Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    Úgy néz ki nem tudok Gr50 fölé menni solo-ban. 48-nál megállt a tudomány. [link] Tanácsot kérnék.;)
    (1.) DelRasha:
    - Ha van Primus fejes, nagyon jól lehet haladni, a legdurvább leosztású rift sem probléma, Boss viszont lassú, mivel Meteor cipőről le kell mondani.
    - Meteor cipővel jóval gyorsabb a Boss, viszont szívás a mobok elleni harc, mivel így kiesik a Primus ami az All Rune Bubit adja. Nem lassítja le eléggé az assassinokat meg a gyors rádugrálós mobokat.
    (PRNG istene még mindig nem adja az áldott Anci Serpentet, így a hidra nem opció. Majd talán pár év múlva esik egy.)
    (2.) RolandShieldBash:
    Mivel nincs stun, freez, se semmi hasonló, hiába a 100m+ EHP, Gr50 közelében olyan burtál az incoming Dps, hogy bent a tömegben lezúznak, főleg ha reflectes is az elite. Még akkor is ha 60k life regent ad Molten leg gem + 48k-t az Consecration Aura.
    Van Fire Demon 2H, de nem Ramanadali-s, így az 1400vita hiánya miatt nem tudom használni, újabb anci meg még nem esett, és ugye 20% Dps-t dobna.
    (PRNG: Ugyan ez a helyzet itt is: mivel Anci SweepAttack-os flail még nem esett, így ez is várat magára.)

    (3.) A DH-sokat kérdezem: Krider, Unhallowed build-el hogy lehet solo-zni 50 felett? Mivel nincs semmi stun vagy lassítás a build-ben, mit csinálsz ha jön a fast rádugrálós assassin, teleportálós mobok, A4, A2 mobok...stb.?

    (4.) Crusa, SweepAttack: A lightningos build ugye stun-ol, a bracer[link] meg ennek függvényében adja a dmg reducot, ez tiszta sor.
    De mi a helyzet a holy-s build-el? Ez elvileg jobb, mert a Holy Cause Passive (amit eleve ad a Hellfire Amuletem), ad ugye "life steel"-t.
    (4./1) Plusz a Holy-s Sweep attack skill folyamatos pull-al súlytja a mobokat, ami meg koncback-nek minősül, így használható mellette a StornGarm barcer.(?) Kérdés hogy Gr50 felett a stun dmg red. hiánya használhatóvá teszi e a karaktert.
    (4./2) Az ok hogy a Parthan bracer működik freez-re is. De működik blind-re is? Mert akkor a holy sweep attack mellé lehetne használni 40%-os BlindFace fejeset, és kész is a build.

    Big thx :R

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák