoktak adni.Aki most megvette a SC II-Legacy of the Void gyujtoi valtozatat az kap egy Protoss - Probe pet-et
-
T. M.
aktív tag
válasz
Mirman
üzenetére
Csak a zászló miatt indítottam szezon karaktert. Ezt a kék blökit is remélem, hogy olyan hamar meg lehet majd szerezni, mint a zászlót.
Sok tennivaló lesz amúgy is ns-ben. A hammer crusához ki kell farmolnom minden set itemet, meg fegyver, offhand is kell neki. Tényleg, ékszerek mik kellenek neki, valaki nem tudja?Az összefoglalóba meg jó, hogy felkerült a kockáról a leírás, hasznos így két hónap nyáriszünet után
Köszönet a topikgazdának! -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ha a WD-nek a bracer-ére + 20% Physical DMG-t teszek akkor az megnöveli a fetish army sebzését? -
TBT
addikt
-
Mirman
őstag
válasz
granini
üzenetére
"Hi all,
For those experiencing a black screen in Diablo III after upgrading to Windows 10, try reinstalling the most up to date video drivers.
I also suggest enabling vertical sync by editing the D3prefs.txt file:
Change the line
Vsync "0"
to
Vsync "1"
If those don't work, try the other troubleshooting steps here. Let us know if any of these steps help."
Ennyivel tudok segíteni , kékek ezt írták fórumon.

-
granini
őstag
Sziasztok hogytelt a nyar

Futott belevalaki olyan problemaba hogy free upgrade to Windows 10 aztan D3 nem indul..? Ujra is lett telepitve de semmi. Betolt a Bnet App, start, az egermutato atalakul a kis kezze es onnantol setet van se kep se hang.. Segitsetek pliz mert klantars nem tud jatszani koszike!
-
Thrawn
félisten
válasz
Mirman
üzenetére
PTR-en az is vicc, hogy a community buff miatt minden második bokorból esik leg/set és egy pillanatra megakasztja a játékot. Az meg pláne szívás, hogy csak US PTR szerverek vannak, az alapból 2-300-as ping igencsak keresztbe tesz bármelyik papír karakter próbálgatásának

-
Mirman
őstag
Azért PTR alapján ne vonjunk le következtetéseket még szerintem majd a live alapján. Eddig minden ptr-en szét laggoltam magam wizzel és liveon még egyetlen egyszer sem laggoltam soloban (kivéve ha ment a torrent
) . USA-ban van a ptr szeró tehát a lagg eu játékosoknak biztosított. -
Edge
veterán
Ha fos a kód akkor aztán tolhatsz alá akármilyen bika vasat: nem segít...
-
Blaze_
aktív tag
válasz
Rayner
üzenetére
Hát erősen kétlem hogy egy mai processzornak problémát jelentene pár milliárdos értékekkel való számolás

A probléma inkább a számok mennyiségével van, mert a párhuzamos számítás nem épp az erősségük (arra ott vannak a videokártyák). Level 1-en ez nem probléma mert alacsony az AS, nincsenek kész a set-ek, kevésbé hatékonyak a buildek. Aztán amikor egy fullos firebird 50+ mobra rátolja a dotot jön a lag, mert nem tud párhuzamon 50 egyenlettel dolgozni a processzor (ha mondjuk a játék támogatna 8 magot jobb lenne a helyzet de nem sokkal). Az első naptól kezdve küzd a blizz az AS kordában tartásával, és ennek úgy sejtem ez az egyik fő oka. -
vhunor
őstag
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Igen, csak közben az okosak betették az egészet egy felhőbe, így random mód kapod a szerót amire bejelentkezel akár sajátot akár béreltet, és ki tudja egyik 16magos másik 32 3. meg már szuper 128 procis és ha téged a 16-osra tesz be szívsz mint a torkosborz a laggok miatt.
-
Gorneck
legenda
válasz
Rayner
üzenetére
Jó lenne az, ha a rajta levő skillek érnének is vmit...pl nem 100% dmgekhez adna hozzá...vagy vagy épp a skill passzolna az új metába...de ez vhogy elmaradt...ahogy az 1-2 értelmes kieg cucc is...
A WD iszony munkát igényelne sztem...bár elég lenne sztem beleolvasni az US fórumba...sok jó ötlet van...
-
Rayner
őstag
válasz
vhunor
üzenetére
Ez azért nem lehetséges mert az alap értékek szorzódnak+multiplikálódnak meg összeadódnak és azoknak négyzete szorozva a setbónusz és kispista fogai meg füle a köbön és csajai száma +1 amiből a milliárdos érték kijön. Szóval az alapértéket kell csökkenteni hogy a végső számok élhetőbbek legyenek.
Ezt pedig nem egyszerű úgy megcsinálni, hogy sehol ne boruljon a rendszer. -
dante3
addikt
-
Rayner
őstag
válasz
vhunor
üzenetére
Épp itt a dolog lényege, hogy a nagy számok miatt van nem pedig az engine meg egyéb dolgok miatt.
Ha az lenne a baj akkor lvl1-en is laggolna, de nem lvv30-on sem laggol, de 40-50+ meg már igen érdekes...
Minél magasabb a rift annél jobban laggol mert egyre nagyobbak az értékek.
Akárhogy is nézem egy matematikai számításnál kis számokkal könnyebb szorozgatni, de mikor egy milliárdos számokból álló egyenletet kell kiszámolni másodpercek töredéke alatt az szerintem bármekkora procit/rendszert megterhel.PTR-en HT poison dot WD-m van lvl45-46 nincs lag, 50-52 pedig igen csak belaggol mikor ledobom a WoD-ot
-
vhunor
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Ebből csak az vonható le, hogy olyan szinten kéne belenyúlni az engine-be, ami valszeg nem éri meg az erőforrást, így csak workaroundokat próbálgatnak. Bubis wizzel is simán elő lehet hozni amúgy nagyobb mobsűrűségnél, és ptr-en ránéztem a seismic slam spammelős barbárra, az is képes megrogyasztani a rendszert amikor tucatnyi mobot ér a támadás folyamatosan gr50 felett.
-
Dadan01
senior tag
válasz
Mirman
üzenetére
A Blizz blue postban is leírta, hogy azzal van a gond, hogy a sok fétis, 2+ APS mellett köpi a lövedékeket 40+ per sec, és ez okozza a lagot, semmi köze ahhoz hogy ezret vagy százezret sebez egy lövedék.
Eredeti szöveg:
We've made a design change to Carnevil with the goal of reducing lag caused by the build without changing the overall power level. To clarify, the lag is primarily caused by the high number of Poison Darts being fired (20+ piercing projectiles) at a high attack speed (2+ times per second) with the build.Most a monknál van ez, hogy 50 mobon van rajta 15-30 dot egyszerre, jön is a képregény effekt szépen.
-
Gorneck
legenda
válasz
Mirman
üzenetére
DoD már akkor is lagolt mikor még nem volt hozzá set...vagyis 40 környékén is xar volt...az a gáz, hogy sokan azt írján egyre jobban jön elő ez a többi kasznál is...szóval nem csak WDnél gáz ez...
Mondjuk az elég vicces, hogy nincs egy kurva szetje a WDnek amivel pl érdemes lenne pl Season-re menni...illetve van...de elérsz 60+os partykhoz és kb instant kick...pont mint most...
1-2 napja kb azonnal repültem pubról mikor meglátták, hogy DoD WDvel vok...
-
Mirman
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Erre nem lenne megoldás mondjuk ha nem a 100 milliárdos szörny hp kategóriákban mászkálnánk hanem azt mondanák hogy na akkor mostantól minden okozott sebzést meg HP-t osztunk mondjuk 100 000-el ? Így a számítások mennyisége ugyanaz lenne de feltehetőleg könyebben dolgoznának a szerverek. Vagy rossz a gondolatmenetem és ez nem így megy ?

-
Gorneck
legenda
válasz
Rayner
üzenetére
WoZ miatt...részben...de sokan inkább a 32bit-re gyanakodnak...mert a Wiz és Barb is kezdi azt amit a WD. Sajna a Carnevil fix xart se segített...és most ott a HT...lassan több, mint 2 óra anyagát tudják prezentálni ...ami csak a lagról szól...
Minap láttam a fire palmos Monk is hasonló effektet tud okozni, amit a WD.
Egyszerűen a brutál sok számolással a szerverek nem bírnak mit kezdeni...legalábbis egyre többen írják ezt...
-
Gorneck
legenda
Lagoltat, mint disznó...ahogy a HT set is...
Nagyon kevés WD játszik már...főleg PTRen...
Kb egál egyébként...bár magas GR lehet jobban kijött volna az AOE nerf...De igazából tök8...a DPS ranged karik sztem ki fognak szorulni a magas GR-es bulikból...WD megfőleg, ha lagoltat...
Sezlonyba én be nem teszem a lábam míg ez a trend lesz...még a nulláról gearelés tán annyira nem gáz, de a kavicsok...nahh az bosszantó...és semmi kedv hozzá.
(#79946) shotika: Nem lesz belőle több helyette más kellemes dolgokkal bánt...

-
shotika
őstag
"Thorns damage is now increased by 100% of your primary stat damage bonus"
Ez most azt jelenti, hogy lesz értelme a Thornos buildnak?

"•Stonesinger •Can no longer spawn"
?
-
Edge
veterán
Néztem a módosított fazulát hát sokkal szarabb így.
Eddig ilyen volt:
50 stack az: 300% dam 50AS 50%armor 50% allres
most:
20 stack az: 120% dam 20AS 20%armor 20% allresa dam még úgyahogy ok(btw a fasz tuggya hogy lett az 50 stackes övemből 15 stackes, gondolom random újra rolloltatták) de baromira érezni a difit, hullottam mint a szar ott ahol eddig sima liba volt... úgyhogy jobban rá kell menni ehpra, de így egyáltalán nem vonzó az S4 számomra az az igazság.
-
Edge
veterán
Ptren vki próbálta már milyen lett a dod wd a carnevil változtatás után?
-
Cadal
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Szia!
Itt magyarul meg tudod nézni a 2.3 patch magyar leírását. Ezen már néhány dolgot változtattak menet közben, de irányvonalnak jó. az új set itemek is ott vannak a leírásban.
A téma tudnivalókba (nálam fent) pedig betettem két bemutató írást az érkező újdonságokról (Kanai Cube, Adventure mód). -
Sziasztok!
Kicsit rég jártam erre, így elvesztettem a fonalat. A kérdésem az lenne, hogy a közelgő patch-beli változások le vannak esetleg írva valahol? Hogy melyik karakter milyen új set-itemet fog kapni? (Régebben talán diablofans-on láttam hasonlót, de azóta elvesztek a könyvjelzőim
) -
Kódos
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Elvileg itt az ATI kártyával van a gond nvidia-an ilyen gond nincs ahogy hallom de megnézzék minden,Low fx van bekapcsolva minden lowon és csak a felbontás van 1440x900 75 hertz-en
(#79931) Megnézem elvileg 2 pálya amit most hoztak be meg a régi sivatagos pálya nem működik de utána nézek de zserintem a blizzardot ez nem érdekli hogy teljesértékű játékot vettem nem 2 pályával kevesebbet mert "régi" a kártyám ahoz képest a crysis 3 vígan megy rajta...
(#79932) Persze írok pm-et majd köszönöm hogy írtál látom nem vagyok egyedül
(#79934) Legújabb ati drivert használok az oldalról szettem le mivel először azt hittem hogy a win 10 volt az oka de kiderült hogy semmi köze hozzá... -
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan hardveres problémám lenne amit az elmúlt 1 hétben fedeztem fel,valamiért van egy pálya a játékban amit nem tölt be a játék fekete kép de bent vagyok hallom hogy nyomom a skilleket...aztán egy klán társam mondta hogy másik klán társamnak is ugyan ez a problémája van mivel a HD 5760 és a többi rég kártya NEM tudja betölteni azta pályát mert a blizzard szarik bele hogy valaki nem 400.000ft keress havonta és semmilyen javító fáljt nem adott ki és aza kérdésem hogy ezzel kapcsolatban van valamilyen fórum vagy manuálisan meg lehet ezt csinálni?Nem áll módomban megint venni 30.000ft-ért videokártyát mert a blizzard biztos azt mondaná hogy "vegyél újat"másnak is van ez a problémája?Elég zavaró ez a faszság éppen solo gr-ben vagy esetleg hc-ban -.- -
oxox
addikt
reggeli Ribancmutató
gondoltam akkor megint felszerelem a wizzardomat....kell még egy tal öv, egy tal amu, meg egy shoulder...gondoltam kezdek az övvel...tegnap úgy is találtam egy offhand-et gondoltam szerencsés leszek.
3700 shardot tarháltam össze ebből 0 tal rasha öv...és az utolsó két full shardból (940 körül...tehát ez 2x) 0 leget adott....kicsit kiégtem mára....de legalább léptem egy szintet, hogy szép is legyen benne. -
Thrawn
félisten
válasz
szmegma
üzenetére
Ezt a részét mindenki eldönti magának

Season 3 will be ending at the following dates and times for each region:
- North America: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. PDT
- Europe: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. CEST
- Asia: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. KSTSeason 4 will be starting shortly after at the following dates and times for each region:
- North America: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. PDT
- Europe: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. CEST
- Asia: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. KST -
czpitti
senior tag
Nekem meg authenticator kellene egy pár darab az accountjaimhoz ha valaki tud olcson megkoszonném.3 darab kellene még egy van.
-
Gorneck
legenda
[link] LoL...
-
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
ha mar problemak:
'nemtom nektek hogy fut a game, de nekem a legujabb ATI/AMD driverrel (vagy legalabbis gyanus) ezt csinalja BARHOL (nem csak a klasszikusan lowfps helyeken): hogy megakad 1mp-re, lemegy ilyen 5 fpsre es utana beporgeti... de most mar BARHOL, ahol "kedve" van... tok random... ha solozok, ha csapatban, tokmindegy... van olyan, hogy pubon effektorgia es semmi... aztan szoloban meg igen ... lol
15.7.1 win7, 64bit...
nektek?
-
GoTReX
őstag
Elővettem a D3-at régről.Lassan elérem a 60-at de kiegem az nincsen. Hol lehet jelenleg legjobb áron megvenni?
10k-t sajnálok rá. -
Thrawn
félisten
Úgy tűnik a Gaming Evolved miatt volt hibám.
Ugyanitt épkézláb Yang's Recurve-t vennék
-
Taragas
aktív tag
Most volt a ptr patch, csak ezt elfelejtették sztem patch noteba belerakni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyi tellik toluk?
Köszönet a topikgazdának!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont most, hogy bejelentették a szezon végét, szorítja az idő a bandát, kétlem, hogy megoldanák ezt a problémát, vagy a monkos-dotost.
)

älam mär regota produkälja ezt a tünetet, pillanatra megakad (vagy 2 pillanatra) aztän meg mintha belepörgetnenek egy felvetelbe "behozza a lemaradäst". Erdekes egy dolog...