- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
birorichard #79456 üzenetére
Én spec. most a sör+lángost tolom a strandon IRL. Ez se rossz.
-
Cheesy
őstag
válasz
birorichard #78318 üzenetére
Be tud adni olyan elite csapatot (vagy többet is egyszerre), ahol elfogy a szusz...
Tegnap ment előttem ez a Monk.
Nem bírtam utólérni T6 riftben... -
diegho
nagyúr
válasz
birorichard #78290 üzenetére
Futósat.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
birorichard #77995 üzenetére
Se gold se loot?
Csak a hullákból fejenként 150-200k gold jött és kb háromszor tpztem haza mire mindent bezúztam. Első alkalommal 4-5 leg meg 2-3 set cucc is volt. Utána már jóval kevesebb. -
DjDanee87
addikt
válasz
birorichard #77545 üzenetére
A sebzês nagy részét (nem csak a barbár) a setekből kapod. Jó lesz az a guide amit linkeltél, de kadalázz a setekre előbb, addig fölös hellfiret farmolni, mert azt még t6on is lassú az alatt meg nem is érdemes foglalkozni vele.
Pl ha immortal kingből már kiesik 2 darab végtelen ancienteket kapsz ami rögtön dob 1-2 torment szintet rajtad. Másik lehetőség kezdésnél olyan itemek használata amik sebeznek. Van ilyen vállas, öv és fegyver is. Persze ezeknek ki kell esniük
. De az a fontos az elején, hogy amíg nincs meg egy seted addig ne feltétlen arra menj , hogy minél jobb statokkal rendelkező itemjeid legyenek, mert ha esik a death watch mantle vállas ami robbanni tud körülötted 700-900% weapon damaget, akkor nem számít milyenek a statjai, van egy extra sebzésed, ami nem is kicsi ráadásul ingyen van és még csak skill slotot sem foglal.
Jobb cuccok meg ugye akkor fognak esni, ha magasabb szintre mész, mert ott adott időn belül több legend esik. Ezekhez meg kell egy set. -
Valkűr
addikt
válasz
birorichard #46740 üzenetére
AZért mondtam vásárolj, használd a marketet...
-
mikromanus
veterán
válasz
birorichard #46738 üzenetére
Nyomd fel lvl 60-ra! Onnan van értelme cserélgetni meg tervezgetni. Bár párezer goldból párszintenként hasznos lehet a csere. Itt szerintem már a magic itemeknek bőven leáldozott. Lvl 43-on már nem nagyon lehetnek jobbak a rareknal...
Általánosságban a fegyver+pajzs kombó nem túl hasznos. SC-n sokat nem számít ha néha meghalsz és sebzéssel vagy épp gyors ütésekkel sokmindenkt ki lehet váltani. -
Valkűr
addikt
válasz
birorichard #46738 üzenetére
Hát neki még bőven van mit fejleszteni....Vásárolj mert ezen a szinten amin van elég gyenge mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest